Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
bundes csapatosoknak ajánlom IF Zubert LB, CDM, CM poziba is...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
ThomBoy101
üzenetére
már ne várj...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
vegyél sima reust hunter lappal és tedd be cam-ba nyugodtan forsberget, majd meccs elején csere...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
sztem csináld meg Totót, legjobb seria-s CAM...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miranda

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
nyervi
üzenetére
nekem ezzel semmi gondom (bár 4 div mélyrepülésben sztem pszichés és mentális gondok is közrejátszhattak, lehet h tévedek), meg azzal se ha vki hendizik...
csak 2-3 óra játék után div 9-10-ben ne akarjunk már mindent a gépre fogni...Minden évben offline kezdem a fifát. Szerzek egy kis pénzt két normálisnak tűnő keretre, majd elkezdem online.
Addig egyrészt egy kicsit szokom a játékot, másrészt nem bronz játékosokkal kell szenvednem. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Barell
üzenetére
Örülök, hogy idetévedtél és 2-3 óra fifa 17 játék+ 2 hsz után már rögtön osztod az igét és személyeskedsz!
Van kb 3200 hszem, nyugodtan megszámolhatod mennyi a kötekedés belőle...
Valóban, fogalmam sincs miről beszélek...Én is elkezdtem a 17et vmikor, div 2-ig nem találkoztam ilyen problémával, mint a tiéd...
Nem vagyok profi, csak már pár ezer FUT meccs benne van a kezemben, így nem biztos, de talán tudom miről beszélek...
Tudod, néha talán nem árt 1-2 tanács megfogadása!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Barell
üzenetére
haverom most kezdte újra, gond nélkül menetelt a 4. osztályig, ott beállt, mert jelenleg annyi a játéktudása!
9-10 osztályban szenvedni, már ne is haragudj, de az biza inkább gyakorlásra szorul...de nem is értem mit vitatkozol, te írtad h 15 óta kimaradt az UT...akkor meg min csodálkozol?hogy egyből div1-et nyersz?
-
LedyGyuszi
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
de most komolyan, mit vársz?
jókat mosolygok azokon, akik már dözsölik a markukat (nah majd most!nah majd most!utsó esély!!!), előrendelik az icon verziót, stb...minek?
max pár hónapig kapsz egy új élményt (de már ezen is csodálkoznék...), majd 10 patch után ugyanazt a játékot kapod évről évre...
2-3 hónapon belül úgyis 50-70%-kal olcsóbban megkapod a játékot... annyit talán megér a "keret frissítés"...
egyébként már várom, hogy végre a játékosok nagy része itt hagyja a 17-et, mert pl. nem csúcsidőben teljesen élvezetes (persze a szokásos hülyeségekkel karöltve) meccseket lehet játszani! nincs belassulás, stb...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
hátulról, a labda ugyanabba az irányba és sebességgel gurul tovább, mint ahoyg megtoltam...

-
LedyGyuszi
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
Hmmm.... KP Boateng -> Frankfurtba igazolt, még akár jó is lehet a Bundes teambe egy jó IF lapja!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
én a TOTS lapját használom ST poziban, nagyon jó a pali!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ott is meg lehet osztani egy másik emberrel, igen...ezért furcsállottam...
-
LedyGyuszi
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ha kell, akkor fél misi, de őszintén szólva nem kell mindenkiből a legmagasabb rating...
amúgy is csak funolni akarok velük, kipróbálom őket egy WL-ben oszt visszaállok a bundás-calcio teamekre -
LedyGyuszi
addikt
összejött egy raklap untradeable bpl játékos...
ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom őket. így néz ki a team: BPL
ötletek kit kire cseréljek, kik legyen a hiányzók? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
nem nagyon lépkedek ki, sztem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor léptem ki...
0:4-ről is hoztam már x-re meccset, szóval nem szoktam feladni ,de biztosan lenne az a szitu, amikor az idő hiányában mégis csak pörgetném a meccseket...
-
LedyGyuszi
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
A guru
üzenetére
nem bosszant, ha vkinek ennyi esze van a játékhoz, csak engem soha nem venne rá arra semmi se, hogy ezt az utat válasszam az "érvényesüléshez". de pl. az sem, hogy BPL csapatot építsek... egyedül az bosszant, hogy a védők jó pár löbbölésnél serdülő8as hibákat vétenek. én maradok továbbra is az offenzív. passzolós, "kijátszós" focinál ha érvényesülök, ha nem...
Mondjuk biztosan élvezetes meccs lehet, amikor 2 kontrabajnok találkozik...

-
LedyGyuszi
addikt
Végre bekötötték a digit, így 2 hét után sikerült normális netkapcsolattal meccseket tolni...
Látom futóbolondoké lett a világ!
38. perc 0:4, 2 belöbbölöm a védők mögé a hülye úgyis luftot rúg/mellé fejel gól, 1 70 métert tolok a labdán sprint gól és 1 gól 40-ről (persze az össze visszajátszás végignézve), ez a 4 helyzete volt emberünknek a 120 perc alatt, igen ennyi idő alatt, mert sikerült kiegyenlítenem (azért 4:4-nél megnéztem volna az idióta sprint bajnok fejét), sőőőt...jött még pár ziccer, kapufa, de tizikkel sajnos elvéreztem...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
én biztosan nem veszem meg, max a blek frájdéjes akcióban féláron....addig úgyis lesz 68 patch...

semmi újdonsággal nem fogtak meg! Tavaly is csak az új motor miatt vettem meg, idén már az sincs... -
LedyGyuszi
addikt
Urak!
MLS TOTS ma várható vagy mikor?
thx előre is
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
persze, ha van 10.000 játékosod, amit nyitottál, akkor nem az...

de ha van 800, akkor már mehet a matek...
meg én 10 kilépéses meccset sem akartam lenyomni...
egyébként meg felét nem értettem, amit írtál...ua a nemzetiség szerintem ugyanabba a sorba kell...
-
LedyGyuszi
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
evibly
üzenetére
nekem megvan mind2, de még egyenlőre kevés a tapasztalat velük. Xabi elég jó szűrőnek tűnik, Lahm eszén pedig elég nehéz túljárni...

(#23193) Darabokra:
Sanéra még ha húznak +3/+4 ratingot, akkor is csak egy átlagos RM/RW/RF lenne, semmi extra...
Bundesben viszont kevés a jó RM/RW opció
-
LedyGyuszi
addikt
James -> B.Müntyen...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
sztem elég a 81es lap is, mondjuk nem tudom árban van e különbség, de ha jól rémlik, akkor teljesítményben szinte semmi...
mondjuk a lábak szükségessége is függ a felállástól... nekem a szélsőim általában a hosszút szokták lőni, vagy finess a rövidbe... de pl. aki mindig visszaveszi a labdát és tekeri ellentétes lábbal a hosszúba, annak már az én elméletem bukta, mert akkor ellentétes lábak kellenek...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
alapvetően igyekszem minél jobb WF-os játékosokat alkalmazni.
di maria 2*WF-tal nálam abszolút nem lenne opció...
Thauvin pedig jobb szélen bal lábas, 3* WF-tal nálam szintén nem adja
ha pénz egy 85ös Dembelére, akkor őt ajánlom!de lehet egy próbát tenni a rare gold lapjával is, Architecht chem lappal...
-
LedyGyuszi
addikt
Totti tiszteletére összedobtam ezt a csapatot:
CalcioA
MArquinhos TOTS verzióban persze...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem eddig abszolút bevált, kapuval szemben mindent bever...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
amúgy sztem olyan magas rating nem kell, mivel úgyis csak az alap lapját kapod meg és csak akkor tuningolják fel, ha za kapta a legtöbb szavazatot? vagy rosszul olvastam?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
asszem be kell áldoznom SBC Cavanit és TOTS Llorist...

-
LedyGyuszi
addikt
Nem nagy szám, nem is sokat draftozok, de sikerült behúznom életem első online draftját...

4-5-1 2 irányítóval elég parádésan működött...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
de ha megnézed, akkor nem vezeti a labdát, hanem hosszan megtolja...ott általában kijön a gyorsaságbeli különbség...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
bocs, de most mit is kell nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)