Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- OLED TV topic
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Tegnap találkoztam egy érdekes csapattal. Mivel csak most kezdtem fifázni nem tudom ezt hogy csinálta, de bármelyik játékosomnak passzoltam, mire odaért a labda az ő védője már ott volt, és a játékosom háta mögül elpöckölte a labdát, kibillentette az egyensúlyából majd megkerülte és már rohant is vele... Hogy lehet ennyire gyorsan minden passzra odaérni, van valamilyen beállítás amivel lehet ilyen szoros emberfogás szerűt bekapcsolni?
Van olyan stat oldal ahol megtudom nézni külön, hogy DR-ben hány nyert és vesztett vagy döntetlen meccsem van? Jelenleg együtt számolja az SB-vel.
Loan játékosokkal lehet kezdeni valamit ha lejárt róluk a szerződés, vagy csak ott maradnak a klubban?
Tegnap esti első komoly nyitásom, egy untraded electrum packból amit SBC-ből kaptam:
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest