Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence188
tag
Sziasztok, nemrég kezdtem el játszani karrier móddal és egyelőre világklasszis szinten játszok, de nem értem hogy lehet : egyszer nyerek otthon 7-0-ra utána idegenben kikapok 3-1-re. Legacy defending-et használok (amit nem tudom miért minden egyes újboli belépésnél át kell állítani) és valami borzalom( folyamatosan csak követi és szinte nem csinál semmit), van esetleg valami trükk rá, hogyan kell védekezni? A másik , olvastam hogy támadáskor a társat lehet irányítani merre fele mozogjon be, érdeklődnék ezt kontrollernél melyik gombbal kell? Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest