Hirdetés
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
válasz
bubuska10
üzenetére
Én ma az MLS lapokat próbáltam kiszedni. Valószínűleg azért is van ez,mert elég gyenge a csapat,amit összekukáztam(Matuidi a legjobb lapom) és úgy vannak vele az emberek, hogy még 2 gólról is visszahozzák simán. Ezért ellenem kb 2 ember lépett ma ki, az összes többi izzad inkább. Volt egy srác, 3-0-ra mentem a félidőben, de csak nyomta. Persze lehet csak valami gól kellett neki, de volt 6-5-ös meccsem is, ott is volt már 2 gólos különbség a javamra.
Nekem pl nem is a "nem kilépős" emberekkel van bajom,mert most ha nyomni akarja 2-3 gól hátrányból hát csinálja,annyira nem sietek sehova, de aki 30-40 percnél mikor ziccerben vagyok alt+f4-et nyom,azt nem tudom hova tenni. Bundes swapnál is csomó ilyet tapasztaltam(magyarok is voltak közöttük bőven) meg ma is volt pár hasonló. Ha adnának objectivet patkánykodásra sok embernek farmolni sem kellene

Amúgy fentebb jól írta valaki,vagy ki kell lépni hamar (de nem az ellenfél ziccerénél), vagy csak simán tojni az egészre,és majd egyszer úgy is meglesz a küldi. Ilyen emberek meg amúgy az élet minden területén vannak,és lesznek is,nem csak a játékban. Ha neki se jó,legalább neked se legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bittorrent topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest