Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Tegnap találkoztam egy érdekes csapattal. Mivel csak most kezdtem fifázni nem tudom ezt hogy csinálta, de bármelyik játékosomnak passzoltam, mire odaért a labda az ő védője már ott volt, és a játékosom háta mögül elpöckölte a labdát, kibillentette az egyensúlyából majd megkerülte és már rohant is vele... Hogy lehet ennyire gyorsan minden passzra odaérni, van valamilyen beállítás amivel lehet ilyen szoros emberfogás szerűt bekapcsolni?
Van olyan stat oldal ahol megtudom nézni külön, hogy DR-ben hány nyert és vesztett vagy döntetlen meccsem van? Jelenleg együtt számolja az SB-vel.
Loan játékosokkal lehet kezdeni valamit ha lejárt róluk a szerződés, vagy csak ott maradnak a klubban?
Tegnap esti első komoly nyitásom, egy untraded electrum packból amit SBC-ből kaptam:
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 Ryzen 7 17,3 144Hz frissen szervizelt
- iPhone 16 Pro 95% akku 2 év garancia
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- iPhone 13 128GB gyári független megkímélt!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 1TB SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest