-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanikai
aktív tag
90+, 2-1-re vezetek WL meccsen, erre úgy dönt a gép, hogy szükségem van egy stroke-ra, és nyom egy ilyet. tizenegyesekkel nagy nehezen behúztam, de ez tényleg a legalja...
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94 #6591 üzenetére
Akik így játszanak, azon a 4321-et szokták használni, elől a Jesus, Martial, Son, Willian, Sane, Zaha, stb játékosokkal, meg Bakayokoval középen. Én a szokásos 41212(2)-mnél vettem fel az agressziót, de még teszt alatt van.
-
Stylerr
addikt
PC-n eléggé esnek az árak. Lacazette pár napja 180k volt, most 158-ért is lehet venni.
-
grimmjow67
tag
Ha 100-200 k feletti jatekosokat akarok venni. Erdemes varnom 24- ig?
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94 #6589 üzenetére
az xbox one kontrollert nem lehet csatlakoztatni bluetooth-on keresztül gépre?
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94 #6584 üzenetére
Teszt alatt van, de részeredményekkel szolgálhatok
Kicsit gondoltam megtréfálok pár pressing huszárt, felvettem az agressiot 80-ra. Azt se tudták, hogy mi van. Teljesen meg voltak zavarodva a saját taktikájuktól. Az egyik már odáig állítgatott valamit, hogy a kapusa állandóan kirontott, mint egy bika, ha hozzám került a labda, így kapott egy félpályán túli csomagot Kovacictől
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Geradossz #6587 üzenetére
Én is félve váltottam a ONE kontrollerre, mert amikor egyszer kipróbáltam a Media Marktban nagyon rossz volt a fogása, de végül megszoktam és sokkal jobb, mint a 360 volt. Én most arra várok, hogy az új vevőegység önmagában is kapható legyen és akkor váltanék a vezeték nélküli módra. Az a baj a régi vevővel, hogy bazi nagy és más usb-t mellé bedugni már nem nagyon lehet...
-
Z'Z"
őstag
válasz
ShiberMonkey #6579 üzenetére
Lehet, hogy OP a Premier League, de hosszútávon nem hinném, hogy eredményes lenne, persze sok embernek pont ez a liga a kedvence, így ők erre alapoznak.
Építhetsz te olyan teamet is, ami tele van OP játékosokkal, de egy idő után úgy is felkerülsz a sz.p.ágr@ velük.
Pl. Megveszed Jesust, mert mennyire szuper a játékban, aztán azt veszed észre, hogy sorra kihagyja a helyzeteket, illetve egy bronz játékos simán arrébb löki.
WTF?! Hát én nem ezért vettem.
Aztán elgondolkodsz, hogy kéne építeni egy másik keretet, mert a legutóbbi ellenfelednél Mbappe felszántotta a pályát, de még lehetne folytatni a listát.
Folyamatos csapatépítésre vagy kényszerítve, mert nem tudod eldönteni, hogy melyik csapat és felállás lenne a leghatékonyabb, így nem veszed észre, hogy belekerültél egy darálóba és alkalmazkodsz egy rossz rendszerhez.
És igaza van nyervi kollégának.
Olyan csapatot kell építeni, amiben javarészt a kedvelt játékosaid vannak. -
Geradossz
aktív tag
válasz
sinya19 #6585 üzenetére
Ugyanolyan kicsit mas a fogasa, de hamar megszokod. Elemet nem ajanlom vegyel aksisat ahhoz van kabel is. Ha pchez kell akkor elvileg kell ilyen vevo egyseg is es gyanitom h ahhoz kell mert akkor komplett konzolt kene venned. Egyebkent siman egy telefontoltonkabele is jo hozza szoval ha nem is aksisat veszel kabellel barmikor be tudod dugni a gepbe.
-
modflow
veterán
Én keveset játszottam és amúgy is a Journey-el, most végeztem.
Mondom nyomok egy online meccset.
Hát itt mi történt???
A meccs sokkal lassabb lett, a labda el-el pattan stb. Sokkal jobb lett mint volt. -
sinya19
csendes tag
Azokhoz lenne egy kérdésem,akiknek van tapasztalata:
Jelenleg egy sima 360-as,vezetékes kontrollert használok(PC). Elég régi már,a kábel is kezd eltörni. Mivel közeleg a karácsony(jó,azért még messze van) meglepném magam egy új kontrollerrel majd.Az xbox one wireless-re fáj a fogam,csak nem tudom mennyire megbízható ez a bluetooth megoldás.Nem kapcsol szét,vagy ilyenek?Illetve hogy mennyivel másabb a one kontroller,mint a 360?Még sosem fogtam a kezembe.szóval nincs tapasztalat.Köszi előre is
(Nem tudom mennyire számít offnak,inkább abba rakom,ne zavarjon senkit).
-
kiserik
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #6578 üzenetére
CR a legjobb alap lap. Talán neki kellene lennie a legjobb játékosnak, nem?
Egyébként az idei #1 stratégia: ugyan az, mint tavaly: agressio, pressure maxra, állj be defensivre és vegyél 3 kibagyors PL támadót akikre rugdosod a labdát, + idén bejött a "védőre ne válts, azt megoldja a gép, te csak valamelyik kp-sal üldözd a labdást, mint a mérgezett egér. (ha még e mellé az is igaz, hogy PC-n online is működik a legacy defending, az még csak hab a tortán) GZ EA ismét...
-
nyervi
aktív tag
válasz
jesus is majdnem ilyen, ráadásul mennyivel kisebb értékű lappal
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Bárcsak ő lenne az egyetlen ilyen bugos játékos.
Nézd, tegnap a fullos Napoli keretemmel csak szenvedtem ezért összeraktam egy 10000 +cseréket érő PL keretet és olyan csapatokkal játszottam 4:3-makat ahol 3 ikon játékos volt. Úgy hogy 4-1-2-1-2 minden 50-en hagyva. Instrukciókat ki sem adtam fitness lapokat meg minden 2. Meccs után használtam szerinted ? Bocsánat ha megsértek ezzel itt valakit vagy kibannoltok ezért, de a hülyéknek találta ki a PL-t az EA, ha valaki tud ezekre az eseményekre érdemi választ adni azt szívesen fogadom. -
LendvaiFeri1
addikt
céer elé minden visszapattan, céer mindenhonnan belövi, céer mindenkit lefejel, céertől nem lehet elvenni a labdát, céer mindenkinél gyorsabb, céer mindenkinél jobban helyezkedik, céer mindenkinél gyorsabb a labdával, céer...
céer egy bugos játékos. Ha szereted a bugos játékosokat, te is vegyél egy céert.
-
Mr.Rain
senior tag
Hybrideket nem használtam eddig, de ez egész jól néz ki! Köszi!
nyervi eddig muszáj is voltam félretenni, mert nem volt coinom rájuk.
De persze félre tudnám tenni.
MdewC kifejtenéd?
Ahol szerepel, ott azért, mert ő fért bele a budgetba.
kiserik nagy a csábítás, sosem tudtam megvenni őket az eddigi Fifákban...
-
Mr.Rain
senior tag
Értem. Köszi!
Srácok! Összeraktam 6 csapatot. Tudom, hogy ez egyénfüggő, de mégis megkérdeznélek titeket, hogy ki melyikre szavazna? Azt tudni kell, hogy hatalmas Real fan vagyok.
A keret kb 585 ezer coin. Válasszatok kérlek! Egyéb ötletek is jöhetnek Real és PL alapú csapatokra.
-
nyervi
aktív tag
ez az SB egyre viccesebb. 2 meccsen rúgtam 10 kapufát és úgy kaptam 11-est,hogy a 16-oson belül nem volt játékos
-
lujdzsi89
tag
válasz
RetroFighter #6563 üzenetére
A személyes preferencia nem biztos hogy jó
Nekem ő marad mindig is az abszolut kedvenc, miatta szerettem meg anno a focit és még aktív korában is az volt a baj, hogy túl sokat vállaltam vele a játékokban. Tavaly megvettem a lapját, akkor is ez volt, most pedig ezt próbáltam loan verzióban 20 meccsig és a legszarabb eredményeimet azon a 20 meccsen produkáltam
mondjuk én cam-ként használtam engine chemmel, lehet csatárban jobb.
-
MdewC
nagyúr
válasz
RetroFighter #6563 üzenetére
Ilyen drága beruházásnál nem tudok tanácsot adni, biztos jó lap az idősebb is.
-
dtrms
aktív tag
Nekem nem csak néha
A múlthéten tök jól működött a csapatom, most meg 10 pontos lövésből 1 ha bemegy. Az ellenfeleimnek meg minden kapura tartó lövése bemegyDe az SB még rosszabb, mert ott meg olyan szinten csal a gép, hogy ha nyerek is szar. (Elite 1-3 között végzek, mikor mennyit szánok rá, tehát a meccsek 90%-át nyerem legendaryn, de így is szörnyű.)
-
RetroFighter
tag
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek
Igazából nekem is szimpatikusabb a legifjabb Piero, de annyira nem adja az untradeable Costa, hogy örülnék, ha összeköthetném a kellemeset a hasznossal és egyúttal megválhatnék tőle
Igazából nem sajnálom, mert a scream kártyáknak köszönhetően kihoztam 350k-ból, annyiért meg nem tudnék lapot szerezni az SBC-hez sem
Szerintetek 92-essel is jól járnék így? Gondolkoztam a Hernández-en is, viszont rossz tulajdonságom, hogy Fifánál nem tudom ,,kikapcsolni" a személyes preferenciát és én imádtam/imádom Pierót
Emellett szerintem jobb kártya is.
-
Lori82
senior tag
válasz
kiserik #6561 üzenetére
Ne is mond én is kivagyok. Ma 7 meccset játszottam,egyet nyertem,kettőnél a net megszakadt elvileg,ezért a Diginek a kurva anyját,mert nem nálam van a hiba,kettőn szarrá vertek,a maradék kettőt meg tizi párbajjal buktam.Minden nagyképűség nélkül a Fifa 17-ben 10 tizi párbajból nyolcat megnyertem.Idén úgy elbaszták a tiziket,hogy hihetetlen.Egyfolytában kapufát rúgok meg mellé.Nincs valami siker recept,tutorial?Valaki ajánljon valamit,mert a net megszakadása mellett ez csesz fel a legjobban.
-
kiserik
senior tag
Néha annyira elegem vana WL-ből. Ne legyen az ember mérges, mikor 14 kaput eltaláló lövésből 5 megy be, míg a másik oldalon 7-ből 7...
-
MdewC
nagyúr
válasz
RetroFighter #6542 üzenetére
Jelenleg basic lappal használom a legfiatalabbat CAM, ben, megkockáztatom, hogy a legjobb lapom valaha. De tuti top 3!
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #6555 üzenetére
Hoppá.
-
A guru
addikt
1 meccsem volt hátra a WL-ből, ha behúzom gold 1, na ekkor jött ez a coin cheater: [kép] és nagy nehezen egy kamubüntetővel (nem én irányítottam a játékosom aki odalépett) győzött. Engem állítanak be csalónak amikor ilyen csapatok rohangálnak...vicc
12,5 millás csapat, remélem a havi fizuja ráment erre.
-
-
s0p0q0r
aktív tag
Di Mariat(85OVR!!!) 9K-ért szórják Psen. Érdemes szerintetek venni belőle pár darabot annak okán, hogy az ára a pár nappal ezelőttihez képest 100%-al esett és a nagyobb ligák közül leghamarabb talán a ligue1 sbc várható?
-
Geradossz
aktív tag
Hawkal meg szinte minden 99 nyilvan nem kell mert jo. De ha van egy vedod aminek a vedoi statjai ilyennek azt is anchorral vagy sentinellel fogod felszerelni, hogy meg jobb legyen. Nem fogsz ra olyat tenni ami a paszt meg a dribblinget javitja. Ha camba jatszatnam engine jo lenne csatarnak sztem felesleges. Hunterre lehet valtok majd a nagyobb sebesseg miatt.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
En st-ben hasznaltam eddig lovesei jok, bar konnyen ellokik de ontja a golokat/golpasszokat. Picit talan lassu, de hawkal hasznalom nem hunterrel.
-
Geradossz
aktív tag
Szerintetek az ha a csapatosszhang 100 de eg ket jatekosnak 7-8 az osszhangja sokat szamit? Vagy az sokat szamot ha a csapatosszhang mondjuk 93? Mi a velemenyetek/tapasztalatotok errol?
-
Garsza
veterán
válasz
Itt írtam róla.
Mdewc nek a 87 lapja van meg az H/M WR vel rendelkezik a másik kettő M/M vel.
Nekem is meg esz a 92 csak várom hogy beessenek az Icon lapok árai. Már csak azt kell megcsinálnom hozzá. -
bajkesz
újonc
Üdv uraim!
Szerintetek black friday miatt még beeshetnek jobban az árak vagy ugy mikor éri befektetni egy erős brigádba? 550 k-m van es szeretnék valami ütös csapatot,de nem akarok nagyot bukni mert tavaly 400-500 k-t buktam a csapaton. -
p0ty
aktív tag
Oblak Lloris vagy if Ter stegen? ki mit ajánl? mert én már nem tudom kit tegyek oda de kell a váltás erősen
-
RetroFighter
tag
Sziasztok!
Hamarosan tervezem megcsinálni a Del Piero-s SBC-t és érdeklődnék, hogy mi a véleményetek a 92-es kártyájáról?
MdewC kolléga beszámolóját hallottam a 90-es változatáról, viszont nekem van az SBC-hez egy untradeable Rui Costa-m, aki nem nyerte el a tetszésemet a játékba, így szívesen beáldoznám
Előre is köszönöm a segítséget:
Retro -
dracox
addikt
válasz
gab.gergely #6540 üzenetére
Megvan srácok. LM-LW-RM-RW posztok bekavartak..azokat kellett atalakitani...figyelmetlen voltam.Koszi a segitseget.
-
Mr.Rain
senior tag
Elég jól lementek az árak, szerintetek meddig marad így? BF-ig? Úgy emlékszem tavaly már BF előtt újra megindultak felfelé.
Eladtam mindenkit jó áron még. Csapatot építenék.
Mit gondoltok, mennek még lejjebb az árak?
Várjak még, vagy vásároljak be? -
skt
tag
Sziasztok!
A következő csapatot használom:
[link]
Costum tactic: Minden 50-en
Player instructions: Két szélsővédő stay back while attacking
CDM: Stay back while attacking, Cut Passing Lanes
CAM: Stay Forward
Két csatár: Stay Forward, Press Back Line
Vélemény, esetleg javaslatok? -
ShiberMonkey
senior tag
Szép napot mindenkinek.
Abban kérném a segítségeteket hogy a két szélső CM-re,Hamšíkra és a csatár párosra milyen Chemistry cardot érdemes rakni.
Itt a csapat:
http://www.futhead.com/18/squads/1510708/ -
dtrms
aktív tag
A jövőheti TOTW-be belefog számítani a barátságos meccs is?
Vagy csak a válogatott tétmérkőzések? Mert ha csak tét akkor elég gyenge lesz a jövőheti....
Ha viszont a barátságos is, akkor elég komoly is lehet. Lukaku dupla például.
Amúgy Tolisso adott egy gólpasszt barátságos meccsen. Megszánhatná az EA egy if lappal -
MdewC
nagyúr
Nincs sok időm tolni, de sikerült jól kezdeni a WL-t. 8/7, vmelyik silvert hozni fogom, a lényeg, hogy nyugalom legyen. PS4
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok. Ha veszek Fifa pontot, de hétvégén csak mobilról vagy web appból tudnám elnyitni akkor az nem fog menni ugye? Vagy más probálta már ezt? Xbox one-on játszom és eddig egyszer volt ugy hogy mobil xbox appon keresztül vettem fifa pointot de addig nem irta jová ameddig xboxon be nem léptem a fut-ba. Se companion app-ba, se web app-ba nem látszodott.
-
Meghivott
addikt
Ha úgy alakul, hogy Bernardeschi beáll és ver kettőt a svédeknek, akkor lehet figyelni az OTW lap árát, számít a nemzetközi, ugye?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #6501 üzenetére
Hát ez kjó... IF Jesus árának pont ez hiányzott, 40-50K bukó első blikkre nekem.
-
dracox
addikt
válasz
LedyGyuszi #6513 üzenetére
Gratula a pakkokhoz... Bőven pluszban vagy.
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #6514 üzenetére
ott felettem írja a kolléga mit nyitott a sok pekkkkből
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #6514 üzenetére
Rui Costa
-
LedyGyuszi
addikt
Köszi a figyelmet mindnekinek!
67 pakk végeredménye:
- Rui Costa
- Rakitic
- lila lapok közül: Forsberg és Saúl
- IF Paco Alcacer
- 60k kp
- 500 játékos( pár 83-84es lap) + rengeteg fogyóeszközFúúú de örülök, legközelebb egy hónap múlva TOTGS-kor találkozunk!
-
grimmjow67
tag
ú az a Rashford de jó lenne nekem
-
chop
őstag
3. pakk es maris valami ertekesebb, beszaras...
-
Aguinaga
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #6501 üzenetére
Megjelent az első pár fecske ezek közül.. de amint látom, olyanok, mint az OTW lapok: megkapják az upgradeket TOTW-ból, MoM-ból, stb.
A kérdés: melyik esélyes szerintetek később ilyesmire? A maiak (Defoe, Mario Gomez, Jonathan Ramos, Rigoni) 82-es összértékű csapatból megszerezhetőek, de nem tartom valószínűnek, hogy kapnak IF-et valaha is. -
sz_abika
addikt
Mik ezek a szarok :/
-
ShiberMonkey
senior tag
Srácok új vagyok a WL-ben, de mi ez a bíráskodás ? Megöl szó szerint a játékos és egyetlen szabadot nem kapok
Dél-Korea-Olaszország meccs érzésem van az összes meccsen
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gab.gergely #6500 üzenetére
bár már ott tartanék, hogy én is igyak...
(#6501) LendvaiFeri1:
csak kifogok egyet... -
s0p0q0r
aktív tag
válasz
necroshine #6498 üzenetére
If Alessandrinit vagy Perisicet csatarba Gameiro helyere.
-
underdark
aktív tag
Evra sztorinak lesz valami jelentosege FIFA szempontbol, most hogy kirugtak a csapatbol?
-
LendvaiFeri1
addikt
Starting November 10, for a limited time, these 25 players contending for a spot on their national team will be available in packs as special Path to Glory items. While each player fights to prove his worth throughout the current season, these items will get automatic upgrades for every Team of the Week, Man of the Match, Hero, European Team of the Tournament or Record Breaker they earn. Time is running out – who will make the final squad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest