Aktív témák

• deathtania

senior tag

válasz djmisi123 #27399 üzenetére

használod, amíg van rá gari, aztán eladod a fenébe. mit kell ezt túlreagálni. :) pont ahogy a kolléga mondja előttem. az 1000TB is rengeteg. veszel, amilyet veszel, ha 3 évig baja lesz visszaviszed, kicserélik, aztán keziccsókolom. két év után max amíg még garis eladod, aztán szívjon vele más ha baja lesz. addig meg kb szerintem mindegy, hogy milyet veszel, mivel ma már nem olyanokon megy a para, hogy 1 év gar van rá, aztán jaj 1 év 1 nap bekrepál, hanem a minimum a 3 év,de nem ritka már az 5 sem. hol lesz mára géped és te 5 év múlva. (bár vásárlásnál figyelj arra, hogy a bolt is vállalja rá a 3 évet, mert sokszor játszanak olyannal, hogy csak 1-et vállal rá, a maradék 2ben meg postázgasd te a gyártónak, és emiatt már 2-3-4kval olcsóbban adják a cumót. szerintem emiatt érdemes kicsit többet kiadni, de nem te szívsz a 10k-s postával ha gáz van.)
    3év múlva meg még olcsóbbak lesznek az ssd-k.
    ha egy kicsit optimalizálod lesz naponta 4-5GB írásod, max 10GB, aztán számold ki, hogy az is kb 100-250 nap az 1TBig, aztán azt még szorozd be 1000-rel. :D

Aktív témák