Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #56902 üzenetére
500 körül karcol, 400 alatt nem láttam még, de nem is másoltam rá egyszerre 160Gigát, főleg nem szekvenciálisan 1 nagy fileban, nem is annyira élethű egy ilyen copy, az Avatar 2 BD kiadás is csak 50GB, ha betolom sima ISOba, akkor meg kevesebb is valamivel.
Tök olcsó volt ez az SSD Szlovák raktárból, ha vannak ennél gyorsabb flash alapú penek, nemtom azok mennyibe kerülnek.
Nekem úgy ahogy van bőven jó. Általában az szokott lenni hogy midíg van jobb, de egy szint után felesleges, minek ?
Mint a nem ajánlott A400- asok, ma is megbízhatóan mennek nálam, közben olvasni hogy a jobbra értékelt, drágább SSD- k meg meghibásodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Autós topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- WD Blue SN580 2TB NVMe SSD - garancia
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest