- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- UHD filmek lejátszása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #7288 üzenetére
Valoban. A sracnal 99es ax agility es 99 a balance. Ez megfejelve a 95 gyorsulassal es a 90 sprinttel eleg vadnak tunik.
-
LendvaiFeri1
addikt
Uccsó meccsen múlt. Persze, hogy kikaptam. Szánalmas. Le is töröltem. Elég volt ennyi.
Ebben annyi a szar, hogy 7közben nem tudok játszani, így kiesik a jövőheti, szóvak buktam a havit is.
-
pe3mario
junior tag
Skacok! Érdemes menni az Elite 2-ért SB-ben ? azt hiszem van még 10 meccsem, lehet csak 6, nem tudom, hogy mikor frissítettem, de a 2 megapack megér még 4-5 meccset ?
-
Meghivott
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #7285 üzenetére
9 győzelemmel végeztem 25-ből. Nálam másfél éve nem volt ilyen. Ez biztosan nem véletlen. Meg kell várni a kövi patchet...
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #7290 üzenetére
Tarts szünetet és játszd le este, vagy hnap reggel!
-
Kristof_94
nagyúr
A 18-ban először én is elkezdtem tegnap egy WL-t. Első meccs 4321 Mbappe és társai, sajnos vereség, második meccsen hasonló csapat, de győzelem. Harmadik meccs alatt pedig a kedves családom valahogy zárlatot okozott így a gép is elszállt egy pillanatra... Szóval nekem elég volt!
-
Genji
őstag
OTW Mbappé 750K körül jó bolt lehet? (X1) Vajon még esni fog az ára?
Van 1,1M coinom és úgy érzem ő használható és a jövőbe is jó befektetés.
Mit gondoltok? -
LendvaiFeri1
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #7285 üzenetére
5 meccs van még, eddig 7/7 lose.
-
Kristof_94
nagyúr
Elég jó ez a lap!
-
Geradossz
aktív tag
válasz
#16514048 #7286 üzenetére
Sztem a 10 csatárral semmi baj nem lenne. az lenne jó ha ugy lehetne mozgatni az alakzatot, mint simán offline és oda teszed a pályán a playereketa hova akarod olyan posztra nyilván valamiféle realisztikus kereteken belül de miért ne lehet csinálni egy 4 védő 2 cdm ktk lf st rf csapatot hogy a középpálya kb üres, persze az s elenne ám üres a felfutásoknak köszönhetően. Semmi kreativitás nincs benne és az egész ut kötött mind alakzatból, mind játékosokbol mert hát muszáj pl játékost tenni apl mellé mégha soha az életbe nem is játszottak együtt h 10 legyen az összhang... Az am más kérdés, hogy a 80-as összhangos csapatokkal a draftokat 3 -4 winbe hozom 10/9 szer, persze a csomag semmit nem ad, merthát ráköltöttem gy valag pénzt fifa pontra és akkor csak abból ad. (akárki akármit mond, így van) 100 as chamemmel meg első második körbe kipergek. Próbáljátok ki, akkora boostot kaptok, hogy hihetetlen. De az is lehet, hogy csak véletlen, amit kétlek. Bennem van legalább 30 draft az elmúlt két hétben.
-
törölt tag
válasz
Geradossz #7283 üzenetére
A való élettel felesleges összehasonlítani. Ez nem szimulátor, semmi sem realisztikus benne.
Vagy akkor töröljük el a pakkokat is, mert a valóságban sem azokból húzzák a játékosokat? Meg egy játékosnak ne legyen fent több lapja a marketen, mert a valóságban is egyszerre csak egy csapat tudja megvenni?Nekem élvezetesebb így, mintha bármi féle hátrány nélkül lehetne 10 támadójátékost berakni a csapatba 10 különböző ligából. Annyit meg most is meg lehet csinálni, hogy egy szélsőt beraksz st posztra 7 chem-en. A chemistry lapok kevesebb boost-ot adnak neki így, nagy dolog...
Vagy esetleg egy olyan rendszert el tudnék képzelni, hogy alacsony chem-en kezd mindenki amikor bekerül egy csapatba és mondjuk 10 meccsenként kapnak +1 pontot. De akkor meg az lenne a baj, hogy ha csinálsz egy új csapatot, akkor le kellene tolni x meccset, mire normálisan játszható lenne.
Pedig így realisztikusabb lenne, de én inkább maradnék a mostani rendszernél. -
LendvaiFeri1
addikt
4 meccset kellett volna nyernem. 12 meccs volt. 5 vereség. Tavaly október óta most először nem lesz meg a gold 3. Asszem ennyi elég volt, mehet a helyi tartalom törlése. Soha többet ilyen rohadék játéknak nevezett szemetet.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
#16514048 #7269 üzenetére
Am nem azért de nettó hülyeség amit mondtok. 10 csatáros felállás meg védős? Miért ne? Ha a való életbe is ugy játszik valaki megteheti akkor egy focis játékban miért ne tehessem meg. Az meg megint hülyeség idézem: "Szerintem jó ez a chem rendszer úgy ahogy van, ha bárkit lehetne bárhova tenni, akkor elveszne belőle a kihívás." A való életbe ha odaigazol egy csapathoz valaki ugyanúgy meglesz az összhang egy idő után. miért ne csinálhatnák 11 ligából csapatot ugy h 100 legyen a cham, a való életbe is megszoknák egymást idővel. Nem mondhatod meg a citynek h figyelj ne vásárolj csak két ligából meg két nemzetiségből me am bénák lesznek együtt. Másrészt a liga alapból baromság sztem. Attól, hogy pl-be játszik miért lenne összhang köztük? Sose játszottak eggyütt...
-
dtrms
aktív tag
Pogba lehet kap if-et, mert még a meccs embere is lett ha jól tudom. Illetve amíg ő sérült volt szenvedett a csapat, most meg egyből visszatérni látszik a jó forma. Ráadásul a Lindelöf-Smalling kettős volt fent (lehető leggyengébb opció a csapatban).
Viszont Smalling tegnap meglepően jól teljesített. Szerzett egy gólt is és többször is nagyon komoly helyzeteknél mentett. Nagyon kiemelkedő értékeléseket is kapott minden Unitedes oldalon és instán is őt nyomják most a szurkolók Pogba mellett.
Szóval lehetséges, hogy Smalling kapja, de lehet mind ketten megkapják. Végül is egy CDM nem szerez olyan gyakran 2 kanadai pontot... (jó Pogba persze kicsit más eset mert ő inkább egy védekező poszton játszó roaming playmaker)
Szerk.:
Egyéb komoly esélyesek is vannak if-re már most:
Mustafi - gól a Spurs ellen (talán védőnél elég az egy gól)
Salah - 2 gól
Hazard - 2 gól
Lewa - 2 gól
Suarez - 2 gól
Cavani - 2 gólIlletve Vidal és Ninja is gólt szereztek
-
ShiberMonkey
senior tag
Jó reggelt mindenkinek
vettem egy hónapja egy Nacon revolution pro kontrollert és basszus, hihetetlenül más. Most volt időm több meccsen is játszani vele, de már most jobban tudok védekezni vele mint a régivel, mintha azt csinálnák a játékosok amit akarok. Ugyan úgy nehéz vele elkerülni a kick off glitchet vagy a szélről jövő fifa 07 fanokat
De lehet vele megelőző szerelést nyomni és végre olyan érzésem van hogy most "360°-os az irányítás.
-
sz_abika
addikt
Telóról nehéz visszakeresni, de par napja írtam en is hogy a passzolas szétesett. En nekem tegnap 8 meccsből 8futott SBben hosszabbításra, mert 0-0, 1-1ek jöttek, pokoli nehéz volt helyzetre passzolni magam mert mindig elakadt.
Es ugy erzem a 4-5-1es felállásban sem az igazi már, mindenki olyan passzív lett. -
nyervi
aktív tag
ha SB-ben a gép nem tud gólt rúgni, akkor majd én magamnak
https://streamable.com/cdnbp -
eM'82
addikt
mivel ez a játék idén is a sprinterekről szól leginkább, én a 2.-ra szavaznék.
Más:
Én Squad Battles-ben annak örülnék ha a hétvégi ellenfél-frissítéseket be lehetne pótolni és nem vesznének el.... eddig minden egyes héten 8 meccsel kevesebbet tudtam játszani emiatt.
Kinek hogy van rá ideje, de ez mégse egy WL, ráadásul gép ellen toljuk.
Elite alja összejött épphogy legutóbb, de ha lett volna még 8 meccs pluszban... akkor nem lett volna necces az utolsó meccs.
Most majd reggel 9 előtt frissítek egyet. Lenyomom a 4 meccset délután, frissítés megint, és este a többi. -
nmthdm
újonc
Sziasztok két csapatot összeraktam futbinen és nem tudok dönteni köztük. Segítenétek, hogy ti melyiket találjátok jobbnak ?
1.https://www.futbin.com/18/squad/1542703
2.https://www.futbin.com/18/squad/1543178 -
Stromi
kezdő
Valami történt... nem tudom h a patch óta de a játékosaim passzolásai:.... 4-böl 1 et bitztos hogy ajándékba ad az ellenfének.De nem ugy ahogy eddig hogy kicsit mellé passzol, olyan szinten oda tálalja az ellenfélnek, hogy a saját játékosom közelben sincsen...
Egyenlöre ma csak az SB-re jutott időm, 8 meccs erejéig, ott tapasztaltam ezeket.
Szeretném megkérdezni hogy valaki tapasztalt hasonlót ? -
ShiberMonkey
senior tag
Megint valami bug gyanús esetet találtam és ismét a WL-ben
a lényeg az hogy 4-1-2-1-2 (2)ben játszom. Na most minden ellenfél nyomott jóformán egy időkérést és jött a mókolás. Ezen teljesen kiakadtam mint múltkor azon hogy nem engednek át a térfelemen. Én is elkezdtem mókolni hogy megtudjam mi a bug (először játék közben) ellenfél ment 3:0-ra és mondom jó csinálok egy olyat (mivel itt a fórumon mondták hogy chem megmarad meccs közben ) hogy beteszek egy LF-et és egy RF-et a LCM és RCM helyére plussz high pressure ultra attack, láss csodát 5:3 lett ide. Következő meccsen már egyből becseréltem ezt a 2 játékost 4:1 ide. Utána ezen felbátorodva nyomtam egy sima 4-1-2-1-2-t ezekkel a játékosokkal és váltottam szűkre meccs elején, 5:0 ide.
A védők ismét agresszívak lettek a kapus megint véd és mivel van egy LF és RF fent plusz CAM meg 2 csatár így jóformán 5 támadó van fent. Kezdem érteni ezeket a meccs előtti mókolásokat. -
törölt tag
válasz
Szigma70 #7267 üzenetére
Így legalább lehet egy kis kreativitást belevinni hibrid csapatokkal.
Ha a zöld linkek jobban lennének jutalmazva, akkor mindenki csak a valóságban is létező csapatokat építene, vagy olyat, amiben minden poszton azonos a nemzetiség és a bajnokság.
Maga az Ultimate Team játékmód értelme veszne el ezzel.Szerintem jó ez a chem rendszer úgy ahogy van, ha bárkit lehetne bárhova tenni, akkor elveszne belőle a kihívás. Én csak annyit változtatnék, hogy ha kezdés után formációt váltasz, akkor ne maradjon meg a chem, ne lehessen ezzel kikerülni a dolgot. Legyen értelme a pozíció módosított lapoknak.
-
MdewC
nagyúr
Insigne gól és gólpassz, erős lesz a black friday IF felhozatal.
-
Szigma70
addikt
Abban egyet értünk, hogy a mostani zöld linkekből, és a 100 chemből semmi előnyöm sincs,
Nos ezen kéne váétoztatni.Amúgy , hogy oldanád meg a nagyobb szabadságot anélkül, hogy barki bárkit bárhova betegyen?
Nekem se jön be ez most így, de amit írsz, az a ló másik oldala sztem
-
MdewC
nagyúr
Momentumra van gondja az ea-nek, kár, hogy az ilyen stadion hangulatra nincs. Pedig bírnám, ha bemondanák a gól lövőket.
Szigma: az a baj, hogy totál félre értesz és a mondanivalóm lényegteleni részét ragadod meg. Nyilván nem baj, ha vannak keretek. Viszont a mostani rendszer nem működik, így értelmetlen. Semmi előnyöd nincs a zöld csiíkokból, viszont mindenki meccs közben alakítja ki a keretét. Ez így normális?!
Az egész chem csak a momentum miatt létezik. Ennyi. Több szabadság kellene, bizonyos keretekkel, aki meg beteszi Martialt Chiellini helyére, mert olyan sík, akkor csak megköszönöm neki, mert tuti, hogy megverem.
-
Szigma70
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70 #7252 üzenetére
Teljesen félre értesz!
Mert: ami most van, pl egy zöld link, az lóf@szt se ér, de egy szélsőt meg nem enged betenni csatárba, ha én oda akarom tenni. Akkor hol itt az ut szabadság? Meg mi értelme kimaxolni a chemet? Nem szigorítani kellene, hanem eltörölni, mert ebben a formában semmi értelme.
Nyervi: mert véletlenül nyomod passz közben az L1-et és felfut.
Közben: Pogba IF? Gól és golpassz, ziccer az ea-nek. Szerintetek?
-
nyervi
aktív tag
az vajon mitől lehet, hogy a védőimre be van állítva, hogy maradj a seggeden, ne mászkálj, ennek ellenére Umtiti folyamatosan csatárnak képzeli magát. sima támadásnál egy meccsen legalább 3x lesen bóklászik vagy azt veszem észre ő akar gólt rúgni
-
Francesco003
aktív tag
Jön az Újabb sane....Callum Wilson nevébe ..Ha az eddigi első ifeket nézzük durva lapot fog kapni...
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #7248 üzenetére
Miért ne lenne az? Mi a nem fair abban, ha vki alakzatot vált? A való életben is váltanak alakzatot csapatok.
Az, hogy az ea adta lehetőségek korlátozottak, az nem a játékosok sara. Mondom még egyszer, az egész chem rendszert eltörölném.
De egy alakzat váltás, nehogy már tiltott legyen. (Ennyi erővel az se fair, ha vki hármat cserél.)
-
Kristof_94
nagyúr
Az ilyen tipikus 4321-es Martial-Jesus-Mane és hasonlók ellen mi a jó taktika és felállás?
-
Z'Z"
őstag
Thiago Silva-t próbálta már valaki?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #7234 üzenetére
Nem értem, hogy ezzel mi a gond.
(Mondjuk én a teljes chem rendszert eltörölném.)
A guru: TIF laphoz azért nem biztos. Viszont szvsz Hazard kapni fog lapot a két gólra.
-
A guru
addikt
Újabb Salah IF?
-
Datsyuk
aktív tag
IF Kolasinac-ról kinek milyen tapasztalata van? Összeraktam egy keverék keretet és őt tervezem egyenlőre bal szélre. Statjai alapján elég jónak tűnik.
-
A guru
addikt
válasz
Expendable #7235 üzenetére
Hibrid csapatoknál nem biztos, hogy kijön a chem mondjuk 4-1-2-1-2-ben ezért olyan formációval indulunk ahol a chem a lehető legjobb mondjuk 4-3-2-1-ben. Meccs elején pedig chem veszteség nélkül variálható az egész csapat.
-
Expendable
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #7234 üzenetére
Ez miért jó amúgy?
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, tegnap végre sikerült nekem is a 17-18 update.
Eddig online season bénázásaim voltak, amit pár hete FUT ügyetlenkedésre váltotram.
Fárasztanálak ezért néhány kérdéssel mostantól Benneteket.
Az első: a be nem cserélt kispados játékos contract száma fogy meccsenként?Köszönöm szépen előre is!
-
marcess
senior tag
Tartanék én is egy kis squad rewiew-t. Kezdő csapat, majd erre váltok. Mondhatom, hogy az eddigi legjobb csapatom, bár ebbe 10kcoinra benne van az összes pénzem. CT: 65 50 org 60 50 60 org 60 60 45 cover. Csatárok get in, press back line, cam stay forward, cdm stay back. Nekem fontos, hogy a szélső hátvédek ne maradjanak mindig hátul, szép kis szélt adnak a csapatnak ha esetleg beszűkülnék.
Posztonként:
Kis Lukaku: (anchor) A legjobb balhátvéd akit próbáltam, (Alaba, Sandro velük még nem toltam) inkább erőből oldja meg a feladatait, de azt nagyon jól tudja, viszonylag kevés szabálytalansággal. Szépen felér a támadásokhoz, hozzá kell tenni, hogy néha fenn ragad.
Abate: (anchor) Karsdorp volt előtte, tőle talán egy kicsit jobban védekezik ő is szépen felér, de ő jobban siet is visszafelé. Florenzi nem jött be.
Chiellini- Benatia: (shadow 2x) Abszolút a legjobb védekező páros akit próbáltam, 1 napja váltottam sima Benatiaról, főleg paceben van érzékelhető változás, nálam a sima arany is jól szerelt. Chiellini tör, zúz, romokba dönt, bár párszor túl kemény pár tizi bánja ezt.
Bakayoko: (catalyst) A legjobb védekező kp akit próbáltam (Matu, Nain, Vidal is próbára lett téve), igazi túlhúzott bpl cdm, erős jól előzi meg a játékosokat, jól szerel.
Dembele- Willian: (shadow- alap) Személy szerint kimondottam jó szélső cm-ek egyik tankosabb, a másik fordulékonyabb, Dembele kevésbé gólérzékeny, helyette adja az aszisztokat, Willian pedig magától fut be a résekbe, de mindig visszaér. Willian talán meccsenként a legtöbbet szerelő játékos vele szeretem kergetni az ellenfél csatárait.
Son: (deadeye) Szerettem volna a passzát húzni erre a legmegfelelőbbnek a deadeye lapot tartottam, ami a lövését is nagyon szépen emeli. Jobbal ballal lövi a gólokat, negatívum, hogy így sem elég jók a passzai, valamint a H/H miatt sokszor helyet cserélnek a középpályásaim. (untradeable)
Jesus: (hunter, ő is untradeable) Nem rossz nem rossz de nem ő a jobb. Hozza a szintet, hogy nem kerül ki a csapatból, viszont néha meccsekre eltűnik, ha el tudnám adni, biztos más jönne helyette.
Aguero: (hunter) Ő a csapat sztárja ez nem vitás. Majdnem hozza a meccsenkénti 2-es gólátlagot, bemozog ellép, nem hagyja magát elnyomni 16-on belülről életveszély, ha irányt váltok azonnal reagál és a stamina is megvan neki, legendával még nem játszottam, de valahogy így képzelem. El-el gondolkozok, hogy talán túl sok pénz áll benne, de akkor a következő meccsen rúg négyet és rögtön elvetem, hogy valaha is megválok tőle.
2 hete nagyon mázlis hetem volt, kinyitottam Özilt, Marcelot, Kroost és PTG Bakayokot, ők segítettek hozzá, hogy Aguero mellé fel tudjam húzni ezt a csapatot ami addig elég Tescos volt.
Köszönöm a figyelmet! -
Powi91
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy Courtois a clubomban és van ez a [csapatom] megérné nekem lecserélni a Mirandát 120k-ért egy David Luizra, hogy ő legyen a kapuban? Vagy nem annyival jobb mint Handanovic?
-
dracox
addikt
A 11-es lövéseknél hogyan hozható elő a nyíl? Egyik gépemen van a masikon meg nincs... illetve Ibra mennyire disznó idén? Megéri a ~100k-t?
-
ShiberMonkey
senior tag
Tesztelem WL-ben a taktikád
-
ShiberMonkey
senior tag
Nem azért mondtam, hanem mert ahogy látod én ha ma fejreállok sem bírok egy meccset sem nyerni
nem vagyok egy pro gamer de az hogy 6/6 bukó úgy hogy 20-25-ről nyelem a gólokat meg nem bírok 2:0-ákról meccset behúzni az ha nem script akkor n tudom
offline és online friendlyket játszottam most és sima 4:0 3:1-ek ide. De gondolom a WL-ben én vagyok most a pofozógép
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey #7205 üzenetére
Semmi kesergés nem volt, nyerőszériában vagyok, most összejött valami, ami játszható és nagyjából élvezem is.
4321 el tolom, ha szükséges átállok 4312 re.A fenti elvek szerint játszom, azért figyelek a védekezésre, de támadószellemben. Ez most, az agresszív taktikával párosítva működik.
80
48
Org65
45
65
Org65
56
43Támadók GB ha van cam akkor csak az irány a box
3 cm marad hátul
2 szélső bekk szinténValaki lehetne kontrollcsoport
A speedet ennyire felhúzva működik a letámadás, és nincs ácsorgás a pályán. Divben működik
-
pennywise88
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e kedve valakinek friendly season meccseket játszani? Szeretném megszerezni a weekly objectives-ben lévő mezt, és 3 friendly seasons meccs kell hozzá, még 6 napig lehet megszerezni. (Mezeket nagyon szeretem gyűjteni).
Alkalmi játékos vagyok csak, tehát wl-et nem játszok és sima seasons-ban is jelenleg csak 5. osztályban vagyok.
Platform: PC, Origin nevem: -PennyWise188-Általában este 8-9 körül érek rá meccseket játszani amúgy. Köszi előre is
-
Digestive
veterán
Ma csináltam meg egyszerre mind a 4 Marquee M.-ot + Hybrid L.-ből a 2 utolsót. A 7 egész jó packból a legmagasabb értékü ami esett az Reina! Miért ver az Isten?!
-
ShiberMonkey
senior tag
2:0-ról ismét bukó
9/9 shot nekem ellenfél 5/3 abból pont 3 gól
1 fejest véd Hart a kapu torkából 1 db 1v1 ellenit mellérugok 1db finess shot 10 méterről amit hart vesével kapufára tolt. Utána Son új lapja megint 20-ról teker egyet, így bukó
Ha valakinek van rá pénze akkor vegye meg nyugodtan idáig 2x találkoztam vele 3 lövése volt távolról mind a 3 a pipába -
ShiberMonkey
senior tag
Hát 2 WL meccs 2 bukó. Az új Son lap 2 20 méteres lövés 2 gól, legalább az ellenfél jól szórakozik
a legutóbbi meccs meg script volt, amint kiegyenlítettem kapott a védőm egy kötényt utána rohantam a túloldalra ahol Van Dijk (védőtárs ) fellökött
a srác vissza passzolta ahol a gép (mivel én beakadtam Van Dijk komába
) Bakayokoval olyan rossz ütemben lépett be hogy nem csak az ellenfél lábát, de a sajátját is kitörte
(stand tacklet nyomott a gép ).
Majd utána 80. Percben bepassz a csatárnak, nyomom a lövést és tol rajta egyet még. Hát igen sajnos a srácok nem jelentek meg az eddzésen tegnap meg végigbulizták a virtuális világot, így nem lehet pályára lépni sajnos -
s0p0q0r
aktív tag
Sracok! A tegnapi kiakadasom utan gondoltam gyakorlok par meccset igy a patch utan, ne a WL meccseim menjenek el feleslegesen. A helyzet viszont az,hogy a tobbi jatekmodban egesz mas tempoban zajlik a jatekmenet. Off vagy online seasonban kozel sincs ugy lebutitva a jatek,mint most nalam a WLben. Eddig ugy all nincs ertelme gyakorolnom mas modban, lehet be kell adoznom a fel wlt, hatha megtanulom kozben jatszani. Valami tipp esetleg?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Szigma70 #7201 üzenetére
Elnyomni nem nyomjak el. Fizikalisan stat alapjan es in game is ugyanaz kb a ket jatekos. Hamsik komplettebb, vedekezo feladatokat is jol old meg es passzoknal jobban lat a palyan. Ljajic gyorsabb es elvileg kicsit jobban is kell lonie, gyakorlatban viszont Hamsik 5wfootja nekem tobbet er. A 4es skilljet es a pacet annyira nem hasznalom ki. Nalam az o posztjuk 4231ben a kozepso cam. 🙂
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Bazsi1987 #7204 üzenetére
Volt mind a két játékosom, stat alapján kiváló csatárok, működtek is amég meg nem jelent ez az ultra agresszív futball. Sajnos ha túljutnál a Bakayoko-Dembelé tengelyen, várna még rád egy Bailly-Boateng vagy hasonló kaliberü védősor. Costa még talán-talán átvergődne egy Hunter lappal, de Moratat megennék.
Mondjuk szögletnél Costa nálam félisten volt Skorpió Giroudval -
Bazsi1987
őstag
Diego costa morata csatár párosról mi a véleményetek működő képes?😊
-
Szigma70
addikt
Így a hosszú hét után, meg 2 pohár burgundival késöbb
rájöttem a veretes, bekeretezendő igazságra az idei Fifával kapcsolatba
Nos megosztom véletek, igyátok szavaimEbben a részben nem az a lényeg, hogy jól védekezz, kevés gólt kapj, hanem a támadás. Támadó foci kell, támadó csapat, és mindíg pont 1 góllal kell többet rúgni mint az ellenfél. A csapatot is e szerint érdemes összállítani. E szellemben sokkal eredményesebb a játék, és minden körülmény ezt segíti. Mikor Ben Arfákkal, meg Insigniékkel CM ben eredményesen lehet védekezni, akkor ők a támadásnál kamatoznak majd.
Na megyek, töltök még egy pohárral, és elgondolkodom az örök élet titkán is
Jahh, és ez majdnem biztosan igaz is, hisz az okosok annó megmondták, hogy borban az igazság, és a burgundi nem hazudik
-
A guru
addikt
Hát srácok kipróbáltam IF Fernandinhot, de szerintem nagyon gyenge. Lassú körülményes, olyan mintha nem is lenne a pályán. Kb. 10 meccs után így muszáj volt eladnom és jött vissza a jól bevált Dembélé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest