Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
freddyadu #41052 üzenetére
Nekem volt egy csapatnyi saját nyitás, vagy SBC-ből kirakott, elég gyenge arany lapok, de 3 meccs elég volt, elsőn elvertek 4-1-re, második szintén spanyolokkal jött, hagytam gólt lőni, utána ő is engem, majd végignyomtuk a meccset, 3. meccset meg megnyertem. 3-at lehet cserélni is, az már mindegy ki jön be, nekem ilyen könnyen még nem lett meg lap. Igaz, ha nincs a klubban már játékos, akkor gáz.
-
elod22
senior tag
válasz
freddyadu #40988 üzenetére
Nekem például jobb szélen Kimmich(shadow lappal) vált be. Felmegy a támadásokkal, visszaér védekezni is, egyszerűen szinte nem lehet megverni egy az egyben. Szerintem a magas agility + balance miatt lehet. A magas jumping miatt a levegőben se rossz, ritkán fejelik le. Járt nálam már Alexander-Arnold, Lala, Aurier de sokkal jobb volt Kimmich a kezeim alatt.
-
szabyka95
őstag
válasz
freddyadu #40988 üzenetére
a fifa vilagbajnoksagon mindenki da costat jatszatta RB-be, vagy toty varanet
lb-be mendyt lattam
szerintem:
1. da costa
2. dumfries
3. cancelolb:
1. sandro
2. mendy
3. telleslb-be annyire nem metak, magassag miatt, ezert inkabb toty varane/ramost raktak oda, esetleg militaot
-
MdewC
nagyúr
válasz
freddyadu #40943 üzenetére
Magasabb.
Schmeihel? Én nem próbáltam.
De pár meccs után már moments Figoban végezte, aki folyamatban van.
Feri in action.
de Xar meg ment tots Bappeba. Idén sztem nincs difi a kapusok között, kivéve Alisson, akit mindenki utál, mert vmiért bugos. De IF De Gea stabilan hozza a kellemesen középszar kapus átlagot.
-
etaclan1984
őstag
válasz
freddyadu #39413 üzenetére
Én Witsel+Halstenberget csinálnám meg a te helyedben. Hétvégén volt TOTS Tellesem. Nem ér 350ezret ez fix. Halstenberget meg nyitottam még a garantáltból, vissza is raktam a kezdőbe, van annyira jó.
Szerintem csak mendy, fb alex sandro és talán robertson lehet nála jobb. -
-
sz_abika
addikt
válasz
freddyadu #38985 üzenetére
Az a Grizi igazából teljesen vállalható lenne a kezdőbe egy formáció cserével.
LB-be meg Halstenberg ha ragaszkodsz Kostichoz. 100k sincs , csak stay backre nagyon figyelni vele, mert szeret előre menni. Anchort rá és van egy nagyon magas, erős szélsőd, aki passzolni nem tud
-
Yodamest
veterán
válasz
freddyadu #37669 üzenetére
Magas rating miatt SBC-be legalább jó lesz, Pizzinél és Rafánál nincs jobb CAM amúgy se.
Srácok aki nem csinálta meg a Marega SBC-t, őszintén mondom bánhatja. Nagyon nagyon jó az az ember, nálam jelenleg valami 105 meccs/90 góllal jegyzik és ez 90%-ban online meccs tehát WL és DR. Fejjel, lábbal, mellel mindennel betalál, elnyom mindenkit, de ha kell befutja a labdákat is, fullos.
-
MdewC
nagyúr
válasz
freddyadu #37432 üzenetére
Pedig itt semmilyen vita nem volt, bárhogy keresem, ergo annyira nem is fontos.
Csak egy kis hiszti, az meg belefér.
"Csak vicc vót."
Sztem Doherty, vagy Aurier.
Utóbbit a H/H és a fejesei miatt javaslom, sokáig volt nálunk és nagyon megbízható. Előbbi se rossz, chem lappal jól javítható és minden statja rendben van és az árai is okés, ahhoz képest, hogy tots.
Talán Doherty, de csak mert tots időszak van. Aurier pedig fullos, többszáz meccsen bizonyított.
-
Szigma70
addikt
válasz
freddyadu #35148 üzenetére
Annyi a lényege, hogy csávókámon nincs mit erősíteni a lövésen, sztem a sebesség is rendben, ellenben a backbone kimaxolja a passzt, tesz a fizikára, és valamivel még a def-ben a labdaszerzést is segítené
A másik kettő sztem egyértelmú. CAM ban, kell a passz, ő abban gyenge.
@Digestive
Nálad van megoldás, a neve Kerem Demirbay
Shadow-lappal Ballack helyett, vagy Ballack vissza a belga helyére, és Witsel helyett a csávó. Ha akarod CM, ha akarod a szélen CAM
-
Szigma70
addikt
válasz
freddyadu #34798 üzenetére
Mbabu van ott, de ebben a tervben kell a link CR-nek. Egyébként most is Canceloval játszottam hétvégén.
Egyszerű oka van, mert piros. Egyébként eddig backbone volt rajta, most anchorral jobb. Megoldja, dejjel nem a llegjobb sajna. Mbabuval az a bajom, hogy ok, hogy állat, gyors, jó, de sokszor képzeli magát CM-nek, és a pálya belső felén csatangol, és Sonnal kell visszazárnom miatta.
@Szaby
Igen, TOTS Militaoról
Azért Blanc, mert benne jobban bízom az idei és a tavalyi teljesítménye alapján, mint egy sprinter csupaszám lapban
Ettől még lehet jó
-
sz_abika
addikt
válasz
freddyadu #34299 üzenetére
És ha nem ragaszkodsz Walkerhez és van FUTswap kártyád, akkor jöhet Cancelo és Allannel megcserélve Allan és CR7 is 10 chemen lesz, VVD meg elég lesz 7en is
In-game mondjuk ez a lineup nagyon adná magát 4-2-3-1hez a te felállásod helyett, de úgy középső CMként Nedved jó lesz, a két szélen meg a védekezőbb srácok középre húzodnak.
-
LedyGyuszi
addikt
-
Szigma70
addikt
válasz
freddyadu #32985 üzenetére
Igen, de nem a mostani a lényeg.
Ha ehhez 83-as rating kellett, akkor a 84-es lesz valószínűleg az átlag az olasz, német stb.-nél.
a spanyol és Pl-nél el tudom képzelni a 85-ös ratinget is, vagy 84 és IF.A garantált eladhatónál, ami elvileg keddenként van, annál meg tuti az IF és a 84, vagy a felletti rating.
Reggel is vettem még vagy 40db Ruffier, Neto, Jonas, Perin lapot. 4000 alatt vagy addig érdemes sztem.
Az a baj, hogy nem akarok, nem merek megint unassignedbe menni, mert akkor nem tudok nyitni a PL TOTS-kor, így a max az 150db
Olyan lapot kell venni, ami jól beépíthető, vagy a nemzetiség miatt, vagy a liga miatt. De a nemzetiség sztem hasznosabb. Brazil, Francia, Spanyol, Német
-
MdewC
nagyúr
válasz
freddyadu #32907 üzenetére
Hát én 1x full részletesen leírtam, sőt többször is linkelten ugyan azt
ami azóta nem változott. Idén ennek nem sok jelentősége van, mert kevés a variáció, nem tudod teljesen magadra szabni.
Vagy beállsz a kapu elé 80 percig és ennyi, vagy letámadsz 80 percig és ennyi, vagy berakod balance és az első kettő lesz0pat. (Ezeket mixeled.)
Nagyjából ennyi a varia.
De ha érdekel a taktika kirészletezve, akkor a topik keresőbe írd be a 4335-öt és a hosszú kommentet keresd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest