- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Francesco003
aktív tag
No para ps4 en se elég az összes meccs legenden a 100 ba .2x végignyomtam 1x 3000 pontal maradtam le 2.ra7000 pontal.Visszont Ultimate en kockázatos mert az összes team 99 es.Még a bronzokat is feltolja..... (jah és nem elég az 5 góól ne is nagyon kapj ,legyen nagyobb labdabirtoklásod ,no lapok,10 kaput eltaláló lővés.ez kb 2500-2700 per meccs.Sajnos a top 100ok legalább 10 meccset nyernek.Ultin.Lehet hogy ps4 en nincs csalás de 100x annyian játszanak....
-
Dexar007
veterán
De persze pc-n nem a prok jatszanak..a dehogy. Abbol is latszik,hogy gagyi a konzolos verzio,hogy 40 meccs van WL-ben.
Ebbol osszesorsol 30 olyat aki karacsonyra kapta a fifat, a maradek 5 meccs 9-10 eves hülyegyerek,es van 5 profibb jatekos. Esküszöm,beszerzem mar ps4-re...rögtön elsö nekifutasra ezüst csapattal div1 champion leszek.
Egyebkent rajottem,hogy csak akkor zavarja az embert,hogy csal a jatek,ha nagyjabol egy szinten van az ellenfellel. Div10ben mennyire erdekel,hogy csal ? Pedig ott is csal..es? Semmit nem szamit.Max bekapsz egy golt 5-0nal.
-
Fifaisshit
őstag
Max hétvégén mindenki bent lesz és könyebb lesz a Wl
Mindenki bent lesz és jobban szopat majd a gép.
Senki nem lesz bent mert elmarad.
Senki nem lesz bent és majd a gép eldönti a meccseketEzek a forgatókönyvek a valószínűnek
Kárpótlás ?
Nem elég kárpótlás hogy nem tudtál játszani és kaptál az életedből pár orat ? -
p0ty
aktív tag
Megnéztem még gyors online season meccsen is hogy ott is van e delay és nem semmi ég és föld a 2 játékmód az első 7 meccsemhez volt hasonló a season minden passzom tökély mozognak a játékosok 0 delay tökéletes játékmenet, itt derül ki igazán hogy mennyire belenyulnak a WL-be mert 7 meccs után belassult delayes fos lett szóval én most már megnyugodtam tudom hogy 7 meccs után belenyulnak csak hogy nehezítsék + erre rájön hogy még sokkal jobb csapatos ellenfeleket kap az ember szóval ja
fény derült az igazságra számomra
-
adamm1018
kezdő
köszi a tippet
a követkwző SB kört szerintem letolom így , úgyis talán a sebesség hiányzott néha
az már nekem is szemet szúrt hogy Griezmann inkább előkészít nálam ( 49 mecs 48gól 65 passz) Mbappé meg csak rugdossa a gólokat Kazettával együtt
Nomac91: próbáltam Pogbát elől de valahogy nekem nemakar túl gyakran kaput találni
viszont a nagy testét hasznát veszem a közepén
-
A guru
addikt
-
Lori82
senior tag
Én nem találkoztam csalóval nagyon rég,de nem tudom mi van ezen a hétvégén.Vagy én lettem kurva béna vagy van megint valami youtube-os beállítás amiről nem tudok és szarrá vernek.Nagyon rég álltam ilyen szarul,a gold3 is veszélyben van.17 meccsből 6 win
Ma 5-ből 1 pedig ma bevetettem a bronz benchinget is ami általában működik.80-ra lehúztam a csapatom erre,85-86-os ikonos csapatokat sorsol nekem ez a fos Ea szerver.Pedig már a silver 2 is WL kvalifikációt ér,ettől azt vártam,hogy sokkal több lesz a verhető ellenfél,de eddig nem.
Ja és hogy teljes legyen a kudarc,ráköltöttem 15 k-t erre a 30 rare gold mega pakk-ra,erre kaptam egy 82-es játékost.83-as az elvárás és van pofájuk kiszúrni az ember szemét egy 82-es játékossal és több 1000-et sem érő Rare játékossal.Botrány -
ShiberMonkey
senior tag
-
ShiberMonkey
senior tag
Na amikor jön a Bakayoko-Kanté tengely egy Baillyvel, akkor mondom azt hogy jólvan öcsém auto shooting nem kell még
Pont tegnap néztem utána Bakayokonak hogy milyen a Chelseaben, háát azt emelték ki elemzésbe hogy sokat faltol hátulról (mert lemarad az emberéről) és sokszor csak "lézeng". Valamint nem labdabiztos CDM. Eléggé meggyőző videos elemzés volt és korrekt is, mert a "Monacos" Bakayokohoz is visszatért ahol tényleg fantasztikus volt. -
nyervi
aktív tag
az SB az meg valami csuda része a játéknak
azt szeretem a legjobban mikor bronz+pár ezüst felállású csapatnál god mod-ba kapcsol aztán teljesen mindegy mit csinál az ember, ha másként nem, akkor az utolsó másodpercben befújt 11-sel, de nyer a gép. no, ilyenkor azért már én is felkapom az iszapot, pedig csak ritkán szoktam
-
ShiberMonkey
senior tag
Most egy srác pont ugyan ezt tolta ellenem Ronaldoval é Rui Costával futott vissza, egy idő után annyit csináltam hogy sétáltam a labdával és ennyi, a srác akkor sem szerelt, passzolgattam középen párat majd előre a CAM Skorpió Giroudnak aki 2 olyan longshot góllal csapott le hogy pislogtam.
Sajnos ez lett a védekezés, Willian, POTM Sané középre 4-1-2-1-2-ben és megy a futkárózás. De ha megnézed ezt azok csinálják a legjobban akiknek vagy egy Ikon védőjük van vagy valami hihetetlen jó. Egyszerűen annyit segít a gép be hogy nekik a támadásra kell csak koncentrálni, 1-2 gólt ha kapnak sokat mondok. -
Aguinaga
őstag
El kell keserítselek, nem is biztos, hogy amiatt bannoltak.. Én egy db WL meccset nem játszottam idén, aztán 3 hétre felfüggesztették a FUT accountom, mert szerintük csaltam.. Csak SB-t nyomtam akkoriban.
Ez az ő híres csalásjelző rendszerük lehet, csak nem tudom, mi alapján jelez, itt gondoltunk páran a Futbin oldallal történt összekapcsolásra, de az se tuti, mert 3 hét után visszaadták a fiókom, de persze semmiféle kompenzáció nélkül... jópár sbc-ből kimaradtam így, más kérdés, hogy nem is lett volna belőle értelmes játékos (sose volt semelyikből), de akkor is: nem ezért fizettem én se.. Erősen gondolkozom, hogy ez legyen az utolsó Fifám, majd virágboltiban kipróbálom a 19-et (ha lesz), aztán kapják be a bal bokámat. -
s0p0q0r
aktív tag
-
dtrms
aktív tag
Sif Mustafi - Bailly védő párosom van pont. Futmas Rose-zal és Valencia-val.
Shadow lappal tényleg brutális páros amúgy. Mondjuk Bailly nálam azért van, mert az egyik kedvenc játékosom. Mustafit meg nyitottam és nem eladható....akkor meg már miért ne használjam. De amúgy nagyon is bevált, Koscielnyt váltotta.Ma meg nyitottam egy David Luizt, így végre kipróbálhatom a Sandro-Luiz-Bailly-Valencia sort.
-
dtrms
aktív tag
Én is egyetértek, DE.
1. nem csak a PL-ben van ilyen, hanem az összes ligában, csak PL csapatokkal találkozol legtöbbször.
Engem pl Miranda fut be folyton, tök mindegy, hogy Salah 99-es futású.2. Bailly pont az egyik legrosszabb példa ebben, mert shadow lappal 90-es futása van, amivel már bárkit be lehet futni. A 90-es és 99-es között nincs akkora különbség, és ne is legyen. E mellé meg társul egy 97-es védekezés, amit nem kell magyarázni. Szóval Bailly még az akitől elnézem ha lefut. De amikor egy Hilton lefut (48-as a sif lapja !) vagy egy Javi Martinez (50-es), na akkor az már kicsit kiakasztó.
-
kiserik
senior tag
Teljes egészében egyet értek. Előre elnézést kérek a vulgaritásért, de a WL ismét egy kalap sz@rral egyenértékű (online marad a div). A 17-ben csak auto tackle volt, most megkaptuk a mellé az auto defendet és az auto attackingot is és olyan szintű scriptelt játékmenetet, hogy fáj.
-
bvitar
tag
Köszi, hogy írtál!
A hátvédeket nagyon szeretem és Oblakot is. Oda nem szívesen nyúlnék bele. Marcelo és Jordi Alba között vaciláltam kicsit, de szerintem nagyon jól választottam. A támadókkal is nagyon elégedett vagyok. Nekem Benzema is bejött. Nem gyors de a 16-os előterében tud zavart okozni. Nagyon szépen lefordul sokszor és ha helyzetben van szinte mindent belő. Ahogy írod és átgondoltam én is úgy érzem, hogy a középpálya ahol esetleg tudnék újítani. Asensio nálam is nagy kedvenc, tehát Ő tuti fix. Modric brutál. Isco tényleg nem hagy bennem mély nyomot a játékával. Kroost szoktam még a helyére becserélni, Ő nagyon nagy labdákat tud osztani, de kicsit lomha. Ide szerinted ki lenne helyettük jó? Dembelét Asensio helyére szoktam becserélni, ha lesérült vagy pihentettem, de nem győzött meg túlságosan, de akkor erőltetem még kicsit hátha ráérzek. Csak 2 hónapja Fifázok úgyhogy eléggé amatőr vagyok. Köszönöm a jó tanácsaid! ☺️
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest