- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
grimmjow67 #33053 üzenetére
Megoszlanak a vélemények. De én azok táborához tartozom akik szerint a játék hendikeppel indítja az ilyen gyenge csapatokat egy sokkal erősebbel szemben. Az én csapatom lebutul, ezek a játékosok meg valamivel jobban teljesítenek, mint kellene.
-
Digestive
veterán
válasz
grimmjow67 #33050 üzenetére
Az a baj ezzel a csapattal, h ha nyitsz 2db 5k-s csomagot, akkor abban minimum van 7db tots játékos a mostani mutatók alapján. Nem létezik, h valaki nem szándékosan bosszantásból játszik ilyen csapattal a szezon végén! Bár pechemre pont beleszaladtam egy ellenpéldába Z'Z" kolléga személyében...
Bocsesz és jó nyaralást!
-
Fifaisshit
őstag
válasz
grimmjow67 #29208 üzenetére
Boxon amúgy is ingyen le tudod tölteni
-
lanikai
aktív tag
válasz
grimmjow67 #26039 üzenetére
a felállás ugyanaz, de Walker-Zanetti ill. Son-Pelé helyet cserél
(#26056) MdewC
ok, tiszta sor. remélem végül neked lesz igazad, mert egy LM TOTS Promesnak nem sok hasznát venném ha közben Son, Perisic, Neymar és még Lozi is aza következő 10 ROTW játékos kilétét ma megtudjuk, de csak egy lesz elérhető az egyik weekly objectiveből, a maradék 9 szerdán nyitható az SBC-ből
-
arpo04
őstag
válasz
grimmjow67 #25911 üzenetére
Koszi, nalam meg csak 2 meccs de az alatt 5 gol 3 asist. Akkor marad a csapatban.
-
nyervi
aktív tag
válasz
grimmjow67 #25487 üzenetére
nekem Walker. gondoltam hátha megszán egy De Geával, de nem
-
Z'Z"
őstag
válasz
grimmjow67 #24901 üzenetére
Nekem is ő jött elsőre, illetve tegnap Rabiot sétált ki.
Mázlim volt, hogy ugyanabból a ligából nyitottam játékost, mondjuk kockáztattam is érte, mert akiket lehetett mind bele raktam az SBC-be
Fabinhora visszatérve, eddig csak pár mérkőzést játszottam vele, viszont vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Először még nem raktam rá semmit, de így sok labdát eladott, illetve úgy fordult mint egy tank, ezeket a sima lapjánál nem tapasztaltam, pedig sokáig megvolt.
Most engine lapot tettem rá, szerintem érezhető javulás, de még több meccs kell, hogy döntsek a sorsáról. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
grimmjow67 #24913 üzenetére
no offense, csak sztem ebben az esetben egy teljesen felesleges kérdés volt...
(#24912) MdewC:
itt a forrásom -
LedyGyuszi
addikt
válasz
miért nem próbálod ki?
(#24905) blizzrd:
ilyet találtam:
május 5 - BPL
május 11 - Laliga
május 18 - Bundesliga
május 25 - Ligue1 + Calcio A -
bobooo
addikt
válasz
Alap lapja elég OP védekező középpályásként. TOTS is jó lehet
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
grimmjow67 #24741 üzenetére
Igen van traitje és meglepően jó, bár én inkább Messivel szoktam.
Nézd meg ezt! Messi csak ennyire csavar jól. -
Szigma70
addikt
válasz
grimmjow67 #24481 üzenetére
Nálam IF Fernandinho-Blanc-Sif Mooy van most
Mooy jó, ennyiért nincs cseréje, a másik kettő sztem csere. Bár joci OP
-
Digestive
veterán
válasz
grimmjow67 #24448 üzenetére
Öcsém én meglátok egy ilyen ellenfelet már látom is a 3 pontot divben...
Arany csapatnál meg izzad a kezem egyből!
-
Digestive
veterán
válasz
grimmjow67 #24124 üzenetére
Abszolút!
Anchorral CDM-nek.
-
Digestive
veterán
válasz
grimmjow67 #23200 üzenetére
Sandro - If Benatia - Rio - Walker
-
Dexar007
veterán
válasz
grimmjow67 #21918 üzenetére
Pc-n lassitott felvetel az egesz. Ennek ellenere 3 meccset nyertem sorozatban mert en rugtam az elso golt,az ellenfelnek pedig nem volt kedve vegigjatszani.
-
peetie1
aktív tag
válasz
grimmjow67 #20551 üzenetére
TOTGS Cr 2,7ért, most 2,5ert sem viszik. Éreztem én hogy ezen nagy bukó lesz előbb utóbb. Hát az előbb jött be 😡
Cserébe legalább sok gólt lő és sokat asszisztol is, szóval szeretem. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
grimmjow67 #19580 üzenetére
Szerintem inkább Mooy.
Valakinek nincs olyan szuper képessége amivel el tudná azt intézni, hogy hirtelen legyen 650k zsetonom vagy esetleg egy TOTY Bonuccim, ugyanis rá gyűjtők most!
-
bvitar
tag
válasz
grimmjow67 #18455 üzenetére
Vegyetek fel mindketten. Én nem tudom hogy kell. Ma nem ígérem. De hétvégén tuti lesz idom. bvitar80 a nevem asszem. 😁
-
Fifaisshit
őstag
válasz
grimmjow67 #18455 üzenetére
Vegyetek fel mindketten és hétvégén leszek is
-
Dexar007
veterán
válasz
grimmjow67 #18436 üzenetére
Nekem ket WL-t jelez a naptarban. Egyet holnaptol,masikat asszem vasarnap (?)
-
Ragnar17
tag
válasz
grimmjow67 #17894 üzenetére
Pont ezen gondolkodom én is..a sima is megfelelt nekem, az IF pláne, ez meg a kettő közt van.
-
Szigma70
addikt
válasz
grimmjow67 #17894 üzenetére
Nem lehet tudni, hogy muzsikál az ujj lap, az IF mindenképp erössebb, bár nem az árkülönbözettel.
Nem tudom más játszott e este az IF-el. Lehet, sőt biztos placebó, de mintha jobb lenne mint volt.
Olyan agilis és gólveszélyes volt, mint még soha. Lehet az EA valami algoritmusban kompenzált valamit a kibaszásért. -
Stylerr
addikt
válasz
grimmjow67 #17701 üzenetére
Igen, bár nekem 93 Aguero, IF Jesus, SIF Firmino a támadó trióm. Ezek közül senkit nem érdemes lecserélni se Crespora, se Kluivertre.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
grimmjow67 #17698 üzenetére
1 milla körül lesz szerintem.
Prime ikonból, aki ár/érték arányban OP az szerintem Costa. őt érdemes sbcből megcsinálni, ha nem válik be, akkor még mindig jó egy nagyobb ikonhoz.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
grimmjow67 #17569 üzenetére
biztos, hogy nem cserélném le a Bayern vonalat...
(#17586) etaclan1984:
Lófütty... Azért majd azt az Embolot letesztelem... -
Fifaisshit
őstag
válasz
grimmjow67 #17571 üzenetére
Probald ki a sima If et
Nem érti senki de nekem jobban adja o hiába gyengébb lap mint a SIF -
Fifaisshit
őstag
válasz
grimmjow67 #17569 üzenetére
Akikre én eskuszok és olcsóbb is lenne az If Mustafi és IF Kolasinac
Cdm meg IF Fernandinho (aki 99% hogy 86os lesz ) és meg marad is penzed -
Fifaisshit
őstag
válasz
grimmjow67 #17562 üzenetére
A Bayernes vonalat felejtsd el és Rushfordot
-
Darabokra
senior tag
válasz
grimmjow67 #17444 üzenetére
ez egy hülyeség szerintem.
-
v_atis
tag
válasz
grimmjow67 #17355 üzenetére
Ahogy én nézegettem ps-en ha nincs szükség sbc miatt rá akkor ilyen 1700-2000 amiért sikerül eladni a lusta embereknek( bármelyik nap) egyébként hétvégén is viszonylag könnyen vehető 1000-1300 között.
Egyébként akinek van egy kis feleslege szerezzen be 4-700 coinért MU, Chelsea, Psg és OM jatekosokat 1000-1100as kezdő áron már most viszik ( volt nem egy 2000-2500 buy nowval elvitt is) a holnapi marquee miatt (talán ezek a csapatok is benne lesznek) egy délután alatt 0 erőfeszítéssel kerestem 40K-t eddig. Tudom ez nem túl sok de tekintve hogy nincs is szükség nagy tőkére annyira nem rossz.
-
v_atis
tag
válasz
grimmjow67 #16651 üzenetére
Azért van mèg ott pár jó játékos elől... Suarez, Bale, Griezmann mind 400 alatt legalábbis Psen. Nyilván egy If vagy Sif lap nem olcsó bár az egy “nagy” játékosnál se az
-
Digestive
veterán
válasz
grimmjow67 #16259 üzenetére
Promó csomag nyitogatáskor és hétfőn érdemes venni. Hétvégén megy fel az áruk de egész 7en árulom.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
grimmjow67 #15871 üzenetére
Ezekből még board se jön.
Amúgy ti az új advanced sbc-t meg tudtátok csinálni? Nekem a Germany to Englandnál min 3 nationality kell és mindegyikből min. 4 player,amit akárhogy is számolok 12 játékos,nem? -
arpo04
őstag
válasz
grimmjow67 #15503 üzenetére
Willian neken nagyon bejott. Nem toljak el konnyen, viszonylag eros loves es robbanekony. 70-75 perc utan Sterling. Nincs az a vedo aki megfogja a gyorsasaga miatt. Ugyan eltoljak de az egyerinto utani leinditaskor nem igen ertek utol.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
grimmjow67 #13980 üzenetére
Pont ezért esküszöm a védelem közepén Smallingra
-
A guru
addikt
válasz
grimmjow67 #13865 üzenetére
Ja, elég pipogya a termetéhez képest.
-
grimmjow67
tag
válasz
grimmjow67 #13691 üzenetére
Erre valaki?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
grimmjow67 #13702 üzenetére
Mindjárt küldök kepet
Én nem találok 3600alatt .....és abbol is 1-2darab max....Bvitar : Nah pont azt nem szabad
egyszerre max 10.....
-
Fifaisshit
őstag
válasz
grimmjow67 #13699 üzenetére
2000 és 1500
Digestive : dehogy snipeolok ahhoz soha nem volt türelmem meg idom se
Az a szép ebbe hogy nem kell valamikor már 4perc is eltelt és kint van 400ert ma pl 53volt beloluk hatra és 400ert vetem 4!!!!et -
LedyGyuszi
addikt
válasz
grimmjow67 #13596 üzenetére
ez sztem általános probléma jó pár kapusnál! de tény, h Fahrmann kevés lövést húz le...
-
marcess
senior tag
válasz
grimmjow67 #13533 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy az elején sorsolhat bárkit ellened akinek nincsen "rangja", aztán ahogy nyered a meccseket, mint a seasonben is berak egy kalkulált eredményt. (pl ha nyered seasonben az első 3 meccsed, akkor rögtön bajnoki címet "jósol" neked) Így a wl-ben is megnyered az első 7 meccsed, és akkor neked bekalkulál egy elite rangot, és amíg nem veszítesz annyit, hogy mondjuk már csak gold 3at vagy silver 1et jósol addig bizony erős ellenfeleket fog dobálni.
-
Meghivott
addikt
válasz
grimmjow67 #13393 üzenetére
Igen!
Olyan mint M.Dembele, csak dinamikusabb, jobban cselez és kétlábas. CM-ben használom és gyilkos.
Nem is adtam el végül, inkább másokat áldoztam be. -
Fifaisshit
őstag
válasz
grimmjow67 #13361 üzenetére
Ossz visz 4db van (3ezust ; brazil,ghánai,amerikai) és egy amerikai bronz a Higuainokat én csináltam kb 40et mert mikor kijött az őrület 300ert vettem a cam bol cmet és 300ert a címből CD-ket és 350ert a higanyokat
tehát 1000bol megvoltak
Miért mondom el ha ekkora biznisz ?mert már nem lesz annyi idom rá meloban
-
Fifaisshit
őstag
válasz
grimmjow67 #13359 üzenetére
Jah bocs ez valóban fontos azt kihagytam XO
-
gabesz82
őstag
válasz
grimmjow67 #13201 üzenetére
futbin.com
-
peetie1
aktív tag
válasz
grimmjow67 #13007 üzenetére
Nekem is van, jól tolja, de Crespo 87es jobb. Igaz drágább is.
-
Francesco003
aktív tag
válasz
grimmjow67 #13007 üzenetére
Jó lap de Suarez úgyan az olcsóbba....
-
etaclan1984
őstag
válasz
grimmjow67 #12060 üzenetére
Vidal. Főleg ha CDM-et keresel. Tackler és Dives Into Tackles traits és specei vannak, Tolissonak nincs. Védekezőnél ezek kötelezőek.
-
Szigma70
addikt
válasz
boccs
-
Szigma70
addikt
válasz
Nekem IF Tolisso van
Sima CM ként észrevehetetlenűl a leghasznosabb játékos akivel játszottam.
Mostanában 433/4 ben beteszem CAM baÍgy a középpálya tetejét nagyon jól szűri, támadásban is hasznos, jól passzol, érkezik és lő.
Ami a legjobb benne, az a feje. Ha beadsz, és ott van, márpedig CAM ként ott van, akkor ha Ő kapja a beadást fejre, akkor az gól@wiall
csak ha cselzsák vagy, ha nem, akkor sztem van jobb
@ludinho
deadeye
-
A guru
addikt
válasz
Személyes vélemény: IF Vidalról váltottam IF Tolissóra, szerintem sokkal jobb a francia.
-
Digestive
veterán
válasz
grimmjow67 #11917 üzenetére
Most h írtad megnéztem ezt a Lozanot! Hát... Vettem is egyet!
-
Ragnar17
tag
válasz
grimmjow67 #11920 üzenetére
Ez szintén jelen van nálam is
mindig elhiszem,hogy most nem így lesz..de, de így lesz
-
sz_abika
addikt
válasz
grimmjow67 #11917 üzenetére
Én kíváncsian várom hogy mikor fog emelkedni durván SIF Lozano. Olyan lesz mint tavaly IF Gomez..a tél végére megduplázódik majd az ára mikor rájönnek a yutubereknek hála, hogy mennyire atom lap is ez.
-
getdizzy
aktív tag
válasz
grimmjow67 #11797 üzenetére
szintúgy, hanem régebb óta
a legutolsó "nagy" nyitásom egy RW david silva volt.... -
Meghivott
addikt
válasz
grimmjow67 #11819 üzenetére
Természetesen PC, sajnos.
-
Aguinaga
őstag
válasz
grimmjow67 #11806 üzenetére
Telles-t használom Serie A csapatban, de csak SB-zek mostanában, ott nem olyan rossz, de egy Alex Sandro persze sokkal jobb lenne.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
grimmjow67 #11648 üzenetére
Működik!
-
MdewC
nagyúr
válasz
grimmjow67 #11401 üzenetére
Mennyire súlyos?
Sajnos így buktam 300K-t és azt a profitot, ami azon megy el, hogy nem tudom megvenni Aguerot.
-
Szigma70
addikt
válasz
grimmjow67 #11401 üzenetére
Ne má'
Szegény
-
nyervi
aktív tag
válasz
grimmjow67 #11342 üzenetére
biztos lepattant egy darabka az OP lapja csücskibül
no de a viccet félre téve: ptg jesus-al még szerencsére nem találkoztam, eléggé felb.asz a sima arany is. mert fussa le a védőt, ha az lomha vagy akár 2x is körbe futhatja, nem szólok semmit, ha nem érik utol, mivel gyors így ez teljesen rendben is van. de nálam pl. Umtiti nem egy meccsen egész egyszerűen visszapattant róla. sőt az is megesett, hogy úgy futott keresztül a vele szemben álló Umtiti-Piqué védőpároson, hogy borult fel mind a kettő. ez azért egészen vicces (lehetne, ha nem inkább dühítő lenne). sebaj, megvettem Albát és felrúgom vele, mint a sz@rt -
Szigma70
addikt
válasz
grimmjow67 #11342 üzenetére
Mert nincs felszentelve
@BBBul999
Vedd meg Lacát, Jézust meg tedd be CDM-be, ott is állat lesz
-
Geradossz
aktív tag
válasz
grimmjow67 #10906 üzenetére
Oké akkor nincs igazam. De ha te 4 WINBől minuszba jössz ki akkor legközelebb kifizetem neked ftba megszorozva 1000 el a különbséget, de nem fogsz mert nem lehet, max ha gyorseladva adsz el mindent de soha az életbe nem fogsz kijönni minuszban... legrosszabb reward...
1 x 5k Gold Pack + 1 x 50k Rare Players Pack
Total value: 55k12 darab játékost kapsz ami gyorseladva is 700 zseton akárhogy nézem ez 8400, de kétlem, hogy ne lehetne eladni belőle jópárat 1000 ért. plusz a 2 ezer zseton a meccsekért, máris 10400 az 5ks pakkbol ha szerződést játékost minden szirszart eladsz legroszabb esetbe is 2 ezret kiszedsz, máris 12400, Máris csak 2600 zseton hiányzik, és nagyon minimuimrol bezséltünk, Aki meg gyorseladásal ad el akár manager leaget akár szerződést, fitnest némelyik lapot ami pluszt ad a játékosra az idióta mert nagyon sokfélét elvisznek nem csak minimum áron.
Kár hogy nem merül fel bennetek sose, hogy talán ti vagytok a hülyék nem én.
A stilust meg hagyjuk olvasd vissza ki kötzött bele kibe és milyen stilussal, ha azt látod itt, hogy én, akkor ott a fejedben vannak gondok.
Szerk, mdewnek akartam a választ.
-
MdewC
nagyúr
válasz
grimmjow67 #10906 üzenetére
Én örülök, ha soha nem bukik, de a stílussal vannak problémák.
Többségében lehet visszajön, de nekem is volt már veszteséges nyertes draftom.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
grimmjow67 #10895 üzenetére
Nezd meg 4 winre a jutalmakat... es rajossz h miniszban nem lehet kijonni jon egy rakat simangold players legrosszabb esetben ha csak 20 at osszeszed, mar az 10 ezer 500 darab/aron szamolva es nemelyik 1000 be is elmegy. emelle szerzodes cham stb.arrol nem is beszelve, hogy 4 meccsert kb 2000 zsetont alapbol kap ami se szerzodesbe se fitnesbe nem kerul szoval az is plusznak tekintheto.
-
hulkobb
tag
válasz
grimmjow67 #10862 üzenetére
Eddig az összes karácsonyi sbc-t megcsináltam, a legértékesebb játékos egy Dost volt, draftokat is toltam amiknek a nagy részét megnyertem, vagy legalább a döntőig eljutottam, de a jutalom pakckokból 4 win esetében is szinte mindig mínuszra jöttem ki (!!!) még a draft ára sem jött vissza, SB-ben két egymást követő héten Elite 1 lettem, ebből se jött semmi,WL-ben gold 1 szokott összejönni mostanság,de mondanom se kell hogy ebből sem kaptam semmit,. Játék elején szinte, minden packból jött valami, de azóta semmi.
-
akooos
veterán
válasz
grimmjow67 #10871 üzenetére
Akkor jó szar ajándék volt, mert 19 ezret költöttem rá az utolsó SBC-re és osszvissz egy Burki jött a megapackból.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
grimmjow67 #10492 üzenetére
Nem tudom, csak remélem!
BenXL: Remélem nem jön, mert ha kelleni fog az SBC-hez, akkor bánni fogom, hogy nem vettem párat.
-
peetie1
aktív tag
válasz
grimmjow67 #10252 üzenetére
Abban biztos vagyok, hogy nem ér 5-600kt
Nálam meg az ST Son a favorit, nem cserélném le senkire. Az ikont igazából befektetésnek venném, hátha fentebb megy majd az ára, de arra az esetre ha nem jönne be, akkor csak olyan ikont kéne venni, akit legalább használni tudok
-
MdewC
nagyúr
válasz
grimmjow67 #10224 üzenetére
Vmit tuti barmoltak, teljesen más a game hétvége óta.
De nem mondok semmit, nehogy #rinyagép legyek.
Jön a karácsony, jön a szokásos butító patch. Tavaly dec. 15. jött.
De mondjuk patch nélkül is lehet barmolni, ha nagyon akarnak. De hamarosan magkapjuk patchben is sztem.
-
MdewC
nagyúr
válasz
grimmjow67 #10219 üzenetére
Most vettem meg a PTG lapját, 730K-ért, remélem kap mostanában valamit, sokasodnak úgy is az angol meccsek... Csak maradjon egészséges.
Bakker! Láttátok az új Juve mezt, mait az ea adott ajándékba? Nagyon vad.
-
Digestive
veterán
válasz
grimmjow67 #10224 üzenetére
Én meg azt hittem h én képzelgek. Az 1 hónappal ezelőtti gyengusz csapatommal sokkal flottabb volt. Persze ha direktben indítok/kiugratok egy játékost akkor megindul, de eddig maguktól is helyezkedtek. Most konkrétan egy helyben állnak. Borzasztó...
Ja és ezzel a kerettel játszok most. De kábé olyan érzés, mintha egy bronz 45 chemes csapatot próbálnék egy irányba terelgetni!
Jajj tudom most sokatok zsebében nyílik a bicska...
De én kb 20 éve imádom a bpl-t. Szóval nem a youtube videók hatása miatt játszok ezzel a csapattal! -
Jokko
tag
válasz
grimmjow67 #10219 üzenetére
Felváltva játszanak Agüero-val, van hogy csak 1 félidőt kap + elég sok jó formában lévő játékos van most náluk elől, ezért kicsi az esély az IF-re.
De mivel a foci tele van meglepetésekkel és én elég sokszor tévedek, hétvégén jön tőle a mesterhármas
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
grimmjow67 #9299 üzenetére
Szerintem is keveri a kolléga a legkiegyenlítettebbet és a legerősebbel.
-
törölt tag
válasz
Sorry, de ezt még leírom, mert szerintem emellett nem szabad elmenni, amikor arról folyik a vita, hogy melyik bajnokság a legerősebb.
Szerintem sokan abba a hibába esnek, hogy bajnokságonként azt a 2-3 csapatot hasonlítják össze, akik rendszeres szereplők a BL-ben, pedig a legtöbb bajnokság 20 csapatos, őket is figyelembe kéne venni.
Én nem tudok erős bajnokságként tekinteni egy olyanra, ahol van 1-2 nemzetközi szinten is kiemelkedő csapat, a többi meg kis túlzással nb1 szint.Én meg vagyok győződve arról, hogy a La Liga tabella alső harmdából senki nem férne be a PL-be, Serie A esetén meg még lehet az angol másodosztály is kétséges lenne. Ligue 1-ről ne is beszéljünk.
Ugyanakkor viszont a Real, Barca, Bayern, Juve, és PSG mind erősebb volt az utóbbi években, mint bármelyik angol csapat, ez kétségtelen. Talán idén a City lehet kivétel.
-
gabesz82
őstag
válasz
Azért idén más a helyzet, tavalyi évig tényleg elég gyér volt a BL szereplése az angol csapatoknak, de idén jelenleg 5!! csapatuk áll a 16 közt, ezek közül akiknek szerintem abszolút reális továbbjutási esélye van az mondjuk 3 biztos, na de ez majd a 11-ei sorsoláson kiderül
-
etaclan1984
őstag
válasz
Company, Varane, Barzagli, Azpi, Koscielny, Cahill, Mascherano, Van Dijk, Bailly, Skrtel, Sakho
-
A guru
addikt
válasz
grimmjow67 #9224 üzenetére
Válts asztali nézetre.
-
Szigma70
addikt
válasz
grimmjow67 #9185 üzenetére
Hát pont ez az, hogy fogyóeszköz, pörgős, csak keresni nem lehet vele.
-
p0ty
aktív tag
válasz
grimmjow67 #8517 üzenetére
Kantéról tudok csak mondani véleményt de egy isten vagyis nálam gyors mozgékony mindenhol ott van és simán elveszi WL kvalin most kipróbáltam és nehezen mennek át rajta ha valaki a közelében van leszedi ritka pillanat ha elmennek mellette és nekem hatalmas szerencsém volt mert 25kban vettem 270 helyett
de ha teheted és betudod építeni szerintem vedd meg.
-
Szigma70
addikt
válasz
grimmjow67 #8517 üzenetére
Hát nekem egyik se tetszik.
Se nem szőkék, mellük sincs, és a seggük se jó.
Egyik se kéne
-
MdewC
nagyúr
válasz
grimmjow67 #7564 üzenetére
Add el PTG Jesust, vedd meg az IF lapját és vedd meg fiatal Del Pierot.
Egyig legjobb ST és CAM.
-
A guru
addikt
válasz
grimmjow67 #7561 üzenetére
Statok alapján jónak tűnik, de szerintem egy IF Jesus vagy IF Son, Mbappe is megcsinálja azt amit ő töredék árért. (Nincs személyes tapasztalatom vele)
-
A guru
addikt
válasz
grimmjow67 #7064 üzenetére
Minden héten csütörtök 19:00.
-
etaclan1984
őstag
válasz
grimmjow67 #6639 üzenetére
Hétköznap hajnal 1kor, szombat vasárnap 09:00, 15:00, 01:00.
-
smallcurrant
tag
válasz
grimmjow67 #6637 üzenetére
Hétvégén 24? Az hogy lehetséges? Nekem hajnalban enged egy kört meg du. Nálad hány óránként frissül hétvégén?
-
nyervi
aktív tag
válasz
grimmjow67 #6626 üzenetére
azért Umtiti simán lepattan Sanéról
-
zsolti72837
addikt
válasz
grimmjow67 #6225 üzenetére
Köszönöm.
-
dtrms
aktív tag
válasz
grimmjow67 #6211 üzenetére
Nekem a gold players-ben az egyetlen ritka az egy SILVER volt és mellette 9 duplicated. A premiumban meg volt egy 81-es Ben Yedder, 80-as Rondón és egy 80-as Orellana.
Szóval óriási haszonnal zártam ezt a MM-ot is.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
grimmjow67 #6060 üzenetére
hogyan lehet chemistry lapokkal ilyen hasznot hajtani?
-
dtrms
aktív tag
válasz
grimmjow67 #5938 üzenetére
Gana CDM, míg Herrera CM....még jó hogy nem fog működni helyette. Más feladatkör, más pozíció, más wr...
Herrerának a védekező szerepe annyi, hogy besegít a szűrésbe, de nem védekezik. Nem véletlenül van kevésbé jó védekező statja, mint Gananak.
Nekem Herrera jobb oldali CM, és jelenleg nem találtam még jobb játékost arra a posztra (normál anyagi keretek között persze). A H/H wr miatt felszántja a pályát. Semmiben nem kiemelkedő, viszont mindenhol ott van és védekezni is tud, lőni is, cselezni is és passzolni is. (41212-ben jobb CM, és Gana a CDM)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Softmodolt PS3 Slim - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest