Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erunosta
tag
válasz
King Unique #57001 üzenetére
Értem.
Sokan panaszkodtak Steam játéktelepítésnél akár komoly belassulással DRAM-less SSD-nél. Azért, ha olvasgatsz más fórumokat is ez eléggé megosztott téma, hogy mennyire fontos a DRAM SATA SSD-nél.Annak pl már utánnaolvastam, hogy az én Kingston HyperX 3K SSD-m is DRAM-less, de ez MLC és SandForce kontrollerel van ami vmi saját file tömörítést használ ezért nincs is rá szüksége. Mondjuk ezért is az olvasása gyors az írása jóval lassabb.
Igen én is ezeket néztem DRAM-al: Samsung 870 EVO meg Crucial MX500
[SATA SSD (DRAM)]
[SSD Datasheet]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- WD Purple 2TB
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest