Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz HantekDSO #19291 üzenetére

:R
    "azért az MSFS látványvilágát nem éri el, de össze sem lehet hasonlítani az elődjével!" - ez teljesen korrekt megallapitas :)
    BTW van belole ingyenes demo, en is azzal probaltam ki eloszor, szoval megnezni hogy mit tud tokeletesen eleg az is.

Erdemes amugy kicsit utananezni a modoknak, brutalis mennyiseg van, mindenre van egy marekkal (kinezet, mukodes, scenery, stb). Ja, van ortho streaming is, mint FS2024-hez, bar helyenkent maceras tud lenni a sok scenery megfelelo sorrendbe allitasa, ha az ember egyszer megerti akkor mar nem problema :)

Ja, meg valami: lejjebb irtam az Air Manager problemat MSFS2024-gyel, rajottem mi nem jo.
    Szoval eloszor is az aktualis Air Manager verzio (4.x) nem tamogatja a MSFS2024-et. Az 5.x BETA-ja igen, viszont az nem beszelget az iPad-es verzioval, szoval ugy tunik jelenleg egyedul a gepen futo AirManager Desktop hasznalhato a MSFS2024-gyel (ebben viszont en nem tudtam beuzemelni a pop out kivagasokat, streaming meg csak XPlane 12-ben van). Remeljuk azert idovel mukodik, nagyon sokat hozzaad a realizmushoz es a kenyelemhez.

Új hozzászólás Aktív témák