Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egérpad topik
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma5
csendes tag
sziasztok,valkai nemtudná pontosan leírni hogy mégis hogyan műkszik ez aaaz autolnad
mert annyit tudok róla hogy a térképen felveszek két adatot,az ILS-nél vagy min ott van frequenzi vagy mi ott van pl hogy:110.30 a másik adat pedig a heading vagyis az irány aszem az pl 46 és akkor a repülőnáél vegyük pl a 737est ott beállítom a rádiónál azon belül a NAV1-en a frequenzi-t a jobb oldalra utána átkapcsolom a másik oldalra az activationhoz vagy mihez,ezután beállítom a heading-et is 46-ra,aztán a rádiónál alul még bekaccsom a com1-et(ez mindig bevan) és a nav1-et,ha GPS-en van a gép ak Navigcióra állítom na és akkor felszállok bekapcsolom a robotpilótát nekem ez a "Z"betü a billentyűn de Joystick-on nyomom amugy naszal igen bekapcsolom utána van két gomb egymás alatt olyan hogy nav meg alatta a heading aszem és ott nav-ot kaccsolom valami nemjó aksem tökéletes ha csah headingot akksem és ha mind a kettőt akksem tökéletes valami,még néha helyre is állítom a repülőt a joystickal meg minden de csak ugy 70%-ban találja a kifutót és ja valami infót irjatok már róla léci hogyan működik ez mégis én erről az autoland-ról most hallottam és amugy FSX deluxe editionnal tolom és service pack1-es van hozzá....léci segítsetek a többivel nincs gondom de ezt kiakartam próbálni és segitség kéne szal segítsetek léci köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP HyperX Cloud II Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert annyit tudok róla hogy a térképen felveszek két adatot,az ILS-nél vagy min ott van frequenzi vagy mi ott van pl hogy:110.30 a másik adat pedig a heading vagyis az irány aszem az pl 46 és akkor a repülőnáél vegyük pl a 737est ott beállítom a rádiónál azon belül a NAV1-en a frequenzi-t a jobb oldalra utána átkapcsolom a másik oldalra az activationhoz vagy mihez,ezután beállítom a heading-et is 46-ra,aztán a rádiónál alul még bekaccsom a com1-et(ez mindig bevan) és a nav1-et,ha GPS-en van a gép ak Navigcióra állítom na és akkor felszállok bekapcsolom a robotpilótát nekem ez a "Z"betü a billentyűn de Joystick-on nyomom amugy naszal igen bekapcsolom utána van két gomb egymás alatt olyan hogy nav meg alatta a heading aszem és ott nav-ot kaccsolom valami nemjó aksem tökéletes ha csah headingot akksem és ha mind a kettőt akksem tökéletes valami,még néha helyre is állítom a repülőt a joystickal meg minden de csak ugy 70%-ban találja a kifutót és ja valami infót irjatok már róla léci hogyan működik ez mégis én erről az autoland-ról most hallottam és amugy FSX deluxe editionnal tolom és service pack1-es van hozzá....léci segítsetek a többivel nincs gondom de ezt kiakartam próbálni és segitség kéne szal segítsetek léci köszi