-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Na feltoltam pénteken mind a Flight Environment X-et (aminek 3 napja nem ment a honlapja, így maga a setup program sem tudott kapcsolatot létesíteni a szerverrel - merthogy a frissített adatbázist mindig onnan töltené le elvileg) meg rátoltam a Super High Definitiont. Lényegesen gyengébb mint az XGraphics nevű progi, mert csak vizet, hullámot, felhőt és fényárnyalatokat tudsz változtatni, míg utóbbinál taxiútvonalat, leszállópályát, fényeket, villámokat, hangokat, felhőket, útvonalakat meg egyszerűen mindent. Szóval ennek ellenére olyan felhőim voltak kisgépezés közben Szardínia Szigete felett, hogy egyszerűen kegyetlen (toltam képeket, a napokban feltöltöm). Aztán szombaton nyomtam egy Luxemburg - Hong Kongot már nagygéppel és láss csodát, felhők gyönyörűek DE a föld egy csomószor full fekete lett és csak idővel szedte össze magát a gép ill. vasárnap hazafelé (ez 2 x 11,5 órás út) meg kifagyott, hogy kevés a memória.
Kb. 9 giga telepített csodáért kaptam felhőket és szép naplementét plusz egy fagyit. Danke Flight Environment X.Összefoglalva kipróbálni érdemes, de az XGraphics sokkal részletesebb, bővebb és memóriagondja sem volt eddig még soha nekem plusz még kisebb is és asszem jóval olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen routert?
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb. 9 giga telepített csodáért kaptam felhőket és szép naplementét plusz egy fagyit. Danke Flight Environment X.