Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Na feltoltam pénteken mind a Flight Environment X-et (aminek 3 napja nem ment a honlapja, így maga a setup program sem tudott kapcsolatot létesíteni a szerverrel - merthogy a frissített adatbázist mindig onnan töltené le elvileg) meg rátoltam a Super High Definitiont. Lényegesen gyengébb mint az XGraphics nevű progi, mert csak vizet, hullámot, felhőt és fényárnyalatokat tudsz változtatni, míg utóbbinál taxiútvonalat, leszállópályát, fényeket, villámokat, hangokat, felhőket, útvonalakat meg egyszerűen mindent. Szóval ennek ellenére olyan felhőim voltak kisgépezés közben Szardínia Szigete felett, hogy egyszerűen kegyetlen (toltam képeket, a napokban feltöltöm). Aztán szombaton nyomtam egy Luxemburg - Hong Kongot már nagygéppel és láss csodát, felhők gyönyörűek DE a föld egy csomószor full fekete lett és csak idővel szedte össze magát a gép ill. vasárnap hazafelé (ez 2 x 11,5 órás út) meg kifagyott, hogy kevés a memória.
Kb. 9 giga telepített csodáért kaptam felhőket és szép naplementét plusz egy fagyit. Danke Flight Environment X.Összefoglalva kipróbálni érdemes, de az XGraphics sokkal részletesebb, bővebb és memóriagondja sem volt eddig még soha nekem plusz még kisebb is és asszem jóval olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb. 9 giga telepített csodáért kaptam felhőket és szép naplementét plusz egy fagyit. Danke Flight Environment X.