Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ShiberMonkey

senior tag

Srácok komolyan ez jobb mint a 17 ? Tradeltem vagy több napot mire sikerült egy Calcio keretet összeraknom, beállítottam és teszteltem a taktikát mielőtt UTba mentem volna (2 EA shieldet is nyertem) gondoltam ez elég lesz hogy az UT-t elkezdjem.
    Minden játékost egyesével nézegettem a futheaden hogy ki az aki a legjobban illik a taktikában- hátul Benatia-Musacchio-Jesus/kölcsön Chiellini.
    Első meccsen már elment a kedvem, a gyerek 4-4-2ben egy Kaboul-Huth védőpárossal állt fel elöl persze egy Defoe kölcsön Lacazette.
    Az egy dolog hogy 3 kapufát lőttem, de hogy a gyerek kipasszolgatta szimplán ezeket a védőket az nevetséges, 74 es pace nem elég a védőnek hogy ne Slalomozzon át rajta? Kit tegyek be Manét meg Salaht ? Az ő védői (Kaboul és Huth) meg úgy megállítja a Niang/Felipe Anderson szélsőimet hogy csak nézek. Az hogy a tegnapi meccsen (FUT draft) 11 kapuralövésből 10 ment be az normális dolog ? :D 3 UT meccsemen vagy 8 kapufát lőttem, ennyit nem láttam a kedvenc csapatomtól élőben, pedig majdnem az összes meccsüket megnézem. Azon már meg sem lepődök hogy Firmino bevarja a ficakba majdnem az alapvonalról vagy Szczesny kap egy kötény gólt Defoetól úgy hogy 10 ről tüzel laposan :D
    Lehet én vagyok bedrogozva de ez a játék olyan messze áll a futballnak a szimulálàsától.
    2018 ban nem lehet beállítani olyat hogy mi legyen a támadó és védekező alakzat ?
    Azok a csúszkák meg őszíntén érnek valamit ?
    Egyszerűen nem tudok arculatot adni a csapatomnak/ pedig nem 1 órát töltöttem el a gép előtt, nem egy dolgot teszteltem.
    Ez így egy súlytalan játék lett, ahol a lényeg hogy szerezz eggyel több gólt mint az ellefél.

Új hozzászólás Aktív témák