Hirdetés
- Projektor topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Az EA Help oldalán van egy olyan opció, hogy "az előrehaladás visszaállításának kérése" vagy hasonló. Ez mi lehet? Ha kérem visszadobnak DIV10-be vagy teljes újrakezdés?

-
getdizzy
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
személy szerint én nem örülök ennek.
Építgetem a csapatom szépen lassan, majd kötelező jelleggel kell 3 ezüstöt/bronzot használnom...
nem is játszok majd a hétvégénPedig egy tök jó csapatot sikerült most összehozni
+
84+ - os SBC kicsit OPEddigi nyitások: 85 Dembele, 89 Icardi, 87 Eriksen, 84 Walcott
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
+1

-
Edgar2621
őstag
Már megint mi ez a megkötés a wlben? Mondom leülök kicsit játszani erre jön p, hogy maximum 8 gold játékos. Basszus már aki nem akarta annak is színes lapja van és felépített egy jó csapatot amivel szeretne játszani.
-
gab.gergely
tag
Ha offline játszol, ne reménykedj, h valaki szóba áll itt majd veled

Szóval én pont azt vettem észre, h csak a csillagok számítanak. Ez mondjuk összecseng azzal, h pl. egy 3,5-es Ultimate könnyebb, mint egy 5-ös WC, de azonos erősségnél azért a legendary jobb tud lenni. Max akkor könnyebb, ha a gép elleni védekezés már megy, a legendarynak könnyebb sztem gólt rúgni, mint a WC-nek.
Persze ez a normál játékmenetnél, mert az uaúgy fos tud lenni mint online(-lag), kedvencem a TOTS Bronze volt, 4-5 góllal verte el azt a csapatomat, amivel már 5 csilis Ultimate csapatokat meg tudtam verni. Most pl a TOTW ilyen, hiába fele silver, legendaryn nem tudom rendesen megalázni, pedig a TOTS-okat sikerült. -
Santana01
aktív tag
Tudtok csatlakozni ti az EA szerverre? xbox platformra gondolok..délután óta nem enged fellépni.
-
Lori82
senior tag
Megerősítettem a "B" csapatom a olasz ligásat és milyen jól tettem. 3 és fél éve FUT-ozom és a legjobb szezonomat futottam az első osztályban.19 pont és még van 2 meccsem.Ha nem remeg meg a kezem még bármi megtörténhet. 88-as Immobile és 87-es A. Gómez állatok.
Gómez 20 meccs után is tartja a gól/meccs átlagot,Immobile 40/37 . -
Blashe
aktív tag
0:49 és 0:53 között azt a visszahúzogatást mivel lehet csinálni? Tudja valaki?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Úgy úgy, Mane-Coutinho-Salah-Firmino

-
Kristof_94
nagyúr
Közben a terrorista Romából a Liverpoolba igazolt, szóval még egy sprint-szlalom játékos a BPL-ben.

-
Edgar2621
őstag
Srácok ti mit változtatnátok ezen a csapaton? [link]
A chemet bronzokkal és cserékkel oldom meg. Van most majdnem 300k-m és arra gondoltam, hogy Manet upgradelem a Tots lapjára. De nézegetve a statjaikat nem érne annyit úgy érzem, hogy váltsak rá. Viszont akkor kire költsem el a coinom, hol lehetne jobbá tenni a csapatom? Akkor sincs semmi, ha megmarad, csak úgy érzem talán ez lenne az utolsó lépés októberig.(amikor vagy megveszem vagy nem a Fifa 18at). -
dejvid8
őstag
Persze hogy akkor sétál ki valaki, mikor nem számítok rá.

megcsináltam kemény 2 darab sima upgrade-t, és 1 darab premiumot. Az 1 premiumból jött egy TOTS De Vrij. Nyilván nem használom, meg semmit nem ér, de TOTS meg walkout. Azért egy Dybala vagy Nainggolan TOTS-nak jobban örültem volna.
-
Kristof_94
nagyúr
Sok csapat opció kering most a fejemben, valakinek esetleg valami tanács 300k-ból PC-n?
Akik megvannak és komolyabbak: TOTS - Vertonhgen, Walker, Lallana, Ari, Knockaert, Dunk, Callejon, Botteghin, Fazio, ; TIF Eriksen, MOTM Son, POTM Hazard, SBC Higu, 89-es Icardi...Esetleg próbálta valaki TOTS Gayle-t? Olyan is tetszene, hogy BD Villa mellé TOTS Costa, de hát utóbbi 500k, nekem meg összesen van 306k...
Átvenni meg nem szeretnék zsetont fórumtárstól sem, mert tuti pont engem kapnának el, ami elég fájdalmas lenne annak fényében, hogy mennyit toltam bele forintban. -
HdRew
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
De videóból el fogod tudni lesni, hogy mikor mit csinál. Persze az elején nekem is nagyon nehezen állt rá a cselekre a kezem, mert a kombinációkat nem igazán tudtam, be kellett gyakorolni. Kellenek az automatizmusok, a sok meccs, ez egyértelmű.
Én például láttam a berlini döntőben, hogy kapussal kilöbböli a középhátvédnek a labdát kapuskirúgánál és az pedig fejjel haza a kapusnak, ezáltal a kirúgásod mindenképp nálad marad, biztos labdabirtoklásod lesz. (Ami vicces, mert ez a szabályok kijátszása, és közvetett szabadrúgással kéne befelé jönnie az ellenfélnek. Na de ez a fifa, nem a real life.
)Szóval vannak ilyen apró dolgok, amikre nem is gondolna az ember és mennyire hasznos.
-
Szigma70
addikt
Már bocs az ellenvéleményért, de nem, videóbol nem leszek jobb. El lehet lesni dolgokat, de a jó játékhoz a beidegződés, az automatizmis kell.
Az, hogy amikor akar az ember egy berbát csinálni, akkor ne gondolja, hogy az kéne, hanem automatikusan nyomja be a skillt, és ne agyaljon azon, hogy hogy is van, hanem a keze már adja is. Nos ez videóbol nem lesz meg, csak játékorával, tapasztalattal. Persze magát a skillt le lehet lesni videóbol, de ennyi.Ez az én véleményem.

-
HdRew
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Én rengeteg streamert néztem korábban. Még mindig belenézegetek néha, de már csak párszor, esetleg ha pakkot nyitnak vagy WL-t nyomnak, bár legtöbbször ilyen esetekben háttérzajnak megy csak.
InceptionXx jó streamer, nézd meg a korábbi videóit, sokat lehet tőle tanulni. Annyit néztem őt, hogy totál átvettem a stílusát. Passz, lefedezem, scoop turn, ballroll, body faint, ezek így egymás után jöttek nála például a 16-ban és ehhez még jött a berba-spin. Ezek most is nagyon OP cselek, nagyjából több nem is kell, néha a CR-es sarokkal átrakom a másik oldalra bejön meg a rabona stop, de ezek ritkák. Már a drag back is elég jó, csak figyelj rá, hogy jó dribblingje legyen a játékosodnak, akivel csinálod.
Szerintem ha nézel 2-3 meccset streamelve, majd utána 2 meccset lenyomsz, sokkal jobban fog menni a játék.
-
Szigma70
addikt
Jó csapat ez, bár Koulibaly nekem nem jön be, mert átmegy csatárba sokszor, és Bonaventura helyett is Parolot használtam inkább, Banegat szerettem, sztem jó CAM, de Sosa és Borja Valero is jó, sőt, Borja még jobb is.
Kettőnk között az a hasonlóság, hogy egyformán állunk a játékhoz, csak a statok és a divat miatt nem használunk játékost,
Viszont van kettőnk közt egy hatalmas különbség is, Te jól játszol, én meg
( még ) nem, így nekem a képességeimet némileg pótolnom kell a csapatommal és a játékosaim ratingjével. No ez nem megy most. Hiába tápolom a csapatot, semmivel sem leszek eredményesebb.
Most pld lett egy kék Fekírem, aki mindenki szerint állat, nálam meg szürke.
Mondjuk pont peccsnél kezdtem használni, így egyenlőre nem mérvadó a tapasztalat, de az van, hogy sima 84es Arfa kenterbe veri bal ST ben.Szóval , aki mint Te is, jól játszik, az vigéckedhet egy viszonylag jó arany csapattal is, de én próbálok kompenzálni jobb játékosokkal.
Lehet rossz a gondolatmenetem, és inkább a játéktudást kellene jobban fejleszteni, de napi 4-6 meccset nyomok, ennél többet mit tehetek?
Egyszerüen nem érzek fejlödést. Tudom, a hirtelen fejlődés után mindíg van egy enyhe visszaesés, stagnálás a továbbfejlődés elött, lehet most épp ebben vagyok nyakig
-
Lori82
senior tag
Na végre bejött egy megérzésem.A Texasi derby : Houston-Dallas. 5k befektetésből jött 70 k
Jó ,mert már 100k alatt voltam -
HdRew
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
TOTS Callejón a jobb oldali ST, a skillhiány itt is zavar, de gyors, egészen jól passzol és jól lő. 2 meccs 2 gól.
Még mielőtt építettem volna egy brutál csapatot, akkor volt IF Cuadradóm, sniper lappal egészen jó volt, illetve amikor Candrevát használtam, akkor a 86-os El Shaarawy volt a jobb oldali ST LF-ből. (Candreva is engine chemmel volt.)
Jelenleg egy nagyon alap olaszos csapatom van: Hart, Sandro, Manolas, Koulibaly, Peres, Asamoah, Bonaventura, Banega, Dybala, Perisic és TOTS Callejón.
Eddig 2/2 win ezzel a csapattal, de van mit fejleszteni bőven.
Túl jóra sikeredett a másik csapat. 
(#22069) MdewC
Köszi, Pogbával azért más az élet. 21 meccs és 23 pontja van a kanadai táblázaton azt hiszem.
(Igaz 10 meccsel többet mutat, de az a DNF-ek miatt van. Bár nem is értem, amikor DNF, ha már a meccset jelzi, a gólokat/gólpasszokat miért nem? Mert nem 1 gól lőttem vele, mikor megszakadt a kapcsolat..) -
Szigma70
addikt
Perisicet én is használtam így
tényleg jó, csak mit csinálsz az RF el?
Mert Cuadradó vagy Salah kevés ST be, Candreva meg ugyan úgy CAM ban jó.Nem a játékosaimmal van a baj, hanem a mostani játékmenettel. Lassú nekem, kell egy két nap, míg aklimatizálódok. No meg idegesít, hogy a papíron jobb játékosaim nem tudnak passzolni.

-
HdRew
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Van igazság abban, amit írsz, főleg azért nagy +1, mert ha jó a játékmenet, akkor én is szívesebben kapok ki, sőt, még élvezem is, tudok belőle tanulni, ha feltöltöm magamnak YT-re akkor meg vissza is nézhetem és láthatom mi volt a hiba is akár.
Igazából nem tudom mit mondjak, nem akarsz feltölteni egy videót az egyik meccsedről? Lehet akkor jobban tudnánk segíteni. Nincsenek meg a helyzetek? Vagy azok kimaradnak? Nekem is rettentő módon fontosak az adott posztra a játékosok, rengeteget próbáltam már ki. Például a 84-es sima Perisicet engine chemmel rakom LF-be, majd in-game változtatok felállást és CAM-ban nyomatom vele és egy állat a pali, nála tényleg csak Pogba a jobb, akit eddig használtam.

Lehet, hogy egy kisebb ratinggel rendelkező játékos adott chemmel a te játékodhoz jobb lesz. Rengeteg chemet is kipróbáltam 1-1 játékoson, míg rájöttem a tutira, vagy arra, hogy ez kuka mindenképp.

Sikerült megnyerni div1-et

(#22065) bdave16
Gratula! Hány nyitásból jött össze?

-
bdave16
senior tag

Hello

-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Amint belejövök vmi-be a napi 2-3 meccsel, addigra jön egy sz@rabb patch.
Napi 20-25 meccsel már lehet nem zavarna.Meg stílus függő is, lehet vkit segített.
Szigma: úgy tűnik.

-
Szigma70
addikt
Én sem értem, de hidd el, én most ezt tapasztalom. Nem vagyok jó játékos, de feleslegesen, csak azért mert kikapok nem írnék ilyeneket. Én ha jót játszok, még egy jó meccsen kikapni is szeretek. Nem érdekel a div1 győzelem, a kupák, meg a coin harácsolás, nyitogatás, csak a csapatra építek.
Biztos más div ben vagyunk, más szerveren, más időpontban stb játszunk.
Nem tudok másra gondolni. Sok függ az ellenféltől is.
Felsőbb osztalyokban valószinüleg kiegyenlítettebbek lehetnek a csapatok, közelebb van egymáshoz a játéktudás, nálam alsóbb, középszinten szinte minden van a 70 es ratingűtől a 90+ os ig. Sose tudni ki jön szembe. Míg div 1 ben nem kaphatsz sokkal jobbat, addig én kaphatok div3-2-1 es ellent is ugyan úgy, mint div8-10est is. Nos azok sem jobbak, mert ott meg a csapat olyan handyvel jön, amivel nem tudok mit kezdeni.@MdewC
Sztem ugyan azzal a gameval játszunk

-
gabesz82
őstag
Jah srácok, csak hogy ne csak a PS-esek nyavajogjanak... nálam Suarez nem találja a kaput, meccsenként legalább 3-4 ziccert hibáz, meccsenként legalább 2 olyan lövése van ami nemhogy a hosszú kapufát eltalálja, de bedobás!!! lesz belőle

-
HdRew
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Hát ez baromi fura. Pedig aztán a fő csapatomban van ám színes lap és sokkal jobban megy vele.
Tegnap betettem egy videót ide és az már a patch utáni játék volt.
Jelenleg küzdök a div1 bajnoki címért, 2 meccsem maradt hátra, abból kell 1 győzelem. Eddig 6 győzelem 2 döntetlen a mérleg. Lehet engem még nem szellentett meg a játék hibája?
Biztos az új winchester teszi... 
-
Szigma70
addikt
Hát nálam 88as IF Hamsik engine chemmel CAM ban nem találja a tőle 5 méterre lévő csatárt. Azért ez komoly nem? Mert ha Barza elbassza az előre passzt, azt simán aláírom, benne van, legyen, de azért ez egy játék. Nem szimulátor. Ha viszont szimulálunk, akkor legyen élethű és reális mindenben, konzekvensen. Szerintem nem sokan játszanának vele.
Örülnék én is, ha valóban kijönne a játékosok közti különbség, ami párosulna a player saját játéktudásával is, és egy kicsit profibb játékos is legyőzhető legyen, ha nekem van jobb csapatom és nem vagyok kutyaütő, és igen is kapjak ki akkor is, ha szines a csapatom de béna vagyok.
Most az megy, hogy a gyengébb, kissebb ratingű csapat simán lever, mert neki tol a gép. Este 4 meccsből 1 pontot sikerült összeszednem úgy, hogy az összes csapat jóval gyengébb volt, 15-25 kapuralövésem volt míg volt olyan ellenfél akinél 3 lövésből 2 ment kapura, de az gól. Egykapuztam szinte, de ennyi. -
etaclan1984
őstag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Igen csak a valóságban ilyeneket nem sokat kapnak a top kapusok. Nem mennyei 2ről beszélek, de a játékban mégis olyan szinten védik ezeket a lövéseket.
-
gab.gergely
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Rosszul teszed, mert a valóságban úgy is tanitják, támasztó láb mellé kell eltekerni.
-
HdRew
őstag
Én úgy vettem észre, hogy jobban számít a passzolás. Kantéra (sima 81-es) tettem egy architect chemet, azóta egy ISTEN.
A kicsi több passzos játék még mindig megy, a hosszabbak már nem annyira szerintem. (Persze a random fellövöm a védők mögé, hogy majd a csatár befusson az még mindig OP.)
(#22052) MdewC
Egy játékkal játszunk mi?

-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Igen, logikus lenne amit Citro mond, csak sajnos butított, random és scriptelt lett a rövid passz, akkora káosz van, hogy az elképesztő.
Konkrétan gagyi lett a játék. Egy autós game-nél ne kanyarodjon balra az autó, amikor jobbra húzom, csak azért mert az F1 kategória, hogy a rosszabbak is érvényesüljenek... Értitek???
Akkora csalás van, hogy arra szavak sincsenek!!!
-
etaclan1984
őstag
-
sz_abika
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Most nézem videón, hogy a driven shot az nem a lassú gurítás, hanem az erőből meglőtt. Mindegy, a fő az hogy jönnek a gólok enélkül is.
Amúgy az új patchből a legrosszabb nálam nem is a
folyamatos passz interception,
elpattogás,
kapusok tovább butítása,
hanem gyakorlatilag ha valaki mellé futsz szerelés nélkül (automata szerelés?) el tudod venni a labdát tőle. És amikor egy tisztes méretű védőtől egy Insigne úgy veszi el a labdát, hogy a védő csak nézi, az nem fain. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
a kapusok mozgása röhej... vetődni tudnak, de azon kívül lábbal védeni nem (max ha agyonrúgod őket, de még inkább akkor is arrébb lép), felszedni egy labdát szintén nem tudnak...
hétvégén úgy kaptam gólt, hogy simán hazapasszoltam a labdát és Nójer mellett becsorgott, nem is mozdult érte...
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
+1 Röhej ez a driven shot. Gyakorlatilag a legnagyobb bug a játékban mivel ezeket élőben 99%ban védi egy top ligás kapus. Értem én hogy kézzel nem ér le de mintha nem is lehetne lábbal védenie a kapusnak.
-
Meghivott
addikt
93as Thauvint használja valaki? Megvan, jópár meccsen alig csinált valamit, aztán valamelyik nap volt egy meccse amikor 5 gólt lőtt, megállíthatatlan volt.
Érdemes STben használni vagy szélsőként az igazi, esetleg szélső CMként is jó lehet? -
Én játékhiány miatt nem nagyon észleltem, de szerintem ha lejjebb is vitték a passzolást, az azért lehet, mert most, hogy bejöttek a TOTS játékosok, most már túl technikás játékosok vannak, és ellensúlyozni kellett ezt valamivel, hogy számítson is valamit az, akinek 90 fölötti passzolása van, ahhoz képest, akinek csak 80, ami felett ugye felesleges lenne a jó passzolási stat, ha már a 80-as is tökéletesen passzolna. A középpályásaimnak minden tiszta lövőhelyzet 25 méterről 100%-os ziccer volt a patch előtt, és általában be is akadt a felső sarokba. Azért ez így nem túl élethű.
A patch után nem próbálkoztam velük, így nem tudom, hogy ez változott-e...Ilyenkor lehet, hogy jól jön, hogy ezt a csapatot választottam (egyelőre tényleg rendíthetetlen
), nekem megvannak a 90 feletti statok, ugye te meg inkább a nagyfizikumú, jól védekező de "botlábú" 75-80-as lövésű és passzolású török középpályásokat ajánlottad volna ezek helyett.
Persze mivel nem próbáltam ki őket, így nem mondom, hogy nem lehet igazad, de azért szerintem jó ez a TOTS Guardado. 
Úgyhogy ha történt ilyen változás, akkor szerintem annyi történt, hogy most kb a 90-es passzolású játékos passzol úgy, mint korábban a 80-as. A 80-as meg úgy, mint ami eddig 70-es volt...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
SzakalyAti
üzenetére
igen ,ezt is ecseteltem... kézifék behúz, 8 játékosa át sem lépi támadásnál a félpályát, mindenki azonnal felpasszolja a csatároknak a labdát egy lőtt passzal, vagy belöbböli a védelem mögé és fuss forrest fuss!!!
-
Szigma70
addikt
Nahh, Dani Alvest is elviszik az angolok.

-
SzakalyAti
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, sajnos a szög nem számít. Egyszerűen minden gól ha úgy lövöd. Még ami ebben a 17-ben szerintem nem jó, két passzból gólhelyzet van. Előre nyomod a passzt, mint ha közép pályás nem lenne, mindig elér a csatárig. Nagy rohanás az egész, főleg a wl.
-
Expendable
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Jelenleg ez a csapatom: csapatMit változtatnátok rajta? Betettem a rendelkezésre álló cseréket is. (Cavani csak csere szokott lenni, de pl vele van a legtöbb gólom)
Kit adjak el, kit vegyek, stb? Pénzem jelenleg nincs, úgyhogy ha valaki más kellene inkább, akkor el kell adnom a jelenlegit.
Mondjuk még a formáció sem tuti, próbálgatok többet. Sokszor simán elfogyok a félpálya és az ellenfél 16-osa között és tanácstalanul passzolgatok. A szűk keresztmetszet biztosan én vagyok, de ha esetleg tudnátok más játékosokat ajánlani a meglévők helyett, azt megköszönném. Megragadtam a a 7-es ligában online
Köszi.
-
Szigma70
addikt
Gyerekek én mindjárt sirvafakadok.
Ez a peccs utáni gameplay valami eszméletlen fos. Értelmes támadást nem tudok végigvinni, mert mindenki elfelejtett passzolni. Ha meg el is jut a passz az emberhez, akkor az meg nem tudja átvenni. Az emberek lófrálnak a pályán, és lassú , ütemtelen az egész.
Ennyire xar mégnsose volt talán.Néztem a streamet amit kinyomott a kollega nemrég, hát nálam nem olyan a játék. Az egy álom ahoz képest ami nálam PS en megy.
-
Lori82
senior tag
Én D. Amarteyre esküszöm(Leicester).Nem a narancsárga,hanem a sima ezüst,csak gyenge a lövése.
-
Blashe
aktív tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
1920*1080-ban, amit 1280*720-al lövök ki a YT-ra. Jövő héten lesz új netem ha minden igaz és akkor meg tudom emelni a bitrate-t is. Remélem jobb lesz a minőség is egy kicsivel.

-
Blashe
aktív tag
Egy kis patch teszt és ÚJ Custom Tactic !
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
1 db van 50K-ért.
28-án, asszem.
-
Meghivott
addikt
Valaki tud mondani OP BPL silver midfildereket?
Ndong és Fosu megvan, rajtuk kívül... Mindkettő elég darabos
Köszi -
Mindenki mindig mondja, hogy mennyire szar, de azért mindenki játszik vele, rengeteget.

-
Kristof_94
nagyúr
Én is játszottam ma, de nem sok sikerrel, ugyanezek voltak... De legalább lőttem Eriksennel egy igen nagy gólt, majd feltöltöm jövőhéten.

-
sz_abika
addikt
Most jutottam ps elé...te jo eg de borzasztó a gameplay , mintha valami fifa17 paródia lenne. Mondom ugy h nyertem 3 meccset.
-
HdRew
őstag
válasz
getdizzy
üzenetére
Martial ha helyzetet lát, nem igazán hagyja ki.
Azt hiszem eddigi egyik legszebb támadásom, ami góllal végződött.
PS: Nektek mennyi idő a betöltés? (Mikortól látjátok az ellenfél csapatát és amikor elkezdi mutatni a stadiont. Ez a 2:09-től 2:26-ig elég hosszú időnek tűnik nekem, mintha eddig nem lett volna ennyi. Vagy ez is a patch része?
) -
Szigma70
addikt
-
bdave16
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nee hallod csak azzal elmenne 2 óra,hogy döntsek.
Amúgy untradeable tots és elég 1 tots kártya érte meg vmi rating. -
Szigma70
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Ez tök jó így, még annyi, hogy Bonaventura helyett egy Marchisio vagy Asamoah és akkor Pjanic jönne a jobb oldalra, Asamoah a balra, Marcinál maradhat. Ha nincs lové Marcira, Asamoah olcso és OP, akkor esetleg egy Parolo is jobb lehet mint Bonaventura sztem. De Rossi ennél a lapjánál jobb Khedira
-
bdave16
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ha nem lesz most se semmi akkor kimondhatjuk,hogy a legroszabb ilyen sorozata volt az ea-nek . Futmas,halloween sokkal jobbak voltak.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
erre gyúrok én is, hogy a sok szemetet kiszórjam majd...

-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem még jön egy SBC, garantált 1 TOTY player.
1 TOTY kell hozzá, 2 TOTW, 85-86os rating kb ilyenre számítok. Az EA-nek az a pénz ha folyamatosan elveszi az emberektől a játékosokat hogy újakat nyissunk. -
Stylerr
addikt
Nos urak, végül e helyett ez a csapat lett. Megfogadtam a tanácsotokat.
Köszönöm. -
getdizzy
aktív tag
Az összes MU játékos op...
látszik is hogy velük vannak szerződésben, a másik, meg ha el is lököd egyből lefújja a bíró.amúgy nálam sem vált be annyira, inkább Sont játszatom, na ő tényleg csúnya..

Tegnap sikerült megszerezni Callejont, játszottam vele egy meccset, és szerintem ő is hasonlóan undorító lesz

-
pckownz
őstag
Alairom, hogy O is azon jatekosaim koze tartozik, akik 7-8 fitness-t vesztenek egy meccs alatt (IF Herrerra), de a labdatartasa es a szabadrugasa hibatlan. Mondjuk ujabban finesse-t lenyomva iszonyat crossokat tud adni, egyszeruen hibatlan nalam. Neha csak pislogok, hogy 2-3vedon is collide utan elhozza a labdat.
Bar azt elismerem, hogy a 86-os ST Son vilagbajnok. Nagyon keves meccse van amikor nem talalja meg a kaput, de ha igen, 2-3 gol nem gond neki

Martial lehet jol cselez, de ahhoz abszolut nem ertek. Nalam a cover-sprint iranyvaltasban kimerul minden eyecandy es ordenare sokat passzolok a tamadokkal, altalaba ezen mennek el a meccseim is, amikor mar 3 passzal korabban ra kellett volna loni

-
Szigma70
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
Barzával sztem semmi gond, ha Bonu és Manolas között kéne vacilálnom, én is Manolast választanám, de Barza vs Manolas az nem egyértelmű ennyire.
@MdewC
Igen szar volt este. Csak azt nem értem, hogy nálam nem mentek a passzok, olyanokat adtak el, amit a fiam átpasszolt volna, és olyanok, akiknek a passz az erősségük. Ellenben az ellenfélnél nem mondom, hogy nem volt passz hiba, de szinte csak átlagos, ez hogyan lehet, hogy mindíg csak nálunk romlik el minden?
És igen, a lövésekkel is bajok voltak, és az 5 méterről találomra becsúszás is mindíg ül, persze nálam sárgát ér. De legjobban a lassú játékmenet zavar, egyszerüen az én stílusomnak-ez eléggé nagyképű- nem fekszik ez a vontatottság. -
HdRew
őstag
válasz
pckownz
üzenetére
Martial nagy király, egyedül a passzolása nem jön be. Gyorsan csinálja a cseleket, robbanékony, amolyan kicsi CR. Most in-game változtatással bal oldali ST-ként játszatom, és bal lábbal is lövi a gólokat a hosszúba.

Hazard-t próbáltam, de kicsi, könnyen elnyomható, emellett a staminája is hagy kivetnivalót maga után. Ráadásul a sprintje se valami jó, kisebbként több lépés kell, úgy vettem észre könnyen beérik a védők.
(#22001) petrin
Sonnál bugosabb játékos nincs a játékban. Az a pali.. előre félek tőle mindig.
Bárhonnan beveri egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)