Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Köszi a tippet!
Eder nagy kedvenc, nyilván van nála jobb, Balo meg alapvetően a linkek miatt került be. De ha van egyéb alternatíva, nyitott vagyok

-
evibly
senior tag
A múltkori valamelyik Marqueeből jött egy TOTS Verrati, ami annyira váratlanul ért, hogy egészen mostanáig tartogattam, mert nem tudrtam, mit tegyek vele. De közben dobott egy Matuidit, plusz a valamelyik TOTT SBC-ből jött egy 90-es Chiellini (a szerencse sorozatnak itt vége is lett), plusz akkor már megcsináltam a Futties Auriert, és ez lett belőle.
Őket levezetésnek fogom használni, de eddig nagyon élvezem. Baloról sok jót mondtatok, és tényleg egy állat, Edernek még mindig előre köszönök, Verrati meg olyan, mint egy bespeedezett Kanté klón.
Szerintetek lehet, érdemes ezen még variálni?

-
SzakalyAti
tag
Kösz skacok a biztató szavakat, jó visszaolvasni, hogy volt mért küzdeni az évben. Molnargabo kirakta a 18 zárt betat, már tölti is le. Mi meg várhatunk másfél hónapot.. 😀 Amúgy év végére tényleg elcseszték a játékot, mint ahogy szokott lenni a fifákban
bár benyomtam most wl-t, 5/5 el kezdtem, lehet letolom ha lesz időm most -
Szigma70
addikt
Nálam este meghülyült mindenki
Az LB az RW elött volt legtöbbet, Chiellini meg Matuidi elött játszott.
Még gólt is lőtt
És semmi változtatás nem volt
Én ilyenkor lereszetelem az egyéni taktikát a kocka gombal, ujra beállítom, és álltalában nagyjából megjavul. Úgy érzem, hogyha meccs közben belenyúlok, mert pld. összébb kell húzni a védelmet, vagy hátrébb hozni, akkor az ugye elméletileg nem marad benne a beállítottakban, de mintha ez néha összezavarná a beállításokat. Ilyenkor jön a reset.
Aztán lehet placebó
-
MdewC
nagyúr
válasz
Blashe
üzenetére
Egyébként ezzel nem mondtam ellen Neked, csak hozzá tettem, hogy én miért teszem rá a konzervatívot is.

Ráadásul 2 külön dologról beszélünk, nem véletlenül. Amit Te írsz, hogy támadásnál ne menjen fel annyira a szélső védő, mert ha labda vesztés van elől, akkor ott üres terület marad.
Amire én célzok, ha az ellenfél kirúgásból jön már, vagy nem kontrázik, csak szimplán hátulról fejlődik fel, akkor meglegyenek hátul a szélső védők... 2 különböző szitu.
Kár, hogy az AI itt is full belenyúl és ez az egész azért van, hogy azt korrigáljuk.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pogba.
SaintH: akkor próbáld ki újra kolléga.
Tegnap előtt teszteltem és ha nem volt rajta a konzervatív, akkor félpályán túl akartak szerelni. New fícsör. 
A chance creation pedig a támadás építésre van hatással. Ha többet vagy játékban a szélen (mint Te is), akkor a szélső védő is fel fog fejlődni, mert passzolsz neki hátra és fel fog menni a chance creation miatt. De alapvetően azért kell a stay back, ha nincs benne a felfejlődésben, akkor kevesebbet fog felmenni. Kontránál van jelentősége.
Viszon a konzervatívnál akkor se fog kitörni a falvból, ha az ellenfél támad, többet lesz hátul. Ez biztos. Nem a támadás miatt kell rá, hanem amikor az ellenfél támad / tartja a ladát, akkor hátul legyen.
2 eset parás, ha az AI felhozza a védelmi vonalat magától, vagy ha szűk a csapat és a szélső védők befutnak CB posztra...
-
Blashe
aktív tag
Hiába van rajtuk a stay back while attacking, ha a chance creation 50 vagy az fölött van. Abban a pillanatban ahogy passzolsz velük egyet, 50-50 % esélye van annak hogy megindulnak üres területre. Értelemszerűen minél több a chance creation az egyéni taktikában, ez a % növekszik. A stay back while attacking egyéni instrukció arra az esetre van kitalálva, hogy a játékon kívüli játékosod hátul tartsa támadás esetén.
Ezeket az utasításokat teljes mértékben figyelmen kívül hagyja a játék amint feltolod magad Attacking-ba ill Ultra attacking-ba.Én azt tanácsolom annak aki nem akarja, hogy a védői elkószáljanak a helyükről akár támadás, akár védekezés során, hogy húzza le az egyéni taktikában a chance creation-t 50 alá. Ez viszont elől kevesebb üres területbe való mozgást generál, de hát valamit valamiért.

-
A guru
addikt
Srácok aki unja a fifa szivatását annak ajánlom a star wars battlefrontot, isteni egy játék, és már ilyen 5000ft körül beszerezhető.

-
kiserik
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Én cdm-ben Rooneyt használom. Nekem bejött, érdemes lehet kipróbálni.
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
LB szerintem lehet egy sima Rose/ IF Milner. CDM-ben meg Can/IF Can/ Matic

-
MyWayBack
csendes tag
Szar a játék, ez a baj vele gyakorlatilag. Már vagy 5-6 éve van momentum, és ilyen-olyan csalások. Minél jobb a csapatod, annál játszhatatlanabb a játék, valószínűleg azért vannak a hendik, hogy az egyszerű béna játékosnak is legyen néha szerencséje, ne hagyja abba a játékot. Azt mondják,hogy a helyzetkihasználással vannak gondok,ha 25-ből nem váltasz 1-et se gólra, de már a meccs 1.percében meg lehet mondani,ha csal ellened a játék, szóval még azt sem mondhatják,hogy akkor mondom, ha éppen vesztésre állok. Még a félidőt meg szoktam várni, mivel általában akkor átvált a csalás, ha nekem segített, akkor hozzá, vagy éppen fordítva (bár,ha nekem segít,akkor 3-4 gólt gurítok, így meg sem éljük a 2.félidőt). Sajnos akármennyire is szeretnénk, nem fogják kiszedni ezeket a hülyeségeket a 18-ból sem. Nekem minden évben fullos csapataim vannak, és ahogy rakosgatom bele a jobbnál jobb playereket, annál rosszabb a játék. Körülményes passzok, vagy csak simán rosszak, lassulnak az alapvetően gyors játékosok, button delay, na meg ugye az ellenfél mindent megszerez. Mondjuk még mindig jobb nálam,mint 16-ban, ott egy full tots csapatom volt, és hetekig nyerni sem tudtam vele a végén, de amikor átváltottam az OP silver csapatra, egyből elvertem a világ felét. Elég kompeptív szinten játszom, több "pro" ismerősöm is van, akik tudják,hogy nem vagyok szar, egyszerűen mocsok a játék. Ami a legdurvább,hogy PC-n a legrosszabb, konzolon még 95%-ban játszható (tapasztalat szintén), ott szerintem nincs akkora csalás -legalábbis ritkábban-, bár ott meg a kapcsolattal vannak gondok (DC fut champs). Én már-már elfogadtam,hogy léteznek ilyen dolgok, néha persze felmegy az agyvizem, de próbálok arra gondolni,hogy ilyen a játék, bármit csinálok, ha idegeskedem is ilyen marad (sajnos).
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Esetleg bal hátra IF Aanholt vagy csak Shaw. CDM-be meg IF Gueye, valamelyik IF Can.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ha kell, akkor fél misi, de őszintén szólva nem kell mindenkiből a legmagasabb rating...
amúgy is csak funolni akarok velük, kipróbálom őket egy WL-ben oszt visszaállok a bundás-calcio teamekre -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mennyi a keret?
-
LedyGyuszi
addikt
összejött egy raklap untradeable bpl játékos...
ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom őket. így néz ki a team: BPL
ötletek kit kire cseréljek, kik legyen a hiányzók? -
Cs1csó
titán
Üdv, win 10 64-bit - mikor elindítom a játékot az asztali parancsikonnal akkor nemcsak a szokásos kis játékindító ablak jelenik meg ahol ugye beálításokat lehet variálni és indítani a játékot magát hanem a háttérben feljön az origin fiók főablaka is eddig ezt nem csinálta - én ki is kapcsoltam az ilyen opciókat csak offline tolom -hulladék net és nem is motivál az online - valami változás volt, tudtok róla valamit? Jah és amikor kilépek a játékból akkor is feljön az ablak pedig kikapcsoltam "show origin after game " vagy valami ilyesmi opciót eddig nem volt gond, mostanában alig játszottam de mos feltűnt. Válaszokat előre is köszönöm.
-
dejvid8
őstag
Nekem is nagyot dobott a TOTS csomag, Salah-ot. Bár semmire nem tudom használni, szupercserének jó lesz.
Ja, és végre sikerült találnom egy IF Oparát
Licittel szereztem meg 84k-ért, ami nagyon jó ár érte. (ha 150k buy nowwal rakják ki licit nélkül, akkor is megvettem volna)
Meg még vettem egy IF Yedlin-t (130k), így már tökéletes az MLS csapatom. -
ShiberMonkey
senior tag
Srácok, ez a gép hihetetlen, Shakhtar Donetskkel vagyok sima seasonben és Div 2-ig felküzdöttem magam a játékos váltogatós taktikával amit vázoltam egy hete. Most 3 győzelemmel kezdtem a DIV 2-t. De az utolsó meccsen szét csalta a gép nekem a játékot, nem mondom hogy nem passzolgattam ki a gólokat de hogy 8:0-ra nyerjek egy DIV 1-es játékos ellen úgy hogy Bernard 7 gólt gúrítson egymaga + egy assist. Az ellenfélnek megnéztem az eredményeit, szaladt bele nagy pofonokba, de ha DIV 1-es akkor vagy őt tolta fel odáig a gép, vagy engem tolt nagyon ezen a meccsen, de hogy itt nem stimmelt valami az biztos.
-
törölt tag
A Seven Club Challenge SBC-ből esett egy birthday Sturridge.

Ez jól jött, ki akartam próbálni korábban, mert a PL-ben Lucas Perez-en kívül ő az egyetlen bal lábas csatár 4*-os skillel, de pc-n 150k felett van, annyit nem szívesen adtam volna ki érte. -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez királyi többes volt?

-
Szigma70
addikt
Nálunk csak egy rosszabb állatfaj van
Az, aki meg sem veszi, mégis szidja

-
Kristof_94
nagyúr
Ahhoz képest, hogy mindenki évről évre sír a játék miatt, mégis minden évben megvesszük és néhányan vagyunk olyan őrültek, hogy még fifa pontot is veszünk!

-
MdewC
nagyúr
Tedd rá még a conservative interceptiont. Azzal egy picit hátrébb lesznek, én is csak az miatt teszem rájuk. Amint levettem, már mentek előre, mint a távirat. Ilyen szinten lebutítani az egyéni instrukciókat és az egyéni taktikát még soha nem láttam, mint idén.
Játéktermi analóg 2d-s árkád béta amatőr egysíkú manipulált drága rosszminőségű akadós kilépős megszakadós büdös illúzióromboló tolvaj energiavámpír függőséget okozó pióca ez a játék.

-
toome1985
tag
válasz
jkrisztian
üzenetére
Elsőre az lesz. Másodszorra is, de idén én is abba invesztálom a pénzt. Erősiteni kell a konkurenciàt hogy legyen itt is fejlődés.

-
Lori82
senior tag
Sziasztok,már 1 hete nem írtam.Azóta megkaptam életem első havi elite 3 csomagját,amiben volt egy Griezmann walkout,86-os David Luiz,87-es Mané.Nagyon jól jött ,mert lecserélhettem a sima Luizt és a 86-os narancsárga Mánét és ezzel 200-250 k coinshoz jutottam. Kialakítottam a végső BPL keretemet,biztos,hogy van jobb,erősebb,de nekem ez elegendő.
Más ,megszereztem a pink Musát. Néha hajlamos eltűnni meccseken,úgy érzem,de hihetetlen helyekről is betalál,akár Neuernek is .Szerintem állat.Akinek meg van mit gondol róla? -
chop
őstag
Amugy bmeg, ket szelsovedon rajta a stay back es rendszeresen elol korical mind Clyne, mind Shaw. Most akkor mi a fasznak allitasz taktikat?!!! #buziea
-
Szigma70
addikt
Tegnap este, meglepő módon egész játszható volt a game.
Nem mondom, hogy hú de királyság volt, de nagyon feltünően nagy baromságok sem voltak.Ha csak ilyen lenne, nekem elég lenne
Mondjuk kapufás nap volt, de azért 2-3 kapufánként egy bement a fák közé is

A csúcs az volt, mikor a szélről , az alapvonaltól kb 1,5 m re, tök párhuzamosan beadtam a labdát erősen, laposan. El is ment mindenki elött, ahogy terveztem, a hósszúnál meg érkezett Laca. Sima gól.......lehetett volna, ha Laca csak beleteszi a lábát, de nem
ő inkább bikából visszalőtte a másik kapufára 
Aztán pár meccs után ugyan ez, csak Perisicel.Mindegy, ennyi bőven belefért
-
jkrisztian
aktív tag
En jovore mar nem teszek penzt az EA zsebebe. Adok egy utolso lehetoseget majd a PES-nek, aztan ha az is legalabb ilyen szar lesz mint a FIFA, akkor vegleg hagyom a focis jatekokat.
-
Marchocius
tag
válasz
Marchocius
üzenetére
Pontositok, csak a Willian sbc t nem engedi megcsinálni, próbálgattam cserélni is a játékosokat stb...
-
Marchocius
tag
Sziasztok!
Ti tudtok sbc-t megcsinálni? Hiába felel meg minden feltételnek a squad, kidob hibaüzenettel a mobil app.
-
HdRew
őstag
Köszi az említést.

Azt hiszem én a kompetitívebb fifát hagyom, mert egyszerűen ami működik az egyik patchben, az a másikban már nem.. És Edgar jól mondta, így tulajdonképpen több játékot is kaptunk. Ráadásul a kick-off glitch, új reg glitch, only rare gold glitch, bronzebenching, momentum... Nem véletlenül terjednek ezek szájról-szájra, valami alapjuk biztos, hogy van, és ez nem normális. A valóságban persze vannak momentumok, amik megfordíthatnak egy meccset, de egy játékban ne legyen már.
-
Kristof_94
nagyúr
-
ferni
őstag
Üdv.
Elkezdtem megint néha játszogatni PS4en (Tudom, nagy hiba volt).Kérdésem az lenne PS4re nem volt vmi Kupa ahol egy TOTT player volt a nyeremény?
Ja a másik meg, megcsináltam a Seven Club Challenge SBC-t és baszki kidobott egy FUT BDay David Luizt...

270-280k az ára most PSen, kár hogy nem lehet eladni.

Magasan ez a legdrágább ezek a lapok között, tehát kidobta a szépet rendesen.
Kár, hogy a beépítésével lesznek gondok.Ez a mostani alapcsapatom.
[link]
Eléggé egyben vannak, sok hiba nincs benne sztem.
Tudni kell rólam IF lapot csak ritkán használok, pl pozíció változásnál max.
Max ilyen Boateng Alaba Neuer triót lehetne vhogy odaszenvedni, de sokat nem javulnék sztem.Futties Renato Sanchesért meg azóta is sajog a szívem, hogy a retardáltak nem szavazták meg...
Inkább a már amúgyis SBCvel rendelkező Dembelét....

-
Kristof_94
nagyúr
Kicsit szomorú vagyok, hogy nincs Kanté SBC, így nem teljes az "ultimate team"...

-
Edgar2621
őstag
Köszönöm a megtiszteltetést, hogy ilyen illusztris társaságba soroltál engem is. Egyébként én nem tartom magam elite játékosnak, játszottam elite játékos ellen és esélyem sem volt. Persze a körülmények nem nekem kedveztek, mert kb a 25. meccsem volt aznap a wlben, de a srác eszméletlenül érezte a játékot(tehát egy jobb, frissebb állapotomban csak 2-3 góllal vert volna meg). Mondjuk ő majdnem minden héten nyomja és 35w nála közepes teljesítmény. Ezt azért tudom mert a meccs óta barát boxon és dumáltunk kicsit. SzakalyAti is hasonló 30+os játékos, ők igazán elite playerek. Én imádom a focit és fejlődtem is sokat idén, de rengeteget kellene gyakorolnom és játszanom, hogy elite játékos legyek. Az igazán jók 60+ napot játszottak a Fifa17el, nekem 23 körül van, de ahhoz nem is tudom lenne-e kedvem és valószínűleg az életem másik része megsínylené, amit nem szeretnék. Szóval jó ez így, leginkább élvezni jó és kicsit többet nyerni mint veszíteni.
-
toome1985
tag
válasz
üzenetére
Akkor lesz az accessben. Max ha hometarsam megveszi akkor jàtszok hamarabb, de én ezért pénzt nem adok. Mindenki másnak ezt ajànlom. Inkább megműttetem a térdem es veszek egy új stoplist. Nagyobb elmeny lesz. Amugy a friss accok ugy basznak agyon hogy öröm nézni. Jövőre én leszek az a pöcs akit szidni fognak azok akik egész évben szenvedtek.
-
toome1985
tag
Hopp ma elpakkoztam kb 700 ezret. Megfogadtam ha beadna Ronaldot akkor is quick sellt nyomok. Hát nem kellet aggodni mert a legjobb egy 85os Gaitan volt. Hazaerek torlom a klubbot is. Esküszöm most szorakoztam a legjobban a játékban. Csak visitottunk munkatarsainkkal hogy miket dobál. Sok sikert mindenknek. Jo jatékot. Majd valamikor jövök vissza. Mondjuk áprilisban.

-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Elit gibic.

Aki igazán pro, az VJ7, Sainthabakuk, Edgar meg Szakay Ati, de Totaly is jól tolta idén.
De PC-n is jól veretik páran szerintem.
LedyGY kollégával kéne 1x játszanom, de neki nem ér átívelni.

-
A guru
addikt
87-es Fekir a TOTW-ben elég durva lehet.
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Se alakzatom, se taktikám nincs, szóval nem kell izgulni.

-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Mehet. De csak FUT. 22:00 körül.
-
Z'Z"
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ment pü.
-
ShiberMonkey
senior tag
Van valakinek kedve este fifázni ? A platform ps4. Este 8 felé lennék fent.
-
sz_abika
addikt
91es ratingű csapattol kaptam ki a tegnapi WL döntőben, nem tudom hogy igazságos vereség volt e egy hosszabbítás után tizenegyesből bekapott gól, mindenesetre még sose láttam ilyen erős csapatot

-
dollarZ18
tag
(#23826) A guru
Sajna mindenképp 2 kontroller kell hozzá, ha erre a trophy-ra gondoltok: [link]
-
gabigyerek
senior tag
válasz
A guru
üzenetére
Akkor biztos neked is Soros vezeti a kezed és ő a gazdád

(na de legyünk politika mentesek)Én régebben is azt mondtam, hogy amikor lenyomunk zsinorban 6-10 meccset, akkor becsúszhat, hogy sok rossz döntést hozunk ezalatt, és mivel a rossz dolgokra könnyebben emlékszünk (tipikus magyar virtus) így azt gondoljuk, hogy csalás.
Ezért egy ideig én is az elmélet ellen voltam...mármint hogy van befolyásolás a játékmenetben.
Aztán érdekes, de pont egy pozitív szériánál jöttem arra rá, hogy manipulálják a játékot. Kb 4 divíziót mentem felfelé ami a vége felé már nevetséges volt. Aztán kb 3 divíziót leestem. És én mindig az úgynevezett csúcsidőszakban játszom munkából adódóan 18-21 között.
Amikor már a középkezdéstől számított 3ik passznál már megmondtam, hogy ezt a meccset nem nyerhetem meg abban van valami, hiszen ennyi idő is elég általában, hogy érezd valami nem kerek. Többen írták, hogy mintha mocsárban taposnának a játékosok stb. Igen valszeg ez a momentum.
Én már 2-3 hónapja FUT mentes vagyok, így a 18-at biztos megveszem, de a 17-et már éreztem tavasszal hogy el kell engedni. Ahogy itt olvasom jól is tettem.
-
chop
őstag
Nalatok is doglottek a szerverek?
-
gabesz82
őstag
Nah, a fiam a nyomására megcsináltuk a Chemistry Key sbc-t (én már nem játszok több mint 3 hete), és kisétált belőle a jó öreg TOTS GG
Úgyhogy kénytelen vagyok építeni egy digó csapatot, és visszatérni a játékba, tartok tőle, hogy kb. 3 meccsig fog tartani a lelkesedés 
-
nyervi
aktív tag
ez a marha ea elérte nálam, hogy a tegnapi meccset úgy nézzem mitől olyan op-k ezek az angol csapatbéli játékosok a fifában miközben csakazértis a realnak szurkoltam

-
A guru
addikt
Valaki tudja, hogy mi a szentséges élet az az online skill game? Van egy ilyen kupa PS-en, hogy játszani kell eg ilyet, de sehol nem találom.
-
Kristof_94
nagyúr
Mekkora egy sz*r ez megint... Három főlényes győzelem, majd a döntőben jön egy Serie A csapat, ostromoltam folyamatosan majd jött egy Dybala kontra, természetesen senki nem bír vele, hisz fizikailag legalább 2 Akinfenwa a kölyök. Kiegyenlítek és végül a 94. percben Immobile fejessel megnyeri az ellenfél

Ja és persze 2 sérülés. -
MdewC
nagyúr
válasz
A guru
üzenetére
Semmi bántás, de sajnos nincs igazad.
A játék csal. Ezt nem lehet másképp írni.
Tudom, hogy jót akarsz, de ezt a részt nem lehet menteni. Fokozatok vannak, de át vagyunk verve. Ez a helyzet.Nem vagyok vak, más sem.
Ez van. Sajnálom az egészet.
Szigma: a script téma tiltott, illetve nem vették jónéven, amikor megjegyeztem, hogy aki lop / csal / hazudik, az pokolra fog jutni.
-
A guru
addikt
Nem kapok ingyen lemezt meg pénzt a Zíétől
Ma tényleg nem játszottam csak megcsináltam a jesus SBC-t. Majd holnap jövök nektek panaszkodni. 
-
marcess
senior tag
A ManU az európai szuperkupában utolsó lett

-
A guru
addikt
Hát nem tudom srácok, szerintem próbáljatok meg nem ennyire rápörögni a dologra, mert magatokat hergelitek és skandáljátok a fejetekben, hogy csal a gép, szar a játék. Nem azt mondom, hogy nincs így csak szerintem nem ennyire mint ahogy itt írjátok.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Csöppet sem ugyan az
Az EA Fifa most olyan, mintha a Real játszana a felcsúttal, de hogy Viktornak is legyen öröme, a Reál játékosokra 15 kg-os ólommelényt adnak, a felcsút szétrúghatja őket a bíró nem fog fújni, és ráadásul a felcsútnak csak egy kézilabda kapuja van. Ha ennek ellenere mégis vezetne a Real, akkor biztos kiállítanak valakit tőle, és biztos ami biztos kapnak egy 11est.
Jahh, és nem léphetnek 6 nál többet a labdával.
-
Meghivott
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Szerintem nem pont ugyanarról beszélünk. Ha igen, akkor kicsit sem értünk egyet.
Amit írsz, az akkor lenne ok, ha az EA megpróbálná modellezni/szimulálni a formaváltozást. De ugye itt nem erről van szó. A sprint levétele, a nem megfelelő irányok, az indokolatlan futások, a temérdek kapufa nem erről szól. Mikor Smalling menekül ki a 16osról miközben jön az ellen, az a kedvencem
Mármint egyik szélről jön be az ember, ő meg fut az ellenkező irányba, ahonnan amúgy senki nem jön. Egyrészt tehát nem modellezni akarnak, másrészt nem is így kéne. Talán már volt róla szó, az IRL heti formát lehetne alkalmazni a FUT-ra is, aztán eldöntöd, hogy ki kerül a kezdőbe. Így talán ok lenne, de ami most van, az nettó csalás. -
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Nem akartam beleszólni itt a nagy kifakadásokba, de szerintem ennyire nem tré a helyzet mint amilyennek itt fel van tűntetve. A valóságban sem egyformán játszik egy csapat minden meccsen. Ha valaki nézte pl. bármelyik atletico-bayern meccset a BL szezonokban, ott is a bayernnek volt 20 kapuralövése mégis mindig az atletico nyert 5 kapuralövéssel egy meccsen, és rengeteg ilyen meccs volt/van/lesz. Nyilván nem azt mondom, hogy hibátlan a játék és ennek így kell lennie mert nem, de azért nincs akkora armageddon mint itt a fórumon.

-
Szigma70
addikt
Emberek, szórjunk homokot a fejünkre bűnbánatunk jeléül.
Mindannyian tévedtünk.
Ez a Fifa rész a valaha készített legjobb foci szimulátor, és mi nem értün ehez.Nézem ezt a meccset, és tényleg olyan mint a játék. Kocogó emberek, sír a labda. Az EA csak leszimulálja ezt a játékot. Mi meg sírunk?
Ez ilyen, mint a valóság.
-
Szigma70
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Ha tudnám hol van ilyen fórum, szarbúk oldal, vagy akármi, amit olvasnak is EA kompetensek, komolyan naponta posztolnék
De nem hinném, hogy eredménye lenne.
Akik fel tudnák hergelni a népet, és megkavarni az állóvizet, azok meg kussolnak, mert fizetett EA youtuberek.
Pedig csak ha 2-3 nak lenne gerince.......
Annyira szar most, hogy már gyanakszom, hogy tényleg nem direkt van
Ha nem a 18at kérte volna a fiam szülinapjára, komolyan nem venném meg.
-
Meghivott
addikt
Az EA teljesen le akarja cserélni a már kiherélt, kiégetett, rutinos felhasználókat. Az újaknak meg majd eladja sorba a régi cumikat.
Írtátok már, de ez tényleg durván a mélypont.
A WL-kvalis csomag/játékos 8-ból nem lett meg, úgy, hogy havi elite, heti gold1 és sima WL kvalik voltak korábban. Max 2 meccset nyertem.
Neymar 10 kapufát lőtt egy meccsen. Bmeg, TÍZET.
Csak a pack miatt toltam a kvalit, a WL már megvan, de azonnal abbahagyom, ha az is ilyen lesz.
Ez így mocskos hosszú másfél hónap lesz és csak azért nem írok rájuk minden nap, mert képesek még jobban leszopatni
Szigma70 durván így van

Régen azt gondoltam, hogy jó sok hülye van, hogy kezét, kontrollert, tv-t, egyebet tör...
Bár most is inkább egy EA munkatársat ütnék inkább ki 
-
Szigma70
addikt
Minek ennek ilyen Barbie lap, anélkül is cheat volt a csávó
Olyan mint Renato Sanches, meg Mane, Sane
Gyerekek
Este 10 után egy két Sanaxal, egy felakasztott boxzsákkal a hátammögött, és imákat mormogva még lehet játszogatni, de délután 6-7 körül életveszély.
Aki nem akar strókot kapni, vagy válóokot adni, vagy felvágni az ereit, az kerülje ezt a játékot -
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
"Jesus, minek nézel te engem Puerto Ricoinak? A fickó azt mondta "Hé Zeusz" a nevem Zeusz, vagy valami gondod van vele?"

-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jé, mily meglepő!

-
Kristof_94
nagyúr

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tegnap előtt teszteltem és ha nem volt rajta a konzervatív, akkor félpályán túl akartak szerelni. New fícsör.

Inkább a már amúgyis SBCvel rendelkező Dembelét....