Új hozzászólás Aktív témák

• weinmaker

őstag

válasz Cypresss #15600 üzenetére

Szia! Hidd el, hogy tisztában vagyok vele. Régebben nagyon sokat játszottunk a faterral repülő szimulátorral, azért is leptem meg egy repüléssel, ami nagyon jól sikerült, és hatalmas élmény volt neki (és nekünk is). Így egy picit újra belecsöppentem a dologba. Szeretnék feldobni neki egy rendszert, és ha egy kis fölös időm van (ami igen ritka, mert triatlonozom, meg van 2 gyerkőc), akkor szórakoznék egy picit én is vele.

Az x-plane lesz a befutó szerintem, csak meg kell találni a kompromisszumos megoldást rá, hogy okés legyen. Lehet, veszek egy külső vinyót a notihoz, meg még 8gb ramot, bagyjából ez a maximum amit tehetek. Igazából jó lenne a szép látvány, de fontosabb, hogy viszonylag simábban fusson. Gépből a boeing 737 tökéletes, és ha jól láttam abból van valami zibo mod, ami ráadásul ingyenes.

Most fent van x-plane 11, a hungary vfr budapest, meg repülőtér. Ortofoto nincs, azt nem láttam, hogy honnan lehetne, illetve nem tudom, hogy mi kellene még, de olvasok bőszen. Nem akarom a problémámmal szétoffolni a topikot. Sajnos itt a közelemben nem tudok olyat, aki nagyon benne lenne a témában, mert az lenne ugye a legegyszerűbb ha vele beszélnék. Azért ha nagyon megakadok legfeljebb kérdezek itt. ;)

Van egy saitek cyborg 3d joystick is a cucchoz. :)

Minden tanácsot, ötletet szívesen fogadok. Kár, hogy a bevezetőben az x-plane ről nincs összefoglaló, bár gondolom ez nem az a topik.
    Köszönöm a türelmet! :R

Ui: A 3 monitoros setup betyáros! Fantasztikusan néz ki!

Új hozzászólás Aktív témák