-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
válasz King Unique #43913 üzenetére
King Unique, te magadtól lettél bunkó és rosszindulatú, vagy szüleid tanítottak erre? Nagyon sajnállak érte, rossz lehet neked. Lehet, hogy egy gép már félistennek hív, de azért vegyél vissza.
HDS-t még nem indítottam, nem onnan copyztam ki az excelt, hanem az samsung appból, mert nem lehet egyben kifotózni, "de mindegy". 3 hete, amikor megvettem, kértem screenshot-ot, azon 100%/100% volt, amikor megérkezett, akkor is az volt. Most viszont, hogy elindítottam a HDS-t és már csak 100%/99%, vélhetően a crc miatt. Report
ledgeri
Ha a 840-en az 1, akkor ez valóban nagyon nem jó. kicserélem a kábeleket, és megnézem azzal. és ha megy, még akkor is megpróbálom felülírni.
Igen, közben visszatettem a 250est, már arról írok, de fura, mert annak a helyére tettem be, és az előd szépen üzemel. a másik teljesen megállt..Holnap, azaz ma még visszanézek, hátha érkezik még tipp, ötlet.
Ezeket pedig köszi nektek![ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- Bomba ár ! 2TB SanDisk Extreme Portable külső SSD - USB 3.2 Gen2, 1050MB/s ( Elkelt )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest