Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
sz_abika #18471 üzenetére
"Online friendly"
Tudsz ebben a témában segíteni akkor, kérlek?
"Szerintem egy 2-3 éves játék esetében még van online szerver, de amúgy igény sincs rá nagyon"
Mondjuk a FIFA 2005 (most éppen azzal próbálkozunk) annál jóval öregebb...
Megvettem egyébként az EURO 2012-t, a FIFA17 és FIFA18 játékokat is, csak még azokkal nem tudtam játszani, mert nincsen XBox kontrollerem.
Azt is fogok venni hamarosan.
Viszont remélem, hogy az általatok említett multiplayer mód lehetővé teszi a komplett bajnokság, közös végigjátszását! Különben muszáj lesz valami megoldást a régi részekre mindenképpen.
-
Edgar2621
őstag
válasz
KaksziLajos #18498 üzenetére
Mondom csinálok gyorsan még egy-két Pl upgradet hátha bedobja Van Dijkot(de nem lettem volna megsértődve Kante vagy De Bruyne láttán sem) erre beadja a gaboni viperát a második pakkból, hiába na, látja az EA hogy hetek óta még csak a konzol sem volt bekapcsolva
Bakker nagyon kár hogy untradeable, pedig akkor érkezne SIF Van Dijk, hátha bejön és tényleg 89-re húzzák fel, az már nálam endgame defendernek számít. Remélem bejön a számításotok, mert valahogy levadászom SIF VDV-t kerül amibe kerül
-
KaksziLajos
senior tag
Héjj Boxos kollégák!
Ma este mehet pár bajnoki meccs. Fél 10 körül ráérek már.
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94 #18495 üzenetére
Eg ilyen jól nézne ki szerintem.
Ha jól értelmezem, akkor még 4,5M van?
Modjuk még Toty VVD is beleférne de akkor nem volna Mbappe. -
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94 #18495 üzenetére
Én Ballack SBC -t megcsinálnám a helyedben. Még 1,5 óra van rá. CB -nek meg maradna Ramos sima lapja. És úgy még tőkéd is maradna. És még mindég ott az esély hogy a packokból esik egy Ramos.
-
KaksziLajos
senior tag
Na egy kis rövid szösszenet akkor.
Ibrahimovic egy vadállat. Hála az égnek hagytam magam rábeszélni, megvan a játék végéig az egyik csatárom.
Erős, technikás, a gyenge balance nem észrevehető, vagy csak néha talán.
A lövései brutál erősek, és általában pontosak. Ha mégsem olyan pontosak, akkor többször előfordult, hogy a kapus elérte, de megfogni, kiütni nem tudta a lövés ereje miatt, így sokszor lett gól a vége, mert beütötte, bevitte a kezét... Ugrani gyengén ugrik, de nem is kell, mert magas, általában elfejeli nálam a labdákat. Elnyomni nagyon nehezen lehet, jól lehet labdát tartani vele az ereje és a dribblingje miatt.
Nem szeretem az erőcsatár típusú játékosokat, az egyetlen aki idén bejött az Higuain. Na mármost Ibra egy másik szint. Kellően gyors, csak Shadow-wal használtam eddig és a sebessége elég. Lassúnak tűnik, mert nem apró léptekben szedi a lábát, mint mondjuk egy Messi, Gomez, hanem mérföldeseket lép.De kellően gyors.
Nálam a WL-ben 18 meccsen 22g/4gp a mérlege, több mint elég nekem.
8-as chemen használom.
Egyszóval megéri a coint, ennyit meg pláne.
Gold3-ból végeztem, sajnos 5 meccset szombaton hulla fáradtan, leragadó szemmel játszottam le, na azokat nem akkor kellett volna, 5 zakó lett a vége. Aztán vasárnap 1 győzelem kellett volna az utolsó meccsen, de már elfradtam arra, munka után voltam és az volt a 12. meccs aznap éjjel... Többször vezettem, végül 5:4-re kikaptam. 16 winnel zártam.
A legfontosabb kezdő játékosok így szerepeltek:
CR: 30meccs/19g/22gp
R.Costa 30/5/8 (4-4-2-ben, RM)
Josef Martinez: 18/9/5 (4-4-2-ben LM)
Herrera: 30/7/7
Ibrahimovic: 18/22/4A végére még linkelek egy Ibra szabadrúgást, kitűnően prezentálja a lövéseinek az erejét:
Adtam mégegy esélyt Casillasnak, és bejött. Jól véd. A jobb oldalt hátul meg tesztelem, de eddig bejött.
A csapat: -
m4tyo
csendes tag
válasz
Kristof_94 #18491 üzenetére
Mennyi a keret rá?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #18489 üzenetére
Szerinted ki lenne jó?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Piftuka #18479 üzenetére
Őszintén megmondom, hogy nem tudom, annyira sokat nem játszottam ezzel a móddal. Szerintem nem lehet külön bajnokságot csinálni, de ez csak tipp, megérzés. Amit írsz szerintem csak offline lehet megcsinálni, de aztán majd jön valaki aki jártasabb a témában és megmondja a tutit.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #18487 üzenetére
Szerintem nagyon nincs egyensúlyban a csapatod. Egy CB-d 1.8 misi, de 3000 coinos középpályásokkal akarsz rohangálni ? Tudom hogy OP Rabiot és Kondogbia, de akkor is. Azért azt a Rault kikéne szolgálni is.
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94 #18487 üzenetére
Thauvin szerintem nagyon jó, és olcsó is viszonylag. Ugyan csináld már meg azt a szerencsétlen csapatot és játssz már
-
Kristof_94
nagyúr
Háh, a jó Isten áldja meg azt az embert, aki az 1,9 millióra rálicitált egy ezressel!
Ha megveszem Varanet - és remélhetőleg ezúttal tényleg őt - akkor kb. így fog kinézni a csapat:
Csapat. Annyi, hogy ugye eladtam Mbappet, mert jó áron ment, oda kell majd valaki. Vagy ő, ha olcsóbban vissza tudom venni, vagy más. Promes helyére meg jön Ibra. Bár ha 4231-ben indítom, akkor Ibra indul kb. 8 chemmel, és akkor a hiányzó CAM lehetne akár valamelyik Griezmann vagy Fekir, esetleg IF Thauvin. Az első két srácot nem próbáltam még, hogy szuperálnak? -
Santana01
aktív tag
válasz
Expendable #18478 üzenetére
Igen, Walker sokkal jobb volt nálam.
-
Mrdevil
addikt
Én most péntek szombat letoltam a WL-t, ( szokásos gold3 ) nekem most nem volt gondom a gameplay-el, az más kérdés, hogy elvertek.
-
Piftuka
veterán
válasz
Edgar2621 #18469 üzenetére
Köszönöm a választ!
Az említett "Online Friendly" módban lehetséges egyéni bajnokságot is létrehozni?
Tehát nem csak egymás elleni "play now" módban vívott egy-egy mérkőzést, hanem mondjuk egy teljes világbajnoki, vagy BL selejtező + csoportkör + knockout phase?
(Ahol az egyik csapatot én irányítom, a másikat az unokatesóm, aztán megyünk végig a meccseken, és legjobb esetben maximum a döntőben találkozunk.
Esetleg kooperatív módban, ugyanazon csapattal játszva a gépi ellenfelek ellen nyomulunk... )
-
Expendable
aktív tag
UCL Live Auriert próbálta már valaki? Jobb mint Walker?
-
Chereiose
addikt
válasz
grimmjow67 #18476 üzenetére
Ugyan lejjebb ment már az ára sokkal, de szerintem még így is sok érte az a 320k környéki ár. Én valahogy mindig Hamsikhoz hasonlítom, kb annyit csinálhat, csak Hamsik 15k...Ha nem sajnálod rá akkor azért nem rossz lap, phy-je főleg durva, gondolom védekezni is tud azért, elől meg azért csak jobban lő mint fabinho
-
grimmjow67
tag
Szerintetek fabinhot megéri pogbara cserelni?
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #18450 üzenetére
Nem is játszol...
-
Santana01
aktív tag
válasz
Fifaisshit #18465 üzenetére
Ezt nem az egyel előbbi kommentemhez írtad?
toxicjew: Bocsánat! Én csak egy egyszerű szegény ember zsebével tudok gondolkodni,és azért nekem 100k csak úgy számítana
-
sz_abika
addikt
válasz
Piftuka #18467 üzenetére
Senki nem játszik manapság Direct IP kapcsolattal? Nem.
Akkor Ti hogyan multiztok a cimborákkal, akik nem egy helyen laknak veletek? Online friendly
És hogyan multiztok régebbi FIFA részekkel?
Szerintem egy 2-3 éves játék esetében még van online szerver, de amúgy igény sincs rá nagyon
-
Edgar2621
őstag
válasz
Piftuka #18467 üzenetére
Szerintem a régebbi részekkel nem játszik senki ebből a közösségből(topic). Ha én haverok ellen játszok akkor simán inline friendly season(azt hiszem ez a neve) és már megy is, nincs itt állítgatás meg mifene, ez már 2019, nincs idő és energia állítgatni és megtanulni valamit(ez egy kis szarkasztikus nosztalgiavonat akar lenni)
-
Edgar2621
őstag
Skacok én is nyitogattam a hétvégén, ráadásul családi nyitogatás volt, testvérek, feleség és én felváltva próbálgattuk, hogy ki nyúlt kakiba esetleg a hétvégén. A 48 pakkot sikerült összeszednem a közelmúltban, plusz ehhez jött még, hogy közben megcsináltam a Flashback Casillas és Flashback Zlatan, valamint Marquee matchups SBC-ket plusz egy rahedli (főleg LaLiga, kb 50 lehet összesen) upgradet.
A summa: If Lindeöf háromszor (ebből kettő untradeable, mentek SBC-be a tradeable elment 25-ért), 3 If Arthur (1 tradeable, ugyancsak mentek SBC-be és egyet megtartottam), 1 If Funes Mori, 1 untradeable Oblak, 1 utr Isco, 1 utr Filipe Luis (ment SBC-be), 1 tr Pjanic, 1 tr Ederson (ment Sbc-be) 1 tr Pepe (eladtam kb 15-ért), 1 tr Dembele (ment SBC-be) és sok-sok 82-83-84-es NIF lap,tr és utr is egyik sem nagyon értékes, de vagy eladtam őket viszonylag jó áron, vagy megtartottam későbbi SBC-be(például Sokratis, Leno, Lopes, Mandanda stb). Nem tudo, hogy ez jónak vagy rossznak minősül, mindenesetre jó kis szórakozás volt, most egy időre befagyasztom az SBC-ket, kicsit kiégtem
Gratulálok az újdonsült TOTY lap tulajdonosoknak, jó, élvezetes és lagmentes játékot kívánok hozzájuk.Ui.: ja és kihagytam hogy érkezett persze Flashback Ibra és Casillas, jók lesznek, a bizalmam bennük van
-
Piftuka
veterán
válasz
sz_abika #18432 üzenetére
"Hát ez nem éppen egy népszerű dolog már - és szerintem azóta a Hamachi is megszűnt létezni már."
Köszönöm a választ!
A Hamachi nem szűnt meg, csak megvásárolta egy cég. Ennyit tudok róla. Van egy telepíthető kliense, és azzal valami virtuális hálózatot lehet létrehozni. (Jelszóval védett, zártat.) De a mikéntet nem ismerem.
Viszont minden tisztelettel a "nem népszerű dolog" részét hogy érted?
Senki nem játszik manapság Direct IP kapcsolattal?
Akkor Ti hogyan multiztok a cimborákkal, akik nem egy helyen laknak veletek? És hogyan multiztok régebbi FIFA részekkel?
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94 #18458 üzenetére
Akkor azonnal sikítva eladtam 870-be ment, abból jött a kis Messi.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #18456 üzenetére
És mi tart vissza hogy eladd és megvedd helyette akit akartál?
-
m4tyo
csendes tag
Inform firmino vagy ucl lingard (86 ovr)?
-
Santana01
aktív tag
válasz
Kristof_94 #18452 üzenetére
Kicsit túlpörögted szerintem ezt a TOTY védős dolgot
A zseton sem veszett el,Van Dijk is van olyan mint Varane
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94 #18449 üzenetére
Már én sem, tán igaz sem vóóót. ( 87-es Butragueno )
-
Tajték
senior tag
Skacok az nem lehetséges, hogy ma pl véget és a TOTY és az emberek bent tartják a TOTY játékosokat pont arra várva hogy majd utána eladják, de pont az ellenkezője is megeshet nem? Az hogy bent tartják és "elárasztják" a piacot ezért olcsóbb lesz egy ideig?
Azért mert nem szeretnék ülni rajta 1 hónapot amire esetleg emelkedik az ára...
Elnézést a tétovázásért de nem vagyok járatos az ilyen értékű lapok ármozgásába
Help PLS
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #18452 üzenetére
Katasztrófa
-
pckownz
őstag
Vedelemben D. Sanchez melle kit tennetek az alabbiakbol?
Bailly, Kompany, Sokratis, IF Lindelof? Mivel untradeable lapok, ezert nem igazan akarok mast venni, ezekbol kellene a leghasznosabb -
Kristof_94
nagyúr
Gondoltam licitálok egy Varanra 2,2-ért, túllicitálták, újra szerettem volna, erre véletlenül egy VVD-re tettem egy 1,9-es lictitet, amikor nem ő lett volna a fő cél. Csodálatos, nem tudom mi jöhet még.
-
Szigma70
addikt
Több mint 70 csomag, nem himi-humik, rare megák, 3db 100K-s, meg vagy 15db 45K-s, a többi is prime meg prémium players. Ebben nincsenek a liga sbc-k, abból is vagy 30 Laliga és PL, pár francia és olasz.
Egy db Walker a legdrágább, 1 db QS IF, és egy eladhatatlan Coutinho
Ennyi
-
LedyGyuszi
addikt
megcisnáltam én is Ibrakadabrát, szupersubnak hátha jó lesz...
-
toxicjew
addikt
Eltoltam még 19 packot, természetesen 0 walkout, komolyan szégyen ez a packluck... Ennyi játék meg pack után igazán megdobhatna valami komollyal kedves EAids
-
törölt tag
válasz
Sickboy25 #18440 üzenetére
Igen, csak figyelni kell rá, hogy ne fizess túl sokat értük. Én úgy szoktam nézni, hogy ha max harmadáron csinálom, akkor valószínűleg nem vesztek rajta, hanem jó eséllyel nyerek legalább pár ezret.
Tehát ha egy olyan pakkot ad jutalomként, ami mondjuk 45k coin-ba kerülne a store-ban, akkor én csak abban az esetben csinálom meg, ha lehetőleg kijön 15 ezerből (futbin.com-on ezeket meg lehet nézni), 20-nál többet semmiképp nem adok érte.
-
gabigyerek
senior tag
Sziasztok,
Mennyire lehet életképes az ha így indítom a csapatot, majd taktikában állítgatva jobbon Valanciára olyan utasítást teszek ami visszarendeli védekezni, iletve Martialra, hogy maradjon elöl.
Terv szerint formáció váltás nélkül valami ilyesmire válthat vissza, amikor védekezés indul.
Működhet?
-
Lori82
senior tag
KB 30 pack ebből 7 rare players pack.,mega pakkok,persze voltak Upgradek is Egy IF Fraser,Fabinho,Pjanic,Leno . Sehol egy Toty játékos
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984 #18438 üzenetére
Ha ez nyugtat én is 100 folott boven PLt és meg csak walkout sem volt nemhogy TOTY
De azért elég szép számmal nyitottunk itt a fórumon
-
Zimmi91
addikt
válasz
Sasa22 #18433 üzenetére
Én is mindig 22 után tolom a WL-t ha tudom, pénteken délután játszottam 2-7el hagytam abba, utána szombaton 22től toltam egy 9-1et, itt iszonyat jó volt játszani, ugyan úgy mint neked semmi lagg, semmi delay és vasárnapra hagytam a többi meccset, 15-14 lett a vége. A péntek és vasárnap délután botrány volt mint látszik is az eredményeimen
-
Santana01
aktív tag
válasz
Sickboy25 #18431 üzenetére
Mindenképp csak azokat a játékosokat rakd be SBC-be amiket nem használsz és ellenőrizted,hogy nem érnek sokat a piacon. Na és persze el fognak fogyni egy idő után,úgy van ez kitalálva,hogy vegyél Fifa pontot ha csomagot akarsz nyitni.
Viszont ha most kezdted akkor először próbálj meg összerakni egy alap csapatot és azokkal játsz SBt(hogy ha szereted Offline) és Divisiont majd pedig azokban a csomagokból bízz,hogy esik valami értékesebb. -
akooos
veterán
-
Mrguba
őstag
Sracok sima Aguerora mit rakjak?
-
Sasa22
tag
Sajnos a hètvègén nem volt időm a Fifàra, igy vasàrnap este 11kor fogtam neki, hihetetlen jó volt a gameplay, nem volt lagg, delay nem k****anyaztam, èlveztem.. Règ volt ilyen!
Igaz hogy csak 13/9ig birtam, de nem bànom.. vègre jàtszható volt a jàtèk, biztos vagyok benne, hogy a szerverek nem birjàk a terhelèst ès azèrt olyan amilyen gameplay màskor... -
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Egy kis SBC segítség kellene. Hétvégén álltam neki. Nos minden feladatnál kiválasztok a csapatomból nem használt játékosokat és azokat küldöm be? Mi van ha elfogynak az erre tartogatott játékosok? Vagy ti hogyan csináljátok?
Köszi
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #18362 üzenetére
Senkin nem tud nekem segíteni ebben a problémában, kérem tisztelettel?
-
akooos
veterán
válasz
akooos #17947 üzenetére
Na srácok, akit érdekel esetleg a reddites pali, aki 1100 packet rakott el a TOTY-ra: [link]
Csinált SBC-ket közben, hogy ne kelljen discardolni normális játékosokat, írja is, hogy kirakott 3 ikont, az összes TOTY nominee SBC-t és a 2 Flashbacket ami volt, POTM Van Dijkot. Érdekes amit leír és nem hiszem el, hogy valaki kibírja, hogy szeptembertől januárig nem nyit egy packot sem....
"90 rated: 2 godin, 3 kroos, 1 neuer, 2 Courtois
89 rated: Aguero (tradable), Hummels, Griezmann (tradable), Chiellini
88 Rated: Bale(tradable), 2 coutinho, 3 busquets, Thiago Silva, 3 Buffon, Higuain, Casemiro, Salah
87 Rated: Aubameyang, 5 rakitic, 2 immobile, 2 koulibaly, 2 alba, 1 hamsik, 2 iniesta, 4 Navas, 2 pique
86 Rated: 3 Muller, 3 Sane, 3 parejo, 2 ederson, 4 thiago, 2 bonucci, 2 douglas Costa, 2 pjanic, 1 ozil, 1 benatia
85 rated: Over 61 of them (including Fabinho)
84 rated: Over 197+ of them
83 rated over 316+ of them
IF's: Multiple Cazorlas - Multiple Asenjos (3 or 4?), several 82 lopez, 7 or 8 83 sakho, multiple 78 gunn, multiple 82 lindelof, 3 if Arnautofvics, 4 militaio, Multiple funes mori, Multiple IF Deeney - probably 6 or 7 84 IF Frasers
Icons: 0 - over 1800+ packs cycled and upgrades completed, and I pulled ZERO icons - no babys, mids or primes. none.
TOTY - 7! EDIT SEVEN NOW!!! In the order I got them: KDB untradable, Marcelo Untradable, Ramos Tradable (rare gold pack), Varane Untradable, De Gea Tradable (jumbo premium gold pack I think), Duplicate Untradable Marcelo - and I have zero high rated SBCS to toss him into (which has stopped me for now until 1 pm est to see if there's a new high rated sbc that I can use him in) - Sold De gea to afford being able to stow Marcelo's untradable in my transfer list - and sure enough, our 7th TOTY packed was De Gea again (untradable this time). Couldn't imagine.Other SBCs completed due to these players? Flashback Casillas, Flashback Ibra, Nominee David Silva, Nominee Bale, Icon Shevchenko, half of nominee vrsaljko, Icon Best, Icon Stoichkov"
-
ali75
aktív tag
válasz
gabigyerek #18418 üzenetére
Köszönöm!👍
-
Scale
őstag
Ezzel a mai sb reward swap deal játékossal most eddig mennyit lehetett összegyűjteni a most heti heti feladaton kívül?
-
Tajték
senior tag
válasz
LedyGyuszi #18420 üzenetére
Köszi! Megpróbálom beépíteni valamelyiket az új csapatba
Más:
Köszi Srácok
Már nagyon rámfért egy komolyabb nyitás. Idén eddig a legjobb egy Ramos volt...
Elit1-ben végeztem 68ezer ponttal.
-
akooos
veterán
válasz
gabigyerek #18418 üzenetére
Ibra nem érdekes,hanem egy agyonscriptelt csalás. Eddig Jesus volt a legnagyobb csalás, most Ibra
WL-ben 7 csapat jött vele ellenem, összesen egyet tudtam ebből megnyerni. A maradék 6-ból 4 sima vereség volt nekem, mert Ibra mindent befejel vagy belő 20-ról. Volt 2 olyan meccs, amit 6-6 után 8-6-ra nyert az ellenfél hosszabbításban, 7 gólt Ibra szerzett... Ahogy hozzá került bevágta, becsúszva se lehet szerelni. A másik pedig 5-4 lett, 5 gólt lőtt Ibrával... bármit bárhonnan bármikor befejel.Muszáj megcsinálnom ezt a lapot, de már előre látom, hogy nálam nem lesz ilyen....
Más: Vrsaljko weekly objectives kiborít, eddig 4 győzelem jött össze, de 3 lehetőség van.
1. Az ellenfél fullos BPL vagy Bundes kerettel jön és véresen komolyan veszi a meccset, belő mindent és dabel meg csitít.
2. Amatőrök jönnek ellenem akik nemrég kezdték a játékot, őket megverem a nonrare olasz csapatommal (már csak ez maradt a sok upgrade miatt).
3. Seria A csapattal jön ellenem, de nincs benne annyi, hogy segítse a másikat. Lövök egy gólt gyorsan, erre kickoffból ő is lő egyet.. Lövök nagy nehezen mégegy gólt, és ahelyett, hogy kilépne megint letámad és kickoff gól. Ilyenkor szoktam kilépni, dögöljön meg.Érdekes, amikor ilyen csapat jön ellenem és olasz ligás játékossal gólt lő, én azonnal kilépek, hogy ne szenvedtessük egymást. Nem véletlenül jövök szar olaszos csapattal, nincs egy OP játékosom sem.... A csapatom neve pedig I NEED VRSALJKO
És mit csinálnak a hülyék? Az EA is elmehet a francba, hogy 12 online singlet kell nyerni. Kelljen inkább 25 div rivalst vagy bármi, de ne ezt a kva online singlet ami egy kín szenvedés a szar latency miatt.
-
Scale
őstag
válasz
LedyGyuszi #18420 üzenetére
RSanchez tényleg nagyon állat, jól védekezik, gyors, jól lő
bár talán Naingolan jobb egy fokkal, veszelyesebbnek és aggresszivabbnak érzem a pályán nála.
-
gabigyerek
senior tag
Ibra érdekes egy lap...
Lehet elfogult vagyok , de imádom a palitAmi biztos, hogy eredményes. Valahogy mindig ver 1-2 gólt de nem az a lap amit állandóan helyzetbe lehet hozni. Mondjuk lehet a formációmhoz nem passzol annyira. Lényeg a lényeg, 10 meccs 13 gólnál vagyok vele.
A fejelésen kissé csalódtam, mert pl kapussal felrúgott labdákat nem tudja a védők elől elfejelni, viszont szögletnél a szokásost műveli, rövid oldalra izomból be, Ibra jön és fejes gól.
A távoli lövéseknél azt vettem észre, hogy mindent bikáz, de nem a legpontosabb. (Mondjuk én nem használom a TF-t)
Egyébként tipikus erőcsatár és aki szeret ilyen ST-vel operálni, annak megéri.
-
gamegod
senior tag
innentől csak a rew packokat nyitogatom. semmi értelme coinért venni
-
Aguinaga
őstag
Ééérdekes, nekem nem adott semmit a SB reward (se). Mindenféle upgrade-ből csináltam vagy 80-at, hasonló eredménnyel (legjobb egy Thomas Müller volt). Idén sem sikerült még olyat nyitnom, aki legalább aktuálisan 100k-t ért volna a piacon.
Csak a szokásos.
Megcsináltam Zlatant, 70-be fájt a klubban lévő szerencsétleneken kívül.
Maradt 60.
Elég lesz idénre. -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #18404 üzenetére
Sok lenne az, hidd el, ha sose nyitnál semmit, és valós lóvét se raknál bele, akkor megbecsülnéd azt a keveset is.
-
Kristof_94
nagyúr
Én 11 győzelemmel abba hagytam, 15 meccs alatt jött össze, késő van már, ma kezdtem, lehetetlen egy fél nap alatt lenyomni. Viszont a 4 vereség azt mutatja, hogy most egész jól ment, gold 3 simán meglett volna. Toty vásárlás elnapolva, ha holnap nem tudok egy Varanet vagy VVD-t jó áron, akkor hagyom.
Viszont azt számolgattam, hogy a wl és a rivals ha utóbbinál a zsetont választom, akkor átlagban heti 100k jöhetne össze jó esetben. Ez irtó kevés ha az ember pl. egy totyra gyűjt... Meg amúgy is. -
p0ty
aktív tag
22 winnel végeztem 1 winnel maradtam le az elite 3-tól
szokásosan utolsó 5 meccs 2 win 3 lose
volt 1 meccs vezettem és a pali olyan góllal egyenlített ki hogy átvette a Hazardja a labdát átment szó szerint a lábán és úgy tekerte el, ha ez a gól nincs akkor meg van az elite 3, igaz hogy 4-4 lett és hosszabbítás de itt szó szerint kb összetörtem..és minden kedvem elment mert nevetséges hogy ilyenek vannak a végén, valamint az utolsó 10 meccs mindig szenvedés mert előjön hogy nem tekerve lövök mert nem érzékeli a játék vagy nem tudom, próbáltam már másik joy, kábellel kábel nélkül sehogy se jó 10ből 8x nem tudok tekerni vagy lőni..
valamint minden héten kapok olyan játékost aki fixen top100 28+ winnel
héten is 16 winem volt mikor megkaptam neki pedig 22 akkor.. nem is értem
valamint nekem a courtois semmilyen chemivel nem jó már, pedig imádtam nem tudom mi történt vele -
Szigma70
addikt
válasz
hulkobb #18399 üzenetére
Ha van egyáltalán hendi, ilyen mértékű akkor sincs.
Ez nem hendi, az, hogy pont jóval gyengébb csapatok ellen kapok ki, az mind emiatt a szar netkód, vagy szerver, vagy a faxomtudja mit baszott el az EA, miatt van. Komolyan nem hiszem, hogy ne lehetne ezt rendbe tenni.
Akinek a csapata nem ér annyit, mint valamelyik szélsőmé, és decemberi acc, az előrébb végez mint én, mert közelebb van a szerverhez, vagy fingom nincs, de jobb nete biztos nincs. És az a röhej, hogy majd mind el is hiszi, hogy azért nyer, mert jobb volt.
Engem ez bosszant a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest