Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
Meghalt a companion... vagy más is? Ps4
-
v-man
őstag
Konopljanka vert egy fineszt 😁
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #20392 üzenetére
5 perc alatt találtuk meg egymást öcsémmel egyszer, de azóta egyszer sem. Pedig volt, hogy fel oraig probaltuk, Vrsaljko objective miatt.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
akooos #20391 üzenetére
Nem érdemes most, Mbappe és Goretzka a két épkézláb akit adhat, Cavani jó, de a legtöbb embernél max. egy ikon sbc-be menne.
Reddit szerint PS4 és Xbox szerverek is offon vannak. Vicces, de még a FIFA mobile sem működik, nem lehet bejelentkezni.
Egy kérdés! Online singleben ha egyszerre kezdjük el keresni az ellenfelet egy itteni kollégával hamarabb össze dobhat minket az azonos ország miatt?
-
akooos
veterán
Tradeable totw sbc 4 db.
1. 75-ös Cook
2. 84-es Zapata
3. 82-es Soares
4. 75-ös CookMegérte
-
dejvid8
őstag
Na, az EA szerverek ismét offosak, szuper.
Pedig ezt a full estét WL-re szenteltem, de nem , nyilván nem akkor játszhatjuk ezt a játékot amikor mi ráérünk, hanem amikor ők mondják. -
Tajték
senior tag
Egyszerűen nem tudok még mindig megbékélni azzal hogy ebben a játékban úgy kell védekezni hogy sehogy. Ne csinálj semmit majd az AI hátul megoldja. Nonszensz baszki! Igenis én szeretném irányítani a védekezést és erre igenis adjon módot a játék, nem nézőnek vettem meg hanem felhasználónak....Istentudja már melyik részben talán a 16-ban (lehet rosszul tudom) voltam a futóbolond sprinterek, na az a védekezés volt a legeslegjobb, ott ha érezted az ellenfeledet dimán le lehetett védekezni manuálisan és nem kellett az AI-ra bíznod.
-
Kristof_94
nagyúr
Kiakasztó ez a Saint-Maximion sbc... 10 single meccset kell nyerni, laggos ellenfelekkel szemben.
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #20376 üzenetére
Te vágod a témát, ezért kérdezem, hogy ha én még mondjuk éppen pc n vettem pár Horn t 1800 ért, hátha feljebb megy majd később.. Miért van az, hogy közben amikor 1900 alatt egy sem volt, hirtelen kikerül 10 Horn 1300as árral? ki akarja levinni az árakat ezzel?
-
dejvid8
őstag
válasz
Tajték #20377 üzenetére
Baby Crespo, egyelőre nagyon friss, csak 10 meccsem van vele, de tetszik. Nem mondom hogy olyan hűdenagyon, de nem rossz. Vagy 4-3-2-1-ben ST, vagy 4-1-2-1-2 szélesben bal ST. Ezt a WL-t vele viszem végig, aztán majd eldöntöm hogy marad e vagy sem. Mindeképp egy Icon ST kell a linkek végett, ezért képben volt Ő, Trezeguet, Kluivert. Licittel vettem, szóval ha nem válik be kb bukó nélkül adhatom el és próbálhatom a következő icon csatárt.
Nagyon jól fejel, és viszonylag gyors is, az már biztos.(#20376) Fifaisshit
Fuhh én nem készültem rá, de 15 perc alatt úgy bevásároltam 83-84-esekből még olcsón hogy csak füstölt a kontroller.
250K értékben kb. Már most pozitivan jönnék ki bőven, te vagy a szakértő ebben, mikor érdemes ezeket eladni? -
Fifaisshit
őstag
Nah kicsit korabban de megjott az sbc
-
Kristof_94
nagyúr
Nakata SBC, Saint Maximin SBC és TOTW SBC...
Nehogy olcsó legyen megcsinálni az ikonokat... -
dejvid8
őstag
válasz
Expendable #20370 üzenetére
Valószínű egyik ellenfelem sem szereti az én kis Kantémat
Klubom 4. legendája Rui Costa, Crespo és V.der Sar mellett
#20371) Digestive
Jó az, powerhouse chemivel 90-es CDM ingame, ott a te Kantéd. Kell ennél jobb? -
dejvid8
őstag
Jézusom, az SBC-s mega packból Kisétált Future Stars ST Jovic. 200k. UI: adjam el, vagy várjak , feljebb fog ez menni?
Kanté nyitás után úgy érzem énis elég undorítóakat nyitok, megfordult a szerencsém a 2019-es évvel a játékban. Hál Isten, ennek csak örülni tudok.
-
v-man
őstag
Valaki kapott már egy csomagot a Twitch lesésért?
-
Garsza
veterán
válasz
KaksziLajos #20344 üzenetére
En Rui Costat tettem bele. A klubban lévő lapokon kívül kb. 450k. A packok semmit nem adtak. Még az Ultimate packban is 83 volt a legnagyobb.
-
dejvid8
őstag
Nekem is megvan Davies, nem írok még hosszabb véleményt, de eddig 4 darab DIV4-es, és 6 darab WL (ebből 5 win) meccs alapján nagyon tetszik.
Ma valószínűleg le kell toljak minimum 15 meccset, mert a holnapi napom teljesen offos, és majd csak vasárnap estefelé bírok még WL-ezni.
Szóval aki kiváncsi egy hosszabb véleményre Daviesről, az esetleg várjon holnapig, addigra már lesz annyi meccsem meg tapasztalatom vele hogy írok egy összefoglalót róla.
De persze még mindig a legjobb módja a kipróbálásának: 15 meccses loan kártyája.
-
arpo04
őstag
válasz
Darabokra #20289 üzenetére
Ahogy Edgar irta csinald meg. Most megint 433-at jatszom es brutal a gyerek. Gyors, jol is fejel es ha helyzetbe kerul nem hibazik. Miota o van a bal illetve Sancho a jobb szelen, Sif Reus csatarba tettem es megtaltosodott. Rengeteg golt valal es a ket szelsonek koszonhetoen. Davies tobb assistal rendelkezik, Sanchonal aranyosan oszlik el a gol/assist.
-
toxicjew
addikt
Nyugodtan regisztrálhatsz, ha biztosan tudod, hogy jövő hétvégén szeretnél wlezni
A pontjaid egész addig megmaradnak amíg el nem tolod a regeléshez. Ha meg ennyi untrade lapod van, akár gondolkozhatsz valami hibrid csaapat összeállításában is. Használd a Futbin oldalt, ott lehet építgetni a csapatot, látod mi mennyibe kerül, milyen chemen lesznek stb. Lehet tervezgetni a csapatot
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Garsza #20323 üzenetére
Mennyiből jött ki neked? Pakkok adtak valami említésre méltót?
Elkezdtem én is, egyelőre megpróbálom úgy, hogy Rui Costa is marad, veszek majd egy másik ikont.
Csak még nincs coin, egy kevéske hiányzik még.Az ikont leszámítva még a 86-87es squad hiányzik, de eddig talán egy 15 ezret , meg 2-3 néhány ezreset adtak a pakkok, semmi extrát...
-
Edgar2621
őstag
válasz
Darabokra #20289 üzenetére
Szerintem nagyon nagyon jó lap, tényleg csak ajánlani tudom. Tegnap próbálgattam és minden téren kiemelkedő. Nekem mondjuk hiányzik egy kicsit a Berba spin, de talán az majd jön a winter upgraddel.
Más: srácok beszéljetek le erről a flashback Rooneyról légy szíves. Meg tudnám csinálni de nem szeretném elkótyavetyélni a coint, és valljuk be őszintén minimum két nagyon gyenge pontja van támadóként.
-
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit #20340 üzenetére
+1
Meg ha a lilakat nem is szeretem egy-egy rangado alatt. Utana nincs veluk bajom. Viszont mar az orokrangadokat se nezem meg, nem ugyan az mint regen. Ez tukrozi a mennyei szinvonalat is. -
mkbla
senior tag
válasz
gabigyerek #20335 üzenetére
Én ki szoktam lépni ha látom h full hendi van mint a kolléga is irja... Értelmetlnül és érthetetlenül rúg gólokat, nálam meg Griezman kihagyja üres kapura 2,5 méterről....
Egyébként van h néha fordul, valahogy az lenne a jo h én is ki tudnék léni ha vezetek 3-ra mert akkor megmaradna h nyerek, de sokszor felhozzák vagy forditanak sajn... na akkor már inkább az X nél is kilépek... -
freddyadu
senior tag
válasz
És néhány DR pontot is "megspórol", ha esetleg az fontos...
-
Darabokra
senior tag
válasz
az idegeskedéshez hozzászólva, ha valaki sokkal jobb nálam és vezet 3-0-ra a félidőben, nem vagyok ideges. Nem is szoktam kilépni akkor, tanulok belőle, próbálom kiismerni a játékát, megszorongatni picit, stb.
Viszont ha a szokásos egyik oldalon bepattan, másikon pedig nem meccs van, és 3-0 az ellenfélnek, akkor kilépek. -
mkbla
senior tag
válasz
toxicjew #20296 üzenetére
Zsír, akkor már nem regisztrálok
Majd legközelebb, majd megprobálom, van pár haver aki szintén azt mondja h néha leépülés meg sok a 30 meccs... De na végül is ccsak össze tudok szenvedni 11et hátha nyerek...
jó ötlet lenne eladni a msáik két csapatot, de nem igazán kivitelezhető
mert a 70-80% kb untreadable. Szóval azokból is valami budgetet jó lenne kihozni tartalék csapatnak... A német csapatomba már megvan werner, coman, lewandowski, eladásuk lehetetlen
Én is várom a többieket, ki miket ajánlana, korábban, meg veszegettem amiket itt mondtak, ezért ilyen csak
Hajrá!
-
Kristof_94
nagyúr
Az FFS lap amire szavazni lehetett mikor jön? Ma este?
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984 #20322 üzenetére
Köszi
Nem akarom kirakni, legalább is nem rögtön. 90 player van a transferen, kb 70K értékben, amiből fél milla hasznot várok, de ha csak 350, akkor se halok bele
-
arpo04
őstag
válasz
Szigma70 #20321 üzenetére
Szerintem probald meg, mit veszithetsz. Nekem az eddigi ket jo nyitasom mega packbol jott. Nem vartam semmit es kellemeset csalodtam.
433(2) hasznalja most valaki? Honapokkal etelott jatszottam vele es meg mindig nem erzem olyan jonak mint a 4231-et. Lehet csak a ct-m rossz. -
Garsza
veterán
Tegnap átalakult a Csapat.
Jött DR revardból egy Untrade Alexander Anold, ezért OTW Cancelot eladtam egyenlőre (kellett a coin Figo SBC -hez).
És mivel nem volt elég Cancelo ára ezért Eladtam UCL Benatiat, az ő helyére pedig SBC Skriniar került (már egy ideje csücsült a klubban). Az a lap úgy meglepett hogy na. Shadow lap hiányában Anchort tettem rá, de elképesztően jó lap. Minden szerelése sikeres, és kegyetlen hatékonyan és tisztán szerel. Éss a sebessége is rendben van.
Figo -val egyenlőre nem vagyok elégedett, de lehet a 7 Chem az oka, Marksmat raktam rá.
A Skriniart aki teheti csinálja meg, nálam Ferdinand a társa de semmiben sem gyengébb mint Ferdinand. -
Szigma70
addikt
Hiányzik egy swap player a 100K-s pakkhoz, sztetek kivegyem a rare megát a még ma nyithatóak miatt, vagy hagyjam a csába, azt majd jó lesz az késöbb?
Igazából ezek az ingyen pakkok sose adnak semmit. No meg a többi sem, de az más tészta
A másik, hogy van e esély egy esetleges Laliga liga SBC-re? Mert abból jönne egy kis lóvé
-
Sasa22
tag
Ha valakinek van romàn jàtèkosa a klubban az most adja el, 4k körül mennek...
-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi #20311 üzenetére
Jovic erdekelne engem is. Davies vsloban jo kis lap. Elkepesztoen gyors es jol ad be. Megerte megcsinalni. Sanchora egyenlore nincsenek jelzok. Gondoltam par meccsre kiprobalom de marad. Igy feleslegesse valt ucl Rodrigez, Cl Muller biztos tavozo es lehet Lewa is az aldozatok kozott lesz.
Mas: nem ertem a felhaborodast fifaisshit-el szembe. Jo persze hatranyos helyzetu szegeny mert lila szurkolo de hat annyi baj legyen.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek #20316 üzenetére
az van Flashback Götzinhonak meg Rójsznak is, s ráadásul nekik a Curve is jobb...
viszont lehet csatár poziban fogom kipróbálni, egy marksmannal elég baba -
gabigyerek
senior tag
válasz
LedyGyuszi #20315 üzenetére
Biztos jó lesz. Van Finesse shot traitje
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #20311 üzenetére
és mi van Lotharral?
-
p0ty
aktív tag
baby cruyff vagy kdb?
középső cam a kdb most és oda gondoltam a cruyffot
valaki ha tud véleményt írni róla elfogadom -
Santana01
aktív tag
Szerintetek Reus fog kapni upgradet és ha igen akkor melyik lapjai fognak növekedni?
Nagyon csípi a szemem az SBC-je -
LedyGyuszi
addikt
kicsit bevásároltam: FS Havertz, FS Upamecano és FS Jovic...hétvégén jön a teszt
-
toxicjew
addikt
válasz
Töff_PLS #20308 üzenetére
[link] Összekötöd a Twitch accoddal és nézed a hivatalos EA csatornát. Gyakorlatban elég, ha csak meg van nyitva, még a minőségét is leveheted 160pre nyugodtan és leteheted tálcára. Igen, ha mázlid van kapsz valamit. Egyszer már kaptam egy 50ks packot
Arra a Kantére én is beneveznék
-
Santana01
aktív tag
Megcsináltam ezt az új SBC-t de nem vártam semmit a mega packtól erre beadta Lafont
Egyenlőre nem adom el,hátha kicsit fel megy az ára ha már nem nyitható
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #20303 üzenetére
Még mindig több esélyed van mint egy packból nyitni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest