-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takcsi
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat több mint kielégítő, Megpróbálom ezeket a tanácsokat és játékosokat beépíteni a játékomba. Azt már észrevettem (2-3 meccs) hogy Koscielny és Aurier jó vétel volt,
stabilabb a védelem. Kérdés CM posztra van a tartalékba Lallana és Wilshere ők ideiglenesen jók?
-
törölt tag
Találtam egy ilyen kis finomságot:
https://www.esport1.hu/news/2017/11/1/esport-tzeus-2017-fifa18-futbin-segedprogramEsetleg valaki megtudná mondani, hogy hogy a fenébe tudnám összehangolni az origin accommal?
-
dtrms
aktív tag
Igen gondoltam
Tudom hogy olasz kereted van, ezért is írtam csak, mert nekem konkrétan ez a keretem van amit linkeltem és már nagyon sok mindent tapasztaltam. Már lassan minden felállást és PL játékost kipróbáltam, mire normalizálódott a játékom. (85-ös ratingig kb, pár nagyobb kivétellel)
Amióta átálltam customban alapra és ezekre az emberekre, felállásra, azóta megy rendesen a játék.
-
dtrms
aktív tag
Én így raknám össze.
Vardy mindenféleképp bal oldalon maradjon, mert csak 3-as a wf-ja, míg kane-nek 4-es. Ezért bal oldalról tudsz vele jobb lábba csavarni, míg Kane bárhonnan bármit....Nekem is így van Vardy-Antonio és fossák a gólokat.
(Szerk.: ezt tapasztalatból írom, mert én jobb oldalon használtam eleinte, és majdnem ki is raktam a csapatból. Majd megcseréltem őket és egyből jól működött, és elkezdte hozni a gólokat. Semmi offense!!!)Szerintem Alliról mondj le így, hogy van egy Gullitod. Ő tényleg maradjon cam, már csak az M/M miatt is és vedd körül H/H-val. Emiatt én Dembelét nem ajánlom, de amúgy akár ő is jó lehet. Nekem Wijnaldum és Herrera van, nagyon jól működnek.
(Szerk.: ha Dembelét választod, akkor szerintem bal oldalra tedd, mert Rose M/H, így nem fogja átfutni őt és nem fog megkeveredni kontránál a LCM-LB posztod)CDM-be nekem azért van Gana, mert M/H, de nagyon sokan Bakayokot ajánlják. Szóval amelyik szimpibb. Mind a kettő jó lesz.
Védelemből meg ez a legolcsóbb, ami megéri. Aurier egy állat. Sanchez is nagyon jó ennyi pénzért vagy esetleg Rüdiger, nálam pl Mustafi és Vertonghen is működött.
Nem tudom mennyi pénzed van, de ha van bőven akkor:
Alex Sandro-D.Luiz-Bailly-Valencia és bal cm-be if Fernandinho.Nekem középen Sigu van H/M wr-tel. És úgy működik a csapat, hogy Vardy és Antonio is sokszor visszább lép védekezni, de Sigu fent marad így mindig van kihez eljusson a labda és ő irányít, de nagyon sokszor lő is. Illetve a 2 szélső CM a H/H miatt felszántja a középpályát, aminek én nagyon örülök. Sokszor segítenek be a védekezésbe is, tehát lényegében a 4 védő a cdm és a 2cm is védekezik teljesen, illetve elől is sokat segítenek, sokszor a lövés is rájuk jön ki.
Beállítások (nálam):
LB-RB: stay back
CDM: stay back
CAM: stay forward
2ST: get in behindCustom:
minden 50-en, csak passzok vannak lehúzva 45-re és minden organized. -
MdewC
nagyúr
Nem. A csapattal van gond.
Válts át szűk 41212-re. A szélsőket add el.
Vardyt tedd jobbra.
Gullit kapjon egy huntert és mindenképp maradjon CAM.
Vedd meg Dembelet CM.
Allit meg tedd már át CM lapra, legalább kapjon chemet.
Bakayoko CDM.
Plusz a nonrare CB-d cseréld egy jobbra. -
Kristof_94
nagyúr
Csütörtök van, szóval ma este hétkor jönnie kellene három új prime ikonnak. Kíváncsian várom azzal az 5000 zsetonommal, ami jelenleg van.
Tényleg jo lenne, ha Douglas Costa villantana valamit, hogy legalább 100k-ért el tudjam adni azt a 3 OTW lapot... -
sinya19
csendes tag
válasz
Chereiose #5586 üzenetére
Annyira nem rossz Stu,bár a pace az valóban nem túl nagy.Most hogy feltornáztam magam DIV5-be én is lecseréltem Jesusra,de eddig jól szolgált.. Ha szeretsz kiugratása játszani akkor Antonio tényleg jobb megoldás lehet. Musát idén nem láttam még,gondolom már ő sem akkora sprinter mint tavaly,különben minden 2. ember vele tolná. Rashfordot láttam még futóbolond csapatba.De tapasztalatom sajna nincs.
-
Chereiose
addikt
PL-ben van valami értelmes csatár olcsón? Firmino nem rossz, de morata elég rossz semmit nem csinál.
Cam-ba kif érdemes rakni (aki nem drága szóval mata vagy valaki mást?) illetve Lb-be most Darmian van, ő helyette megér 7-8kt Ross? -
p0ty
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #5577 üzenetére
tényleg
hirtelen örömben bele se számítottam
-
p0ty
aktív tag
Valaki akivel történt ilyen legyen szíves segíteni mert én nem értem..
Volt 154k coinom gondoltam traden kicsit forgatom az összeget vettem egy if thiagot 145kba és 160 volt a legolcsóbb kitettem 157ben eladtam és lett 158k coinom mikor 166knak kellene lennie ilyenkor mi történhetett? és még a transfer listámról is eltűnt hogy eladva pedig nem töröltem és nem lépett be senki más az accountomba, ja és közben egyszer kaptam egy üzit a képernyő közepére hogy az EA-vel a kapcsolat megszűnt ez közrejátszhat? -
MdewC
nagyúr
Srácok kérlek ne káromkodjatok.
Legalább ennyit kérhetek?
Köszi.
-
akooos
veterán
Roseon kívül a védelem kuka, kapussal együtt. Egy Aurier-Koscielny-Rudiger védősor máris jobb. Én eladnám iconbácsit és az árából vennék egy Cortuois vagy De Geat a kapuba, hátra kifér a pénzből egy Luiz is. Guliit helyére Alli (bár nekem ő nem jött be) cdm-be pedig Kanté, ha van még rá pénz.
-
Varvik13
csendes újonc
válasz
s0p0q0r #5560 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat s0p0q0r, Kristof_94 es lanikai! Megfogadom a tanacsotokat, remelhetoleg nyerek 20-25 ezer tallért és legalabb a transfer list is felszabadul...
Egyébként most kezdtem a kereskedést múlt héten, korábban csak rewardokból gyűjtögettem. Eddig kb 150-200 ezer profitot sikerult összehozni, chemistry lapokon és BPL 83-84-es játékosokon jól kerestem, de most felment az áruk megint. Melyik napon lehet a legolcsóbban bevásárolni? Wl es SB reward nyitással összefügg a dolog vagy annyira nem tolja le az árakat? A topik összefoglalókon kívül tudnátok esetleg javasolni egyéb biztosan jövedelmező és folyamatos kereskedési módszert? Jelenleg 200 ezer garasom van rövidebb távú befektetési célzattal. (Companiont tudom nyomkodni munka közben is olykor, igy nem baj, ha óránként kell újralistázni.)
Nagyon köszönöm!
-
Aguinaga
őstag
Ez az MM jó lett, hozott csak a dán derbi egy 30k-t a konyhára, a másik 3 meccs meg 3 packot 0 kreditből.
Gondolom, a csomagokban megint nem lesz semmi jó....
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #5559 üzenetére
nem szabad nekik adni a labdát
jó'vanna, csak vicceltem. egyébként a játékosok többsége vagy el is várja, hogy ez egy ilyen játék legyen vagy nem tudom. ma pl. velem azért ordibált végig valami magyar figura, mert mit passzolgatok annyit. ( mást se csinálsz, csak passzolgatsz a középpályán bazdmeg!), rúgtam egy gólt szélső beadásból, akkor rátette, hogy "nincs is középpályád, bazdmeg!". el is döntöttem, hogy csakazértis passzolgatni fogok míg agyfaszt nem kap, de sajna hirtelen kaptam egy DNF-et
-
Takcsi
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni? Sehogy nem megy a védekezés, hol és hogyan tudnám gyakorolni. Xbox-on játszok
az alábbi csapattal ami azért nem olyan rossz hogy ennyi vereséget szedjek össze. Hol és mit kéne változtatnom hogy egyáltalán legyen esélyem online meccsen nyerni.
Eddig 14-ből 13 vereség és 1 döntetlenVagy ennyire sz@rul játszok?
-
A guru
addikt
válasz
Chereiose #5553 üzenetére
Nekem idén is és tavaly is a 4-3-1-2 jött be a legjobban, az a kulcs, hogy a két szélső védő besegítsen a támadásoknál, legjobb ha 4*-os skilleket is tudnak illetve az se hátrány ha jól lőnek, mert nagyon sokszor meg lehet lepni pl. Valenciaval és Marceloval az ellenfelet 1-1 kapuratöréssel. Én meccs elején 4-3-2-1-ről váltok, így IG Martial, Jesus csatár és Salah mehet CAM-ba.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Varvik13 #5551 üzenetére
Igazából elég lutri ez. Nekem két hete a nyakamon van 30 db Immobile... Pedig szerintem keresettebb a rare lapja a piacon, mint Kolasinace. De hiába jött az IF lapja, az ára sehova sem változott. Icardival is betáraztam akkor legalább 20 lappal, az övé szerencsére emelkedett. Szóval szerintem örülj annak, hogy ennyire is megemelkedett és szórd el őket gyorsan.
-
Kristof_94
nagyúr
Most már tényleg nagyon elegem van ebből a szemétből!!! A vesztes meccseim 90%-a abból áll, hogy az ellenfél előrevágja az ilyen Jesus féléknek a labdát, elrohan a kapuig és gól! Ez van a draftban, az fut seasonben. Tavaly DIV2-t nyertem, DIV1-t tartottam, most meg a DIV4-ből nem tudok feljutni, sorra bukom el a draftokat az ilyenek ellen... Mi a fenét lehet az ilyenek ellen csinálni? Vagy hogy csináljam azt amit ők, mert gyakorlatilag ennyire buta ez a játék, hogy az ilyenek érvényesülni tudnak.
A most elvesztett draft 3. körben 4-3-ra kikaptam. Amikor egyenlítettem mindig jött a kick off gól...
Ja és a felvevő csak ritkán működik, tuti véletlen, nehogy felvehessem az iszonyatos baromságokat. -
Z'Z"
őstag
Nem akarok senkit se leszólni, vagy megbántani, de egy kicsit kúltúráltabban is lehetne fogalmazni.
Lassan kezd eldugulni a lefolyó és ideömlik a rengeteg trágyalé. -
lanikai
aktív tag
válasz
Chereiose #5553 üzenetére
ez szubjektív, sokan a 4312/41212N-re esküdnek, előbbi volt mindig is a kedvenc felállásom, viszont idén szélső nélkül nekem nem megy, túl nagy a tömörülés a pálya közepén (ha összejön a Sandro/Zanetti páros, akkor lehet rájuk fogom bízni a szélek bejátszását, addig nekem kell LM/RM). flat 442 kellemes csalódás, de a 41212 wide is megér egy próbát
-
Chereiose
addikt
Idei részben szerintetek melyik a leghatékonyabb felállá? Tavaly meg idén is a 4-3-2-1 et használom de egy rakás szar lett mostanra. Emiatt sok a szélsőm meg a CM-em, szóval valami ilyesmi kene csak esetleg 2 ST-vel, Calcio A keretem van.
-
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94 #5546 üzenetére
én egy hete próbáltam utoljára kb, akkor is jó volt, viszont seasonsben és draftban folyamatosan vállalhatatlan - ezért nekem úgy tűnik, hogy itt próbálnak nem-harmadik világbeli nettel felszerelt ellenféllel összetenni. legalábbis remélem...
(#5551) Varvik13
szerintem ne várj, inkább add el a hype idején, mielőtt túltelítődik a piac. olyan sokat nem tudnál kipréselni abból a lapból
-
Varvik13
csendes újonc
Sziasztok!
Befektetés jelleggel betáraztam Kolasinac-ból a hétvégi teljesítményét követően 20 darabot még amikor 900 körül mozgott az ára és már most 2500 körül megy (Xb1). Szerintetek várható még, hogy drágább lesz az elkövetkezendő egy hétben a sima rare gold annak köszönhetően, hogy csak a TOTW kártya nyitható? Mit gondoltok, meddig érdemes várni? Tapasztalataitok alapján mely napokon mennek el legmagasabb áron a játékosok így a WL közeledtével?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Varvik
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #5543 üzenetére
Ez kemény. Hihető
.
Bár ha a valóságot nézzük: tavaly sajnos a kis csapatokon ment el a bajnokság. -
TBMC
addikt
kicsit módosítottam, jelenleg így néz ki.
a kapuso azért perin mert ez megamradt még a calc keretből.ez most így eléggé bejön
mooy is toppon van, 4meccset toltam most, mindegyiken adott gól passzt, 2meccsen lőtt is.
(3sb wordclass, 1 wl kvali)kapus kérdés:
de gea megéri az árát, érdemes beruházni?vagy elég lehet akár egy: forster, llori, cech? vagy esetleg valaki más?
köszi!
-
chop
őstag
Rohadjon meg ez a buzi banda, kiadjak ezt az uj "peccset", erre gyakorlatilag a passzokat olyan szinten lelassitottak, hogy leszarja a vereb, plusz mire a szerencsetlen jatekosom atveszi a labdat, megfordul, masodpercek telnek el es egyszeruen nincs kinek passzolni. Kosz, a krva anyatokat.
Plusz a nehezseg ugy at lett allitva, hogy eddig 5 golokat rugdostam professionalon, erre most siman ver 1:0-ra. Kosz.
p0ty: Kroos egy szar, az aranak a tizedet se eri, Thiago viszont jo, bar en inkabb Jamesre szavazok.
-
p0ty
aktív tag
Thiagoról és Kroosról valaki tudna írni véleményt? milyen és melyiket éri meg inkább használni?
-
lanikai
aktív tag
akik PC-n játszanak fut champset, WL idején is full latencys emberekkel rak össze, mint a hétközi qualin? online season során kb óránként egy normális meccset tudok játszani, meglepett, hogy itt viszont mind a 4 ellenfél emberi nettel jött, össze is jött első nekifutásra a tj
-
eM'82
addikt
Tegnapi Marquee pakkokból ma pottyant egy Sané, egy David Silva, meg egy Totw Torreira (utóbbi 10k-t ha ér majd...). Ez legalább most megérte. Így már nem sok kell Kantéhoz.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez jó! Leszimuláltam a full ikon Barcelonával egy meccset a karrier módban és 2-1-re megvert a Leganes!
-
bacuhaj
újonc
Üdv!
Játékmenet felgyorsulása ellen valami ötlet? Visszavettem már a sebességet lassúra, de így is gyorsabb mint amilyen alapból volt. -
ShiberMonkey
senior tag
Ez fantasztikus
a 6. Wl kvali amit elbukok a DÖNTŐBEN
simán lenyomok három csapatot akiknél normál kártya van, de megint jön a Non Rare csapat Austin a csatár Gray (ST-ként ) CAM
egy Klassen cm-ben és két kukás kölcsön védő
megláttam töltő képernyőnél nevettem egyet, mondom ez vagy farmolja a coint vagy egy kezdő, utána közép kezdés, stamina FÉLIG.
Mondom jó ez egy könnyű meccs lesz, de persze hogy nem. A védelmem (akikkel online season 1,10 gólt kapok átlag) 8 perc alatt beszed 2-őtutána kis finomhangolás, rúgok egyet. Eljön a félidő és még mindig félig vannak a játékosai
nem hittem a szememnek. A meccset a 80. Percig bírtam ahol Gray és Austin tarthatatlan volt és 4-et rámolt, de ennél is jobban szétgyalázott a gép. A játékosaimnak addigra kevesebb erejük volt mint az ellenfélnek,mert neki még mindig félig volt
-
s0p0q0r
aktív tag
-
TBMC
addikt
nemtudom. kipróbálom őket aztán jelzek
owen pl nagyon nem jött be
kb 10 meccset próbáltam vele, kb a fejem vertem a falba.
egy 0 volt nálam. ebben a felállásban próbáltam st és cam postban is.
minden meccsen 6-7között volt az értékelése is. hihetetlen xar volt.el is adtam, buktam is 30kt vele..
-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94 #5527 üzenetére
PC-n a legnagyobb baj az, hogy nem csak a kapcsolat minősége befolyásolja a lagolást, hanem ha az ellenfélnek szar a hardvere, azt te is megérzed.
Én a PC-s időszakom végén már teljesen megőrültem attól, hogy 5 meccsből átlagosan 2-3 lagos volt, és a legtöbbször biztos, hogy azért, mert az ellenfél gépe szar volt.
Ez volt az egyik fő indok, hogy konzolra váltottam - jelenleg kb. 20 meccsből 1, ha lagos. -
MdewC
nagyúr
ÚJ TOTW:
Mertens várható volt, nem is értem, hogy miért nem csökkent az ára...
Fernandinho is érdekes lehet.
-
dtrms
aktív tag
Nem lesz rossz a sok "rosszabb" workrate miatt a csapat? (kicsit lustának érzem, de majd kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy milyen velük)
Mooy, Bakayoko M/M, Sturridge M/L....és Bakayoko alatt egy H/H-s Aurier van, aki körbe fogja futkosni őt.Nekem Mooy pl a wr-je miatt nem jött be. Eltűnik a pályán. 41212(2)-ben bal oldali CM poszton próbáltam és mintha ott se lenne....
-
Kristof_94
nagyúr
Nem lehet valahogy régiót váltani PC-n? Már elegem van ezekből a hányinger lengyelekből... Már a 16-17-ben is tele volt velük, vagy laggoltak vagy csaltak.
-
TBMC
addikt
maradok végül enék a felállásál sztem, egyelőre próbálkozok tovább...
owen kikerült a keretből, nekem nagyon nem jött be...
végül most így fog kiézni a csapat -
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94 #5517 üzenetére
Megcsináltam a hybrid league SBC-ből az utolsó kettőt. A Jumbot és a Mega pakkot kinyitottam.A Jumboból jött egy Sczesny 1,2 k vicc ,a Mega packból meg jött valami Sportingos 76-os Rare über viccc.A Mega Rare-t nem merem kinyitni
Majd holnap vagy amikor kevesebbet nyitnak az emberek . Ma 7 utánra tartogatok m ég 2 premium player csomagot,nagyon kiváncsi vagyok,de azt látom újból ömlik a fos.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #5521 üzenetére
Vagy mint De Vrij. Jött már legalább 4 darab...
-
TBMC
addikt
válasz
LedyGyuszi #5512 üzenetére
jaja, azt én is belőttem.
-
underdark
aktív tag
sajátot, de eddig teljesen jó volt, patch után lett ez a katyvasz, mintha nem érzékelné a beállításokat
most így fejből nem tudom, de organized mind2, védelemnél 50-40 körül van mind3
este meló után már nem volt türelmem hozzá, hogy újragondoljamde azért szomorú, hogy az ember le akar ülni játszani egyet és nem tud...
-
ferni
őstag
Szánalom volt ez a Marquee.
Billboard player közelében se voltam....
Nagyon rosszakat adott -
Lori82
senior tag
válasz
etaclan1984 #5498 üzenetére
Olyan szarokat adott nekem is,hogy a gold premium player pakkot nem is nyitottam ki.Majd ma este hátha lesz benne egy TOTW játékos .Persze amilyen a szerencsém tuti,hogy ha lesz is benne akkor olyan játékos aki max 10 k-t ér.Egyébként ti kaptatok már jó lapot jumbo premium gold pakkból?Nekem akkora hulladékok esnek abból a csomagból,hogy nem igaz.
-
Lori82
senior tag
PC-s szerverek rendben? 2szer próbáltam belépni 5 percen belül és nem engedett.
-
Kristof_94
nagyúr
Brutális mekkorát zuhantak az OTW árak, most néztem Moratát, szerintem vagy 100k-t esett....
-
Geradossz
aktív tag
Szerintetek lesz ma valami haloween sbc, vagy ennyi volt? Pontosan hány órakor jár le a boost?
-
getdizzy
aktív tag
Sziasztok
El sem hiszem amit irok, de ez a patch szamomra nagyon jol sikerult, igaz a hetvegi wl ugyis mindent eldont majd, mert gyalazatosak voltak az elozo hetvegek.
Ami viszont nem tetszik, hogy a lott passz tovabbra is nagy szazalekban hasznalhatatlan es most a fejesek sem pontosak, de inkabb betudom annak hogy realisztikusabbak lettek a fejparbajok szoval nem zavarEddig tetszik, van remeny
PS4 4-3-2-1 -
etaclan1984
őstag
Csak nekem tűnik úgy hogy a becsúszás teljesen haszontalan lett most ? Mire felkel a becsúszó játékosom a labdával már a szerelt ellenfél visszafut érte és elhozza.
-
A guru
addikt
A sok értelmetlen peccs helyett inkább oldanák meg azt, hogy draftban a meccs lefújása után ne dobjon le a szerverről. Sima 4-1-es győzelem volt az első meccsen erre DNF és megkaptam a 2 gold packet...
-
Szigma70
addikt
Azért fakadtam ki este, mert 6 ellenfélből 5 en jöttek
41212/2 vel és mindtől kikaptam 3 passzos gólokkal.Nálam a peccs elött nem volt ilyen, most van, csak ez van.
Csak azt nem tudom, azt hogy csinálják, hogy az én támadásomnál 11 en védekeznek a 16oson, majd labdátvesztek, mert nincs hova passzolni. Minden játékosomat támogatnak hátulról, a passzoknál álva várja , hogy odacsorogjon a labda hozzá , persze ezért simán megelőzik, majd a támadásánál mikor felpasszolja, már elöl van mindenki, 3 driven passz, gól.
Huzogazhatom a csúszkákat akár hova, ugyan olyan bambán játszanak az enyémek mindíg.És igen, gondoltam, hogy ez lesz és naív voltam a vétellel, jövőre inkább az árából veszek egy csocsót, meg 2 üveg Chivast, legalább aznap este jó lesz a játék. Keretfrissítésnek meg megkeverem majd a bábukat.
-
Genji
őstag
Srácok help! 4-3-2-1 csatár Martial és Dembele közé Mbappé vagy Lacazette?
-
Meghivott
addikt
válasz
Francesco003 #5501 üzenetére
Akkor egyelőre hagyom az eddig használt routerem és adok neki egy esélyt. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest