Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Atticus85
tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Azért mondom.Jó sokan mondják,hogy így kevés,úgy kevés,meg hogy valakinek 80 giga a program files mappája,meg,hogy gondolni kell a jövőre,én emiatt megyek el max 64 gigáig,már ha a jövőre kell gondolni.
Én nem használom a gépemet millió,ramzabáló több gigás programokra,hanem csak az alap használatra.Ha ez tényleg így lenne,hogy kevés nekem a 60 gigás akkor miért van az,hogy az 1 terrás vinyómból 32 gigát hagytam a C-nek,és elférek rajta szépen,érted.Szóval nekem tuti elég a 64-es,vagy ha nagyon is a jövőre kell gondolni 90 gigás a nagyon max,de még azis rengeteg nekem vagy 40-50 giga szabadon állna belőle biztos,mert én tudom,hogy milyen programokat használok.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest