Aktív témák

• adorjant

őstag

Na akkor egy rövid élménybeszámoló a Corsair Nova 32GB-ról:

A telepítés simán ment,feltelepült a Win7 (esetemben 64 bites kivitel),a defrag már ki volt kapcsolva.Ezután kézzel kilőttem a prefetch és superfetch szolgáltatásokat,illetve a ph! tesztben leírt ajánlott körökön is végigfutottam (írási gyorsítótár,netes szemét hdd-re...)
    TRIM is ment magától,de azért ellenőriztem.
    Intel 9.6 RST driver van fent a gépen,de a windows sajátjával is ugyanezt tudta egyébként.

Pár nap alatt hozzászoktam a tempóhoz,nem is tűnt "húdekurvagyorsnak",mint telepítés után,már-már mérges is voltam,hogy miért adtam pénzt érte... Ez az érzés egészen addig tartott,amíg a másik gépemhez le nem ültem... :) Van ám különbség!

Végeztem 1-2 tesztet,ezekről egy screenshot itt
    Jól látszik,hogy az eltelt néhány napban a sebesség nem nagyon változott (bal alsó kép közvetlenül telepítés után készült,a fenti most),ez jó hír.

Miután felraktam a számomra szükséges programokat,illetve windows és office frissítéseket,60%-ban ki is használtam a kapacitását,ettől sokkal többre a későbbiekben sem lehet szükségem,szóval elégedett vagyok,minden simán ment,megkaptam azt,amire vágytam,végre "egyben" van a gép érzésre is.

Mindenkinek ajánlom,hogy próbálja ki az SSD-t! :K

Aktív témák