- Probléma DVD/CD íróval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
spiritex
üzenetére
wingomb+1 (vagy 2 vagy 3) kombokat hasznalom en is...de az nekem keves. Nem szeretek mindennek ikont kitenni.
Ha nem indexelem a sorozat/film/utils mappat, akkor hiaba potyogok a szorcs mezobe (start menusbe, nem intezosbe), nem talal semmit (ami szamomra nagyon gaz, mert nagyon lassitja igy az os hasznalatat)...par mega az indexelt file amibe tarolja az adatokat...ezert is fura nekem, hogy kolleganak rengeteg irast prezentalt ez az opcio...de sztem a monitorozassal van ott a baj...Szal felreerted, hogy bill kombokkal inditok...ugy max zune+ie+intezo.
En igy ertem az indexelest/szorcsot:
Aktív témák
- Probléma DVD/CD íróval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Mozilla Firefox
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi