Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Berakom az endgame teamet hogy meglegyen. Azért nem hiszem hogy ilyet még egyszer össze lehet hozni. Nyilván itt a végén már mindegy volt ezek az ikonok már nem voltak annyira extrak mint pár hónappal ezelőtt de azért mégis nagy dolog egy ilyen jatekosnak mint én. Végülis annyit panaszkodtam hogy nem jutok hozzá minden tartalomhoz hát most megkaptam. Én azért bízok benne hogy a 22 gameplay kicsit kevésbé lesz idegbaj.. meglátjuk
Azt hiszem rivalshoz már nem nyúlok mert elmegy a kedvem most hiába az utolsó szopórollernek jól szórakoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Anime filmek és sorozatok
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest