Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Aktív témák
-
ooloo
őstag
Hosszas töprengés után ( 2 nap
) úgy döntöttem , hogy beszerzek én is egy SSD tárolót .
Két gyártó terméke van versenyben ... az intel 120 GB és az OCZ 120 GB kapacitású versenyzője . Az intel nem a saját vezérlőjét alkalmazza ebben a termékben .. ettől még ugyan olyan megbízható mint az elődei ? A TRIM opció nem elérhető ennél a terméknél ... ez a hiányossága befolyásolja a használhatóságot és a stabilitást ? Laikusként én úgy látom , hogy mind a két termék jó választás lehet. A döntésben nem szeretném nélkülözni a hozzáértők véleményét Ezért felteszem a kérdést . A két termék közül melyiket érdemes beszerezni ?Az alaplapom Gigabyte Z68X-UD5_B3 ... tehát támogatja a SATA III csatlakozást és adatátvitelt .
Utólagos bejegyzés : most vettem észre , hogy az előttem felszólaló kolléga is "megfertőződött" ...

Ez az SSD dolog eléggé fertőző.....
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) úgy döntöttem , hogy beszerzek én is egy SSD tárolót .