- Azonnali informatikai kérdések órája
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Hali,
Mesh témában szerintem elbeszélünk egymás mellett, vagy én küzdök fogalomzavarral, úgyhogy tisztázzuk, mert mostmár érdekel a dolog

Szóval az én olvasatomban a mesh az a domborzatnak a váza, amire rákerülnek a textúrák, ettől lesz valósághű a dolog. Biztos van az FSX-nek vagy a P3D-nek is valamilyen default mesh-e, de alapvetően ha a "semmire" húzod rá az ORBX textúrákat (Base, Vector openLc) akkor az nem ér sokat. Korábbi posztomhoz csatoltam egy képet egy ORBX dokumentumból ott jól látszik miről van szó.
Ha csak mesh kiegészítőt (FsGlobal) használsz önmagában, a textúrák hiánya miatt ez is kevés.
Én eddig használtam az FSGlobal-t is és az ORBX-et is, mert így láttam értelmét, IFR-nél sem árt, ha egy bonyolultra sikerült megközelítés során szépeket látsz odalent.
Javítsatok ki ha nagy marhaságot mondtam.
Szerk:
Az alapkérdés egyébként arra vonatkozott, hogy a tapasztalatok alapján megéri-e az árát egy FsGlobal, vagy nem nyújt sokkal többet egy default mesh-hez képest, de erre a linkelt video megadta a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs