Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrak
lelkes újonc
válasz
Fifaisshit #20799 üzenetére
Így állok most. Szerintem meglesz lazán.
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit #20795 üzenetére
Holnap este várom szeretettel Arpot, eviblyt, Santanat és v-mant
Legalább 2x2 meccset le kellene játszani, valaki lesz?
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #20789 üzenetére
aha, nyilván, ellenőrizzétek az ip-t vagy jelentsétek a profilt aztán kiderül.
-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit #20782 üzenetére
Hát ha ez megnyugtat, szinte biztos hogy nem bírtad volna eladni 900k-ért, de még 7-800ért sem .
Csupán véletlenszerűen pont elfogytak a Scholes-ok (lejártak), valaki(k) meg megpróbálták drágábban eladni, ha már "megszűnt" egy pár percre. Valószínűleg nagyon max kb 650K a reális ára, ettől többet nemhiszem hogy bárki is fizetne érte, főleg ha látják a futbinen hogy mennyiért megy PS-en, vagy visszanézik az elmúlt napokat hogy mennyiért ment Scholes...
Sok ikonnál van néha ilyen "becsapós" ár, közben meg senki nem veszi meg annyiért mert mindenki tudja hogy az nem a reális ára.
-
Scale
őstag
válasz
LedyGyuszi #20784 üzenetére
Legtöbbször RSanchezzel szögletből kipattanósból lövök én is messzibbről, valahogy máshogy nem kerül hozzá ott a labda, főleg hogy eddig stay backkel volt, de akkor néha leesik nekem is az állam hogy mit tud ez a jó ember durrantani a felső léc alá
-
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit #20782 üzenetére
Az csak annyit mutat hogy mennyiért van fent, de ha lent megnézed a grafikont ott vannak azok az árak amikért ténylegesen el is vitték őket.
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi #20731 üzenetére
Azért Renato Sanchesnél se veri az egeket azzal a 72-es értékkel
Pedig nekem is fontos stat, de ezek szerint, mint a WR, ez sem mindenkinél működik
-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit #20771 üzenetére
Ne viccelj 900k-ért add el azonnal Scholes-ot, akármennyire szereted.
Elég nagy profit lesz, aztán majd vissza lemegy az ára ugyis.
Szerk: Milyen 900?
530-570 között látom xboxon a 89-est..
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit #20771 üzenetére
Patch után ki fog gólt fejelni?
-
Mrdevil
addikt
válasz
KaksziLajos #20773 üzenetére
Ja, most WL-ben gyerek felrakja Kyle Walkert RM-be, olyan 2 gólt vágott vele, ( messziről ) hogy csak lestem.
Viszont ezt a Radja srácot nagyon meggyűlöltem ellenem, meglátom bent van nekik hülyét kapok. -
Fifaisshit
őstag
Szerintetek ez a csapat elorelepes lenne sokkal a mostanimhoz kepest ?
Eleg jol megy a mostanival mondjuk de ugye ez naprol napra valtozik
Meg ugye annak a hive vagyok hogy elejetol epitett csapat es nem varialasIlettve scholes egy isten nalam nagyon szeretem , kihagyhatatlan
Most viszon 900ra felment az ara gondolom rooney miatt
500ert vettem , ha nem lesz rooney sbc mennyire csokkenhet vissza kb?
Nem szivesen adom el golpasz es gol statjai miatt ha nem nyerek sokatA hetvegi WLrol csak annyit hogy amennyire oromkodtem a gameplay miatt es hogy mennyire elveztem a jatekot 12/10 majd 17/13 vasarnap 1ig majd utan sikerult a szopoag es nem mert nehez ellenfelek jottek hanem vasarnap este mikor nekialltam egyszeruen mocsar lett es nem tudtam mit csinalni 9/1 jott ossze , maradt bent 4meccs azt majd kedd reggel hatha .....
-
Scale
őstag
válasz
LedyGyuszi #20765 üzenetére
Köszi, ki is próbálom ma
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi #20765 üzenetére
Ez a 433/4 nagyon OP
WL.ben 10-ből 8 csapat tuti ezt nyomta. A legtöbbet sikerült megölnöm a 442/2 -el, a jobbakat.
A sima Mane-Vardy-Sterling-esek az Ali-Lingard-Wijnaldum nagyon kemény középpályával, nahh azok keményebb diók voltakEgyébként a nagy tanulság ismét az volt hétvégén, hogy én túlgondolom ezt a CM-kérdést.
Nálam UCL Live Fabinho és kék Radja van, tehát mondhatom, hogy igen jó a védekező közepem.
Ez 4231 és 442 alaktatban.Nos más simán betesz oda egy Lingardot, egy Ali-t, vagy akárkit, volt ott St Arnautovics, Grizi, Laca, de még Ibra is. Szarnak az elvekre, a játék nem kívánja, hogy a középpályán valaki is védekező legyen. Az AI megoldja. Így most dilemmázok, hogy érdemes-e nekem prime Keane, vagy 89-es Ballack oda, mikor betehetném Alé-t, meg St Salah-t vagy St Promest is.
-
LedyGyuszi
addikt
azt hiszem ez:
balanced
szélesség: 6
mélység: 4possession
szélesség: 5
player in the box: 82 CM: stay back, cover middle
CAM.stay forward, free room, get in the box
RW-LW: cut inside, get in the box
ST: stay central ,stay forward
RB-kre nem teszek stay backet, mert szeretem ha játékba lendülnek és nem ácsorognak hátul, mint lófütyi a lakodalomban. nem szabad velük kényszerítőt kezdeményezni és akkor nem futkorásznak fel feleslegesen -
Chereiose
addikt
válasz
Santana01 #20739 üzenetére
Megvolt nekem fut champs rewardként Salah 89es lapja, szerintem elég szar, minden ziccert kihagyott, el is tűnt sokszot igaz ST ben játszattam. Meg zavarna is, hogy 2 ballábas van elől. Amúgy most 900k-m van, meg tudnám ezeket venni de nem tudom, így a 2 csatáros játékot meg nem tudnám játszani.
IF Piqué milyen lehet vajon?
-
Mrdevil
addikt
91-es Eriksent használ valaki? Statok alapján elég ikon szintűnek tűnik, viszont nem ikon ár.
-
szabyka95
őstag
válasz
etaclan1984 #20754 üzenetére
Prime gullit es kesz, 10 chem
-
Szigma70
addikt
válasz
Santana01 #20753 üzenetére
Pedig nálam de
Mondom, Salah összes lapja volt nálam, nem rossz, de Grizli valahogy jobb. Jobban odakerül. Lövésben kb. ugyan az, de a francia jobban odaér, és hasznosabban adja a labdákat. Egyedül a stamina rosszabb.
A 89-es Salah 400K, a nif Grizi meg 150K és egálban vannak. A 90-es már jobb mint a francia, de az meg kb a 400K-s Grizivel van szinten. De Salah is jó, csak nekem most ST kellett, és a majd milliós Salah ST lap meg luxus -
Scale
őstag
válasz
etaclan1984 #20754 üzenetére
Annyira nem is nehéz, Kell egy VVD meg egy ikon vagy másik holland elé és kész is
@LedyGyuszi: Majd ha lesz időd és konzol előtt leszel elküldöd a 4-3-3(4)-hez tartozó ct-det a bundás csapathoz?
-
etaclan1984
őstag
Nálam eddig: TIF Lala < IF Meunier < SBC Dumfries
Iszonyat jó a holland, kár hogy nehéz beépíteni. -
Tigibeeb
tag
Valaki tapasztalta már PS4-en hogy Wl-be kilép az ellenfél döntetlenél és lejátszott mecsnek veszi ?
-
Mrdevil
addikt
Sokadjára olvasom, hogy pl WL-ben ha vezet az ellen több góllal kilépkedtek, nálam ez úgy működik, hogy div5-ben vagyok, ha lejátszom a 30 meccset amit ha egyszer elkezdem letolom az tuti, ezért kezdem el, tehát ha lejátszom 12000 dr pont, az div5 rank2, 2 rare player pakk, 2 mega pakk, tehát két legyet egy csapásra, WL + DL. Soha nem lépek ki, 7-0 ellen vezetésnél sem. Max akkor értem meg a kilépkedést, ha valakinek semmi ideje, pörgetni kell, de akkor meg minek elkezdeni a WL-t, oda nyugodtság kell. Na mindegy ahány ház annyi szokás, csak fura nekem, hogy nem kellenek a potya csomagok.
-
Santana01
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #20740 üzenetére
Második félidőben nálam is mindig jön a sima Reus CAMba és szerintem is nagyon jó,csak ne lenne olyan kevés staminája.
-
freddyadu
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, nem tudom hogyan tovább...
Ez a csapatom, annyi változott, hogy azóta jött Skriniar helyett középső Rijkaard:Van jelenleg 300k coinom, mellette aki mozdítható az Cutrone 250k, Dybala 100k.
Érdemes Cancelot beváltanom Calabriára? Így felszabadulna még kb 160-170k.És akkor ki legyen a következő?
Veron vagy Keane középre?
Még egy belső védő ikon?
Támadó ikon?Kit javasoltok? Köszönöm!
-
Sasa22
tag
Sziasztok..
Az elobb WL-ben jatszottam egy tag ellen.. 70. Percben megszereztem a vezetest es megallitottam, hogy taktikàt vàltsak..
Leallt a fifa instant.. ès beirta nekem losenak...
Èrdekes mert jó a netem, sosem dob ki, ès meg nem tapasztaltam ilyet azelött..
Mèg reportolni sem tudom mert nem tudom a nickjèt -
gabigyerek
senior tag
Bocsi ha volt már, de vajon a winter up-nál a CL lapok is kapnak up-ot?
-
LedyGyuszi
addikt
ott is teszteltem, de az esetek 85%-ban CAm volt.
amúgy az én játék szisztémámban az ST is visszajön, kényszerítőzik, aktívan részt vesz a passz játékban, így a Cam-nak utána több területe nyílik, ezért Reus jó St is, de Cam-ban az igaziegyébként Flashback Götze is M/M, mégis jó CAM
(#20736) kiserik:
sokáig a sima gold Reus irányított, hawk lappal. ő is tette a dolgát
hidd el, végig próbáltam mindnekit CAM poziban bundásból, de nála nincs jobb.
persze lehet stílus és felállás függő a dolog.winter upgrade-nél meg úgyis kap 1 upot, ha nem kettőt...
-
Santana01
aktív tag
válasz
Chereiose #20716 üzenetére
Nem tudom mennyire ragaszkodsz a meglévő játékosokhoz és mennyi zsetonod van de összeraktam egy csapatot Messi köré.
Messit Dembelével könnyű linkelni és,hogy ha 4-2-3-1et játszol akkor bal CAM poszton jó lehet,egy félidőt legalábbis mindenképp.
Salaht szerintem nem érdemes kihagyni idén,a legjobb a jobb szélen(legalábbis amit az egyszerű halandó ember is meg tud fizetni
).
D.Sanchez,De Gea zseton függő mert Lloris is nagyon jó kapus pl ha olcsóbb kell vagy a sima D Sanchez is nagyon jó az árához képest.
Ha 4-1-2-1-2 akkor Jesus helyett jöhet pl Pogba.
-
Scale
őstag
válasz
LedyGyuszi #20732 üzenetére
De nálad sokat játszott ST-ként is, nem ?
-
kiserik
senior tag
válasz
LedyGyuszi #20732 üzenetére
Há' nem mindenkinek van pénz lóvéra
Teszek vele még egy próbát 7 chemmel
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Zimmi91 #20734 üzenetére
Köszi! Legyen úgy
A patch ahogy már írtam korábban nekem szerintem jól fog jönni, nem igazán használom a finesse-t a TF-et meg kikapcsoltam. Néha eszembe jut, hogy OP és akkor 30-ról betekeri Ibra, de engem ez a része nem érint majd. Viszont hétvégén volt egy meccs, amire kicsit kiakadtam, mert a csávó Butraguenho-val ezt játszotta, háttal 16-os széléről úgy betekerte kapásból, hogy hiába húztam Edersont a hosszú irányába amikor már láttam, hogy ez lesz belőle, nem érhette el.
Szal én már várom, hogy mi lesz.
-
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek #20733 üzenetére
Gold 3 simán meglesz még 6 meccsből
Nekem is 28/14 lett a WL, az új peccs alatt, szal amennyire szidtam, ugyan úgy tudtam hozni a Gold 3 szintet mint eddig, csak nem Finess lövésekkel, hanem szűk passzos benti lövésekkel. Fura volt átszokni a 30 méteres kiflik után erre a focira, de talán nem is baj, hogy nem megy be minden kintről
Nekem is csomó olyan gólom volt, hogy én se hittem el, így kicsit élethűbb lett a játék, de holnap ti is megtapasztaljátok kíváncsi leszek a véleményekre
Ja meg a nagy nehezen megtanult Timed lövést is elhagytam, mert csak a fullos zöld megy be talán, eddig a sárga is simán pipa volt
-
gabigyerek
senior tag
Kifejezetten örülök, hogy a hétvégi WL kedd reggelig tart, így először az életemben le tudom tolni az összes rendelkezésre álló meccset. 12 win-nél tartok és még van hátra 6 mérkőzés, gold 3 a cél.
Sajna volt hétvégén 2 áramszünet is, ami egyszer 3:0-ás vezetésnél egyszer 2:0-ás vezetésnél jött közbe, szal lehetne ez jobb is.
Volt ma reggel egy jó élményem is, és szerintem ilyenek miatt élvezzük ezt a játékot. Kifogtam egy erős ellenfelet és a 14-ik percben már 3:0-ra ment. Ilyenkor eddig mindig kiléptem már, de most mondom végigtolom.
Észrevettem, hogy a szélső hátvédei középre tömörülnek védekezésnél így nyomtam egy gyors instrukciót hugh side line vagy mi, hogy a szélsőim a vonal mellett maradjanak. A Full backek így mindig kimozogtak középről ahol hely szabadult fel és kihasználtam. 3:4-re fordítottam, egy nagyon küzdős meccsen. És ami jó volt, hogy meccs közben igyekeztem olvasni az ellenfél mozgását amivel sikerült a győzelem.
Ezen a meccsen jött össze Ibra 100-ik gólja is, 85 meccs kellett neki ehhez. Úgyhogy összességében pozitívan értékelem a mostani WL-t.
-
kiserik
senior tag
válasz
LedyGyuszi #20726 üzenetére
Reus/Draxler m/m. Előbbi nem jött be CAM poszton, utóbbit nem próbáltam. Így jártam Philippel is. Nem rossz, meg is rúgta a góljait, de nem az igazi. A kis Bruma azért jó, mert rengeteget mozog, megy előre mint a gőzgép, de vissza is rengeteget dolgozik, viszont igen. 79-es lepkefing. Sabitzert néztem, lehet teszek egy próbát.
Guru: köszi, de Gnabry szélen van használatban
-
Scale
őstag
válasz
LedyGyuszi #20726 üzenetére
Ott van a FS Sancho most jobb szelsonek bundasban, 7-800k-ert már meg is lehet szerezni 😁
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
kiserik #20695 üzenetére
Reus...milliószor írtam. ha be tudod építeni, akkor Draxler. IF Sabitzert is kipróbálhatod!
Bruma komolyabb szinten vagy egy ki-ki meccsen lepkefing!(#20682) ali75:
a legjobb RM IF Gnabry vagy megcsinálod Daviest és játszatod ott
Sajnos ez a poszt hiányos bundásban. De 86 db LW-t már bidobtak... -
Mrdevil
addikt
Srácok, loan Rooney lapot hogy kel kiszedni, nem értem, mi a 3 klubb amikkel meccset kell nyerni?
Illetve bárhol/bármilyen játékmódban jó a nyereség? -
Edgar2621
őstag
Srácok a tanácsotokat kérem. Összejött 320k coinom és birizgál hogy eladjam a NIF Van Dijk-ot és vegyek belőle egy Sif-et. Ha tényleg megkapja a +2 ratinget a winter update keretében, akkor nagy fogás lehet(most 370 körül lehet venni Xbox-on). Ha viszont nem kapja meg, akkor érzésem szerinte nagyot fog esni az értéke. Szerintetek megvegyem, vagy inkább fektessek be másba? Ha befektetek Ti mibe raknátok a coint? Én már úgy vagyok vele, hogy magasabb rating-es NIF lapok, vagy 85 feletti IF lapok. Mit javasoltok?
-
A guru
addikt
Előrendelői pakk beadta...
[kép]
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy döntöttem, hogy jelenleg Prime Socrates a következő cél. Brutális az a lap...
-
MdewC
nagyúr
KDB THE SB AI 😂😂😂
-
Szigma70
addikt
Mikor a 2 perces hosszabítás második percében lősz egy gólt, megkönnyebülsz, nahh ez megvan, és mégis kiegyenlít, aztán kikapsz, nah az mindent visz
-
dejvid8
őstag
Akit érdekel: TOTY KANTÉ.
Azthiszem megtaláltam, hogy hol tudom kihasználni MAXIMÁLISAN TOTY Kantét: CAM. Felállás 4-1-2-1-2 (széles)
És miért? Azért mert mivel CAM, a támadásoknál mindig ott van, beindul az üres területekre, kéri a labdát, rengeteg gólt lövök vele. Simán lefutom vele a védőket, olyan agilis hogy skill move se kell neki csak ide-oda mozgatom, lehetetlen megfogni.
Ha viszem fel a labdát, CM pozícióban is szokott lenni, osztogat, rengeteg assistom is van vele.
DE, amikor az ellenfél támad, akkor meg mindig ott van a CDM pozícióban, védekezik, rengeteg interception-je van, megöli az ellenfeleket örökké. MINDENHOL OTT VAN. Konkrétan egész meccsen fut, akárhányszor ránézek, magától fut mindig ide-oda, fel-le. Körülbelül ő maga megoldaná egy csapatba a CDM-CM-CAM pozíciót, mindháromat egyszerre.
Ha ellenem végeznek szögletrúgást, és sikerül kontrára menni, ő ér fel magától mindig leghamarabb, fut mint a bolond, beindul az üres helyre, és gól.CDM-ben érződik a workrate-je, a M/H, mivel tényleg alig jön előre. Viszont CAM-ban ez felülíródik szerintem egy BEAST/BEAST workrate-tel, mert tényleg nagyon durva a csávó...
Igy hogy egész meccsen fut, kb csak ilyenkor lehet már látni hogy fogy a 199-es staminája. 90 perc után már igencsak lent van, de viszont kibírja a hosszabbítást is, nem megy le használhatatlanul kevésre soha.
Ennyire hasznos, beast, OP, all-in-one játékossal soha nem találkoztam még a FIFA 19 során, sőt még az előzőekben sem. (-Akiket én próbáltam valaha, azok közül nem)
Megköszönöm az EA Isteneknek hogy Őt dobták be nekem.Aki teheti, hogy kipróbálja vagy megvegye, ajánlom, tényleg hihetetlen. Nehéz átadni írásban amit ő csinál a pályán, azt látni, tapasztalni kell.
Mindenesetre egy kép az utolsó meccséről:
Ez a kép csak egy stat a sok közül, konkrétan az utolsó meccsről mert akkor jutott eszembe egy ilyet lescreenshotolni.
E mellett rengeteg 10.0 értékeléses meccse van, de átlagban mindig 9.0 fölött van. És az a pálya közép-része, minden alkalommal ilyen sárga, van olyan hogy full narancssárga, vagy az a halványabb narancssárga az egész, pl ha 120 percet játszik.Majd valamikor hozok 1-2 gólt is tőle, de annyi bombát lő hogy már unalmas lenne mindig clipelni.
-
Garsza
veterán
Cancelo gólt lőtt. 5 percen belül minden OTW lapja elfogyott PC n a piacról.
Pontosabban 300k körüliek. Volt vagy 20 db. -
v-man
őstag
Egyre jobban örülök, hogy kiraktam Ndombele lapját, statjait meghazudtoló lövése van, finesse nagyon megy neki, pedig nincs is traitje. Egyedül a stamina kár.
A lyoni fs Mendyt használja valaki? Megéri az árát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest