- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Takika14 #3056 üzenetére
Förtelem mi van online. Nyertem eddig a meccseket, div teteje még csak, de ezt a játékot kár komolyan venni. Itt az, hogy vki div 1-ben volt évekig... Minek?
Az online halva született, aki nem hiszi, az menjen ki a temetőbe, vigyen egy virágot a sírra, hugyozza le és menjen haza.
Gyerekek ide SEMMI tudás nem kell. Még egy rühes body faint is felesleges. Sprint, passz, vmi X és asszem a kör. Ennyi kell a basic fifásnak, a jobb analógot nyugodtan törjétek ki.
Nyertes meccseket nem bírok komolyan venni.
Jár a taps az ea-nek.
-
kicsako
őstag
válasz
Takika14 #3056 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Totál elveszi az egyéni tudásbeli különbséget, hogy egy gombbal tudod követni az ellenfelet, még ha nem is túl pontosan. A sok casual játékos viszont miatt muszáj megtartania az EA-nek ezt a védekezési módot, különben csak a valamirevaló játékosok vennék meg a játékot. Ráadásul patch óta az AI védekezés is sokat javult, kb. mindenki csak rohangál egy játékossal miközben nyomja a team containt-t és várja hogy a gép megszerezze a labdát.
Iconokról: Senki sem tudja mi fog kelleni majd hozzájuk, mindenhol csak találgatás megy. Felesleges hinni bármelyik ilyen oldalnak is.
-
kiserik
senior tag
válasz
Takika14 #2637 üzenetére
Sokszor sajnos én is pont így vagyok. Nálam főként akkor fordul elő, mikor (mint már láttuk korábban) egy teljesen rossz chem-ű csapat jön szembe, vagy ilyen non-rare félbohóc gárda. Sima Brozoviccsal már nem először szlalomoztak az embereim között, ahogy Andersonnal sem lehet, de pl pont most játszottam egy non-rare csapattal div6-ban, egy Nikola Milenkovic nevű 70-es tag volt az egyik CB. Na őt speciel, sem megkerülni, sem lefutni, sem kicselezni nem tudtam a Fáraó-Belotti-Anderson hármassal, de pl Carlos Sanchez is olyan tempóban közlekedett a pályán, hogy csak kamilláztam. A poén az lett a végére, hogy momentum nélkül kikaptam valami 2-0-ra, vagy 3-1-re (pontosan nem emlékszem, úgy felhúzott), majd a végén, kis töltögetés után (meg akartam nézni ezt a veretes csapatot, hogy okuljak belőle, van hová fejlődni a csapatépítésben
), jön az üzi: "Kedves felhasználó, sorry, de itt egy jó kis DNF. Kabbe!"
Sajnos SB alapján is úgy tűnik, hogy megint díjazza a játék a non chem csapatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest