Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
Ma sikeres repülős napot zártam.
Első küldetés rögtön az indítása után crashelt. Újra indítva a küldetést a rádiózás az elején elakad, a shortot berakta a kifutó közepére aztán lecseszett, hogy engedély nélkül hajtottam pályára. Rádiózás továbbra sincs, be se fejeztem, mert nem volt kedvem 3 óra után rájönni, hogy teljesen elakadt és nem teljesíthető.Pár óra után újra nekifutok, persze a küldi sehol, transzport másik reptérre. Éjszaka vigyem át Angliába a beteget, oké, legalább végre azt is felfedezem. Odaérek 3 óra repülés, nézem reptér sehol. Zsákfeneke vaksötét, árva lélek sehol, small reptér valahol a semmi közepén még egy autó reflektor megjelés sincs, saját reflektor meg édeskevés, 2 átstart után végül jól odaverve valahogy leszálltam. Semmit, de konkrétan semmit se lehetett látni a reptérből csak amikor már szinte a pályára érkezel. Mondjuk egy turboprop géppel nem értem minek küld a világvégi szutyok lezárt elhagyatott reptérre ahol tényleg a kutya se vár, én nem tudom hogy generálják a küldetéseket, de nagyon rossz az algoritmus. Persze a jó ki S szintem rögtön lement A aljára, hard landing, a futóra lehetett költeni javítás.
Anyád, így nem hagyom, menjünk mégegyet, át skandinávia, nézem Large reptér ILS leszállás, szuper csinálok egy 100%-os, helyrerakom a respectet. Felszállás után utazón aszongya a doki, szálljak le a legközelebbi reptéren. Oké, ezt ismerjük, a repterv nem módosul, nincs PAM-PAM, szóval ignore, megyünk tovább többet nem panaszkodik, küldetés így lesz 100%. Leszállok ILS, odasimítom a gépet tuti az S. Erre 0% medical procedurára, miközben a páciens health amúgy 100%, olyan D-t kaptam mint a pics*, ennyi a respect javításról.
Úgy látszik a SU4-el ezen is változtattak, nem javították viszont legalább lehet újra kitalálni, hogy ilyenkor mi a helyes megoldás. Mert eddig ha leszálltál a legközelebbi reptéren, buktad az egészet. Most meg akkor bukod láthatóan ha végig repülöd.
Szerintem mára elég volt a medevac küldetésekből Európában.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Gyúrósok ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- GTA VI
- További aktív témák...
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest