Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Riasztó topik
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejvid8
őstag
De jó hogy nem neveztem erre a WL-re, egész hétvégén nem fifázok, látom nem veszítettem sokat
-
getdizzy
aktív tag
Huhaaa
A mai napon mindenki sz***agra kerultLehet a maradek 15meccset le sem kene jatszani
Es egy agyverzestol menekulnek meg
Na de azert is 15/11 a merleg
A vegere 30/15ot josolok -
kicsi89
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Véleményekre lennék kíváncsi!A hét elején játszogattam és 15 meccsből 13 W-1L-1D ( DIV 4 volt még akkor). KB 3-4 napja szerintem egy vak egykezű is szarrá verne. DR-be vagy egymás után biztos volt 13 vereség zsinórban( vissza Div 6-ba) , a WL-ről meg ne is beszéljek (11 W). Egy cselt nem tudok megcsinálni ,labdaátvétel valami borzalmas ,a passz és lövések kb 2-3 s-et késik, Courtois egy hulladék és ez egész valami hihetetlenül lassú. Pc-én játszok, szóval letöröltem átraktam ssd-re vettem új gamepadot , de ugyan az a fos. Esetleg valami ötlet vagy törődjek bele , hogy ez egy rakás szar?
-
Kristof_94
nagyúr
Egyre jobb. Ruszki ellenfélnél CDM IF Quagliarella. 4-0-nál léptem ki, kick off góllal kezdte, lőttem vagy 5 kapufát, minden kimaradt. Quagriarella CDM, dögöljön meg az ilyen.
14/8, a tegnapi 11/8-ról ez tök jó, hát persze. -
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984 #21790 üzenetére
A legjobb nem oda eljutni
Próbálj ütemet váltani nekifutás közben a R2 vel. /futás/
Én nekiindulok simán, majd a végén meghúzom, vagy az elején, aztán elengedem. A lényeg, hogy ütemtelen legyen, így hamarabb , vagy később ugrik el, ha nem annyira pró
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984 #21788 üzenetére
Nem tudom, nekem sokszor bemegy, ha a kapus jó irányba megy akkor is.
Sarokba vagy laposan, vagy felsőbe kell, különben valóban elkapja.
Merni kell erősen a felső ficakba rúgni sztem -
etaclan1984
őstag
válasz
Szigma70 #21786 üzenetére
A legszomorúbb hogy tavaly tök jól megcsinálták a 11-es rúgást, tényleg odament ahova céloztál és akartad.
Kapussal meg el kellett mindent találnod hogy kivéd.
Idén meg visszahozták a 17-es hülyeségét hogy ha kapussal eltalálod az irányt akkor kivéded.(#21787) ThuG4LifE 0-4nél én már a forfeitre váltok
-
Szigma70
addikt
Azért, ha látod, hogy az ellen nem ma kezdte, 11-esnél meg forgatja a fejét az egyik irányba, akkor én gyanakodva a másik irányba ugranék
Szopatós ám ez
@ThuG4LifE
Azzal a névvel mit vársz a csapattól?
Egyébként nem bántás, mert nem vagyok pró, de azzal a passz stattal........
Nekem a legrosszabb meccseimen sincs 85 alatt
Ilyen ez a pop szakma
-
Szigma70
addikt
Srácok
Az nálatok is megvan, hogy az ellen leviszi a kaputok mellé , az alapvonalig a lasztit, majd elkezdi magát becselezni a boxba, ott belecselezi magát az első védőbe, 11-es.
Ha én irányítom a védőt, ha direkt nem, akkor is ez van.Este volt egy ellenfelem, aki csak erre játszott, 3 11-est kaptam így azon a meccsen.
Ha meg nem mész oda rá, akkor meg be hoki passzozza és úgy gól.Ügyes
Más
Kék Miranda helyett, ez az új Skriniar lap, vagy kék Benatia, IF Manolas, vagy más ötlet? Chiello párja lenne
-
Digestive
veterán
De ezeket Francesco rúgta ugye? Mert te csak FT finesset tudsz nem igaz...
Hoztam én is egy videót, meg lesz késöbb még1. Agyvérzés volt nekem ez a WL. Ha átverekedtem magam az AI Def sűrű erdején, akkor jöttek a kurva kapufák... Egy darabig számoltam, de kb15-20 kapufám volt. A rekord 6!!!! egy meccsen.
-
#Wiall#
tag
Rakitic helyére előrelépés lenne modric ?
-
MdewC
nagyúr
Egy kis gól összefoglaló: Ötödik elem
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94 #21773 üzenetére
És miért akarsz befektetni? Tegyük fel hogy keresem 4M-t, aztán 2 hónap alatt sikerül összerakni egy csapatot, 1 hétig játszasz, és megint adod el és befektetsz?
Semmi értelme befektetni szerintem, főleg úgy hogy a komplett csapatod rámenjen. Főleg hogy csökkenni fog mindennek lassan az ára, közeledik a lunar event, fut birthday , aztán tots stb...
Ha nem megy a játék, inkább hagyni kell napokig, hetekig, én úgy vagyok vele...
Aztán meg idegeskednél hogy befektettél valakibe és csökken az ára. -
Kristof_94
nagyúr
Ha begolyóznék (még jobban) a WL alatt, eladnék mindenkit, lenne kb. 3,5 millióm ti melyik narancs lapot vennétek meg befektetésként?
Lalaból kifutná 7-8 db. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem eddig 11/8, jó az új patch, de olyan butulás van megint, hogy alig van kontroll a játékosaim felett.
Ja és elnyomtam minden 82 alattit a player pickre.
De nem adta be Lalat, se Sont, Pogbát.
Pedig a francia RB jó lenne. -
Szigma70
addikt
Kicsit visszatérve a TF témához.
Alapjában rossz volt a koncepció. Nem az újitás, hanem a kivitelezés. Az, hogy aki begyakorolta a TF-et előnyhöz jut, az evidens, ha már beletették. De ah nem, és nonszensz is volt, hogy ha zöldet lőttél, akkor azt szinte mindegy kivel tetted. Na itt baszódott el, és ebből lett a hőzöngés. Ha egy ikonnal, vagy egy Dybalával, CR el nyomtad el, akkor azt sztem mindenki elfogadta, vagy ha nem, akkor az hülye.
De az a gond, higy bement Manolassal, vagy Bakajocival is.
Na ezt én sem kedveltem. A sok hőzöngésre az EA feltolta az AI védelmet, majd butitotta a TF et, majd mégjobban.
Pedig nem ezt kellet volna tennie, persze ha értenének hozzá...
Annyit kellett volna tenni, hogy annak a playernek, akinek 90+-os a lövőstatja, van long shot, finesz traitje, annak maradt volna széles a zöld szektor, akinek rosszabb, vagy traitje sincs, meg WFja is rossz, annak meg arányosan csökkent volna a zöld. Ha Bakajocival a hajszálnyi zöldet eltalálva beveri, akkor az skill, senki se moroghatna, és akkor se, ha én a majd teljesen széles zöldel beverem Prime Pelével, mert na, hát csak Pelé.
Ezel egyidejüleg az már csak hab lenne a tortán, ha ezt a védőkkel is megtennék. Egy Chiello vagy Maldini ag igen is blokkoljon bele 10-ből 9 lövésbe, de egy 1000 coinos CB ne tudja ugyan ezt.
Ha ezek rendben lennének, jó játék lehetne -
ApaFarkas
csendes tag
Sziasztok az normális hogy , nekem a wl-get hétköznapra teszi ..? másnál is van ilyen ..? (pc)
-
Darabokra
senior tag
válasz
Chereiose #21765 üzenetére
én voltam az egyik aki képes volt megcsinálni, hogy újra megcsinálhassam a jó packos sbc-ket Pl ben, csak 8at kellett megcsinálnom hogy kimaxoljam, egyik a Wolves volt. Akkor ks égnek állt a hajam Dendoncker árától.
és akkor utána ki is nyitottam Future Alexander Arnoldot a Poolból..
de amúgy tényleg nevetségesek a liga sbc lapok többségében.
-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94 #21761 üzenetére
Mondjuk idén el tudom már képzelni, hogy erre is kap, vegye csak a birka nép a fifa pontokat alapon...
Darabokra: Gondolom valamelyik szánalmas ócska sbc be kell ez a lap.
-
Darabokra
senior tag
-
Digestive
veterán
Valami szakértő mondja már meg a tutit plz!
Így h Mr Homlok a 93. percben elcseszte a Juve győzelmet, CR a 2 gól + gólpasszra kaphat még IF-et?
-
Darabokra
senior tag
válasz
KaksziLajos #21758 üzenetére
Teljesen egyetértek, és nem vagy egyedül azzal sem, hogy pl az FPS nem idegesít fel. Néha szoktam CS Gozni de az soha nem húz fel, a fifa általában igen, főleg az idei rész.
-
KaksziLajos
senior tag
Ezt a WL-t elengedtem. Sajnos, bár nem jellemző rám, a controller bánta tegnap... Elite Controller... Az egyetlen játék, ami világ életemben fel tudott idegesíteni az ez. De ez az idei rész ez kiváltképpen. Nem vagyok egyedül ahogy olvasom. Mondjuk 10 éve mással nem is játszom. Csak a Battlefield aktuális reszeivel néha. De ott soha nem vagyok ideges. Érdekes.
Úgy voltam vele ma, hogy csakazértis játszom néhány meccset, de úgymond tét nélkül és a régi controllerrel. Amiről hiányzik az LB. Ugye ezzel váltok embert, asszem a löbbölt passzok is ezzel mennek, meg a csapattárs beindítása stb.
A régi, amivel most mokazom:
Embert tudok váltani az analoggal, de néha nem vált, és ha igen elég nehezen, még nem oda, arra akit akarok, pl így maradok a csatárral, és az a vicc így két meccs után, hogy a védelem nélkülem is megoldja legtöbbször.Az előbb 4:1-nél RQ az ellenféltől.
Micsoda egy fos játék ez. De mégis játszok. Játszunk. Istenem, bárcsak lenne egy jó kis focis játék már, milyen fasza lenne...
Ezek az orrba szájba színes lapok meg áhh... Soha nem gondoltam ilyenre, de most erősen megérett a gondolat, hogy jövőre nem veszem meg. Csak a foci meg hiányozna azért. Áhh, lehet inkább ruletteznem kellene.
-
cristijAn
tag
válasz
Chereiose #21732 üzenetére
Játék elején tettem bele nézők által összehozott 50.000 fifa pontot. Azóta egyetlen egy forintot nem tettem a játékba, az 50k fifa pontból pedig azt hiszem kemény 2 millió coin jött össze, szerződésekkel, mindennel együtt!
Azóta pedig 10+ milliós a keret, ami csak a WL-nek, illetve a tradeknek köszönhető..
-
Mrdevil
addikt
Gyerekek ez a Carvajal talán megéri ennyiért nem?
-
Tajték
senior tag
válasz
feelurself #21745 üzenetére
Vegyél fel! Holnap kb d.e. 10-től leszek vakulásig
-
szabyka95
őstag
Szerintem f2tekkznek ezen a heten is meglesz a top 100,pedig a patch neki is megjott
-
persie666
tag
válasz
etaclan1984 #21744 üzenetére
Véleményt írok, úgy mint te.
-
Szigma70
addikt
válasz
etaclan1984 #21744 üzenetére
Ne máá', ne most, hoztam popcornt
-
feelurself
aktív tag
Aki ps-en tolja innen es ugy erzi van kedve tolni /segiteni egymast - kvazi van meg kedve jatszani - , az dobjon nicket legyen kedves.
-
etaclan1984
őstag
Elleptek minket a trollok, nincs kedved kitiltani amúgy ? Nyilván csak feszültség keltésnek van itt és mostanában a gameplay miatt is könnyen robban akárki. Értelme meg amúgy sincs hogy itt van valami kamu accountal.
-
MdewC
nagyúr
válasz
cristijAn #21729 üzenetére
Minden szavaddal egyet értek.
Tegnap ugyan ezeket írtam / sírtam / mondtam el Feri és Guru barátomnak.
Csak ide már nem írtam be inkább.
Guru: ide is +++1
Több mint 16 millió a team, de ki van mindem egyenlítve és full random minden. Sajna tudással most nem lehet nyerni.
És ezt kereken 1,5 héttel ezelőtt éreztem előre. Sajna elcseszték mégjobban.
2-3 hétig a köv pacthig ez lesz, akkor a kegyes ea megszán minket az ai butítás kommával.
Ha szerencsénk van.
-
Tajték
senior tag
válasz
Szigma70 #21734 üzenetére
Sosem lesz jobb mert sosem volt. Minden részben volt valami ami bőven túl lett húzva. Véleményem szerint a "tökéletes játékot" nem lehet megalkotni, mert nem lehet egyensúlyt teremteni ennyi embe igénye között.
Van aki nem tud védekezni és azért óbégat, van aki nem elég skilles a támadáshoz és azért morog és még sorolhatnám....Itt én inkább nem a játékot hibáztatom ezért (nyilván benne van a keze jócskán, sőt...) de a leghibásabb az maga az ember a felhasználó, mert szánalmas, kicsinyes, a futballra igényelen és ingerszegény módon ráugrik egyből az OP dolgokra és csak azt csinálja. Ez nyilván gyorsan terjed mert a hülye ember egyből befolyásolható és ellesi a youtuberektől stb... és kész is van az hogy mindenki a szar OP focit játssza!
Ezért mindig is ilyen lesz ez a játék, mert az userek nem tudom hány %-a de biztos 70% felett, fogyatékos, agyhalott.....
-
Szigma70
addikt
-
A guru
addikt
válasz
Santana01 #21733 üzenetére
Lexarom.
Szigma: Maestro, peccs előtt gyakorlás kérdése volt “jónak” lenni, legalább lehetett kapaszkodni valamibe, most nincs semmi amit tökéletesítve meccseket lehetne nyerni.
Felőlem verjenek meg minden meccsen, ha jobb az ellenfél, nem érdekelne, de ez kritikán aluli ami történik a pályán. -
Szigma70
addikt
válasz
A guru #21728 üzenetére
13/4 a mai? Az durva. Neki se ülök.
Egyébként adom minden szavad.
Azért minden hátsó szándék nélkül / komolyan / annyit megjegyeznék, hogy tőled ezt itt mindenki elfogadja, kézpénznek veszi. Ellenben ezt, más, mások itt már számtalanszor leírták, elsírták.
Erre Ők le lettek sírózva, bénázva, meg elküldve , hogy gyakoroljanak.Ez a játék az elejétől el van baszva, és a TF-el baszták el. Mert amiatt lett az AI felhúzva.
Idén ez nem lesz jobb már.
-
Santana01
aktív tag
Guru,Krisztián..vigyázzatok mert jön az okos pro barátunk és ti is megkapjátok,hogy pont az olyanok miatt csinálta az EA amit csinált mint amilyenek ti is vagytok és,hogy minden így a legfaszább ahogy van. Én már tegnap ezt megkaptam..
-
kacsa7
őstag
Lassan a szenvedélybetegségek közé bekerül a fifa. Lesznek erre is csoportos foglalkozások, mint az anoním alkoholistáknak
Kb. így tudnám elképzelni:
- János, van valami, amiről mesélnél nekünk?
- Tegnap játszottam egy meccset egy srác ellen. Kettőt nem tudott passzolni. Nekem minden kapufa lett, a ziccert Ronaldo 5 méterrel rugdosta mellé zöld TF-el. A 87. percben jutott el először a tizenhatosomig, háromszor szereltem Gabriel Jesus-t, de negyedszer is visszapattant hozzá, gól. DE nem lettem ideges és vágtam falhoz a kontrollert.
- Nagyon jó, tapsoljuk meg Jánost!- Péter, mi újság veled?
- Nagyon nehéz, de eddig kibírtam. Már 3 napja nem játszottam a játékkal.
- Nagyon szép Péter! Gratuláljunk Péternek kitörő tapssal! -
A guru
addikt
15/14 után 28/18, üzenem az agyhalott idiótáknak akik szerint a finesse OP volt és “jajj nem lehetett levédekezni” holott csak ők voltak annyira vakok, hogy nem tudtak 2 telibevert gombnyomást megcsinálni megfelelő időzítéssel, remélem most örülnek, mert egy olyan peccset adtak ki erre az amúgy is ótvar játékra, ahol minden egyes labdaérintés lutri, a lövések nem működnek, közelről sem, távolról sem, TF-el vagy anélkül, teljesen esélytelen normális úton gólt szerezni, a gép 11 emberrel védekezik, majd kontráznak, mint a barom és a 3. kipattanót amit már de gea nem tudott megfogni, abból gólt szerez, majd drop backel a saját gólvonalára állítja az összes játékosát és megnyeri a meccset. Lassan fél évvel a release után még mindig nem lehet taktikát állítani meccs közben, anélkül, hogy ballack ne legyen ST vagy Mbappe CB, a kick off én már nem tudom hány éve benne van a játékban, miért??? És a hosszabbításban a támadó félre kioszott boostról már ne is beszéljünk. A first touchok borzalmasak, mintha egy ötödikes lenne a pályán Messi meg CR név alatt. Szóval gratulálok, szép volt EA, szép volt community, megcsináltátok a lehetetlent, szarabbá tettétek a játékot.
De azé’ a rózsaszín faszjancsikát vegye meg mindenki meg nyissa a redvás pakkokat, attól aztán tényleg jobb lesz minden...Szánalmas, nagy piros betűkkel, szánalmas...
-
elod22
senior tag
Azért ahhoz már pofa kell, hogy szinte annyiba kerül ez az új SBC, mint amennyi lenne a csomag ha megvennéd.a store-ból.
-
K.J
senior tag
válasz
akooos #21722 üzenetére
Én is pontosan ezt éreztem. Nehezen fordulnak és futnak a játékosok, így annyira nyomom a gombokat és húzom a sticket, hogy mindjárt ínhüvely gyulladást kapok.
Borzasztó tényleg.
Volt most egy srác, csak az előre vágott labdákra ment és távolról lövöldözött és csúszkált, ha éppen nem nála volt a játékszer.
Szeretek ilyenek ellen játszani, mert lehet cselezgetni, viszont a lassúság miatt ez most nem nagyon adta. Épp, hogy megvertem. -
akooos
veterán
Vicc a mostani gameplay, mintha mindegyik játékoson lenne 50 kiló plus súly... abból a kevéske pénzből amit az ea egy ilyen kamu lapos event alatt szerez, igazan fejleszthetnének a szerveren, hogy több embert tudjon hibátlanul kiszolgálni...
-
kacsa7
őstag
válasz
Mrguba #21718 üzenetére
A lassúságot inkább az EA-nek tudnám be. Tegnap este pl hibátlan volt. Gyors, érzékeny. Jó volt játszani. Most nyomtam 2 div meccset wl előtt, az elsőn akkora késés volt... Gyors box restart hátha más szervert dob. A második ugyanilyen... Ki is kapcsoltam a boxot. Nem lehet normálisan játszani most, felesleges eröltetni. Én már elengedtem, ha szar, akkor nem idegesítem fel magam, inkább hagyom.
-
Mrguba
őstag
Sracok XBOX ONE....volt a heten ez az esti XBOX leallas....
Azota 1szer probaltam ki lassu volt a fifa...
Most is az...
Viszont azota barmit probalok tolteni az 1gigabites net tok lassan tolt Boxon...
Laptopon fullon jon a cucc csak boxon szar...
Valami otlet? -
RyanGiggs
őstag
Brrrrr... nagyon jók az EA szerverei, vagy a játék!
88. percben egy megnyert meccsemen (WL) kidobott a windowsba!!
Ilyet még soha nem csinált. Kilépett az egész játékból.
Persze amikor most visszaléptem, vereségnek könyvelte le.
Szuper -
Tajték
senior tag
IF Firmino valakinek tapasztalat? Cam be menne 4-2-3-1 -be
IF Neymar szintén vélemény? Bal Cam lenne
-
gg07
tag
DX 11 -et használok.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
akooos #21707 üzenetére
Az számomra érdekes, hogy neked Tevez nem jött be.
Nálam Messi mellett szárnyal. 144meccs/72gól
Nyilván nem rendelkezik Messi mutatóival aki 355/228Ibrával teljesen egyetértek! Nem tetszik a játéka, kevés gólt lő...
Dybala első pár meccsén nagyon szidtam, de aztán most ráérzett.
Kipróbáltam pár meccs erejéig helyette Nakata-t, hááát....
Nem rossz ugyan, de nekem Dybala jobb!Akit még szeretek az Eriksen(91), a meccs vége felé szoktam behozni, és mérkőzéseket dönt el.
-
Szigma70
addikt
Az én tapasztalatom szerint az új peccs eredménye röviden
Finesz trait --- -------- OFF
Shot Power 95+ ------ ONPavel + Best 99-es shot power, 1 lövés = 1 gól
Egyébként a FT finesz még mindíg bemegy, ha tisztán, nem háttal, jó emberrel rúgom.
Viszont az 5WF-al mókoltak valamit, mert Pavel sokszor inkább jobb külsővel rúgja, mikor ballal tiszta lenne,
Grizi meg jobbal rúg olyanokat, hogy ballal se tudna jobban. -
akooos
veterán
válasz
RyanGiggs #21704 üzenetére
Az a Tevez egy fillért nem ér, most raktam be sbc-be. Higuain 88-as, de a 78-as Callum Wilson jobb lap. A 82-es Zaha mögött pedig Tevez csak kulloghat
Nem a rating számít. Nyilván Messi egy külön világ, de nekem Dybala egyáltalán nem jó, ezerszer inkább Firmino vagy RTTF Mkhitarian.
Ibra pedig az új patchel nagyon nerfelve lett, nem igazán működik úgy, mint 2 hete.
Radja pedig 85-ös CM és ikon szintű lap, légyen szó gollovesrol vagy védekezésről.
-
törölt tag
válasz
RyanGiggs #21698 üzenetére
Ne röhögtess már, a rating semmit nem jelent...
Az international reputation is beleszámít az OVR kiszámításába, akinek ez magasabb, az ugyanolyan statok-kal magasabb rating-et kap.Statok, workrate, WF, skill, meg a trait-ek, ezek számítanak, az OVR rating nem. 87-es védőkből is vannak nagyon rosszak, meg 86-os támadókból is nagyon jók.
Lucas Perez nem azért nem vált be neked, mert 84-es, hanem mert H/H, 73 stamina, lassú, alacsony composure és átlag alatti lövés, passzolás, strength, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Riasztó topik
- The First Berserker: Khazan
- Gitáros topic
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest