Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi hangfal építés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Hétről hétre rosszabbak a hétfői pack nyitások nálam. Ma az icon és sb 4 csomagjából nem hogy még ablakos nyitás nem volt, de kettő is 80 alatti, a 3. egy nonrare 80-as, egyedül a 4. csomagból jött egy 81-es, aki ér is talán 1000 tallért.
-
sz_abika
addikt
Akárhogy próbálom a Morata-Fabregas-Willian Chelsea triót felszámolni, valahogy mindig ott kötök ki, hogy kurvajók ezek így hárman. Én nem vagyok egy gólzsák, de Willian lekészít és vagy első hullámból Morata, vagy másodikból Fabregas mindig betalált tegnap. Nem vagyok nagy májer, de tegnap mesternégyessel küldtem haza valami nagyoncselezős srácot seasonsben, ami azért jól esett

-
kiserik
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Teljesen egyetértek. Én is hagyom az eddigi csapatom és építek egy La Ligásat a Realra alapozva, Barcás kizárva, legyen az bármilyen OP is
Teljesen felesleges, hogy kikkel játszom. SB-ben az Elite 3 lazán megvan a hétközi meccsekkel, WL-ben meg Gold 3 (most sem bírtam tovább, megmaradt vagy 5 meccsem, de kiégtem, így hagytam őket). Pakkokból úgy se esik semmi (most Elite 3-ból a legjobb egy 82-es Savic volt, ér 1k-t, a második legjobb Hernán Perez 79
). -
Francesco003
aktív tag

Én ezzel tólom és kezdek rájönni ,hogy idén sincs máskép ....ha szembe jön egy átlag arany op team semmi előnyöm sincs....Tegnap div 6ból szenvedtem 5 felé de ép ,hogy meglett.Persze sb be érzem a csapat előnyét 2.héten meglett a Elite 1 (40 )win legenden.De engem akkor se érdekel inkább kapjak ki op teamtől csalva de akkor is azzokkal játszom akiket szeretek. -
dracox
addikt
Itt az SB pontozasi rendszere. Lehet másoknak is mond újakat.[SB pontozas]
-
ShiberMonkey
senior tag
Ezért nem értem srácok hogy miért nem fun csapatokkal játszotok. Itt a fórumon tudás alapján (ide értve az elméleti és "gyakorlatit") simàn lehetnétek pro gamerek. Csak ugye mint mindenki tapasztalhatta azt hogy a gameplay nem konstans. Így kitalálni bármit is idő és energia pazarlàs, amit soha nem fogtok visszakapni (én sem) az EA-től. Szerintem itt mindenki a labdarúgás megszállotja vagy legalább is nagyon szereti ezt a sportot.
Aki látott már egy meccset is az tudja hogy a gameplay még csak nyomokban sem tükröz egy meccset.
Írhatnék most ide oldalakat (ahogyan Ti is) arról hogy a valóságban VAN üresbe pattanó labda (itt nincs). És az hogy egy lassú védőt nem lehet használni vicc.
Robert Huth-tal és Wess Morgannel nyert PL-t a Leicester City (csak egy példa).
Vagy mondhatnám a fizikai kontakt megölését ezzel a patchel, vagy azt hogy egy játékos nem tud fel-alá szaladgálni 90+ percen keresztül.
Vagy beszélhetnék olyan bugokról hogy átmegy a lábakon a labda valamint arról hogy fizikailag és anatómiailag lehetetlen dolgok történnek.
Így soha de soha nem lesz arra alkalmas hogy nyomokban szimulálja a labdarúgást és ezek csak néhány apróbb dolgok amik hirtelen az eszembe jutottak. -
nyervi
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
a több gól kihagytam a számításból, ezért akárhogy gondolkodtam csak nem jött ki

köszi! -
nyervi
aktív tag
hogyan lehet valakinek már hétfőn reggel fél6-kor 14000 pontja SB-ben. ez 4 meccsből mi módon jön össze?
-
chop
őstag
Amugy lassan ott tartok, hogy mar nem nagyon van kedvem SB-zni se, mert hiaba kapok minden heten 4 jumbo packot meg gold players packot, egyszeruen nem ad 82-esnel jobb jatekost. Nem az, hogy ezen a heten nem, talan egyszer nyitottam jobbat, kb. Mustafit. Ennek igy nincs sok ertelme. Meg 2 jumbo pack egyikebol max 76-os, masikbol 77-es...anyad.
underdark: hihetetlen...
-
dtrms
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Hát én ma a WL-t már úgy toltam, hogy az első 20 percben megnéztem mit sorsolt a gép. Hátul passzolok párat és ha már ott is pontatlan, botladoznak meg átlépik akkor azt buktad....Általában ekkorra az ellenfél már szerez is valami potya gólt. Lépek is ki, hogy ne húzza az időmet. Maximum valami szoros 3-2re kitudom hozni, vagy ilyesmi, de a vége tuti az hogy ő nyer.
És ez fordítva is igaz. Ma pl Bailly úgy védekezett, hogy ráváltottam és NEM ÉN IRÁNYÍTOTTAM(!!!), kb egy góltól mentett meg. Viccen kívül nem nyúltam hozzá az analóghoz, mert lecsúszott az ujjam (bejött a kutyám, szóval még a fejem is elfordítottam hirtelen)

Szóval ennyire komoly ez a játék.
-
Szigma70
addikt
Erről írtam pár napja.
Az se érdekelne, ha többségében kikapnék, ha még ennél is xarabb lenne a gameplay, és mégn OP abb lenne a BPL, csak
LENNE KONSTANS A JÁTÉKMENET.Akkor tudom mire számíthatok nap mint nap. Ha sikerül egy jó alakzatot, taktikát, csapatot összehoznom, akkor az ma, holnap, 1 hét mulva is ugyan úgy legyen játszható. Nekem ennyi elég lenne.
Ellenben most, egyik meccsről a másikra is olyan, mintha konkrétan nem is ugyan azzal a játékkal játszanék.Én ezt unom.
-
p0ty
aktív tag
Ramosról valaki írna pár sort? előre is köszi

-
ferni
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Engem konkrétan ez csesz fel, hogy lehet bármilyen csapatom, taktikám, felállásom, hiába beton a védelmem, ha úgy gondolja a játék, akkor bizony futkosnak összevissza, az ellenfêl szétszedi és átjáróház az egész.
Nincs meg az a játékban hosszú évek óta, hogy legyen egy stabil csapatod, stabil alapjátékod és akkor te arra mindig tudsz építkezni, alapozni, mert ha úgy van megy a levesbe az egész totál random.
Sajnos ezért se tud a Fifa igazán komoly eSport game lenni, mert túlságosan beleszól a játék, scriptelt szar.Érdekes módon, mikor fénykoromat éltem Fifa 14ben, ránéztem az ellenfél csapatára és kb fixen megmondtam a formációból meg az ellen játékosaiból, hogy esélye sincs ellenem, vagy szoros meccs lesz, most meg totál mindegy, mert ha a játék úgy dönt rohadtul mindegy az egész.
Ott is voltak anno érdekes meccsek, ahol kb idegbajt kaptam, de évek óta nem lehet egy stabil alapot lerakni a játékban, mert annyira random fos lett.
-
Szigma70
addikt
Elég ez a középpálya?
Nálam Matuidi-Bakayoko-Sanson középpálya van, de van meccs, hogy átjáróház
Érdekes, hogy van meccs, hogy az ilyen 0 deffel rendelkező CM soron nem lehet átmenni.
Ma délután Khedirát kergettem a saját 16osától labdástúl Dalbertel, és nem értem el.
Ezek a nagy dolgok

-
Chereiose
addikt
Calcio A-ban van valamilyen nagyon OP játékos? Akár speciel-ek is.
Most vettem IF El Shaaraway-t meg IF Immobilet-t, egész jók, 30-40K-t szerintem megérnek.
-
Takika14
aktív tag
Meddig lehet nyitni a heti TOTW lapokat? SBC dobott ma egy Mandanda-t meg egy Bebout egyben.
Kész már a az utolsó SBC a League and Nation Hybrid-ben is csak 8 meccset le kell még tolni de ma már nincs sok kedvem ezért kérdezem.
-
dudu5130
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nem dőltem kardba, majd kövi héten. Csak idegesítő, hogy semmi extrát nem csinál aztán neki 2-3 lövésből 2 gólja van én meg játszok normálisan és szinte semmi se megy be.
-
Meghivott
addikt
Aki WL-ben eléri az elite szintet, írjon már egy formációt. Kíváncsi vagyok. Köszi
-
dtrms
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Azokat fotózd, akik nem ezt csinálják. Megkönnyíted a dolgod....nem lesz egy kép se

-
Bazsi1987
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Hearthstone-ba ugyan ez volt régen sajnos 😣mindenki másolta prokat 😣
-
dudu5130
őstag
Ilyen még nem történt velem. Egymást követő 11 SB meccset nyertem world classon úgy, hogy ezekből 2 volt meleg, a többi 3-4 gólos győzelem. IF Icardi is elkezdte termelni végre a gólokat, megérte megvennem.
-
dudu5130
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ilyenek miatt nem tudtam kvalifikálni WL-re a héten. nem nagyon volt idpm játszani, ezért csak egy nap szántam rá magam hátha sikerül és csak ilyen karácsonyfa alakzatos majmokat adott 90+ pace emberekkel. Én játszottam, birtokoltam a labdát azok meg rohantak és nyertek. De amúgy vicces, hogy sose tudtam őket utolérni szintén 90+ szélső védőkkel.
-
fidorr
csendes tag
No akkor hogy nem csak BPL csapatok legyenek, én velük nyomom, egyenlőre teljes megelégedéssel....

Depay és Dimariska, fel lesz cserélve, Pastore nagyon op.
Sajnos a kapust: [link] nem nagyon lehet más csapatba beépíteni, pedi olcsó, és nagyon OP.
Egyébként ezüst lenne, a héten lett TOTW ezáltal nagyom jó kis lap lett magas és nagyon jó reflex..... ajánlom mindenkinek!!!Viszont azt vettem észre, hogy ha ezüst lapból lesz TOTW 80+-os akkor a csapat ratingnél, az ezüst értékkel számol. Pl. a fenti felállásba be teszek egy 80 kapust, kb. akkor a védelem értéke 83-84 viszont ezzel a kapussal 79-80.
Ez igaz vele is [link] a csatársorban... viszont francia csapatba ajánlom öt is...
-
ShiberMonkey
senior tag
Melyik vicces youtuber rakta fel a 4-3-2-1 park the bust ?
mai nap csak ez megy
a busz beparkol, és előrerúgdosva Werner-Bruma-Reus kombónak
vagy PL kombòból Sané-Jesus-Willian/Sterling.
Az emberek meg droidok és követik a "prokat", minek is kaptunk szabad akaratot ?
Már print screenelem őket hogy megszámoljam mennyi jött velem szembe egy nap. -
A guru
addikt
válasz
mikkristof
üzenetére
Én mostmár szerintem 3. hete hogy csak legendaryn játszom, és mostanra már simán megszoktam a gép “taktikáját” így 86 ezer ponttal zárok úgy, hogy 3 meccset le sem játszottam illetve 4 meccset el is buktam. Szóval kitartás, majd hozzászoksz te is.

-
p0ty
aktív tag
valakinek sikerült már úgy az elite 1 SB-ben hogy csak wc játszotta az összes meccsét?
-
mikkristof
csendes tag
Sziasztok!
Egész heti SB tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
74 ezer ponttal zártam és csak legendary szinten játszottam az összes meccset, valószínűleg így éppen hogy nem lesz meg az ELITE1.
Vicces, hogy teljesen mindegy milyen csapat ellen játszik az ember, kb a meccs elején lehet érezni, hogy nyerhető vagy nem. A 75-ös ratingű csapat ellen valamikor a 80+ os csapatom szinte ólomlábakon jár. Mintha a gép beskálázná a csapatom teljesítményét vagy a az AI-t felskálázza.
A patch óta az alacsonyabb raitingű játékosok kevésbé használhatóak, mintha lejárt volna az EA-nál valami türelmi idő, hogy "jolvan mostmár emelhetjük a szintet úgyis vettek jobb lapokat"
A scriptelt támadások UNDORÍTÓAK. kb jobb ha az ember elengedi a kontrollert amikor érzi hogy jön a tiki-taka.
Keserédes szájízzel zárom a hetet

-
peetie1
aktív tag
IF Torreira bevált valakinek? Használtam pár meccsen, de nem ért semmit. Tettem rá egy anchort, de úgy sem. Mindenkiről úgy pattan le mint egy pingpong labda. Visszarkatam inkább Kessiét helyette.
-
prannk
őstag
Hali. Nektek van a dokumentum fifa 18 mappába buttondatasetup.ini fájl?
-
nyervi
aktív tag
detto! mikor meglátom a Sané-Jesus-Willian sort, legszívesebben kilépnék már előre. mert ott más nincs, mint hátul tömörülés meg a futóbolondoknak előre bombázott labdák. de sebaj, ezeket plusz öröm megverni, ha néha sikerül

azt meg külön kikérem magamnak, hogy egy 81(?)-es Jesus ennyire OP legyen, hogy mindent borít, mindent bevág. akkor adjanak neki egy 88-as kártyás és nem szólok semmit. tavaly Vardyt utáltam, most Jesust rúgnám fel lépten-nyomon, ha nem lennék sportszerű már az első percben eltörném
-
hulkobb
tag
2 nyertes Draft eredménye -20k lett... Vicc..

-
kiserik
senior tag
Mi a fene taktika ez a nyomulós valami? Egy vicc. Pace csapat, végig ott van a fenekedben, de végig (kirúgásnál nincs kinek adni gyakorlatilag), és mindenki olyan gyors, mint Bolt és pontos, mint az óramű. El nem fáradnak, el nem nyomhatók. Egyfolytában csak ezek jönnek. Felállás nem számít. Már vkp sem kell. Ousmane Dembelével ugyan úgy szerel, mint ha Kanté lenne.
-
martin9700
újonc
válasz
martin9700
üzenetére
Valaki erre?
-
Bazsi1987
őstag
Rw-be alap salah alap sterling vagy william?😊 Kinek melyik jött be?😊
-
-
Mr.Rain
senior tag
Értem. A célzást is a leírásról.

Meglátom még, hogyan megy Div 4-ben a jelenlegi csapattal, aztán ki fogom próbálni. Mondjuk a 2 OTW Costa kellene hozzá, hogy meg tudjam venni Lacat... Most kézpénzben közel nullán vagyok Mbappe megvétele óta.

s0p0q0r Biztosan ki fogom próbálni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már rég túladtam rajtuk én is, bár lett volna 3 lehetőséged is megduplázni a befektetett coint, mert Costa 2x lőtt gólt, amivel vezetett a Juve, Berna pedig 1x.

De Laca se hasít, tőle is többet vártam.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem hiába nem foglalkozom én az OTW kereskedéssel, túl sokan fektetnek már bele és nagyon kiszámíthatatlan.
Ki tudja mikor fognak IF lapot kapni, lehet hogy hónapokig állna benne a coin, miközben az értéke folyamatosan csökken, mert egyre többen unják meg és próbálnak kiszállni belőle.
De szerintem meccs közben, már egy kicsit jobb teljesítmény esetén is sokan próbálnak eladni, egymás alá licitálva, szóval nagyon sokat akkor se igen lehet keresni.Szerintem aki biztosra akar menni, annak csak úgy érdemes csinálni, hogy egy rossz meccs után venni (például most), és a következő meccs előtt a hype alatt eladni. Túl sok profit nincs így se rajta, de az legalább biztos. 93-ra felment az ára, amikor írtátok, hogy a kezdőben van, az előbb meg már láttam fent 74-ért is.
-
nyervi
aktív tag
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, de úgy látszik ma SEM szeretne batalálni...
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Remélem még talál egy gólt aztán már adom is tovább...
-
p0ty
aktív tag
Kezdem unni hogy csak a BPL nem akarom elhinni hogy mindenki arra megy hogy op csapattal nyerjen nem hiszem el hogy nincs olyan aki össze rak más csapatot mert azt a bajnokságot szereti csak a BPL vicc
-
prannk
őstag
Hali. Nektek van a dokumentum fifa 18 mappába buttondatasetup.ini fájl?
-
Takcsi
csendes tag
Sziasztok én most 41212 szélesbe játszok a jobb szélen Sterlinet RM használom normál 82-es lappal (gyakorlatilag felszántja a pályát) sok gólpasszt ad és gólt is elég jól termel. Kérdésem: szerintetek érdemes a 84-es lapra (kb 100k) gyűjtenem vagy az már nem olyan különbség tudásban?
-
dtrms
aktív tag
válasz
grimmjow67
üzenetére
Gana CDM, míg Herrera CM....még jó hogy nem fog működni helyette. Más feladatkör, más pozíció, más wr...
Herrerának a védekező szerepe annyi, hogy besegít a szűrésbe, de nem védekezik. Nem véletlenül van kevésbé jó védekező statja, mint Gananak.
Nekem Herrera jobb oldali CM, és jelenleg nem találtam még jobb játékost arra a posztra (normál anyagi keretek között persze
). A H/H wr miatt felszántja a pályát. Semmiben nem kiemelkedő, viszont mindenhol ott van és védekezni is tud, lőni is, cselezni is és passzolni is. (41212-ben jobb CM, és Gana a CDM) -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Es erre van barmi realis esely?
-
grimmjow67
tag
megvettem herrerát gueye helyett, ment is a padra

6 meccs alatt 1 assist, meg egész meccsen elvolt tűnve -
A guru
addikt
Na bekezdtek a zebrák.

-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezt hogyan oldottatok volna meg egyebkent egymas kozott?
-
törölt tag
Lehet abból baj ha összevissza vannak a workrate?
A középpályások alacsony WL-el vannak, a hátvédek magassal, a csatárok szintén alacsonnyal.
Érdemes összehangolni a WR-eket? Tehát mondjuk a védőktől CDM-ig vagy high vagy medium defense, a támadó sornál is valamilyen szisztémát követni. -
martin9700
újonc
Sziasztok!
Lesz olyan SBC valamikor, hogy IF játékos szükséges hozzá, ha igen mikorra várható?
-
A guru
addikt
Na vettem egy Costát csak hogy én is izgulhassak.

-
peetie1
aktív tag
Na, úgy látom hogy ma Costa kezd. Most vagy soha. Ma meg kell gazdagodni 😁
-
Meghivott
addikt
Akkor szurkoljunk együtt min. 2 Costa gólnak és legyen 1 assist is.
-
dtrms
aktív tag
A WL komolyan ebből áll, hogy PL csapat ultra defenzív és ultra agresszív....előle meg jesus/rashford/martial és egyéb futóbolondok.....??? (középen meg persze Bakayoko...ki más)
Aztán 1 támadása van meccsen, de minden szerencse mellé áll és az az egy gól !??
Most kezdtem csak WL-ezni, mert ezelőtt a patch előtt annyira rossz volt nekem a játék, hogy inkább meg se próbáltam.
-
lóci14
csendes újonc
Sziasztok! Reggel ez az üzenet fogadott: Hello,
We noticed that your FIFA account broke EA’s gameplay rules.
We need to talk…
Your account was flagged for cheating in FIFA 18 matches.
• Read up on how to play by the rules at https://www.easports.com/fifa-rules
• Review our full user agreement. This is what you agree to when you play EA games or use EA Services:
http://www.ea.com/terms-of-serviceWhat this means
If you keep breaking our rules, we may have to permanently ban your account from FIFA 18 online play.
Cheating can include, but isn’t limited to, using external tools and/or software, performing in-game exploits, and abusing glitches or bugs. In-game cheating is not fair and hurts the experience for the players you are playing against.
EA’s rules
Breaking our rules damages the experience for you and other players. We want to keep everyone’s gaming experience fun, safe, and secure.
You break our rules (https://www.ea.com/terms-of-service#section6) if you:
• Use of external tools and/or software
• Send unsolicited information to EA servers
• Perform in-game exploits
• Abusing glitches or bugsAny questions?
If you think this action against your account is a mistake, let us know at lets_talk@ea.com.
Read up on what info to send us: https://help.ea.com/help/account/information-about-banned-or-suspended-accounts
Once we get your email, we’ll start the account investigation.
Thank you,
EA Terms of ServiceKapott már valaki ilyet? Csalni nem szoktam, azt se tudom hogy kell!
-
Meghivott
addikt
ezt a csapatot hogyan fejezzem be?
Köszi
Gondoltam Martial és Alessandrini, de az túl sok variálás meccs közben... -
Bazsi1987
őstag
Jarry kane-re ki milyen chem lapot használ?😊 Ja a 3-5-2 milyen az új patch óta? Életképes?
-
Chereiose
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Melyik meze és stadionja volt? Kipróbálom

Más: Hybrid csapatnak mit ajánlanátok, nem vészesen drágán? Volt olasz és most bpl keretem is, de egyszerűen szar minden, nem tudok nyerni kb 2-0 ról sem...
-
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Két kérdésem lenne hozzátok a FIFA18 KARRIER móddal kapcsolatban.
1. Egy olasz csapat a kedvencem és nem szeretnék a csapatból eladni senkit viszont van néhány más játékos, más csapatokban akit nagyon bírok, viszont ha őket megveszem akkor túl sokan vannak 1-1 posztra. Ezért úgy kellene megcsinálni, hogy cserélgetem a csapatfelállást, viszont az nagyon macerás hogy mindig átlépek a squadra és cserélem a felállást, van erre valami gyorsabb okosság?
2. Az idősebb játékosoknál valahogy el lehet érni azt hogy ne menjen le az overall értékük? tehát mondjuk ha egy játékos 81-es akkor ne csökkenjen állandóan?

köszönöm szépen

-
kiserik
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Jó lenne, ha valami felállást is írnál. Így látatlanban ezt dobtam össze: GYAN. Persze a csatársor nem túl veretes

LendvaiFeri1: ha tudsz várni estig és lesz felesleges meccsem, akkor megoldjuk

-
Z'Z"
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
-
LendvaiFeri1
veterán
Van még valakinek meccs PC-n a WL-ben? 2 meccsem van, 1 win kéne a GOLD 3-hoz. Hétköznap nem tudok játszani, így ha nem lesz meg, akkor a jövőhéten füst.
Aki rám tudna szánni 1 wint, magának pedig egy loset, az legyen szíves írjon már egy üzenetet, akár itt, akár originen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ragnar17
tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Szia, nem tudom hogy muzsikál nálad Ben Yedder, én mindkettőt használtam, nekem jobban bejött mint Gameiro.
279 meccsel ő a rekorder, ezek alatt 236 gólt és 169 gólpasszt jegyzett. De ha nálad nem annyira jó, egy próbát megér Gameiro is, lehet jobban fekszik majd neked. -
ShiberMonkey
senior tag
Srácok megtaláltam a játékban a kedvenc játékosomat, nem hittem el de Ő az, nevezetesen Asamoah Gyan
.
Azt hiszem itt az ideje eladni a BPL keretet és építenem kellene egy török ligás vagy egy ghánai csapatot, az eladás után erre lenne 200K-m. Valaki tudna ebben segíteni? Nem kell hogy OP legyen, csak az hogy Gyan legyen a csatár
-
Mr.Rain
senior tag
A chemet enyhén szólva le.zarja.
Kösz a linket, a tacticot majd ki is próbálom.MdewC!
Zsiru maradna ST. A váltás oka, hogy ki szeretném próbálni Lacat, mert az egyik kedvencem. Tavaly nem jött be sem CAM-bam, sem ST-ben, hátha idén. A társak megvannak hozzá, szóval adnék egy esélyt ennek a négyesnek ott elől.
A befejezéseknél a változatosságra törekszem, ellenféltől függően. Kis passzok, indítások, beadások, lövések. Ezért is gondolkom ezen a 4esen elől, adva lenne minden.
Ebben a 4 2 3 1-ben mennyire mennek ki szélre a szélső CAM-ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Teljesen felesleges, hogy kikkel játszom. SB-ben az Elite 3 lazán megvan a hétközi meccsekkel, WL-ben meg Gold 3 (most sem bírtam tovább, megmaradt vagy 5 meccsem, de kiégtem, így hagytam őket). Pakkokból úgy se esik semmi (most Elite 3-ból a legjobb egy 82-es Savic volt, ér 1k-t, a második legjobb Hernán Perez 79
).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)