Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exquisito
tag
Rendszer meghajtó tesztelésre melyik jó? A Check Flash nem is látja, a H2testw meg azt akarja, hogy formázzam az ssd-t.
-
ricsip
addikt
válasz
Exquisito #57296 üzenetére
Ellenőrizd le a fentebb linkelt SSD validátor programok valamelyikével, mert olyan a világon nincs h. 2 TB-nak árult (és árazott) eszköz valójában 4 TB-os eszközt rejt. Fordítva szokott előfordulni. Amikor is 2 TB-nak hírdetett eszközről derül ki a kamu-SSD validátor programok futtatása után, hogy valójában egy 64 GB vagy maximum 128 GB-os pendrive-ot rejt a belsejük, és sehol nincsenek a 2 TB-os tárolókapacitáshoz képest.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
bodorjanos #57294 üzenetére
Akkor a mérési eredmények úgy, hogy futott ez-az a háttérben, semmit nem optimalizáltam.
WD Blue 1 TB SN 580
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Anubis_9 #57233 üzenetére
Na végül kedden megérkezett az 1 TB-os WD Blue SSD. Bedobtam és clonezillával átraktam a windows az új SSD-re. Minden pöpec eddig. Bár tesztet futtatni még nem volt időm, de megcsinálom mielőbb és felteszem az eredményét. Addig is köszi mindenkinek, aki írt a témában!
-
Exquisito
tag
Van egy 2TB-s SSD-m, amit a Win11 telepítő 3,78 terrásnak ismert fel. Most fogalmam sincs, hogy ez egy leminősített 4TB-s, vagy csak egy hibás SSD? BIOS teszt és tesztprogram sem jelzett hibát. Egy napos és eddig úgy tűnik, hogy jól működik a Win11. Biztonság kedvért vigyem vissza vagy tartsam meg?
-
jambiyya
őstag
Ha jobban megnézed az alsó zöld részt, a task managerben is 1MB, csak van egy vonal 7-nél.
2023 októberi, szóval garis. Amilyen a formám, a boltban majd nem produkál hibát.
Most lementek mindent róla, remélem reggelig végez.
Van itthon egy másik PC, átrakom abba, hátha. Ez jó tipp, köszi, kíváncsi is vagyok.
Az a fura amúgy, hogy semmilyen hibaüzi nincs, csak lassú. És ez ugye akkor van, ha a rajta lévő dolgokat olvasom, ha írok rá az gyors. -
tasiadam
veterán
Ha az SMI nand checker nem muxik az A55-re, akkor mi lehet meg a controller? Matrica lekapas nelkul tudom csekkolni?
-
meri
aktív tag
válasz
jambiyya #57284 üzenetére
A screenshotodon az látszik,hogy 100%-os terhelést produkál, miközben 7 MB/s sebességgel másol (a másik képen ez csak 1 MB/s - egy darab nagy file, nem sok kicsi, bár ez akkor is szuperlassú lenne). Szerintem ez SSD hiba. Mennyi idős? Másik gépben / külső SATA házban nem, tudod kipróbálni?
-
válasz
jambiyya #57282 üzenetére
Abból, hogy PNY 2TB SATA SSD, nem sok minden derül ki. Ha belassul írás/másoláskor, az teljesen normális is lehet, függ a másolt adat méretétől és attól, van-e valamilyen cache, valamint a NAND-tól is.
Viszont azt is írtad, hogy a Windows nagyon lassan tölt be, ezért gondoltam a rendszer meghajtóra.
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Elakadtam. A seb.problémás poszt lépéseit végigcsináltam. SSDOK szerint is oké.
PNY 2TB, második SSD, pár program van rajta (ofice, servioo, steam, stb.).
Diskmark szerinti értékek ugyan nem gyáriak, de használat közben biztos nem ilyen gyors.
Egy hete csinálja, nagyon lassan áll fel a win10, és sok minden lassú róla.
Remélem minden rajta van a képeken. Gondoltam formázom, de minden lemásolni róla napokba telne.
Köszi bármilyen tippet. -
meri
aktív tag
válasz
nothingface #57272 üzenetére
Nem ismerem a konkrét BIOS lehetőségeit, de valszeg ez az. Még a PCIe "generáció" explicit meghatározását próbálbám meg (auto helyett Gen4 / Gen3). Más ötletem nincs... talán még egy BIOS reset.
-
nothingface
tag
válasz
Maelephant #57271 üzenetére
Voivod
-
válasz
nothingface #57269 üzenetére
Együttes neve vagy a VoiVod album címe?
-
meri
aktív tag
válasz
nothingface #57269 üzenetére
A videokártya a PCIE1 (x16) slotban van, gondolom. Elvileg az alaplapnak automatikusan kezelnie kéne ezt a setup-ot, de úgy látszik, ez nem történik meg. Próbáld szétosztani a BIOS-ban magad (8x a GPU -nak és 4x az M.2 foglalatoknak). Hátha...
-
nothingface
tag
Sziasztok!
Leírom ebbe a topikba is az ssd problémámat, talán ti tudtok segíteni. Remélem nem offtopik.Alaplap: Asrock B650M Pro RS (legújabb bios)
CPU: AMD Ryzen 5 7600
GPU: Powercolor Hellhound AMD RX 7600 8GB
RAM: Kingston FURY Beast 2x16GB DDR5 6000
M2_1 slot: 2TB WD SN850X nvme ssd
M2_2 slot: 2TB WB SN580 nvme ssd
SATA: Samsung QVO 4TBProbléma: a gépet eddig videokártya nélkül, a Ryzen 5 igpu-val használtam, hibátlanul működött. Ha beteszem az RX 7600 vga-t, akkor az M2_2 slotban levő SN580 ssd eltűnik, a bios-ban sem jelenik meg.
Az alaplapon három M2 ssd slot van. Kipróbáltam a két nvme ssd-t az összes slotban, de nincs olyan kombináció, ahol mind a kettőt látja a gép. Tehát ha a vga a gépben van, csak az M2_1 slot-ban levő ssd látszik, az M2_2 és M2_3-ban levő nem. Ha kiveszem a vga-t, akkor újra minden rendben.
Az alaplap leírását megnéztem, de nem találtam olyan korlátozást, ami ezt a hibát okozhatná.
Próbáltam a sata ssd-t lehúzni, hátha az kavar be valahogy, de nem segített.Köszönöm a segítséget.
-
tasiadam
veterán
imént vettem 1 új m.2 sata csatlakozós A55-öt, ha fent van win11 a laptopon, beszálomok, rajta milyen dolgok vannak.
-
semetka
őstag
válasz
King Unique #57265 üzenetére
Köszi, ez részletes volt. Csak op rendszer lesz rajta , bőven lesz hely rajta mindig
-
King Unique
titán
válasz
semetka #57260 üzenetére
Over Provisioning (OP) célra particionálatlanul hagyni a lemezterület egy részét régen és most is csak afféle szamárvezető volt azon felhasználóknak, akik nem tudtak odafigyelni arra, hogy hagyjanak X%-ot szabadon, ami a téma tudnivalóknál megtalálható "Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?" bejegyzésben is le van írva.
"Az SSD-n az optimális működéséhez körülbelül 10-15% szabad helyet kell hagynunk. Ezt a szabad helyet mindegy, hogy particionált, vagy a nélküli helyen hagyjuk meg, a lényeg az, hogy az SSD kapacitásának 10-15%-a legyen szabadon.
"Egyes meghajtókon a gyártók már eleve hagytak elkülönített részt, általában ez a kapacitás 7%-a, melyet természetesen nem lát semmilyen operációs rendszer, és a BIOS sem. Ezeknél az SSD-knél elég kb. 3-5% szabad helyet hagynunk."Tehát ugyanúgy M.2 PCIe NVMe / SATA NVMe SSD-nél is célszerű a teljes tárolókapacitás X%-át szabadon hagyni, ahol elég a "teljes tárolókapacitás X%-át szabadon hagyni" és nem feltétlen kell szamárvezetős particionálatlan területet hagyni. Ha rendszermeghajtóként lesz használva, akkor meg amúgy is alap, hogy pl. a Windowsoknál is mindig kell a C rendszerpartíción X GB szabad területlen lenni és nem másoljuk teljesen tele.
-
Raymond
titán
válasz
semetka #57260 üzenetére
Paradox modon sok-sok eve amikor ez a modszer bejott a divatba valojaban nem kellett, most viszont a TLC es QLC NAND-os SSD-k "uralma" alatt inkabb van ertelme hagyno valamennyit, az okokrol itt irtam [link] Azt hogy mennyi az SSD fuggo, meg kell nezni milyen az SLC cache modszer az adott modellnel, a dinamukus cache-nel ugy ahogy ott irtam (igenyek szerint szamolva) a statikus cache-t hasznaloknal pedig annak merete szerint.
-
semetka
őstag
Most raktam össze egy új gépet és érdekelne hogy m2 ssdnél is célszerű 10%át partícionálatlanul hagyni vagy ezeknél már nem?
-
meri
aktív tag
Laptopba kellett egy SSD - a gyárinál nagyobb, gyorsabb, és lehetőleg szintén energiatakarékos darab. A csere: Samsung PM9C1A 512 GB --> 990 EVO Plus 2TB. Intel 258V CPU-val a sebességek így viszonyulnak egymáshoz (PCIe Gen4 x4):
PM9C1:
990 EVO Plus:
Kb. 130 EUR körüli áron szerintem megfelelő egy átlagos otthoni (privát) laptopba, ami lightos programozásra és játékra is van használva hébe-hóba a szokásos alapdolgokon kívül. -
jerry311
nagyúr
Samsung 970 EVO Plus
Fura hibaja van, hatha lattott mar valaki ilyet es tud tanacsot adni.
Alaplapi m.2 slotban nem mukodik rendesen.
Ha eppen mukodik, akkor minden olyan, amilyennek lennie kell.
Ha nem mukodik, akkor eltunik a HW listabol. Kiesik Windows alol ("sikeres" BSOD), ezuan PC BIOS-ba bootol, mert nem talalt boot eszkozt. Nehany ki-be kapcsolas utan esetleg elindul. Masik alaplapban is igy viselkedik. USB-s hazba teve viszont kivaloan mukodik, semmi hiba.Ugyanaz az alaplap masik SSD-vel stabilan mukodik.
Egyelore kertem ra garis cseret, de erdekelne mi baja lehet.
-
Halley
tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS ROG Strix Arion M.2 külsőház egy hozzá való SSD-vel (Western Digital SN740 512GB).
TV usb portjára dugva tökéletesen működik, mint egy pendrive.
De szeretnék vásárolni egy ASUS RT-AX53U routert, mivel van rajta USB 2.0, ehhez használnám a külsőházas SSD-t háttértárnak.
Az asus router honlapján azt írja:
Megjegyzések:
*Az USB-n csatlakoztatott külső merevlemez esetleg külső tápot igényelhet a működéshez.
Hátha valakinek van tapasztalata, többet fogyaszt egy ilyen SSD mint egy pendrive?
Ha a TV-hez jó, akkor a router-nél is működhet?
ASUS RT-AX53U [link] -
GuMipOkE
senior tag
válasz
bodorjanos #57219 üzenetére
DiskGenius Free Edition
-
King Unique
titán
válasz
Aranygyerek #57249 üzenetére
"A kettős megoldás ezek szerint nem jó ,mert 2db m2 nvme nem megy bele."
Ezt nem világos miből sikerült megállítani, amikor az előbbi csak példa volt, ellenben van a gyártó kínálatában PCEM2-ND PCIe 2x NVMe M.2 adapter is, amibe 2 db M.2 PCIe NVMe SSD tehető.
-
kuimester
csendes tag
Üdv!
Nemrég vásároltam meg a következő SSD-t:
Toshiba-OCZ RD400 SSD 256GB M.2
Vásárlás után vettem észre, hogy a támogatott operációs rendszerek között nincs Windows 11. Érdekessége ennek az SSD-nek, hogy még NVMe 1.1b protokollt használ.
Származhat hátrányom, ha Windows 11-et telepítek rá?
Köszi! -
Aranygyerek
aktív tag
válasz
King Unique #57247 üzenetére
Azt szeretném kideríteni ,hogy ezt a lehetőséget érdemes választani ,vagy az 1tb-s ssd -ét érdemes nagyobbra cserélni. Csere esetén akkor is marad 1tb-s ssd amit , ha nem akarom eladni ,valahogy tovább használnám. A kérdésem tárgya így került képbe.Láttam külső sata házat is ami m2 ssd-t fogad .csak nem tudom ,hogy ez mennyire használható megoldás.
A kettős megoldás ezek szerint nem jó ,mert 2db m2 nvme nem megy bele. -
Zadia
senior tag
válasz
King Unique #57244 üzenetére
THX.
-
King Unique
titán
válasz
Aranygyerek #57246 üzenetére
Itt van pl. egy kettős AXAGON PCEM2-DC PCIe NVMe+SATA M.2 adapter, ami értelemszerűen max. M.2 PCIe NVMe SSD és csatlakozás használatánál lehet gyorsabb 2,5" SATA SSD-nél, egész pontosan "8GB/s th. (az PCIe 3.0 4-Lane bemenet révé)".
Viszont itt a jelen esetnél még az sem derült ki a leírtakból, hogy pontosan milyen adapterről van szó, se pontos modellszám, se a termék weboldalának linkje...
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz
King Unique #57242 üzenetére
Köszönöm. Probálom mmegérteni. ezen a bővítőn gyorsabb lehet az adat átvitel ,mint a 2,5 sata ssd-n?
-
King Unique
titán
Miért, Windows 11-es USB-s telepítési adathordozót talán nem lehet, nem tudsz létrehozni, vagy mi?
Sejthető volt hogy valami ilyesmi oka lehet, mert egyébként nyilván nincsen ilyen megkötés, mármint hogy először Windows 10-et kellene telepíteni és azt upgrade-elni Windows 11-re. -
Zadia
senior tag
válasz
King Unique #57240 üzenetére
Erre nem világos mégis mi szükség lenne, amikor ha Windows 11 24H2 verzió használata a cél, akkor mehetne egyből a Windows 11 24H2 telepítése.
Azért van szükség,mert win 10 usb telepítőm van. -
King Unique
titán
válasz
Aranygyerek #57241 üzenetére
-
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok.
Egy ilyen: Kettős M.2 PCIe 4.0 adapter NVMe/NGFF SSD-hez, NVMe M-Key SATA B-Key SSD PCIE -hez ,milyen ssd-t kell venni? Nem isikerült megértenem ,hogy az AésB milyen legyen.Köszönöm.
-
King Unique
titán
• INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
• Milyen program, ami...?Épp nemrég volt itt téma újra, meg a milyen a programot XY célra kérdésekhez van külön topik is, bár oda már nem szükséges írni, mert le lett írva a válasz, lásd a linkelt blogbejegyzést.
"Mindig új telepítésst végeztem,de nincs már türelmem felrakni win10-et majd végigfrissítgetni win 11 24H2-ig."
Erre nem világos mégis mi szükség lenne, amikor ha Windows 11 24H2 verzió használata a cél, akkor mehetne egyből a Windows 11 24H2 telepítése.
-
Zadia
senior tag
Akkor olyan program ami nem igényel atomfizikát ,nem túl drága és esetleg magyar nyelvű. bár ez nem olyan lényeges
-
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Pénteken megérkezik új Crucial P310 1TB ssd-m.
A jelenlegi Kingston A2000 500GB-ssd-t raknám a második slotba. Mivel eddig ez volt a fő meghajtó ezen van minden.
Szeretném adatvesztés nélkül átmásolni vagy klónozni az újra.
Van valami megbízható ingyenes program erre a célra?Ilyet még nem csináltam. Mindig új telepítésst végeztem,de nincs már türelmem felrakni win10-et majd végigfrissítgetni win 11 24H2-ig.
Mondjuk teljesen új vasat rakok össze. -
King Unique
titán
válasz
Anubis_9 #57233 üzenetére
Az újratelepítés a nulláról max. annak lehet jobb választás, akinek eleve kevés telepített programmal és beállítással rendelkező rendszere van, amit könnyen és gyorsan lehet újratelepítés után reprodukálni, ellenkező esetben viszont nyilván nem az és nyilván nem gyorsabb mint a klónozás, nem véletlenül találták ki a klónozást - ami normál esetben SSD-re viszonylag hamar megvan és a meghajtócsere után már használható is az oprendszer - , egyes SSD-k gyártói is nem véletlenül mellékeltnek ahhoz célprogramot, stb.
-
Anubis_9
addikt
válasz
Én is át akartam klónozni az új SSDre a rendszert, el is kezdtem, de láttam, hogy annyi idő elmegy a szerencsétlenkedéssel, hogy inkább újratelepítettem az egészet töredék idő alatt. Nem bántam meg.
-
King Unique
titán
válasz
-
válasz
Windows11-et klónozni!? Hogy még több legyen? Isten őrizz...
-
-
-
Anubis_9
addikt
válasz
RAiN91 #57223 üzenetére
Látom azért nem mai darab az alaplap, legyen rajta a legfrissebb firmware. Hát sajnos biztosra csak úgy tudsz menni, hogy beteszed és meglátod, kezeli-e szépen, majd Windows alól indítasz pár diagnosztizáló progit (Hard Disk Sentinel, CrystalDiskMark és CrystalDiskInfo). Kérdezd meg a hirdetőjét, visszaveszi-e, ha nem látja a lapod...
-
Anubis_9
addikt
válasz
RAiN91 #57221 üzenetére
Elvileg (és szerintem gyakorlatilag is) jó lenne hozzá, de a helyedben megnézném ezt az SSD-t is: WD 500GB Blue SN580 M.2. Gyorsabb, mint amit te linkeltél és többen vettünk már ilyen a csoportból, ráadásul az ajánlott SSD-k közé tartozik.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok!
Egy NVME SSD (2280) jó lesz egy olyan alaplapba, aminél ezt írja az adatlap?
1 x M.2 Socket 3, with M key, type 2242/2260/2280 storage devices support (both SATA & PCIE mode)
1 x M.2 Socket 3, with M key, type 2242/2260/2280 storage devices support (PCIE 3.0 x 4 mode)
Ez egy Asus ROG B250i [link] gaming alaplap és egy Micron SSD. [link]
-
HantekDSO
aktív tag
válasz
Az Acronis tökéletes erre a célra.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
ubyegon2 #57217 üzenetére
Nem szoktam tesztelni nagyon, de ha eszembe lesz, csinálok valami crystal disk tesztet vagy ilyesmit.
Tényleg windwos 11-et mivel érdemes klónozni az új ssd-re manapság? Clonezilla jutott eszembe kezdésnek mert az ingyenes. Leragadtam a norton ghost-nál meg az acronis-nál. Mostanában nem gyakran csinálok ilyet.
-
válasz
bodorjanos #57214 üzenetére
Tény, hogy szinte mindenre van megoldás linux alatt, csak kell idő rájönni, utánaolvasni
Ez bizony ilyen, de 10 év alatt sokkal userbarátabbá vált a Linux is. A nem egzotikus hardverekkel nincs sok gond.Majd ha csinálsz bármilyen tesztet az SN580-on, ne feledkezz meg rólunk!
-
Vigneau
félisten
válasz
ubyegon2 #57213 üzenetére
Akkor a Hiksemi MH1 akár jó választás is lehet a második PCIe slothoz, ha nem túl magas a borda a VGA alá. Csak ne lenne ennyire csicsás...
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
ubyegon2 #57208 üzenetére
Lehet, de ezt egyelőre elengedtem. A hosszú téli esték lejárnak, még kevesebb időm lesz gép előtt ülni. Elleszek most egy darabig a Windows 11-el és a régi vason az ubuntuval
Tény, hogy szinte mindenre van megoldás linux alatt, csak kell idő rájönni, utánaolvasniKözben megrendeltem az 1 TB-os WD Blue-t, hogy valami témába vágót is írjak
-
válasz
Vigneau #57211 üzenetére
Jogos, közben be is ugrott, hogy a 4TB-nál már nem fér el az 1terás NANDlapka. Nem olvastam még sehol, hogy ez az alul-felül hűtőbordás megoldás nem lenne hatékony. A melegedős modellek amúgy elég komoly körbebordát kapnak, hirtelen a 990 Pro képe ugrik be...bár ezek inkább desktopba ideálisak.
-
válasz
bodorjanos #57204 üzenetére
notim oled-es, arra nem tudom milyen védelem van.
Nemrég olvastam, hogy a 4K megjelenítő frakcionálása sem minden DE-n meg könnyen. Gondolom ez a pixel shif is megoldható, de nem egyszerűen a GUI-s Rendszerbeállításokból, de ha valahol megoldható, az a KDE plasma lesz. -
bodorjanos
aktív tag
válasz
ubyegon2 #57200 üzenetére
Általános használatra nincs gondom a linux-al, de azért a notim oled-es, arra nem tudom milyen védelem van. Windows alatt tudja a pixel shif-et, linux alatt is biztos meg lehet oldani, de azt is ki kell találni. Ha lenne full linux support és ezek a beállítások elérhetőek lennének alatta is, akkor lehet átállnék arra, de így csak régebbi full támogatott notimra telepítet linuxot. Most épp Ubuntu, bár inkább KDE-s vagyok és nem Gnome-os, de most épp az utóbbit próbálgatom
-
válasz
Anubis_9 #57202 üzenetére
Lehet, hogy csak a 2TB-s verziók voltak érintettek a problémában.
Biztos, hogy ez van, most látom is a Sandisk linkjén, hogy a táblázat fölött ott van: Affected product
A WD Dasboard app device_list is csak az SN580 2TB-nál írja a 281050WD firmware-t, az összes többinél 281040WD-t jelzi!
Nem szokatlan, hogy adott tipusnál a 2TB méretűeknél belső komponens változást eszközöl a gyártó, bár ez többnyire a NAND-ot érinti, QLC-re váltanak(persze ilyenkor vezérlő is változhat), viszont az SN580-nál nem olvastam ilyen változtatást, de nyilván ez nem jelent semmit.
-
válasz
bodorjanos #57199 üzenetére
Épp azon csodálkoztam én is, miért van mindegyiknél külön feltűntetve a 2TB méret...mindenesetre elég fura, de nincs kizárva, hogy azoknál jelentkezhetett. Sok ráció nincs benne, ha csak nincs valami hardveres változtatás a 2terás verzióban!
De akkor viszont a kisebbeket valóban nem érinti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció