Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Köszi, akkor majd átállok! Ezeken át kellene gázolni, de nem egyszerű...

-
Kristof_94
nagyúr
Ha esetleg azt halljátok a hat órási híradóban, hogy: "Saját kontrollerjének zsinórjával fojtotta meg magát a fiatal férfi a FIFA 17 nevű futballszimulátor miatt. Barátnője elmondása szerint párja mindig is heves természetű volt, amikor játszott, de a legutolsó meccsén végleg elszakadt a cérna. Egy a kapufáról a kapus hátára, majd onnan a hálóba pattanó labda és egy fél percig ünneplő ellenfél után felállt, előbb mérgében szájába vette a kontrollert, hogy szétharapja azt, majd miután ez nem sikerült kettétörte az eszközt és a két résszel verte szét a monitorját. Közben azt ordította, hogy Rohadjon meg ez a nyomorult játék, meg hogy valami Emgyúszí-nak igaza volt, az EA egy csaló szemét banda.. Ezután a nyaka köré tekerte a mikro usb kábelt, majd egy mozdulattal végzett magával, miközben kiugrott emeleti szobája ablakából. Párja szerint a férfi évek óta tagja volt egy kis számú, ámde annál fanatikusabb fifás közösségnek."
Na akkor az én voltam!

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Igen, igazad van.
Én pl ezért nem tudok még ps4 pron sem játszani kormánnyal autóverseny játékokkal, mert az a kb 2 tized másodperces késés ami a kormány mozdulat és a képernyőn történő mozgás között van hihetetlenül eltér a valós vezetéstől és a valós kormányreakciótól.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
peetie1
üzenetére
Jó taktika amúgy. Hasznos tud lenne 1:0-ás vezetésnél kontrára berendezkedni, hiszen a végén az ellen valszeg már ultra attackon tolja. Nekem is sokszor bevált.
De...
Amikor a momentum előkerül, volt, hogy 5-4-1 vagy 4-5-1-es felállásra váltva PTB-ben olyan nyomás alá kerül a csapat, hogy a megszerzett labdát izomból a vakvilágba küldve is rögtön leveszi az ellenfél CBje és rúgja is vissza, aztán jönnek a bepattanós gólok, meg a távolról bevert lehetetlenségek...szóval 1:0-nál nem minden esetben a legjobb taktika. Komoly koncentrációt igényel.
-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Semmit nem számít, még FPS gaméknál sem.
Itt a Fifában ha delay van, akkor az a szerverek miatt, a játékbani beintegrált késés meg a motor miatt van sajnos. Talán a 18ban már jobban megtanulják EAnál használni az ujj motort. Bár kétlem, szarnak bele.
A motor miatti késés meg nem is lenne gáz, de a kettő együtt már halál.
Egyébként sajnos a legnagyobb probléma, hogy egy ekkora adatbázist kezelő, szimuláló program,mint a Fifa FUT része, aminek kismillió szituációban kell a játékos adatok, statok, adott helyzet alapján szimulálnia real time a gameplayt, nos ehez a PS4, de még egy jó PC is kevés már. De ha elég is lehetne, akkor sincs a program úgy megírva, hogy azt valós időben meg is tudja valósítani. Ilyen összetett, sokváltozós programrendszerhez amit egy FUT meccs igényel, igen jól meg kellene írni a szoftvert, aminek nem csak jól kell működnie, de még ezt villámnál is gyorsabban kell tenni, és megjelenítenie.
De ma már alig programoznak, sablonokkal dolgoznak.
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Mondom sokadjára, hogy kuka. Már rég kielemezték a hivatalos fifa fórumon. Szted ezt hányan próbálták meg? Nem a kontroller sz@r, hanem a játék van elcseszve.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megborult vmi a rendszerben, Kristóf kolléga Musát oltotta le.
Végre nem Dybalat vette elő, előkelő helyre került a sötét oldalon. Így tovább!
(ettől mém a gameplay no comment)LedyG: OK!

-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mikor vezetsz 3:0-ra, hagyod balanced-on a taktikát? Én minden meccsemet szoptam 1:0s vezetésről, a 80. perc környékén mindig fordított az ellenfél. Azóta ha gólt lövök ultra def, a végén meg ptb és azóta hozom a meccseket...És nem 1:0ra, mert szinte mindig sikerül még gólt lőni. DIV3-ból így felértem most DIV1be

-
A guru
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hát én eddig nem tudtam erről, játszottam úgy, hogy be volt dugva a controller (töltés céljából) és nem éreztem különbséget.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
A guru
üzenetére
Ez a V2-es controller téma érdekes lehet amúgy. A konzol szervíz oldalon ezt írják róla, talán ez lehet a kulcs "Dedikált USB mód a minél precízebb irányíthatóságért ".
Már csak az lehet az érdekes, hogy valóban számít e a FUT online résznél az, hogy 5 nanosec-el gyorsabb a jel
Erről van valami infótok? -
gabesz82
őstag
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szia, a 3 védős rendszer ellen a 4-3-3-mat kell alkalmazni és széthúzni a pályát. Legalább is személy szerint én a 3-5-2-t alkalmaztam nagyon sokáig és a 4-3-3 ellen rendre nehéz volt játszani. Csak vigyázni kell mert ha sokat elszórod a labdát (tudom hogy nehéz, mert a gép szeret a meccsbe nyúlni). Akkor létszámfőlényben lesz a középpályán.
Azt kell megoldani ilyenkor minnél jobban pressingeld a széleket mert akkor ki kell nyitnia a védelemnek. Egyszóval arra kell kényszeríteni hogy húzódjon szét a védelme. Az egyik középpályásnak meg ki kell adni hogy csatlakozzon a támadáshoz és menyjen a 16-oson belülre (Lehetőleg valami fizikálisan erős,de labdával is ügyes játékos legyen. Pl: Hamsik.) Valamint a csatárra Stay central instructiont rakni.
Elméletben így meglehetne üti mert olyankor a támadás valahogy úgy nézne ki hogy 4-2-4-é alakulna (2csatárral középeb)és fölénybe lennél. De sajnos ebben a részben ahogy a Fifa akarja úgy lesz, lézengenek majd a játékosaid, neki meg lesz vagy 5 CB-je ha beadod vagy a 16-os közelében jársz
Azok is mind blokkolni fognak mindent
De azért sok sikert 
-
Kristof_94
nagyúr
Melyik felállás jó a 3 védős rendszerek ellen? Megint kikaptam egy 3 védőstől!

Asszem ma elég a fifából. Az előbb figyeltem egy TOTS Godint 66 ezres kezdővel, erre nézegetem az emaileket, közben Godint valaki elvitte licitben. 66 ezerért. A legkisebb azonnali ár 600k.

-
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hab a tortán, hogy most 3-0-ról egyenlített ki az ellenfél, megint tehetetlen voltam.

-
Kristof_94
nagyúr
Ekkora egy szánalmas szemetet, hogy rohadna meg az egész...
DIV1 első meccsén jött egy egész jó csapattal felálló ellenfél. TOTS Falcao, TOTS B. Silva, valamelyik inform Casemiro. Asszem 433(4) volt a felállás. 21 perc után lőttem kettőt Keitával. Na itt lehozta Falcaot, a helyére egy sima Musa, illetve Casemiro helyére Thauvin, akinél mint tudjuk nincs jobb védekező középpályás...
Na innentől kezdve közöm nem volt a meccshez. Első gólja egy Musa sprint, ahol magas labdával indította, ő pedig átfutott két védőm között akik egymásnak mentek. Majd jött egy kamutizi, belőtte. Utána megint Musa, a védők megint nem tudták mi van.
-
A guru
addikt
Na pár nap kihagyás után játszottam egy draftot, döntőig jutottam ahol egy olyan csapat jött szembe hogy már az elején láttam, hogy ez gáz lesz, 0-4-nél ki is léptem, TOTS NainGOALan, TOTS Khedira, TOTS Hamsik, Messi, TOTY Ramos és még hasonló kaliberű játékosok, kár pedig most jól játszottam, meg élveztem is a játékot.
-
sz_abika
addikt
Valaki megnézi az uj Iscomat az elkövetkező feloraban? >]
PS4
-
MdewC
nagyúr
Na bakker.

Mondom végre 3 hét költözés után, végre megnézhetem szombaton a Juve meccset, hát még mindig nincs bekötve a Digi... Pedig már 2,5 hete megrendeltem.
-
sz_abika
addikt
Nagyon puncsol az EA a 18 előrendelés miatt. Marqueen 3
Van kész eddig, de eddig 2 IF lap
-
Darabokra
senior tag
válasz
gabesz82
üzenetére
ezzel arra kívánsz célozni, hogy ha jól játszom és megérdemelten lövök egy győztes gólt mondjuk a 88.percben, kötelességem elnyomni azonnal?
nem értem miért kellene, tud várni fél percet, nem kell levegővétel nélkül nyomni a controllert. Az ilyenre pontosan azok háborodnak fel, akik nem bírják a vereséget és tele vannak indulattal, még akkor is, ha egyszer jutottak el egész meccsen a kapuig. -
sz_abika
addikt
Birthday Cole lett a silver 1 jutalmam... mostmár csak ossze kéne rakni lampardot
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
84-es Heaton. azt se tudom ki ez

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
nyervi
üzenetére
86-os Schmeichel...

Tanácsot szeretnék srácok! Figyelőlistára tettem egy TOTS Mertenst, minimális licittel indul. Az azonnali legkisebb ár elvileg 1,1 millió zseton. Na most nekem van 414 ezrem. Ha eladom a drága jó MOTM Son-t és TIF Eriksent, valamint 89-es Mertenst, akkor elvileg 600k jönne belőlük, de ehhez nagyon okosan be kell lőni a BIN árakat, hogy perc alatt elvigyék őket. Megér ennyit egy TOTS Mertens egy 89-es helyett?
Akiket még figyelek: TOTS Hamsik, TOTS Khedira, 89-es Bonu, 90-es Chiellini, 89-es Buffon. 40 perc múlva járnak le.
-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
A V2es kontroller megy kábelen is. A V1 még csak tölt.
Most nyomtam 2 meccset. HALÁL. Aki ebben az időben játszik, az biztos mazohista.
Nekem konkrétan a jobb lábas papucsom bánta

Kibasztam az ablakon.

-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
...Kapunk egyáltalán?
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nincs hatása a delay-re, fifa fórumozók szerint.
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
adhatnának inkább eladhatót. eddig bármit nyitottam mind csak "üldögél" a klubban

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem mindenki engedje el ezt a részt, pár hét és itt a 18, 3 napja én egy meccset sem játszottam és durva mennyivel jobb a hangulatom, közérzetem.

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Esetleg Man. City-Liverpool, Nice-Monaco
-
Kristof_94
nagyúr
A mai MM-re van valakinek tippje?
-
A guru
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nacon revolution pro, most jön vagy jött (nem tudom) ki a 2. generációja.
-
gabigyerek
senior tag
Skacok, PS4-hez nincs olyan controller verzió, ami kábellel kapcsolódik a konzolhoz?
De, úgy hogy azon keresztül vigye az adatot, ne csak a töltést szolgálja?
Ugye mint tudjuk az optikai kábel gyorsabb adatátvitelben mint a wireless megoldás és ennek okán kérdezem tud e valaki valamit ilyenről. (mert ennél a játéknál századok is számíthatnak
) Vagy nagy hülyeséget kérdezek? -
satyátó
tag
Sziasztok. Ps4 en hogyan tufom frissiteni a legujabb keretekre a csapatokat? Updateltem de ugyanazok a keretek mint voltak. Nincsenek uj igazolasok...
-
gabesz82
őstag
válasz
#TOTTI
üzenetére
Az hogy valaki ronggyá ver nem zavar, mert jobb és kész (nem, a 6-0-ás vereség nem hendi), de a visszajátszásokat középkezdésig visszanézős, 1-0ás vezetésénél a saját szögletzászlójáig vezetős és ott labdafedezésre tenyerelős - és még folytathatnám a gyennyes stílusú emberek sorát - arcokra gondolok. Illetve a játék gyengeségeit, OP dolgait durván kihasználó embereket sem csípem, persze erről megoszlanak a vélemények.
-
#TOTTI
őstag
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én nem tudok Originen keresztül beszélni, kár.

-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem meg teljesen mindegy, minden nációban vannak aljasok, egyébiránt sajnos azt kell mondanom, hogy én eddig ahány magyarral játszottam 1-2 kivétellel mind tetű volt...
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
.

Jó annak, aki ilyenkor is tud játszani
Én csak este 11 után tudok odakerülni, akkor már a gyerekek, és a koca fifások alszanak, vagy inkább COD oznak, így az ellenfelek is a keményebb magból jönnek mindíg. Így azért nehezebb
Románok sokszor gusztustalanul nyomják, és szinte mindíg lagolnak nálam
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Uhh azt a Kurzawat megvenném.
PS en lehetetlen szerezni
Most már így a végén én is csak veszegetem a jtékosokat próbaképp
Tegnap épp 85ös Bernardeschit próbálgattam CAM ba, és nagyon jónak tűnik eddig.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nekem ők vannak, akiket be lehet áldozni: [link]
-
sz_abika
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Piszok drága...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
sztem csináld meg Totót, legjobb seria-s CAM...

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kolu sokat játszik csatárt sajna, de lőni nem tud

Általában visszaér, de én nem szeretem, ráadásul olyan vicces ahogy fut. mint egy víztorony lábakkal

Manolassal érdemes foglalkozni, de Chiellini és barna Barza tökéletes, esetleg Tonelli IF lapja
Az a Lemar la pse rossz
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miranda

-
Kristof_94
nagyúr
Köszi!
Hamarosan megveszem Abatét is. A Juvés védőkön kívül szerinted érdemes mással próbálkozni? Caldara még kicsit drága, viszont néztem 88-as Kulabát, vagy ő sokat rohangál előre? 
(#24530) Z'Z": Eriksen komoly, azt hittem a múltkori informot már nem lehet fokozni! Doumbiát is kipróbálnám, de a múltkor szívtam meg a hetekig tervezgetett és vásárolt portugál ligás csapatommal.
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Próbáltam, de nekem így is távol voltak a kaputól. A szélesben meg nem szemben mennek a kapura... Idén mind kompromisszumos volt. Pár száz kommenttel ezelőtt írtam, hogy nekem a 4-2-3-1 kéne, LF és RF szélsőkkel.

-
ShiberMonkey
senior tag
Bocsi hogy beleszólok, de ha rádobod a Free formot meg a Get into + stay forwardot akkor egész jól mozognak be , de ugye ez sokban függ az ellenfél felállásától is. Ezért is nehéz ez a játék mert se nem tudod hogy a másik hogy játszik se nem tudod milyen alakzattal fog jönni. Ergo ha valaki széles alakzattal jön akkor nehezebb lesz ellene. De ha valaki (mint tegnap ellenem) jön egy 4-1-2-1-2-vel akkor a két szélső CAM-nak sokkal több tere lesz mozogni.
Na meg ugye ez sem egyszerű mert attól is függ hogy mekkor a csapat szélesség beállítása.
Meg kell tanulni 2 alakzatot (egy széleset meg egy kompaktabbat) de néha még az is kevés. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ebben az alakzatban a 2 db CAM elég távol van a kaputól, szinte csak építkeznek, plusz nem lehet rájuk tenni a get in-t sem. Ezért volt nekem nagy dilamma a LF és RF alakzatokkal szemben, ahol 3 csatárral játszol szinte. Viszont a 2 CDM arany és a középső CAM is hasznos.
Ezért váltok IG a széles 4-2-3-1-re, ahol az LM és RM megkaphatja a get in-t, így többet futnak üresbe és ugyan olyan jól lehet támadást építeni. (A szűk hozott pár jobb WL-t, de a kompromisszumok mellett jobb a 4-2-3-1(2).LM: Sári
RM: argentin jobb lábas gyerekTöbbi ugyan az.

-
Kristof_94
nagyúr
Meccs végén gondoltam felhozom a BPL-es srácokat, hát alkottak egy szépet Mertenssel: Íme!
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem megvolt... de lecseréltem inkább a jó öreg Chiellinire, nekem nem jött be
-
Kristof_94
nagyúr
TOTS Criscito szerintetek milyen? Megéri vagy túlságosan támadószellemű?
-
bajzal
őstag
Majd a fifa 18-ban a coin-okat a nulláról újra kell kezdenem, tehát a 17-ből nem tudom átvinni a jelenlegit ugye?
mert akkor most a 17-ben fogom eladok mindent aztán eldraftozom az egészet. -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ebben az alakzatban szinte csak a középső CAM és az ST kerül gólhelyzetbe. A két szélső CAMnak jó passzosnak, a középsőnek meg jó long shotosnak kell lenni sztem
-
Kristof_94
nagyúr
Egy kis helyzetjelentés a csapatról! Mertens nagyon állat, lehet nincs meg 170, de leszívatja a védőket. El Sha és Gomez is jók, de nem sok gólt lőnek inkább csak gólpasszuk van, az sem olyan nagy számban, de nagyon nagy segítséget jelentenek a csapatban. Keita viszont meglepően termékeny ahhoz képest, hogy ő a "hátsó" CAM.
-
MdewC
nagyúr
válasz
gab.gergely
üzenetére
Én meg azt mondom, hogy online neki sem érdemes menni azok nélkül...

-
nyervi
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
lehet tényleg azt kéne. sőt, hiszek neked. legközelebb ezt fogom tenni

Szigma70: no meg Son, nem is tudom melyik színes lapja, de felrúgni sem lehet. valamelyik nap kínomban már azzal szórakoztam, hogy felrúgom, ha addig élek is....és még az sem sikerült

-
gab.gergely
tag
Most már ki merem jelenteni, a driven pass(talán a shot is) gyengébb mint a sima, ugyanúgy leszedi az AI(én 99% offline játszom), s mivel hosszabb idő elindítani, gyakrabban legyalulnak közben, szal én azt mondom, ha eddig nem állt rá a keze, már ne is erőltesse, én sokat szpok miatta

-
törölt tag
Közben Eriksen kapott még egy TOTS lapot.
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Lehet, hogy keverem.

Ez az, amikor 1 v 1 / 2 v 2 / 3 v 3 viszitek kapura és valahogy be kell lőni?

Mert ha nem, akkor sry vagyok!

-
nyervi
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
persze, az teljesen jogos, h 2-3 óra játék után nem biztos, hogy a játékot kell okolni, mert akár mekkora királynak is gondolta magát bárki anno, 2 év alatt sok minden változott, szokni kell.
pszichés gondok? egyenest agyfaszt kaptam
. azóta sem értem h ez hogyan és miért, csak azt h hiába csináltam bármit, megvertek. főleg az alap angol csapatok, ami kb 10-ből 9 meccsen jön is. a végén már csak röhögtem rajta mikor a labda már még irányban sem arra szállt, amerre rúgtam. de azt még mindig utálom mikor egyszerűen nem és nem engedi a játék, hogy kapásból lőjem a labdát, hiába nyomom a gombot, mint egy vadkan, csakazértis igazítanak egyet rajta elrúgás előtt és addigra el is vették tőlem a bogyót. eléggé elcseszett lett így a végére,de azért nem lehet mindent erre sem fogni. én még csak ennyit tudok, nem tudok ezekkel mit kezdeni, mint mondjuk ti, akik a div1-ben nyomjátok. de majd egyszer!
elvégre lesem tőletek az itt megosztott tapasztalatot és taktikát

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor vga driver, ram vagy akármi is, konzolon nincs ilyen

Csak húzlak, nekem is van pc-m, csak már nem feccölök bele sokat.
Nem éri meg, nincs olyan game, ami miatt megérné a pc, ha lenne is, biztos tele lenne csalókkalKonzol lehet butább, de beteszem a lemezt, játszok, ennyi. Nincs drivercsere, kevés ram, gépigény, a másiknak jobban megy, jobb egere van, anyámkínnya.
Meguntam
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Attól még gyere PS4-re.

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Volt rá egy hónapja, reális

Vegyél pst, nálam sosincs gond a dnf el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Végre nem Dybalat vette elő, előkelő helyre került a sötét oldalon. Így tovább!
(ettől mém a gameplay no comment)

gratula, az nekem is jól jött volna