- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Szia! Hidd el, hogy tisztában vagyok vele. Régebben nagyon sokat játszottunk a faterral repülő szimulátorral, azért is leptem meg egy repüléssel, ami nagyon jól sikerült, és hatalmas élmény volt neki (és nekünk is). Így egy picit újra belecsöppentem a dologba. Szeretnék feldobni neki egy rendszert, és ha egy kis fölös időm van (ami igen ritka, mert triatlonozom, meg van 2 gyerkőc), akkor szórakoznék egy picit én is vele.
Az x-plane lesz a befutó szerintem, csak meg kell találni a kompromisszumos megoldást rá, hogy okés legyen. Lehet, veszek egy külső vinyót a notihoz, meg még 8gb ramot, bagyjából ez a maximum amit tehetek. Igazából jó lenne a szép látvány, de fontosabb, hogy viszonylag simábban fusson. Gépből a boeing 737 tökéletes, és ha jól láttam abból van valami zibo mod, ami ráadásul ingyenes.
Most fent van x-plane 11, a hungary vfr budapest, meg repülőtér. Ortofoto nincs, azt nem láttam, hogy honnan lehetne, illetve nem tudom, hogy mi kellene még, de olvasok bőszen. Nem akarom a problémámmal szétoffolni a topikot. Sajnos itt a közelemben nem tudok olyat, aki nagyon benne lenne a témában, mert az lenne ugye a legegyszerűbb ha vele beszélnék. Azért ha nagyon megakadok legfeljebb kérdezek itt.

Van egy saitek cyborg 3d joystick is a cucchoz.

Minden tanácsot, ötletet szívesen fogadok. Kár, hogy a bevezetőben az x-plane ről nincs összefoglaló, bár gondolom ez nem az a topik.
Köszönöm a türelmet!
Ui: A 3 monitoros setup betyáros! Fantasztikusan néz ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs