-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #34427 üzenetére
Gratuulálok, ez tényleg überelhetetlen!
Ha van kedved, akkor írhatnál ide, vagy a 19 fórumba egy kis szösszenetet, h mivel sikerült összelapátolni azt a 20 millát!
-
A guru
addikt
válasz
Francesco003 #34333 üzenetére
Ez az egész TOTS meg futties marhaság elcseszte a játékot, amúgy ez a szerencsétlen Son mi az istenért kapta ezt a 94-es lapot azt nem tudom, jó volt egy meccsen a VB-n, akkor is 93-as kellett volna legyen, de ez, hogy már 90 rating alatt nincs játékos a csapatokban, mert 20k-ból mindenki vehet valami OP no name ligás csodát az szerintem elég gáz, de ezzel már tavaly is így voltam. Május végéig játszható a játék normálisan, onnantól jönnek a Pistikék a széthúzott teamekkel és mákolnak. Ez van, 9 nap és itt a beta, addig pihi meg sulikezdés...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003 #33998 üzenetére
Kellett rá azért az engine.
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #33970 üzenetére
És elpicsáztad?
-
arpo04
őstag
válasz
Francesco003 #33790 üzenetére
Ne gerjessz vitat 😉 Ugy a helyes "jelenleg a vilag egyik"... es oruljunk, hogy lattuk jatszani oket. Kivancsian varom mit csinal a juvenel.
Begovic lapja milyen lehet? Gondolkodom lecserelem Ter Stegent. Akkor a vedelem kozepe leves. Otamendi es kozepso Blanc-ra gondoltam. Velemeny? -
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003 #33765 üzenetére
Ok.
Maradona Ikon, sztem ott kicsit másképp megy.
No meg Ő nem a szélen rohangál fel, s alá, hanem csak elöl van oszt jónapot.
Bale-t nem használtam LB-be, elöl kibirt nekem is egy meccset, és a WF-ott nekem számított.
LB-ben valóban nem annyira kell, és oda bőven jó is a 3WF.
Mivel én a RB-LB párosra nem teszek Stay Backet, így végig fel alá futkároznak, Kell a stamina,Próbálj rá, semmit nem vesztesz
-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003 #33758 üzenetére
Én használtam egy darabig, LW Jordi Alba ment a helyére LB be, majd Bale játszott elöl. Nekem nem volt meggyőző, jó a lövése , de semmi extra. És gyenge a WF sajna, és a Stamina
LB-ben nem tudom , hogy bír ki egy rohanós meccset
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #33708 üzenetére
Nem szeretnék konzolt, elvagyok itt is, a gépet minden nap használom, illetve nagyjából ez az egy játék amit játszom.
Meg a barátnőm sem menne bele! -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #33676 üzenetére
Azt én is sajnálom!
Pedig menne a válogatás: "you f*king shit" "dieeeeeeeeeeee" "Salah as a CM? Are you fcking kiddin' me?"
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Francesco003 #33672 üzenetére
Igen ez mentális hadviselés, de a fairplay csíráját is ritkán látni. Én tényleg igyekszem minden meccsen fairül játszani, de már volt aki írta hogy noob meg ilyenolyan vagyok, pedig csak ptb-ben tolta és elkezdtem hátul passzolgatni, hogy kicsit kijjebb jöjjön...erre jött az üzenet hogy húzom az időt, de hát ha megyek 1:0-ra és minden játékosa 30 méteren van minek menjek neki?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Francesco003 #33666 üzenetére
lehet, hogy nem könnyű, sosem próbáltam. viszont letámadni nehéz ellene, legalábbis nekem.
2 éve nem nézek youtubereket. visszajátszást nem nézek, provokáló gólöröm nincs (kivéve ha előtte az "úriember" tolt egy DABot, kakro 3-4. gól után kap egy kamerába futást). még egy gólos vezetésnél sem lövöm be a park the bust a 80. perc után. Támadok, próbálok szép, konstruktív focit játszani.
Sokszor kirúgom a labdát pl. ha az ellen egyik embere lesérül. Sőt párszor már tizenegyest is direkt kihagytam, ha láttam a visszajátszásban, hogy nem volt az...
Biztos velem baj!
Engem úgy neveltek, úgy nőttem fel, úgy sportoltam, hogy tiszteld az ellenfeled, ahhoz még barátnak sem kell lennetek! -
gabigyerek
senior tag
válasz
Francesco003 #33666 üzenetére
Hát a fair play az a játékban 0, vagy max annyi amit én beleviszek. Pár napja a csávó kitette oldalvonalon a labdát majd pause-zolt, aztán mégegyszer majd mégegyszer, aztán már nem tudott. Ahogy bedobtam láttam hogy nem mozog. 0:0 volt, de inkább én is kirúgtam, majd pause-oltam. Aztán inkább dekáztam stb. 20 perc ment el a játékidőből, aztán elkezdett mozogni és kaptam is egy gólt. Jött a dab meg aztán a hátul passzolgatás...ilyenek vannak
-
Readonly2
tag
válasz
Francesco003 #33655 üzenetére
Azzal semmi baj szerintem, hogy így a végén tolják a nagy ratingű lapokat. Mindenki ki tudja próbálni akit akar és már jelentősége nincs nagyon. Az állítgatással viszont tényleg kezdhetnének valamit, meg azzal, hogy Jesus isteni cm....
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #33614 üzenetére
Nem csak az első.
"A videó SME tulajdonában álló anyagot rartalmaz..."
-
Mrdevil
addikt
válasz
Francesco003 #33606 üzenetére
Én úgy szoktam SB-t tolni, hogy az uccso 8 meccset nem tolom le, és úgy van meg a 90k, max csak kb 110k-t tudnék összekaparni ami megint kevés a top 100-hoz, ultimate sok az idegrendszeremnek, elég a legend.
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #33606 üzenetére
Le lett tiltva...
-
etaclan1984
őstag
válasz
Francesco003 #33408 üzenetére
Azért az röhej hogy úgy van lehet promesre szavazni hogy van egy tots LM lapja
(#33409) Kristof_94 Javítanálak, te MÉG nem iszol miatta !
-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003 #33304 üzenetére
Lakó helyről van szó, nem csapatról
-
arpo04
őstag
válasz
Francesco003 #33304 üzenetére
Ugy-ugy 😉
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #33220 üzenetére
Képzeld tök sokan dolgoznak éjszaka is! Én pl cnc gépeket programozok, h aztán lehessen klíma több millió ember kocsijában, h ne kelljen elsorvadniuk a kánikulában!
-
arpo04
őstag
válasz
Francesco003 #33220 üzenetére
Akkor ne jelentkezz a Blizzhez 😉 EA a megfelelo ceg szamodra 😁😁 az elobbi viszont jobban mutat egy ajanlo levelben.
akooos: usa nem a fo celpont, ott egesz mas a foci. Hulyek meg azt se tudjak a labda gombolyu 😉 nem tojas
-
A guru
addikt
válasz
Francesco003 #33213 üzenetére
Nem aprózzák el! Kíváncsi leszek mókolnak-e valamit a gameplay ügyben.
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #33213 üzenetére
Az fasza!
Thx -
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003 #32793 üzenetére
Caldara is megy Higuval.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Francesco003 #31982 üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #31814 üzenetére
Szép kis csapat, bár Krooson még mindig csodálkozom, de mindenkinek más tetszik!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #29394 üzenetére
Azt a Pelét elfogadnám, de PC-n még mindig 2,7 millió az sbc-je, leginkább az ikonok miatt.
-
Digestive
veterán
válasz
CR le tots Pomes fel! Tegyél egy próbát, állat a pali!
Amúgy nagyon goromba ez a team! De megint csak az jut eszembe, h ennyi coin nincs is!
Más
Ez a Rashford egész jó, sőt... Végre egy olyan magas csatár, aki nem tűnik lomhának! Dagi Ronaldot már kezdem megszokni és egyre jobban tetszik, de ő és CR is tohonya Lozihoz, vagy Promeshoz képest. Viszont ez a kiscsávó fürge és nem borítják fel és jó a lövőkéje is. 6-7 meccs után nagyon tetszik.
-
Szigma70
addikt
válasz
Uhh, ez jól néz ki.
Nem lassú az a Kroos? Nekem Casemiro volt, de még ő is lassúcska.
Cr nem lenne jobb középpen a fizikuma miatt?
Persze ezek csak kérdések -
arpo04
őstag
válasz
Francesco003 #28665 üzenetére
Kroos jott nekem is... Hunter lap 3x es jo is lenne...nem eleg hogy madrid jatekos de meg szar is....
Meg a hentesnek is jobban orultem volna. -
Ragnar17
tag
válasz
Francesco003 #28665 üzenetére
Még azt is elfogadnám ..SBC-be beledobtam volna, oda talán beférne
-
Ragnar17
tag
válasz
Francesco003 #28660 üzenetére
Ő jött az előzőből
meg ter Stegen volt még meg..
ezen kivül bárki jöhetett volna.
-
akooos
veterán
válasz
Francesco003 #27874 üzenetére
Platform? Xboxon nem megy.
Javitas: megy Xboxon, de nem a wc. -
Stylerr
addikt
válasz
Francesco003 #27874 üzenetére
Nálam companion appban ugyanúgy nem megy.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003 #27714 üzenetére
Jogos!
-
törölt tag
válasz
Francesco003 #27443 üzenetére
Nekem megy.
-
A guru
addikt
válasz
Francesco003 #26818 üzenetére
Csak előrehozott infót csináltam, még messze van a rendes.
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #26427 üzenetére
Ja én is ezt olvastam, h oda nem lehet átmozgatni a kereskedésből itt összegyüjtött coint...
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003 #26349 üzenetére
Pc-n is akadozik mint állat. Nem tudok inditani egy meccset sem...
-
Expendable
aktív tag
válasz
Francesco003 #26349 üzenetére
Igen..persze hogy a DKT döntőben dobott ki és úgy érzékelte, hogy én léptem ki...
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #24540 üzenetére
Apám ez is luxus kategória...
Le a kalappal, elég guszta a csapatod!
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Francesco003 #24218 üzenetére
Mondjuk onnan hogy a hivatalos oldal direkt megjegyzi ezt a PTG lapok miatt amit direkt a vbre adtak ki
Pluszban pár napja direkt jött is “üzenet” miattaNem mellesleg a zöld lapok is benne voltak simán az UTben azokat kaptak a nap csapatára
-
v-man
őstag
válasz
Francesco003 #23178 üzenetére
Én meg reggel óta várom hogy megtudjam, elvitték-e Maldinit. (R Carlos jön inkább, nem tetszett az olasz támadásban)
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003 #23157 üzenetére
nálam sem
-
ali75
aktív tag
válasz
Francesco003 #22431 üzenetére
👍Köszi !!!
-
lanikai
aktív tag
válasz
Francesco003 #21710 üzenetére
hoppá, én csak Nestát láttam, a szövegbe ágyazott Ronaldo kimaradt! az sem gyenge
a reggeli Salahval átléptem a 10m transfer profitot, én kiugró WL eredmények helyett ezt tudom felmutatni idén
-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003 #21572 üzenetére
Tisztelet, hogy le merted írni
@Fifaisshit
Igen ,tudom, de tapasztalat alapján nem mindíg hagyatkozok a számokra
-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003 #21564 üzenetére
"Benne van 200 ezer magyar pinz.."
Most viccelsz, ugye?
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Francesco003 #21558 üzenetére
Lehet már kérdezték, de mivel sikerült ennyi coint összehoznod? Csak kérlek azt ne mond, hogy úgy nyitottad őket, mert nyomban elsírom magam.
-
dejvid8
őstag
válasz
Francesco003 #21552 üzenetére
Az szép. Jó kis szerencséd van, de azért grat
-
nyervi
aktív tag
válasz
elmész te a .....! no jó, gratula, te szerencse fia
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Gratulálok!
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Na menj a ............ba
Grat hat ez mi -
Z'Z"
őstag
válasz
Gratulálok!
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Francesco003 #21173 üzenetére
Gondolkoztam rajta is meg anno
De úgy olvastam máshol meg itt is hogy nem egy jó lap IG annyira
Azért nem gondoltam rá meg o a PL csapatomba max ha jön Rio akkor lenne jó mert Dávid Luizt nem fogom ezért betenni
Meg az a H/L nagyon zavarna -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #20383 üzenetére
A diákoknak! Visszasírom az egyetemi éveket...
Amúgy szerintetek érdemes várni a 83-85 eladásokkal? Egy laza 150-200k jönne belőle, pedig nem sok lapom van.
MdewC: Erről ennyi a véleményem!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #20295 üzenetére
Feltéve ha nem eladhatatlan lenne. Szerintem 1-2 lap még akkor is megérné mondjuk egy Henry sbc miatt.
-
akooos
veterán
válasz
Francesco003 #19957 üzenetére
Ultimaten 2500-2700 pont jár azért amit leírtál?
Hát legendaryn kapok egy-egy jobb győzelemért 2700 pontot.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Francesco003 #18990 üzenetére
Igen ebben bízok, de azért lehet beszélek velük erről.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Francesco003 #18543 üzenetére
okés, thx
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Francesco003 #18543 üzenetére
Na megvettem Bergkmapot, enginnel játszatom először. Meglátjuk. Del Piero szélső camként hunterrel szerinted jó lehet?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Francesco003 #18517 üzenetére
thx ,akkor Bergie lesz! ha csinál pár ilyen klasszikust ,akkor már megérte!
(#18516) Fifaisshit:
gondolkoztam rajta is, de semmilyen chem lappal nem tudok kihozni belőle normális passz statokat...akkor már inkább maradna Okocha, csak őt a komolyabb meccseken eltűntetik... -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Francesco003 #17320 üzenetére
Del Piero beálvik neked csatárként? Ugyanez a felállásom vagy a 4-2-2-2, de nem mertem betenni csatárba az ereje miatt..
Más:
Meddig lesznek még a flash sbck? -
etaclan1984
őstag
válasz
Francesco003 #17323 üzenetére
Szoktál is kapni valamit az SB packokból ? Én hiába voltam elite 2-3 soha nem esett semmi értelmes, még board is nagyon ritkán. Ezért inkább már csak a silver3ig tolom, az megvan 1-2 nap alatt.
-
etaclan1984
őstag
válasz
-
scholl
tag
válasz
ennyi pénzt hogyan lehet összehaknizni?
irigylésre méltó csapat. szép teljesítmény -
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003 #17101 üzenetére
Grat!
Mehet sbc-be!
-
Lori82
senior tag
válasz
Francesco003 #16515 üzenetére
91-es nekem sem jött be,de én valamiért nagyon akarom Aguerot POTM Sané és Sterling közé,így ha ő lesz az új POTM és nem kell IF Aguero csak sima az SBC-hez újra nekifutok.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Francesco003 #15908 üzenetére
Így van. Nyáron azért nem volt OTW update mert vége volt a bajnokságoknak, tétmeccseknek és nem volt amire kapjanak és TOTS nem számított bele. De idén lesz VB ami miatt lesznek majd iMOTM-ok.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Francesco003 #15908 üzenetére
Nincs de van közte egy VB idén
-
grimmjow67
tag
válasz
Francesco003 #13009 üzenetére
De nekem bpl teambe kéne
-
törölt tag
válasz
Francesco003 #12952 üzenetére
Igen, az életkornak ehhez rengeteg köze van.
Basszus, azért nem 10 éves vagyok már.
Kane amúgy alig döntött meg pár rekordot az utóbbi évben, tényleg...
Esetleg kiemelnél egy olyan dolgot a hozzászólásomból, amivel értesz egyet, és elmondanád, hogy miért?
Csak annyit sikerült megtudnom, hogy CR-t jobb képességű játékosnak tartod (én is), meg hogy szerinted csak a Real szerencsétlenkedése miatt rosszabb most a teljesítménye (számít, hogy mi miatt szerepel gyengén? Nekem amúgy nem úgy tűnik, hogy ő mostanában olyan emberfelettit nyújt, csak a csapat húzza vissza).Persze abban egyetértek, hogy úgy könnyebb jól teljesíteni, ha jól megy a csapatnak is.
Pont ezért értékelődik fel az, hogy már évek óta Kane a PL gólkirálya, miközben a Spurs nem nyert ezalatt az idő alatt semmilyen címet, és mint mondtam, nem olyan játékosok veszik őt körül, mint amilyenek a Realban játszanak. Jelenleg meg épp az ötödik helyen tanyáznak.(#12953) nyervi:
Persze, nem is mondtam olyat sehol, hogy a Real nem tud végigmenni rajtuk. Csak elég vicces pont egy PL csapatra írni olyat, hogy a majd BL-ben találkoznak védelemmel is, erre reagáltam.(#12956) MdewC:
Kane semmit nem csinált 2017-ben CR-hez képest?Pff, oké...
A Reálnak az év első felében ment jól a játék, bár nem éreztem úgy, hogy kifejezetten pont CR miatt. A második felében meg a csapat, meg ő is el van tűnve, Kane viszont szárnyal egész évben.Na jó, a magam részéről befejeztem. a témát.
-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003 #12952 üzenetére
Fiatalság , bolondság
@david
Nem azt kérdőjeleztem meg, hogy otvan, hanem a lapot magát.Amúgy pont fordítva, pont azt nem kérdőjelezem meg, hogy a leg nehezebb, kiegyensúlyozottabb a pl, inkább azt, hogy a leg jobb
-
kiserik
senior tag
válasz
Francesco003 #12817 üzenetére
Sajnos még megvannak a PTG lapjai, szóval nem fog kapni. Olunga meg Suarez kapni fog, nem hiszem, hogy harmadik spanyol csatár befér, bár reménykedem én is.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #12817 üzenetére
Igen, de azért érdemes megvárni a többi bajnokság csatárait is, mondjuk most olasz nem volt, de ott a német, spanyol, angol. Viszont redditen azt írták, hogy se a gól, se a gólpassz nem volt nagy szám sajnos.
Angoloknál azt néztem, hogy kaphat Son, Wilson, Oxlade. Németeknél Fullkrug (99%), Werner (a világért sem hagynák ki). Spanyoloknál nem tudom, talán Gameiro, meg a Gironás srác, de ő nem a kezdőben, szerintem max a tartaléknál. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #12625 üzenetére
Azért ne írjuk le a PC-t se, ki lehet próbálni!
No offense, de tényleg nem könnyű.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003 #12368 üzenetére
Megyek én is!
-
Z'Z"
őstag
válasz
Francesco003 #12324 üzenetére
Ez igaz😂
Mondjuk jó lenne egy normális gameplay ahhoz, hogy egy átlag felhasználó fel tudja mérni a tudását, de ez a játék már rég nem erről szól, sajnos. -
peetie1
aktív tag
válasz
Francesco003 #12287 üzenetére
Hmm, a Petittel mondasz valamit. CDM-be jó lehetne. Ahhoz viszont először a Rui Costát lenne érdemes megcsinálni. Hosszú távú tervnek felveszem
Most meg ha találok 1misi körül veszek egy SIF Pogbát, aztán lesz ami lesz. Őt amúgy is kedvelem és az fontosabb mint hogy mit is tud
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003 #12287 üzenetére
+1
-
lanikai
aktív tag
válasz
Francesco003 #11934 üzenetére
42 pack, Manolas, Rui Patricio, Schneiderlin, Sneijder, Diego Lopez és egy discard IF. a 4 mega pack ill a 2 prime gold players mind vékony volt... a szemét az TOTY alatt is szemét marad
-
lanikai
aktív tag
válasz
Francesco003 #11946 üzenetére
nekem hetek-hónapok óta több örömöm van a kereskedésben/sbckben, mint magában a játékban. mondjuk ezen Van Basten segített, mert élmény vele játszani, de ha lehetne, jövőre csak a webappot venném meg
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #11946 üzenetére
Én is így vagyok vele, azért sem fogok Sanéval és tárasival rohangászni, pedig lehet az az elite kulcsa!
Az sem érdekel ha esetleg Shearer nem lő majd annyi gólt, mert évek óta erre vártam, hogy játszhassak a lapjával. Most még Rui Costához kell a 84-es SBC, aztán szerintem ha nem jön semmi csábító SBC megcsinálom az olaszból a nagyobb csapatokat, utána szerintem a nagyobb ligáknál is igyekszem majd olcsón bevásárolni, mert még ha nem is ad semmi nagyot mondhatni megéri.Na, Rodrigo sem tudja hogy működik a "low driven shot"...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003 #11936 üzenetére
Szép munka barátom.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Ez nagyon jó csapat, gratulálok hozzá! De hát aki jól kereskedik az meg is érdemli! Nekem valószínűleg ezért nincs jó csapatom!
Amúgy Hazard 91-es lapjával játszottam draftban, hihetetlen jó volt, gondolom a 92-es sem rossz. -
eM'82
addikt
válasz
nem emlékszem mit dobott nekem a PSG SBC, de nem táblás volt. Onnantól meg lényegtelen
.
BlackFriday-kor volt mázlim egy lightning SBC-vel. Small Rare Players (talán ez volt a neve). Kiraktam, beadta Neymart. Azóta G.Jesus volt a legjobb nyitásom. De nem panaszkodom, amennyire offline tolom és trade nélkül + az én kis színvonalammal nekem ez így is boldogság, hogy a jelenlegi gárdát sikerült összegyűjteni
.
Digestive: valóban
. Köszi a tippet!
Kellett egy tank is a kis futkározó emberkéim mellé (Neymar, Grizi, Nainggolan, Dembélé, Alessandrini, Willian...). 4 star skill és 4 star weak foot, ezért is bízom benne már most.
Közben Bakayoko-ból elegem lett, Mooy SIF (untradeable) váltja. Sokkalta jobb így a védekezés. Bakayoko jó, de ha a gép csalni kezd, akkor gyorsabb játékosok kellenek.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Francesco003 #11846 üzenetére
nálam általában pont a "no name" pakkokból dob ilyenkor vmi értelmeset, a drágábbakból meg lófütty...
(#11849) Sanyyka:
futhead vagy futbin nevű oldalakon írja, hogy milyen teljesítményt nyújt az adott poszton! -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #11834 üzenetére
Nekem sosincs türelmem megtartani őket. Volt, hogy hagytam vagy 30 db-ot, de még egy walkoutot sem dobott!
-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003 #11683 üzenetére
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003 #11599 üzenetére
várható volt.
-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003 #11511 üzenetére
Az nem kérdés, hogy beesett, az a kérdés, hogy vissza megy e, és mikor
Kristóf, ha veszel, légyszi ird ki, mert akkor én nem veszek
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #11511 üzenetére
Nem is lenne zsetonom 10-re!
-
Meghivott
addikt
válasz
Francesco003 #11509 üzenetére
Én inkább 2 ikon csatár mellett döntöttem
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #11509 üzenetére
Szerinted nagyon alacsony SIF Benatia ára?
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #11014 üzenetére
Persze h rá is lehet, de 38k áll szemben 1 millával!
Nem tudom h mennyire hátrány a sok színes lap. 30 évesen kezdtem el fifázni 3 hónapja...
Még nem tudom eldönteni h emiatt tolja e az ellenfelem a gép vagy sem.
De nagyon élvezem a csapattal a játékot. Online div 5ig tudtam eddig feljutni. Arra rájöttem már h a legacy deffendinget teljesen hanyagolni kell, mert totálisan béna leszek miatta online. Szóval most gyakorolok és arra így nagyon jó ez a csapat sztem.
-
eM'82
addikt
válasz
Francesco003 #10956 üzenetére
Hát az egyik abszolút "bejött", pedig vagy 10 rangadóra készültem.
Bristol vs Wolves. Ezt hol tippelték? -
peetie1
aktív tag
válasz
Francesco003 #10237 üzenetére
Kluivert legkisebb lapjáról mi a véleményed ? Akarok venni 1 ikont amíg viszonylag olcsóbbak, és ot néztem ki akit használni is tudnék 🙂
-
etaclan1984
őstag
válasz
Francesco003 #7758 üzenetére
Eddig mindkét alkalomnál csütörtökön icon jött (mostmár 3.) pénteken liga sbc.
-
gabesz82
őstag
válasz
Francesco003 #7608 üzenetére
Játék és muzsika 10 percben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest