-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Sajnos az ilyen feladatokkal teszi tönkre az egészet az EA.
A közösség meg egyre toxikusabb.
Ma hajnalban gondoltam leadok pár rivals meccset, csak egy gól legyen. 5/4 örömködik, és nem engedi azt az egy gólt. Pedig mindre ráírtam, kap ingyen rivals győzelmet pontokat a rankhoz. Egy értelmes volt mindössze.
Az ilyeneknek mi jár a fejében? Az egyik úgy fel húzott, hogy nem csak egyet lőttem hanem rommá aláztam. Még a látványos öngól után is nyomja a B-t és eljátsza most ő mekkora király.
Undorító ez az egész.
Nem tudom megéri-e szenvedni ezekke, hogy utána adjon 25db 83-as lapot (mert én kb azt fogok kapni. Csináltam 10 picket 1 84-es persze dupla kuka, 1 83-as a többi 81-82.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Fujifilm X
- Filmvilág
- Napelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest