Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejvid8
őstag
VÉÉGREEE, sikerült levadásznom egy TOTS Giovincot, már vagy 4 napja rá vadászok.

Ráadásul 169k coinért 200k helyett
El sem hiszem..
-
Meghivott
addikt
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
68% bocsi ,elütöttem a tabon.
Érdekes meccs volt
Volt egy gólom, amikor Depayal elfutottam a jobb szélen, majd az alapvonalig, bent láttam Laca érkezik, mondom belöbbölöm neki.
Erre mi történik? A gombnyomásra Depay bikából meredeken visszalövi a labdát a 11es pont felé laposan, valahonnan érkezett Dembele és kapásból olyan gólt bikázott, hogy csak lestem. Semmit nem nyomtam direkt, hacsak nem tudatalatt, reflexből. -
dollarZ18
tag
Én nem rég vettem meg a 17-et. Meg is lepődtem, hogy mekkora szar vagyok benne. 16-ban kezdtem fifázni, igaz itt fórumról szinte mindenki elpicsázott, de azért FUT-ban div 2ig eljutottam. Seasons-ben sikerült megnyerni a div1-et (ekkor már kint volt a 17). És még draftot is tudtam nyerni. Most a 17-ben div 6-7ben szívok mindenhol, rohadt idegesítő, és fogalmam sincs, hogy mit csinálok rosszul.

Általában inkább coop seasonst tolunk haverral, egész poén tud lenni, de már ott is volt pár rage

-
dejvid8
őstag
Teljesen igazad van, minden szó igaz amit írsz.
De viszont Edgar mondja jól, ezt nem lehet úgy játszani, hogy komolyan veszi az ember. Én 1 hete építettem egy FUN MLS csapatot, és konkrétan élvezem a játékot. Ha nem én irányítok, és azok történnek amit te leírtál, csak lesz*rom. Röhögök rajta, meg fogadok magamban, hogy vajon hány kapufát rúgok még. De viszont van hogy engem tol a gép, akkor meg az ellenfelet sajnálom, akkor tényleg fun. Ja, és a WL-t messze kerülöm, ez már csak div. Ha kikapok nem gond, ha csal a játék nem gond, semmi tétje sincs. Komolytalanul kell venni. Viszont vannak tényleg jó meccsek, mikor úgy érzem hogy nem irányít semmit a játék, azok nagyon jók.
Ha rágörcsölnék, nem is lenne kedvem játszani, de így van. -
HdRew
őstag
Visszaértél szabiról és már játszol is?

Nagyon elszomorító, hogy ilyen kommenteket látok, de hát ezért is hagytam abba a játékot. A legrosszabb az, ha normális a gameplay (ami már gondolom nem létezik) akkor tényleg egy egész jó játék, de ilyen nálam csak lehetetlen időpontokban volt (este 10 után, reggel 7-8-ig bezárólag) amikor pedig többen felmentek játszani, akkor játszhatatlan lett.
-
Szigma70
addikt
+ 100000000000
Este megvolt az eddigi leg több gólos meccsem
Az ellen egy sima arany, mezei olasz csapattal, se Marci,se Radja, senki, Dzeki sima lapja elöl.
A játék 3. percében 2-0 ra vezetett a Dzeko fejesgóllal, ami egy ártalmatlan, kósza, szar beadásból lett. A meccs 25. percében már én vezettem 2-4 re.
25 perc alatt 6 gól
Azt hittem ki is lép.Második félidőben rúgott egyet az elején, azt mondjuk megcsinálta, erre rúgtam én is, 3-5
Aztán a 78. Percig semmi érdemleges. Majd megállította a meccset.Na innen jött a rémálom
A csávó hirtelen megtanult focizni, az enyémek meg 30 évet öregedtek.
86os Depay nem érte utol a labdát vezettő , fáradt Tottit, sőt, lemaradt.
Ácsorgás és 6-5 re kikaptam.
Az ellen egy cselt nem tudott, 8 kapuralövése volt a meccsen, 88% volt nálam a labdaCsak röhögtem
-
MdewC
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Így lenne jó, csak pl én nem tudok komolytalanul leülni.

Próbáltam, de ha olyan történik, amit nem én irányítok, vagy látom, hogy az ellenfélnél segít be, ami miatt én kerülök hátrányba, igedes leszek és még amikor "látszólag" nem veszem komolyan, akkor is bánt. Ilyen formában hazugságnak és csalásnak érzem az egészet.Az én kezembe csúzlit ad, a 12 éves kezébe meg pisztolyt. Lelő a francba, csak azért, hogy ne hagyja abba. De arra nem gondolnak, hogy így én is abba hagyhatom? Miért gondolják, hogy ez így jó?
-
Edgar2621
őstag
A lényeg, hogy ne idegeskedj rajta kolléga. Az általad leírtak 100%ban igazak, sokszor gombot sem kell nyomni egy cselhez, lövéshez, a másik oldalon ugyanez a helyzet ha védekezel. A játékosok ai által próbálnak sokszor szerelni ha nem nyomsz semmit(és direkt nem nyomsz mert tudod hogy nem tudsz abban a helyzetben szerelni), ultralassú vagy ultragyors játékosok akik ugyanabban a csapatban ugyanazzal a fitness értékkel mozognak teljesen máshogy. Nekem tegnap este legalább örömöket okozott a játék mert coop seasont toltunk egy barátommal és ennyit még soha nem röhögtem játék közben. Megmagyarázhatatlan események történnek a pályán, ami ha valaki kicsit is komolyabban ül le a játék egészségkárosodást okozhat
Nézzünk csak előre, a 18 biztosan jobb lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
toome1985
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Mivel mar kidobtam mindenkit ezert a cserek koze bronzok es ezustok mentek ettol 82es ahogy irták. Tavaly megfogadtam hogy ha idén is megszopatnak ezzel a gusztustalan uzletpolotikával akkor csak acces keretein belul vagyok hajlando kiprobalni. Inkább támogatom a konamit idén. Egy evet megérdemelnek ők is. Végülis mitől lenne szarabb mint ez.
-
MdewC
nagyúr
Srácok, itt a vége fuss el véle.

Kemény véleményem van a játékról, elnézést, ha valakit megbántok.
Ez a játék meghalt. 21 éves fifa pályafutásom alatt ki merem jelenteni, hogy elég magas szintre sikerült eljutnom ebben a játékban (úgy érzem), de eljött a végállomás.

1 hét után bekapcsoltam a játékot, megcsináltam SBC Vidalt. Csak úgy, coin volt, miért ne alapon...
De a game az hihetetlen. Jelenleg óvodás szinten van, teljesen irányított, 70%-ban AI vezérelt sz@rtenger. Gyerekeknek készült, akik azt se tudják, hogy mit nyomjanak. Ez a helyzet, ők a célközönség, azoknak kell megfelelni, akik még a gombok jelentését sem ismerik. Akik bekapcsolják pár percre a játékot, meglátnak egy durva csapatot és 10 perc alatt akarnak eljutni 6 hónapos szintre. Ennek semmi köze a felnőtt játékhoz, teljesen mesterséges, a világ legnagyobb parasztvakítása. NEM MI IRÁNYÍTJUK AZ ESEMÉNYEKET.
Aki azt hiszi, hogy ő játszik, az vagy vak, vagy teljesen hülye a játékhoz, mert észre sem veszi a manipuláltságot. Csinálhattok itt bármilyen csapatot, SBC-t, megvehettek akárkit, bármilyen aranyf@aszú ikon Maradónát, csak saját magunkat
b@ssz.kverjük át.Életemben nem csalódtam ekkorát játékban, a valaha volt legszarabb rész a 17-es. És ami legjobban kinyírt mindent, az az új motor és a játékba épített késleltetés, hogy ne legyen lag. Eleve ha idegenben kezdek, akkor más a reakció ideje az irányításomnak és a játékosoknak is. Addig foltozták és cseszték el direkt ezt a részt, hogy jelenleg játszhatatlan, legalább is a meccsre a MI irányításunknak van a legkisebb hatással.
Nem tehetünk semmit az ea ellen, csak reménykedhetünk, hogy az idő egyszer igazságot tesz.

-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mármint giovinco helyére? Nem jobb Almirón a 86os Giovincotól szerintem, főleg hogy 3* skilles. Az IF giovinco helyett szerintem kizárólag a TOTS verziója fog jönni.(ha találnák)
-
dracox
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nekem legutóbb a kapusomról elpattanó laszti gurul kifele az oldalvonal felé a játékosommal sprintelek ne legyen az ellenfélnek bedobás erre direkt leveszi a sebességet a rendszer, nehogy elérjem a labdát. (Bőven odaértem volna) A félidő elején volt tehát még a játékos fáradalmára sem lehetne fogni az ilyesmit... De amiket itt olvasni szoktam fel sem veszem már az ilyen apró x*rságokat..
-
dejvid8
őstag
válasz
dejvid8
üzenetére
Na azthiszem megtaláltam a megfelelő LB-t, igaz elég drága volt(90k) ,mert nagyon ritka a PC piacon. De ígéretesnek tűnik. TOTS Beasley.
Mostmár csak 2 játékost kell levadásznom, és tökéletes lesz az MLS csapatom: TOTS Giovinco-t és IF Opara. Egyik sincs a piacon. IF Oparára kiváncsi lennék, mennyire állat
Ha véletlen valakinek aki PC-s, van bármelyik is feleslegesen a csapatjában, szivesen megvenném 
-
A guru
addikt
Srácok nincs kedve valakinek pár friendly meccset játszani PS4-en valamikor? A játék vége felé meg szeretném szerezni a kupákat és van egy ilyen, hogy nyerni kell egy friendly seasont.
-
Tippmiksz
csendes tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
A cserék is számítanak. Lehet neked a lehető legjobb csapatod is, ha a cserepad tele van bronz játékossal akkor csak kb 84-es lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
Aki PC-n van! Szerintetek milyen 85 feletti játékosok vannak most a legjobb áron, akiket megvehetnék a holnapi Futties Jesus SBC-hez? Gondolom 83 vagy 84 lesz a követelmény, Musából kiindulva.
-
nyervi
aktív tag
már nem emlékszem hogy volt: coint is enged átvinni majd a fifa18-ba? köszi!
-
sz_abika
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Amikor nem jutsz át a középpályán olyan pressing van rajtad és mindenki fekete, akkor tudod hogy fölös erőlködni, mert a 80.percben is ugyanennyi staminájuk lesz. Vagy volt 4 ziccered és mindent kifog a kapusa, te meg már 3-0s hátrányban vagy az ellen 3 lövéséből, akkor tudod hogy nem a te meccsed lesz...én nem akarok már ezen morgolódni inkább a kövi meccsre fókuszálnék,ahol bízok benne hogy nem az lesz, hogy 15 vs 3 kaput talált lövés és 3-3 hosszabbítás utáni tizenegyes párbajon megy el a meccs

-
Meghivott
addikt
WL-nek van még értelme?
Kitalálhatnának valamit, pl az ucsó hónapos WL olyan nyereményeket (pár kisebb pack) ad, amit át tudsz vinni a 18-ba. Mert amúgy teljesen értelmetlen már tolni.Max az élvezet miatt. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
nem nagyon lépkedek ki, sztem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor léptem ki...
0:4-ről is hoztam már x-re meccset, szóval nem szoktam feladni ,de biztosan lenne az a szitu, amikor az idő hiányában mégis csak pörgetném a meccseket...
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére

Marcess: +1
-
marcess
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én mindig kilépek, ha látom a 85 után több gól a hátrány, ennek egy oka van, 10/9x vereség, a szerződések úgy is elmennek, viszont ha dnf-elsz akkor a fitnesz nem megy le, ami ha csak egy csapatot viszel, akkor sok költségedet megtakarítja és ahogy fentebb is mondtátok, mindegy hogy 386 coin vagy 427.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Veterán Fifás tudja már hogy ha 2:0-ra megy az ellen a 80ik percben, akkoris becsúszhat egy 2:3-as győzelem.
Szal nem szabad feladni 
-
sz_abika
addikt
Rendszer igazán értékelhetné a WL-ben a jófejségem, ahelyett hogy szét büntet a DNFért.
Ha már az első gólig is bekkelek és meg is kapom amit érdemlek, akkor miért kell a forfeitért még le is baszni. Ő a jobb, nyerni fog, next pls.
Amúgy ez a jó a vasárnap esti WLezésben, mert ott pörögnek a meccsek. Gyakorlatilag 3 óra alatt ~20 meccsem ment le, mert vagy én léptem le, vagy ellenem, alig ment végig meccs. Mindenki pörgette már az eseményeket.
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
+1
-
ShiberMonkey
senior tag
Nem csak a hendivel vannak a gondok, nézzétek milyen gólt rúgtok/kaptok. Nem egyszer átmegy a bokán a labda, vagy a játékos szó szerint tolódik a játékban hogy áttudja venni a labdát. (Ugyan azzal a lábával "lép" kétszer.)
Ha ezeket kiküszöbölnék, nagyon sok meccsen nem éreznénk a hendit.
De azon is gondolkodom hogy a játékos sprinteket miért nem km/h-ban van megadva vagy az hogy a passz pontossága miért nem százalékban van megadva ? Csak ugye akkor nehezen lenne megmagyarázható hogy Mané miért nem tudja megkerülni 1v1 ben Morgant ?
Örülnék ha ezt a pontozási rendszert átdolgoznák és lejebb vinnék picit a játékosok értékeket, mert mi értelme van hogy mondjuk egy alap Lukaku is erős de novemberben már SIF Lukakuval gyaláznak szét ? Jobban bekéne ezeket a lapokat egész évre osztani, hogy kijöjjön egy két lap közt a különbség. Számítson a Chem és a Green link valóban hozzá tegyen. A sima season nem rossz, mert ha ott heti frissítés van, plussz/mínusz statok vagy épp semleges ( Habár ilyenkor van az hogy a játékosok 95%-a a halálra boostolt csapatokkal tolja). Szerintem inkább csiszolgatni kéne a meglévő játékot és BEVONNI az átlag játékost hogy hogy látja, miben jó miben rossz az adott rész, mert elvileg ez Nekünk készül, mi meg pénzt adunk cserében. -
marcess
senior tag
válasz
A guru
üzenetére
Nagyon örülök, hogy mindenkinek jó élményei vannak
nekem sem minden rossz, csak nem mindegy hogyha három műszakba dolgozok, akkor kerítsek valakit aki átveszi, hiába írom, hogy ekkor meg ekkor hozzák, tuti nem tudják úgy időzíteni. A kód viszont ott van hajnalban az e-mailben. Nem szeretnék vitatkozni, rendeljétek lemezesen, én eddig kihajítottam mindig a dobozát a lemezzel együtt. -
Szigma70
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Akkor meg van a hiba, engem miért nem tol a gép.
Gond van a lemezzel.
Milyen gond lehet egy original lemezzel? De még a használtal sem, ez BD , nem is karcolódik. Ellenben a kódos oldalakkal, ott lehetnek gondok.
A másik meg, hogy jó az itt a polcon, a többi game között, és még némi pénzmag is visszacsoroghat, ha eladnám.
-
marcess
senior tag
Ki hol rendelte elő a 18-at? Most nézegettem több helyen még árat sem adtak neki, pedig 1 hónap kb és kint a demo. (demo után egy héttel meg már 10 órát lehet tolni a fifát access-el)
-
ProgenXL
őstag
válasz
kiserik
üzenetére
Az valóban szemmel látható amikor az ellenfél 2 passzt nem tud úgy megcsinálni hogy az egyik játékosom ne fülelné le. Hiába próbálkozik, a félpályán túl alig jut. Fordított eset sem ritka persze hogy nekünk nem sikerül semmi. Amikor az ajtó ablak helyzetek is simán kimaradnak tökmindegy melyik játékos van a labda mögött. Elhiteti hogy tényleg ennyire jók vagyunk vagy épp ennyire sz*rok.
-
kiserik
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Tol téged is, csak nem veszed észre. Az természetes, ha minden lövésed beakad, mert hát oda szántad. Azt kell ilyenkor meglátni, hogy a szerencsétlen ellenfeled mit csinál, vagy épp mit nem tud csinálni. Te vagy ilyen jó, vagy a gép helyezkedik úgy, hogy lefüleled az összes passzt. A kapusod választottad jól meg, vagy a gép gondolta úgy, hogy most OP fokozatra teszi és fog, mint a zöld festék. Van amikor ezek nagyon elhalványulnak, ilyenkor nem kell észre venni semmit (ez lenne az optimális), de van, mikor nagyon észre vehető mindkét oldalnak, csak szeretjük elhinni, hogy mennyire jók vagyunk

-
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Én meg pont az NBA-t szeretem az amcsi sportok közül
, kinek mi persze. Elgondolkodtam, hogy idén inkább azt játszom a fifa helyett, de már előrendeltem a 18-at szóval mindegy. 
A hendi meg szerintem létezik, de vannak a prok akik a hendit is le tudják gyűrni, 40-0 is teljesíthető a WL-ben szóval...
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Kosarazni sajnos kosaraznak euban is, idióta egy sport, az egyetlen amit ki nem állhatok, pedig nézek egy pár érdekes sportot.
De ha az amcsi fociban, vagy az istenített baseballban ilyen lenne.......
Persze lehet, hogy van
Aztán lehet , itt a Fifában sincs, vagy ha úgy is érezzük, hogy van, az sem direkt van, csak a sértettségünk túldimenzionálja.
Én már nem tudom mit higyjek, de a nagy számok törvénye szerint ,több mint 1000 meccs után engem miért nem tol a gép soha? Ez a fura.
Igaz nem bpl csapattal vagyok, nincs Renato Sanchesem, és a chemem is 100as, túlképp mit akarok én
-
Meghivott
addikt
4321 is elhalt az utolsó havi WL-re, ami elérte a mélypontot. Erre mi szükség van, nem tudom. Inkább elveszi a kedvem a 18-tól is. Irigylem azokat akik nem veszik majd meg. Tényleg
-
Szigma70
addikt
válasz
toome1985
üzenetére
Igazad van, tudom
A szégyen az, hogy megcsinálhatják, mégnagyobb szégyen, hogy hagyjuk, hogy megcsinálják
Szomorú, hogy pénzt (nem keveset) adunk azért, amivel egyébként is csak 1 évet lehet játszani, de ebben az idővallumban sem ad megfelelő szórakozást.
Kiváncsi vagyok , hogy az amerikaiknak szánt NBA, NFL, vagy MLB is ilyen?
Lehet ott nem merik megcsinálni
-
chop
őstag
válasz
toome1985
üzenetére
Es tenyleg!
"(#19349) Dexar007 Új Válasz Privát 2016-09-18 20:46:01
Na en töröltem halisten. EA acces adta xbox one melle, siman feljutottam egy ezüst csapattal a div 3-ba, aztan ott is 3 gyozelem,majd egy döntetlen,vegül az ÖSSZES többi vereseg.Ugy kaptam ki 3 es 4 nullakra,hogy 5 kapura löves volt az egyik oldalon,es 18-20 nalam. Latvanyosan belenyulnak a meccsbe,es ez undorito.DIV 5 es 6-ban,is nem egyszer fordult elö,hogy a feljutas mar megvolt, 2-3 pont valaszt el a bajnoki cimtöl,5 meccs van hatra,es termeszetesen egyiket sem hagyja megnyerni,lomhak,nem helyezkednek,11-eseket itelnek,kiallitanak.A lenyeg az,hogy az utolso meccsen lehessen csak behuzni kinkeservesen. Itt is mar azt csinaltam,hogy elindult a meccs,egy-ket löves, oke,ajto-ablak kimaradt 3x viszlat,en nem jatszom vegig..anyjaval jatszon az EA,ne velem
"

-
toome1985
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Hat ha elolvasod a fifa 16 topik utolsó pár oldalát akkor rájössz hogy kb ctrl+c ctrl+v-el át van masolva az egész ide. Tudatos a leépités minden évben hogy minél többen váltsanak a következőre. Ocsmány egy dolog ez, de hát tulajdonképpen csak "magunknak" köszönhetjük.
-
dejvid8
őstag
Néztem őt, de a pc piacon csak egy darab van 75k-èrt, ami szerintem sok érte. És igen, a staminája elég gyenge ahogy néztem.
-
törölt tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nekem ő van. Jó lenne, csak le kell cserélni a második félidőben, nem elég jó neki a stamina.
-
nyervi
aktív tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
ebben a fifaban a chem már csak úri huncutság. nem ér semmit. lehet neked akármilyen ratingű, 100chemes csapatod, ha mindenféle 70-es ratingű 60-as chemes csapattal levernek, mint a cölöpöt. ráadásul úgy h van 21 kapura rúgásod, az ellenfélnek 2 és kikapsz 2-0-ra.
így a vége felé el is gondolkodtam rajta, eladom az egész csapatot a gányba, veszek pár fifa által op-nek tartott játékost, összehajigálom őket egy kupacba és mindent nyerek
-
dejvid8
őstag
Hmmm, így a játék végére azthiszem a 3-5-2 mellé találtam még egy kedvenc felállást: 4-2-2-2, eddig nagyon tetszik.
A végére így két csapat alakult ki, egy elsődleges, és egy másodlagos MLS Niko team:
Az első csapatról felesleges írnom, az MLS játékosokról pár szót, hátha valaki gondolkodik ilyenen:
Howard - Nagyon jó, 1v1-ben olyanokat fog hogy csak nézek. 55k-ért ajándék.
Wynne(RB) - kb rajta lepődtem meg a legjobban, ezüst létére nagyon jó, 90 futás, elegendő PHY és DEF, és ami legjobban tetszik, hogy M/H. Ő tényleg hátul marad.
Opara ,vagyis OPara - 85 pace egy silver védőnek ,not bad... Erős, jól szerel, tökéletes.
Brooks - Klasszikus CB elegendő PAC-el, perfekt.
Williams(LB) - eredetileg RB, de nincs semmi jó LB az MLS-ből, így ő van ott. De egyébként jó, megoldja amit kell.
Bradley - Amolyan védekezőbb felfogású SIF Nainggolan, csak olcsóbb jóval. Állat.
O.Alonso - 500 coinért jól szűr, és elég gyors is. Más alternatíva nincs oda, de ő is jó.
Villa - Nagyon szeretem, 5* WF hasznos, gyors,jól lő,de szerintem őt sokan tudják.
Giovinco - először is, nagyon kicsi
De nagyon fürge és gyors, ha beindulok nehezen kapják el. Jól lő, bár kicsit gyenge, de nem vészes. Mindenesetre vadászok egy TOTS változatra, csak PC piacon nincs még...
G.dos Santos - A csapatból a kedvenc támadóm, kb mint a másik csapatomban Dybala. Vicc érte az a 100k, amennyibe kerül. K*jó.
NIKÓ - Az elsőszámú befejezőcsatárom, a tank. 99 Finishing, amit vele driven shottal rálövök,kb mind gól. Általában a kapus nem is mozdul meg. Kicsit lomha és cselezni nem tud, de nem is arra használom. 50k-ért tökéletes, és magyar(akarom mondani vajdasági születésű, Zentai, ami a lakhelyemtől 25km
). Szóval biztosan marad. 
-
TBMC
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen az megvan. :dddd
Csak azertkerdeztem mert volt
Koztuk akinek mar alapbol 10volt ugye a chemje, es lejatszottam a 10et es 59en maradtam ;d ezert kellett egy poz. Modosito is. -
TBMC
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Koszi!
A loyalty jatekosonkent max 1 chem? -
TBMC
addikt
srácok!
összedobtam ezt az sbc-tezzel a squaddal. viszont csak 56 a chem.
ha játszok velük összehozható a 60 ?ha igen hány meccset kell tolljak le velük?
köszi!
-
Szigma70
addikt
-
blizzrd
senior tag
Packok kibontására van valami bevált praktika, hogy mikor érdemes bontani, és dob valami normálisat?

-
A guru
addikt
-
A guru
addikt
Ennek a játéknak melyik része tartozik bele a fun kategóriába?
Eheti WL mérlegem: 6 zakó 1 win. Mostmár szerintem ideje letenni ezt a részt mert semmi értelme tovább szenvedni vele, fejleszteni úgy se nagyon tud már senki szerintem, meg egyáltalán minek erre a másfél hónapra. -
Meghivott
addikt
Az "új" SBC játékosok (Modric, Luiz, Torres), hát, egyik sem úgy adja, ahogy azt vártam. Lehet le lettek butítva.
Fernandinho meg mint az alap kártyája... Kidobott pénz lesz a 18. Amíg a 88 ratinges csapatommal partyban van az a gyerek, aki 79 ratingessel jön, de nem is ez a lényeg, hanem tényleg kicsit sem tud focizni, addig jöhetnek az ikonok... -
Szigma70
addikt

Nem idegesítő, mikor hónapokig építgetsz egy csapatot, figyelve a játékosokra, minőségükre, chemre, statokra, alakzatra, alakíthatóságra, egyéni takktikára, játékosutasításra. Ehez heteket kereskedsz, játszol, hogy legyen coinod.
Ezekután odaülsz szombat délelött, hogy a hátralévő 4 meccsen begyűjtsd a maradék 3 pontot a feljebbjutáshoz. De nem, ez nem jön össze, mert vannak a koca hétvégi gamerek, akiknek kell az öröm, hogy a 78as ratingü 50 chemes csapataikkal jól elverhessenek, 2 kauralövés 2 gól a 18/14 ellenében.
Már lehiggadtam

-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

És akkor chem, meg szines lapok, meg statok
-
LedyGyuszi
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BMW topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem tudom hogy sikerült így, lehet közrejátszik Nikó 99 heading-je és 91 Jumping-ja... 

Azt hittem ki is lép.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekigyűrkőztem, de a horror nem nekem való sajnos.