Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Ahelyett, hogy az ai deffet csökkentenék, ami valójában okozza a tf fineszeket, mert nem lehet betörni a 16-osra.
Mondjuk én jól lövöm a kapás tf-eket, pöccre eltalálom a zöldet a legvégén, néha ki is fehéredik mert pont akkor nyomom le, ami későnek számít, de szvsz ez nem jó irány.
Ha az ai def nem lesz lehúzva mint az 1.05 környékén, akkor alig fogunk gólt lőni.
Én erre tippelek, de majd kiderül...
-
nyervi
aktív tag
no, mire elkezdtem visszakapaszkodni a gödörből a banánfára megint patch
-
Scale
őstag
válasz
Kristof_94 #19795 üzenetére
Akkor össze kell guberalnom az osszes lóvét rá 😀
-
Kristof_94
nagyúr
Hátha most már nem lőnek 25-ről, kapásból, ráfordulva gólt a kedves Jesussal...
Scale: Elvileg ma kellene jönnie! Rajta kívül még 2 játékos jöhetne plusz a szavazós is. Remélem lesz még valami jó.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Szigma70 #19790 üzenetére
Olyan érzésem van nekem is, mintha rendszer szinten vezetnének be egy nehezítést. Single player FPS-eknél volt régebben az elején kiválasztható nehézség. Úgy tűnik először alapértelmezetten beginneren volt, most feljebb teszik
Minden esetre nekem személy szerint jó lehet, mert a TF-et nem használtam eddig sem és nem sokat finesseltem eddig sem. De majd kiderül...
-
törölt tag
válasz
gabigyerek #19788 üzenetére
"Maximum size of the Timed Finishing window for a green timed shot is now reduced."
Nagyszerű, akkor lehet újratanulni ezt is.
Az rendben van, hogy csökkentik a TF hatékonyságát, de ezt hagyhatták volna szerintem.
-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek #19788 üzenetére
Tehát mégszarabb lesz. Világos, bevezetünk valamit, aztán nehezítjük, hogy egyre kevésbé legyen értelme használni. Én már nem is használom
Vagy nem jól értelmezem?
-
gabigyerek
senior tag
-
toxicjew
addikt
válasz
etaclan1984 #19777 üzenetére
Nem értem amúgy, hogy lehet ebből nyerészkedni? Miért venne meg bárki egy amúgy gyenge lapot max áron? Akárhogy is, gusztustalan a community
Este megnézem SBben, hogy mizu a patchel, onlinehoz nincs idegrendszerem még (meg hát ugye a sérülés
)
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984 #19783 üzenetére
Nincs logika
A coin mindenek felett
-
Jamesford
csendes tag
Esetleg olvasott/hallott valaki a Base icon Sbc-ről? Várható e a közeljövőben? Érdekes lenne ha esetleg player pick-es megoldást választana az EA.. talán kevesebb duplikáció lenne.. stb
-
Szigma70
addikt
válasz
Tavaly Astori halála után ugyan ez volt sajnos.
-
Darabokra
senior tag
válasz
a gold lapjával is tradelnek szerintem, 6000 felett van...
-
MdewC
nagyúr
PC-sek.
Majd írjátok meg kérlek, hogy a patch után mennyire maradt maxon az ai def, lehet-e normálisan támadást építeni! ???
Kicsit tartok attól, hogy lebutítják a fineszt, de az ai deffet nem, akkor komoly gondok lesznek a góllövéssel.
Majd írjatok.
Köszi.
-
etaclan1984
őstag
A Cardiff csatárának Emiliano Sala-nak a gépe valószínűleg lezuhant és eltűnt. Az IF lapja max áras. Nem is értem mert tuti kiveszik a játékból
Ritka nagy seggfejek fifáznak.
-
törölt tag
válasz
gabigyerek #19774 üzenetére
Gondolom, csak nem csinálják még hatékonyabbra
Kíváncsi leszek, délután letesztelem.
-
toxicjew
addikt
Na most ugrik a majom a vízbe
-
Chereiose
addikt
Felállás mindenképpen a 4-3-1-2 vagy a 4-1-2-1-2(2), chemistry függő. Jelenleg aguero messi társa, mkhitaryan CAM,IF fernandinho-fabinho- ucl Vidal a 3 cm, Van aanholt-Van Dijk-Ramos- Semedo/ IF De Marcos az RB, courtois a kapus. Most van olyan 300k-m, de ugye ha eladok valakit lehet több is. IF Fernandinhot tegnap már ilyen "más nincs" alapon vettem, oda kéne a Paulinho csak akkor körbe kéne vegyem ugye brazilokkal.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #19764 üzenetére
Akkor csak az marad, ha prime, akkor Figo. Imádtuk.
Ha nem prime, akkor ne Figo. Ennyi.
Szigma: vmi rémlik.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #19745 üzenetére
Ha prime, akkor Figo. Az egy brutál lap.
Ha nem prime, akkor Best.
Figoból a prime a jó, de abban magasan. A többi lapja nem annyira kimagasló.
Bestnek szinte mindegyik lapja okés. Viszont ha az M/M zavar, akkor Best sem a te embered.
Most jön SIF Bappe is? Az IF RW lapja neki is szuper, benne is gondolkodnék.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Mrdevil #19752 üzenetére
jóóó, de ő más tészta. BPL-es köcsögök alatt a jelenlegi tucat, hájpolt, OP játékosokat értem.
de pl. német bpl-es kukac jöhet pl. Sanéúgyhogy vannak kivételek
(#19753) Darabokra:
jó lenne SBC-ben(#19755) Szigma70:
thx májsztró!
elsőre talán Best lesz a teszt alanyamúgy RW kell
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Edgar2621 #19758 üzenetére
+1!
(#19759) Darabokra:
Igen, elég könnyen mozog; balance ide vagy oda. Viszont ami kemény, hogy azon a 2 meccsen nem rúgott gólt, amikor átállítottam mást csapatkapitányra
Megsértődött vagy nem tudom, lehet hogy a csk szallag ad valami láthatatlan boostot. Visszatettem, folytatta a gólgyártást
-
Darabokra
senior tag
válasz
gabigyerek #19756 üzenetére
tegnap volt szerencsém ellene játszani, kaptam gólt, ráadásul úgy megfutotta Boatenget egy indításnál, mint a huzat.
-
Edgar2621
őstag
válasz
gabigyerek #19756 üzenetére
Én Fenomenoval(dagival
) simán beraknám, megértenék egymást az biztos. Zlatannak, vagyis a Lionnak, Istennek, Királynak a legnagyobb kedvence volt, példaképe, úgyhogy lehet hogy a kedvéért még helyette is futna, védekezne
-
Sickboy25
addikt
Azt valahogy be tudom állítani, hogy szögletnél ugyanarra az játékosra ívelje a beadást? Mert mindig más mozdul rá az ugyanoda adott beívelésre és persze általában a legalacsonyabb...
-
gabigyerek
senior tag
42/49/12gp aránnyal eddig a legeredményesebb támadóm. Igaz, egyedüli csatár, így nem kell osztoznia sokat a sikeren, de félelmetes, ahogy mindig megtalálja a labda. Volt 3 meccse amikor gól nélkül szerepelt, így még durvább az átlaga ha beindul. Fejjel, szabadrúgásból, ollóból, izomból vagy tekerve, mindegy. Nem lassú, végig bírja és mindig oda kerül hogy gólt szerezzen.
Igaz, nehezen beépíthető, de megoldottam 7 chemen.
-
Szigma70
addikt
válasz
Bár MdewC-ék véleménye mérvadóbb lehet, de azért elmndom.
Mindkettőt próbáltam. Baby Best, és középső Figó
Nem tusom milyen posztra kell, nekem középső CAM vagy ST ben vannak, voltak.
Figó nagyon jó volt , a passzai sokat hoztak, gyors, a lövés rendben, a finesz annyira nem, és a lövés erő amiben volt hiányérzetem. Kicsit lomhának tűnik, de nem vészes, alapjában jó lap sztem.
Best. Nos Ő fürge, forgolódós player. Gyors, ott van ha kell. A passzai nem kimagaslóak, de attól még jó CAM is. Átbújik a védők közt, és ragad a laszti hozzá. A lövései halálosak. Olyan gyorsan, erővel lövi, hogy a kapusok sokszor állva maradnak. A finesz kitúnő, és a rosszlába is jó. Nekem szélen annyira nem adta, de nem is terveztem ott bevetni. ST vagy Cam,
Azért maradtam Best-nél, mert univerzálisabb. Figó nem jó ST, Best meg majd mindenhol jó.
Mondjuk Prime Figó már más tészta, de abban nincs tapasztalatom.
-
Szigii
csendes tag
Ohh értem, akkor sajnos az elején meg kell szenvedem a nagyobb csapatokkal :/
Szerintetek melyik éri meg jobban az elején? A coin rewardokat kérni vagy a packokat? (Division rivals) Megéri bízni a szerencsében? -
Mrdevil
addikt
válasz
LedyGyuszi #19748 üzenetére
Best is nagy BPL-es volt....
-
akooos
veterán
válasz
LedyGyuszi #19748 üzenetére
POTM Sancho nem jó?
-
Mrdevil
addikt
válasz
Én is nézegettem őket, egymás mellé raktam, mind a kettő jó valamiért, megint ez a kinek mi.
-
Darabokra
senior tag
válasz
-
LedyGyuszi
addikt
Urak!
Lehet feljött már a téma, de keresek egy ütős RW-t.
Figo vagy Best? -
-
toxicjew
addikt
Tegnap ügyesen elvágtam a jobb hüvelykujjam (elég mélyen), így szerintem nem fog menni a wl
Blessing in disguise?
-
Mrdevil
addikt
Tegnap csatlakozott Maradona úr, jó a kis öreg, Messivel megértik egymást, egy nyelvet beszélnek, mondjuk sok fejes gólra nem érdemes számítani tőlük.
Mögöttük Suarez cam-ba, hátul Ramosék, Bale stb.
A PL csapat is jópofa kezd lenni, KDB, Pogbáék, a kis cheat 86-os Felipe Andi, ebbe a csapatba tervezek Salah helyére egy Best-et, aztán majd balra egy Nedved-et.
Alakulok, és hál istennek úgy alakult már játék eleje óta jó játékosokkal tudtam szaladgálni, ( kis szerencse ) ezért is fáj az eladásuk, sok a bukó rajtuk, Agueron stb.... Bár pl ez tavaly sokkal rosszabb volt. -
Sickboy25
addikt
Sziasztok
SBC-hez kellene a csapatba min.5 rare jatekos. Ez mit jelent a jatekban es hol tudom megnezni, hogy azok e?
Koszi
-
Tajték
senior tag
válasz
KaksziLajos #19686 üzenetére
Köszi Uram!
Kiváncsi vagyok most mennyi a vége, ettől függ hogy jön e vagy sem. Este meglátjuk...
Szigma70:
Nem éppen jó a 79 de elégséges lehet amennyiben a többi OP
-
Aguinaga
őstag
válasz
KaksziLajos #19712 üzenetére
& Chereiose:
Kösz srácok, kipróbálom Sandrot.Szigii: a bronz cserepad a gyengék fegyvere
-
Szigii
csendes tag
Sziasztok! Az miért van, hogy ultimate teamben folyamatosan 187,188,189,190 es csapatokat (legend kártyákkal, 99 es Messivel és társaival) dob be ellenfélnek? Miközben nekem csak egy 182 es csapatom van.. kaptam már olyan ötletet, hogy rakjam tele a cserepadot bronz játékosokkal és akkor kisebb lesz a ratingem és ezáltal az ellenfélé is. Nem jött be. Lement az enyém 177re, az ellenfélnek ugyanúgy 186 stb. Kezdő játékos vagyok, nem tudom elhinni, hogy már nincs 180 körüli csapata rajtam kívül senkinek. Valakinek nincs valami ötlete? PS4 en játszok.
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94 #19704 üzenetére
Ndombele 10 meccses loan kipróbálható a napi küldiből.
-
Lori82
senior tag
Joe Gomezt valaki megcsinálta?Van Dijk mellé a statok alapján tökéletes lenne,elég magas is,csak nem tudom in game ezek a statok mennyire valósak.Érdemes megcsinálni?
-
Aguinaga
őstag
Van valakinek tapasztalata IF Kolarov - Alex Sandro viszonylatban?
Megéri a brazil azt a +40k-t (pc)? -
uszid94
tag
Mikor erdemes kinyitogatni a pakkokat?
-
uszid94
tag
Ti szoktatok draftozni? Megeri?
-
Bence910905
tag
Igen alapbol szerintem CAM pozicioba keves a 3* os gyengebbik láb illetve eleg kicsi konnyen elnyomtak.. Amit jonak ereztem nala az egyedul a sebessege volt illetve a passzok is rendben voltak
-
Mrguba
őstag
válasz
Bence910905 #19703 üzenetére
SIma De Bruyne is,?
-
Mrguba
őstag
Sracok ez a FODEN gyerek megeri az arat PL csapatba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest