- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
djmisi123
üzenetére
használod, amíg van rá gari, aztán eladod a fenébe. mit kell ezt túlreagálni.
pont ahogy a kolléga mondja előttem. az 1000TB is rengeteg. veszel, amilyet veszel, ha 3 évig baja lesz visszaviszed, kicserélik, aztán keziccsókolom. két év után max amíg még garis eladod, aztán szívjon vele más ha baja lesz. addig meg kb szerintem mindegy, hogy milyet veszel, mivel ma már nem olyanokon megy a para, hogy 1 év gar van rá, aztán jaj 1 év 1 nap bekrepál, hanem a minimum a 3 év,de nem ritka már az 5 sem. hol lesz mára géped és te 5 év múlva. (bár vásárlásnál figyelj arra, hogy a bolt is vállalja rá a 3 évet, mert sokszor játszanak olyannal, hogy csak 1-et vállal rá, a maradék 2ben meg postázgasd te a gyártónak, és emiatt már 2-3-4kval olcsóbban adják a cumót. szerintem emiatt érdemes kicsit többet kiadni, de nem te szívsz a 10k-s postával ha gáz van.)
3év múlva meg még olcsóbbak lesznek az ssd-k.
ha egy kicsit optimalizálod lesz naponta 4-5GB írásod, max 10GB, aztán számold ki, hogy az is kb 100-250 nap az 1TBig, aztán azt még szorozd be 1000-rel.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Corsair MP600 CORE XT 2TB M.2 Gen4 SSD 5000-4400MB/s
- 256GB Samsung 2,5" SSD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD / Beszámítás OK!
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ ingyen foxpost/ Steam Deck ready
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pont ahogy a kolléga mondja előttem. az 1000TB is rengeteg. veszel, amilyet veszel, ha 3 évig baja lesz visszaviszed, kicserélik, aztán keziccsókolom. két év után max amíg még garis eladod, aztán szívjon vele más ha baja lesz. addig meg kb szerintem mindegy, hogy milyet veszel, mivel ma már nem olyanokon megy a para, hogy 1 év gar van rá, aztán jaj 1 év 1 nap bekrepál, hanem a minimum a 3 év,de nem ritka már az 5 sem. hol lesz mára géped és te 5 év múlva. (bár vásárlásnál figyelj arra, hogy a bolt is vállalja rá a 3 évet, mert sokszor játszanak olyannal, hogy csak 1-et vállal rá, a maradék 2ben meg postázgasd te a gyártónak, és emiatt már 2-3-4kval olcsóbban adják a cumót. szerintem emiatt érdemes kicsit többet kiadni, de nem te szívsz a 10k-s postával ha gáz van.)