Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
ez is igaz amúgy, Manéval rengetegen játszanak..
csak abból gondolom, hogy gondolkodás nélkül Sanét szavazzák, mert sokan a ratingra mennek és az azt jelenti náluk, hogy egy 84-85ös Sané jobb mint a 82es Mané..
vagy pedig Manénak olvassák a Sané nevet.. 
-
LedyGyuszi
addikt
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
ettől még a bpl fanok szerintem Sanet szavazzák, és belőlük van a legtöbb..
mostanában nem is találkoztam Bellarabival ellenfélként. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
evibly
üzenetére
nekem megvan mind2, de még egyenlőre kevés a tapasztalat velük. Xabi elég jó szűrőnek tűnik, Lahm eszén pedig elég nehéz túljárni...

(#23193) Darabokra:
Sanéra még ha húznak +3/+4 ratingot, akkor is csak egy átlagos RM/RW/RF lenne, semmi extra...
Bundesben viszont kevés a jó RM/RW opció
-
Z'Z"
őstag
válasz
Darabokra
üzenetére
Nem hinném, hogy most azért nyerne Sane, mert Premier ligás. Szerintem Bellarabi több embernek a kedvence lett idén, és azért ezt sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ha csak az OP kategóriát néznénk, akkor magasan vinné a pálmát.
Szerintem!
Aztán lehet, hogy a végén Lucas lesz a befutó.
-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Egyébként End of Era Lahm/Alonso lapokat valaki begyűjtötte már? Vannak tapasztalatok? Érdemes foglalkozni velük?
Nálam a végső csapat alapvetően Bundesliga, szóval tudnám őket használni...
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
most válaszoltad meg, miért nem Bellarabi lesz a győztes.
-
Darabokra
senior tag
Üdv! Szerintetek ha ma pl Sane lenne a futties győztese, milyen lapja jönne ki? kb 84es ratingot kapna? Engem az érdekelne, hogy kb milyen rating lesz a követelmény. Mert betáraznék akkor olyan játékosokból, mivel eléggé felmegy az áruk, ha kijön az új futties általában. Butland-nél 83as rating kellett, Smalling-nál 84. Arra gondoltam, hogy ha Sane jön ki akkor kb 82es rating kellene. Szerintetek?
-
Z'Z"
őstag
Srácok,
Én besz@rok ezen a játékon.
Most nem akarok rinyálni, ne értsetek félre.
Mivel csak bosszúságot okozott eddig a játék, ezért nemrég eljutottam arra a szintre, hogy törlöm a klubomat, de pár játékost sajnáltam volna, így maradt minden.
Inkább csináltam egy új accountot, csak szimplán kíváncsiságból.
Egy viszonylag olcsó Bundesligás csapatot sikerült összehoznom pár nap alatt, amivel nekivágtam a DKT-nek.
És ami számomra meglepő, hogy első nekifutásra sikerült behúzni, persze nem volt egyszerű.
Ezek a „futóbolondok” teljesen lefárasztanak.

Ráadásul az ilyenek néha úgy átfolynak a játékosaival a védőimen, mintha ott se lennének.
Egyébként ezek után nem tudom eldönteni, hogy mi a jobb?
Ha van pl. egy fullos TOTS teamed, vagy csak elég egy „egyszerű” csapatot építeni, hogy érvényesülj.Na de a lényeg, hogy jött egy Fahrmann, így be tudom építeni a csapatba.

Valaki, vélemény róla? -
nyervi
aktív tag
köszi szépen!

-
kicsirobi
tag
Sziasztok,
A mai nap elkezdtem játszani újra, és offline online meccsnél egyszercsak megáll, és kilép.
Mi lehet a gond? -
-
A guru
addikt
-
kiserik
senior tag
Köszi szépen. Nálam védett 7 meccset, de szörnyű volt, lehet, hogy csak rossz szériát fogtam ki. Rápróbálok ismét
Rooney milyen CAM-ben? Kicsit riaszt a WR (med/hight), illetve Barkley-n gondolkodom még. -
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi szépen. Az a baj, hogy nem találtam még értelmes angol CAM-et (akit meg is tudok fizetni
), Allit próbálgatom, de egyik meccsen lehoz egy tűrhető szintet, utána meg teljesen haszontalan (ugye csak a 82-est tudom megvenni). Kapusok közül ki ajánlott? Lehetőleg 20k alatt PC-n 
-
Lori82
senior tag
Ja és azt elfelejtettem mondani,hogy kb 500 000 coinnál ne legyen több
Mindig coin gondok vannak 
-
Lori82
senior tag
86-os IF Can helyére keresek valakit CDM pozicióba a PL-ből.Az sem baj ha CM,csak jó legyen.2 CDM-el játszom,Kante,IF Gueye van az egyik oldalon,a másik oldalon meg a 86-os Can és Matic.Maticot szeretném lecserélni egy jobb játékosra,mert nem érzem elég stabilnak a kp-t.Sima Pogba vagy narancssárga Yaya Touré a kiszemelt. Statok alapján Touré jobb,de mi a helyzet a gyakorlatban??
-
bdave16
senior tag
A DKT-ban a csoportkörös és a kieséses szakasz játékosai is nyithatóak,tehát megint nyitható az rb ronaldo
-
HdRew
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Ma reggel, mikor alig vannak a szervereken, negyed7 körül felmentem, játszottam 4 meccset.
A 4 meccsből 3 rage quit.
Szóval ha jó a gameplay, akkor nincs gond, de nekem nincs arra energiám, hogy lehetetlen időpontokban játsszak. Pedig ilyen "lehetetlen" időpontban azért szerintem nem rossz játékosok játszanak.

De nekem ennyi elég is volt, pont ez a különbség fáj nekem, hogy normális időpontban játszhatatlan a játék.
(#23161) Blashe
Ezt csináltam, 4-4-1-1 felállással játszok, nagyon adja, 88-as Hamsík 8 meccs 14 gól 3 assziszt.

Csak hát a gameplay..
(#23162) Stylerr
Lehet, hogy idegesítő a sírásom, de nézd meg a többi streamert is akkor kérlek. Aki valamilyen szinten is picit komolyabban veszi, látja a hibákat, látja, hogy mik történnek normális gameplay mellett és mik azok a dolgok, amiket már 1 éve nem tudnak kijavítani a fejlesztők. Mdewc is nyomott egy rage-et ellenem, mert délután fél5-kor a gameplay egyszerűen akkora fos volt, és úgy összejött nekem minden, hogy az gusztustalan volt. Nagyon sajnáltam szegényt, tudom milyen érzés. Pedig ha valaki, akkor ő nem gyengén tolja, de nagyon nagyon nagyon nehéz a gépnél jobbnak lenni.
-
Marchocius
tag
Vissza is raktam De Gea-t, később ha lesznek olyan meccsek aminek már nem lesz tétje, pl tuti a feljutás és lehet menni a div győzelemért lehet visszarakom, de ha nem akkor jó lesz az a 86 os rating egy sbc be

-
Blashe
aktív tag
-
Egy hét múlva
Hunreeth
Már megint felcseszett ez a játék, vezetek 2:0-ra, aztán elcsalja 2:3-ra.

-
HdRew
őstag
Na, hát srácok sziasztok, én elköszönök.
Vicc ez az egész játék, mindenki tudja miről van szó, én abbahagytam, és eladom a ps4-et is.
Nektek kitartást, sok sikert, ne idegeskedjetek rajta, baromira nem éri meg, a gameplay egy fos, legalább már tartalom úgy-ahogy van.
Viszlát és köszi a tanácsokat!

-
Lori82
senior tag
Megvan a 86-os Butland.Első meccsén kapott egy hármast
Milyen lapot érdemes rárakni? Én az összes kapusra Cat-et szoktam rakni.... -
Blashe
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ha megfigyelted, sosem nézem a visszajátszást...Csupán azért nem nyomom el, hogy tudjam olvasni a chat-et.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Lori82
üzenetére
Mindegy, hogy melyik rózsaszín lapot rakod be.
Én csak a Smalling SBC-t csináltam meg, azért tudtam megcsináli most Butlandet.@Kristof_94
Ha jól emlékszem, te korábban beraktároztál rendesen a magas értékű lapokból.
Így azért könnyebb, mert tényleg nagyon elszálltak az árak. -
dudu5130
őstag
Üdv!
Az egyik haverommal szeretnék játszani neten, de nem tudok. Meghívom egy meccsre, akár FUT-ban akár sima barátsagosra de nem tölti be. Elfogadjuk a kérést de kis töltés után azt írja, hogy szétkapcsolt. Mit kellene tennünk, hogy sikerüljön? -
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valamit félreértettem? Ahoz,hogy megcsináld a 85-ös Butlandet,nem kell hozzá a korábbi Butland sbc-ben megszerzett rózsaszín Butland?
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még csak egy meccset játszottam vele, de szerintem megéri. Kb. 30k-ból csináltam meg, mert volt egy SBC Etom, illetve egy Futties Smallingom.
Őt nem csináltam meg, mert szetintem nem érte meg, azért áldoztam be ide. -
Kristof_94
nagyúr
Bugland rózsaszín lapját megéri megszerezni?

-
Lori82
senior tag
Amióta mindenki kék lapokkal rohangál,nagyon nehéz az életem a WL-ben.Stabil Gold 2-es player voltam ,az utolsó 3 alkalommal a Gold 3-ért is komolyan küzdök.Tegnap minimum 3 csak kék csapattal találkoztam.

-
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tegnap az orrom elől vittek el egy Pogbát 45 000-ért PC-n
Kicsit benézte aki kirakta, 450 000-et szeretett volna kapni érte( kb ennyiért megy) de elcseszte és sajnos lassú voltam. -
Konzolon belül egyértelműen PS4. Már az előző konzolgenerációban is PS3-on sokkal többen játszottak FIFA-val (keress rá hogy FIFA eladási adatok), pedig akkor a PS és az Xbox konzol eladási adatok egy szinten voltak (Xboxosok nagy részét az amerikaiak tették ki, ott meg inkább az amcsifoci megy), de jelen generációban a PS4 nagyon sokkal vezet az Xbox One előtt eladási adatokban így abszolút nem kérdés a dolog.
Itt Magyarországon az európai átlaghoz képest az Xbox elterjedtebb, feltehetőleg azért került be itt jobban a köztudatba, mert csórók vagyunk és az Xbox360 feltörhető volt a kezdetektől, így lehetett vele ingyen másolt játékkal játszani aztán emiatt itt viszonylag népszerű lett az Xbox360 is, ebből adódóan az utódja is mert az emberek szeretnek márkahűek lenni. De világszerte összességében PS-en játszanak sokkal többen FIFA-val. Na ezt szerintem túlelemeztem.
Ez némi info.
-
BMS
őstag
Hali
Melyik platformon játszanak többen a fifákkal általában? Pc,ps vagy xbox..találok valahol megközelítő számszerű adatot?
-
Blashe
aktív tag
4 rész alatt 5 osztályt nyertünk meg ! Vajon meddig tart ez a jó széria ?!
-
Tegnap engem úgy elpicsáztak az első meccsemen Div1-ben, hogy távcsővel kerestem a labdát, el is ment a kedvem ettől.

-
Szigma70
addikt
Pont ebben különbözik a magyar foci a többitől
A többiek mindíg ugyan azt csinálják ujra meg ujra, passzolnak, elfutnak, gólokat rugnak. Bezzeg mi magyarok nem. Mi nem ezt csináljuk. Nehogymá' ugyan azt csináljuk mint a többiek

-
Edgar2621
őstag
válasz
Blashe
üzenetére
Körbe körbe, ki szélre, a gép játszik, ügyes vagy 😂😂😂 Nekem is volt már hasonló magyar ellenfelem. Kétszer elmentem szélén, bepassz és gól. Erre azt mondta ugyanazt csinálom folyamatosan. Utána többször cseleztem, pár nem jött be, azt mondta "tesó ez ellenem nem működik". Utána rúgtam egy szép gólt, összjáték és csel is volt benne, erre azt mondta megint ugyanazt csinálom és rage quit😂 Ja és ez div1ben. Vannak állatok na
-
Blashe
aktív tag
4 éves fifa pályafutásom alatt ilyennel még nem találkoztam! 22:30-tól van az érdekesség.
Remélem a srác nem fórumtag.
-
Blashe
aktív tag
Folytatjuk DIV6-ból!!! [link]
-
Szigma70
addikt
válasz
dracox
üzenetére
Pedig vihetnék annyiért.
Abból kijönne egy jó kreatív csatár, és még maradna is. Bár a jó játékosokat már elvitték. Egy Lacazette jól jött volna Dybala mellé

Bonut meg megértem. Összebalhézott az edzővel, 30 éves, kapott egy 5 éves szerződést, jó lóvét

@MdewC
[OOFFJó nyralást, holnap én is gó -
A guru
addikt
Sziasztok! Most látom hogy az eheti knockout reward egy TOTT player lesz. Treadable lesz vagy ebben ne is reménykedjek?

-
Edgar2621
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Akkor azok az ellenfeleid nem csinálják jól. Ez már a játék eleje óta op, nem is változtatott rajta az Ea. Ha megfelelő játékos áll ott, a labda megfelelő helyre jön megfelelő erővel és jó ütemben nyomja le a lövés gombot + jó irányba húzza az analógot, akkor elég sok be tud menni belőle, néha még akkor is ha jól ismered ezt és megfelelően védekezel ellene. Próbáld ki, jó variálni a szögleteket, egy kis szöglet, egy a rövidre, egy a kipattanóra, egy a hosszúra, egy be a sűrűbe stb. És akkor kell ám váltogatnia az ellenfélnek.
-
-
Szigma70
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Attól függ, ki áll ott a röviden.
Sok gólt szereztem így Dzekoval, Germainnal, Perisicel.
De mostanság is bemegy egy kettő, Laca, HiguA másik fele, hogy sok ilyen belövés ujra szöglet lesz, vagy ha nem, akkor is ritka a kontra belőle, mert oldalra vágódik a labda
Sztem
-
Megfigyeltem, hogy nekem mindig a rövidre ívelik a szögletet és be akarják csúsztatni, minden ellenfelem ezt csinálja és sokszor veszélyes volt, de gólt még nem kaptam így. Mi értelme?
-
dejvid8
őstag
Na, újítottam kicsit a csapaton. Tegnap este még úgy volt hogy a sima IF D.Luizt veszem meg, errefel addig-addig gyűjtögettem és tradelgettem, hogy összejött a pénzt a Birthday verzióra

Így már a védelem is elég fullos szerintem.
Egyébként Alves meglepően jó, nem gondoltam volna. Nagyon tetszik RM-ben. Butlanddel még nem játszottam, bár gondolom nem kell aggódnom miatta...
-
Blashe
aktív tag
DIV7-ből folytatjuk a küzdelmet, immáron olasz csapattal !!!
[link] -
DallasKorben
csendes tag
Üdv mindenkinek. Vki próbálta már imotm bernardeschit, szerintem állat. Első meccs mester hármas, és meccsenként hozzz 1 gól átlagot eddig 7/9.

Illetve köszönet blashe kollégának streamjének hála sokat javult van játékom tegnap 6/5 win, zsinórban 4 win, igaz csak div. 6. online. De eddig csak stagnáltam, lehet megindulok fel felé. -
Kristof_94
nagyúr
Futties Butland amúgy megéri?

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én sem,de ha jól tudom Bonucci pont az aki Torino drukker,de ugye Juve játékos . Ott az érne fel kb. a Barcából realba .
-
Blashe
aktív tag
Folytatás srácok...nem állunk meg ! Legyőzzük az EA-t !

-
Kristof_94
nagyúr
PC-n hogy alakulnak az árak?

-
bdave16
senior tag

2x egyenlített 90. és 120. perc . KÖSZÖNÖM AZ EA-NEK,HOGY LÉTREHOZTA A RÓZSASZÍN BUGLANDET! -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezek az új End of an Era SBC-k azért jóval könnyebbek, mint a Totti-s volt. Xabi Alonso elég brutál.

Nem válasz akart lenni.
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
4win után elkezdi adni a jó playákat és azért kaptad a komoly csapatokat,mert kevesen járnak ott ahol te már pénteken.
-
toome1985
tag
Úgy berágtam hogy csináltam is egy topicot neki itt:Pro Evolution Soccer 2018
-
toome1985
tag
Hat igen. Jatszottam par meccset de vicc az egesz jàték. Tavaly csak mondogattam de iden inkabb visszaterek a jol bevàlt Peshez. Ha pc-n tolnám már idén megvettem volna de eljutottam oda hogy ilyen okadek gamepalyt semmi nem ellensúlyoz, sem a licensz sem a csillogàs. A futban ugysem számit a licenszelt csapatok mennyisége. Akkor mitől lesz kevesebb a myclub? Majd ea access kereteben kiprobálom ezt is de egy fillérrel nem fogom támogatni ezt a rohadék bandát mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

csak abból gondolom, hogy gondolkodás nélkül Sanét szavazzák, mert sokan a ratingra mennek és az azt jelenti náluk, hogy egy 84-85ös Sané jobb mint a 82es Mané.. 

Pedig jobb volna újat kezdeni FUTba erre a kis időre.

legalább 3db , 1v1 driven shotot fogott Lacától és segített egy 3-0 megszerzéséhez.