Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
A végefelé a 16 is ennyire fos volt? Én karácsonykor kezdtem vele, az volt a PS hez, de nem rémlik, hogy ennyira xar lett volna
Más
Depay helyett van értelmes alternatíva francia csapatba?
Nem mintha a másik oldalon Dembele annyira adnáNálam semmivel nem jobbak mint Lemar és Thauvin
Talán Depay szabadrúgásai
Néha ingame Depayt behúzom ST be, Fekírt meg a helyére, és istenbizony jobbak ott. -
sz_abika
addikt
Az az érzésem, h nagyon n akar gazdagga tenni az EA.
Untradeablekent hullanak a jobbnál jobb lapok, de amugy no luck.
Es most Tots Salaht biztos nem cserelem le a friss ropogós Dembelere, telthaz van RM poszton
-
törölt tag
Végre, Florenzi nyert.

Viszont MLS TOTS nincs.
-
Edgar2621
őstag
Persze hogy játszunk, mert nincs ami jobb lenne. Kipróbáltam a Pes18 bétát és semmivel nem volt jobb mint a Fifa, sőt. Van pár játékelem, ami jobban tetszik, például sokkal jobban védekezik az ai, nem kell ráváltani a játékosra, szépen fut az ellenféllel és szerel is. A passzok is reálisabbak és az ai úgy egyébként is okosabbnak tűnik, jól helyezkedik. De olyan hibák is vannak benne, amik miatt nem választanám. A lövések például még mindig olyan keretesek, mintha nem is láttak volna még focimeccset a Konaminál. Gyakran előfordul az össze-vissza pattogó labda effektus is, amit a Fifaból már ismerünk. És a szokásos, hogy sprintből úgy áll meg a játékos, mintha kocogott volna. Ott is sok a random esemény nekem, persze az életben is előfordulnak előre nem látható események, de nem ennyi és nem ekkora furcsaságok.
-
Meghivott
addikt
Amúgy draftból esett mostanában bármi szuper lap?
Nem éri meg draftozni sem már.
Igaz, én nem a +10-15K-t várnám tőle, hanem mondjuk azt, hogy 4 draftonként esne valami színesebb lap.
De semmi. -
Edgar2621
őstag
Engem Timofey Kalachevvel örvendeztetett meg az Ea😂 [link]
Egyébként imádom az sbcket, ilyenkor mindig keresek a lapokon még akkor is ha utólag nézem őket. Például elköltöttem kb 10ezer coint, de jött 30 mert láttam hogy kiket visznek és vettem belőlük majd kiraktam jóval drágábban és mivel elfogytak elvitték őket.Ma játszottam megint 8 meccset a wlben és 6 win jött, két vereség tizikkel, de olyan meccseken amikért elnézést szoktak kérni az ellenfelek. Annyira de annyira érezhető amikor valakit tol a gép. Az egyik srácot például elvertem, de olyan agresszíven támadott le a csapata, ami nagyon ritka, minden egyes passzra oda kellett figyelnem. Meg is kérdeztem tőle, hogy mégis milyen beállításokkal játszik? Vagy csak ennyire jól és gyorsan vált. Erre írta, hogy fogalma sincs, ő mindent ugyanúgy csinált mint szokott de a játékosai mentek maguktól mint a mérgezett egér. Na ezeket a meccseket kellene az Ea orra alá dörgölni, hogy akkor hogy is van ez a hendi és ai rásegítés fiúk? Az utolsó meccsem is hasonló volt, csak ott a Vardy, Musa stb. Nif lapos csapat volt legalább olyan gyors és erős mint az én Tots játékosaim. A legviccesebb a Tots Kane-Nif Vardy összecsapás volt, amit úgy vesztett el Kane (nem is egyszer) mintha valami bronz játékos lenne 0 fizikummal. Megnéztem és ig adatok alapján: strength Kane-99, Vardy-69. No comment.
-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pack Opening stream?
Látni szeretném, ahogy kisétál Niko.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
2-án, vagyis itteni idő szerint 3. játszanak, ezért nem hinném, hogy a köv. hétre halasztják.
Ahogy néztem az előrejelzéseket Niko 89-90 lehet.
Kíváncsi vagyok, illetve az SBC-re is. -
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mennyi az a maradék?

-
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
LedyGyuszi
addikt
Urak!
MLS TOTS ma várható vagy mikor?
thx előre is
-
nyervi
aktív tag
én offline-ban csináltam, ott is a kupa részénél, mert nem akartam elcseszni, hogy ott legalább már div3-ban vagyok

más: tudom h itt nem nagy szám a csupa div1-es játékos közt, de végre megnyertem egy wl selejtezőt és bejutottam
no jó egyszer már játszottam, de akkor valamiért az EA csak úgy engedte h induljak -
kiserik
senior tag
Azért, amikor Sigurdsson hátrányból lefutja Sterlinget, az felbecsülhetetlen

-
TBMC
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
köszönöm!
a 10 meccset online vagy offline is le lehet játszani?
ha kilépek akkor is megkapom?illetve ha offline kilépek és megkapom az DNFnek számít?
köszi!
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Akkor jó drága lesz a semmi.

-
MdewC
nagyúr
Még valamikor pár hónapja csináltam paintben egy kis összefoglalót az idei részről, még mindig megállja a helyét...
Szívem szerint felraknám a hivatalos ea fórumra, csak tuti, hogy letiltanának... 
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Gáz vagyok, ha össz-visz van 15 gold játékosom, mondjuk 10 bronz és 3 kölcsön IF az egész keretben?

-
Lori82
senior tag
1 Mega pack,2 premium players pack,4 rare gold pack + a Marquee teljesítéséért kapot pakk.8 csomagból jött egy Carvajal ,1 Mandzukic és egy Willian Carvalho. A marqueért meg kaptam egy 86-os csiga Dzekot.Vicc

-
dejvid8
őstag
Nem értem mi a francért játszom ezt a f*shalmazt, ekkora sz@rt mint ez az idei FIFA, hihetetlen.
Tegnap este 3 draftot nyomtam, 2-t megnyertem, 1nél pedig 3ig jutottam el, de az is oké. Nem kaptam semmi különös nyereményt, de nem is az a lényeg, hanem hogy jó volt a játék, nem csalta el az EA. Nem mellesleg az 1. divben vagyok, szóval ha nem csal a játék, mindig megy a draft.
Ma este viszont, 4-et draftoltam , mind a 4-nél az első körben kiestem. Mert nekem 20/15 egy sem gól, 5 kapufa, ellenfélnek 1/1 és gól. Persze a TOTS Griezmann, Messi és Ronaldo az ajtó ablak helyzeteket kihagyja, bárhogy rúgom (tegnap, meg általában ha nem b*szakszik a fifa az bemegy), a 95-ös Modric és Iniesta nemtud egy egyeneset passzolni. A TOTY Ramosomat ellöki egy noname goldcsatár. a TOTS Oblakom 2-2nél beüti a labdát a saját kapujába, így öngól, a 93. percben. EZ WTF AKKOR? 60k ment is a kukába. Ja, és persze hogy draft tokent egyszer sem kaptam.
Hogy rohadna meg ez a sz*ros bugos scryptes játék, fúú de felszabott...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
persze, ha van 10.000 játékosod, amit nyitottál, akkor nem az...

de ha van 800, akkor már mehet a matek...
meg én 10 kilépéses meccset sem akartam lenyomni...
egyébként meg felét nem értettem, amit írtál...ua a nemzetiség szerintem ugyanabba a sorba kell...
-
gab.gergely
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem egy ördöngősség. Egymás alá : (fölé
) ugyanaz a liga, ua. nemzetiség, mindkét oszlopba, a harmadik más nemzetiségű, de az egyezzen a másik oszlop szemben levő komáéval. (pl. török liga/brazil koma, szemben spanyol liga/ argentin koma, oszt mindkét ligában találsz egy spanyolt egymással szembe, főleg h nem is kell gold legyen). -
Lori82
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ezt nem is tudtam. Akkor is meg van a loyalty,hogy ha te nyitod a lapot valamilyen pakkból,nem muszáj lejátszani a 10 meccset?
-
TBMC
addikt
skacok!
hogy tudom megcsinálni a year of the rooster sbct?
minden lapom 9es chem. hogy tudok elérni 10et? akárhogy válogatok sehgy nem jön ki. (vagy de , de akkor nem felel meg a többi feltételnek) -
evibly
senior tag
Olvasom az élménybeszámolókat nagyokat bólogatva. Kabaré, ami van, de az egészet az egyik ellenfelemtől jött üzenet jellemzi a legjobban:
"loooool r.i.p. u should have won gg" (ez így lehetne a Fifa 17 mottója is, nem?)
Azaz nekem kellett volna nyernem. Az utolsó percig 0:0 volt, nekem üres kapus helyzetek fölé, mellé, kapufára rugdosása, neki meg egy odapattanó, mákos Son ziccer a végére. Ez a legjobb visszajelzés arról, ami zajlik ebben a játékban, de nem akarom szaporítani a szót, mert sokan sokszor leírták.

A lényeg: már sima rare gold csapatokkal bohóckodom, ahogy jön a b.szakodás, kilépek. És minden alkalommam megerősít a cucc, hogy a következőt nem veszem meg, ezt ez EA ügyesen intézi.
A TOTS SBC-t azért megcsináltam, Taisont dobta, lehetett volna sokkal rosszabb is.
-
Lori82
senior tag
Valaki megcsinálta Pink Sterlinget a 85-st? Érdekelne,hogy milyen,mert lehet,hogy kipróbálnám a sima Hazard vagy Martial helyett.Persze,csak akkor ha nyújt egy kis pluszt .
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nem. Nekem legalább is bal láb balra, jobb láb jobbra. Mindenki más úgy használja, ahogy akarja. Ebben az évben nincs idő kapura fordulni a legszorosabb meccseken. (Legtöbbször.)

Sima 4-2-3-1-re gondoltam, a szűkre. De így is jó! Immobile nem kell a kezdőbe, ST-be mehet Radja, akkor lesz még egy CM ha alakítod meccs elején és Immobile jó lesz szuper cserének. Salah LF, Insi RF és Sári ST.
70
35
Szervezett
65
45
65
Free
55
40-45
45
FedezésLF és RF: drift wide, get in, Press back line
ST: get in, press b l
Középső CM, LB és RB: stay back -
sz_abika
addikt
Ez olyan pofás bekkelős csapatnak nézne ki, hogy nem is lenne kedvem átalakítani
Meg gyakorlatilag mindenki untradeble, szóval nem alternatíva az add el és vegyél XYt.
-
sz_abika
addikt
Hát csak 1 meccset játszottam DIV1ben, de érdekes lett az alakzat váltás. Végül 4-3-2-1et hoztam le, kellett a chemhez. Nagyon nagy tömegek jöttek előre , gyakorlatilag 6 fő támadt, ennek az eredménye 6 lőtt gól lett (Premium Sári 2gól + gólpassz), 3 kapott ellenében.
Viszont szerintem Dybalát eladom, valahogy mindig helyettesíthető. CAMban Sári, ST-ben Immobile, CFben Higuain. Egyedül LM Insigne poston érzem upgradenek, de oda meg nincs chem.
-
Szigma70
addikt
Na jahh, kipróbáltam ismét este, nem az igazi sajna.
Akozépső CM nem megy fel eléggé, a szélső CM ek meg kicsit fent vannak így.
Lehetne kompenzálni, hogy feljebb viszem a védelmi vonalat, de akkor sem az igazi.Este már megint az alacsony ratingü BPL csapatokkal gyűlt meg a bajom.
Hihetetlen, mennyire nyomja őket a gép. -
Szigma70
addikt
Én régebben kipróbáltam, hogy a középső CM re menj előre utasítást tettem a 4321 nél, és a 2 szélső CM re a stay backet. Így a 3 CM kicsit kiesett a síkból, de a középső sem ment túl fel, és a szélső CM ek sem maradtak túl hátul. Alapból a középső CM et veszi a felálás a védekezőnek, de így lett egy középső labdaosztó a szélsők és a csatár között.
Alsóbb DIV ben működött annó
Túlképp egy álltalad ideális felálás lett belőle 42121 LF és RF el.
-
Meghivott
addikt
válasz
Lori82
üzenetére
itt van egy pár
mind a 6 játékoson KELL loyalty -
Lori82
senior tag
Sziasztok,valaki megcsinálta a year of the rostert?Dobna egy linket,hogy sikerült?Kell Loyalty is?Kösz
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Én most megint 4-3-2-1-et tolok, a kompromisszum miatt.
Középső CM stay back, van annyira szűk, hogy hátul jobban tömörülnek, ezért jobb, mint a 4-3-3, de gyengébb mint a 4-2-3-1.
Támadásnál vannak szélsők, nekem hiányzott a 4-2-3-1-ben, hogy a szélsők nem futnak 1 v 1-ben szembe a kapuval, itt a 4-3-2-1-bem erre 3 lehetőség is van, több gólt lövök benne a szélsőkkel.
Egyedül a CAM-ről kellett lemonani...
Nekem ez lenne az ideális alakzat, de ilyen nincs:
LF ST RF
CAM
CDM CDM
LB CB CB RB
GK -
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Próbálkozhatsz, csak Loyalityval megy, csak egy adott séma alapján kb.
-
dejvid8
őstag
Viszik a nonrare 75-78-as játékosaimat, mint a cukrot
Jópáran 7000 coinért mennek el, de 2-3k az átlag. Vicc a piac. Nem volt sok ,de szerintem ezzel keresek minimum egy 40k-t.
Megcsináltam én is az SBC-t, erre fel dobott egy noname 86-os védőt. Hát kösz. Nembaj, SBC-be jól jön majd.nyervi, kell Loyality.
-
Z'Z"
őstag
Szerintetek nyerhet most Florenzi?
Ezt a Year of the Roostert megcsinálta már valaki?
-
Meghivott
addikt
SBC Torres milyen?
Martial kiváló csatár, de a második csapatomba - egy kis átalakítás után - lehet betenném Torrest, ha megéri (4321). Martial pedig maradna csak az elsőben.
Például így -
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
egyáltalán meg lehet csinálni? nekem valahogy sehogy sem akar összejönni

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem .
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gyanús, hogy nem.
-
Kristof_94
nagyúr
Loyalty nélkül meg lehet csinalni az sbc-t?
-
Szigma70
addikt
De ha 3 CM, amiből akár kettő is lehet védekezőbb felfogású, nem elég a KP-ra, akkor milyen felálásban játszon az ember?
Ha a KP ját erősítem, akkor a támadás lehetőségét adom fel.A 4231, 4411 és a többi egy csatáros felálás sztem nem elég.
A 2 csatáros alakzatok meg olyan szűkek most, hogy akkora a tömörülés középen amin a mostani antipassz játékban nem lehet átmenni.
Az az igazság, hogy az utóbbi 3-4 napban semmi nem működik.Értem én, hogy védekezni, nem kapni gólt, de abból még nem lesz győzelem.
Én azt vettem észre az utóbbi napokban, hogy semmi nem működik, ezért mindenki egy dologra koncentrál. Szélsős felálás kell, és rohanás, majd 1v1 ben befejezni. A passz most halálra van ítélve.
A másik megoldás egy 75 ös ratingü 50 chemes csapat.
-
Szigma70
addikt
-
A guru
addikt
Ajánlom Boras videóit, ő az egyik legjobban védekező játékos, sokat lehet tőle tanulni. Így az elmondásod alapján annyit tudok javasolni, hogy ha szerelni szeretnél akkor ne L2-vel menj oda az ellenhez, azt csak akkor nyomd ha már ~1m-re vagy tőle, ilyenkor is benne van egy csel persze, de akkor már sokkal nagyobb eséllyel reagálod le, mivel nem vagy tempóhátrányban.
-
chop
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Persze, hogy hasznalom, a gond az, hogyha megnyomod az L2-t, akkor a jatekosod lelassit, ekkor az ellenfel felgyorsit es mar nem erem utol. A masik oldalon nem_lassit_le, hanem konkretan full sprinttel belemfut! Hiaba indulok el akarmerre, o pontosan lekoveti minden mozdulatomat es telibe belemfut. Ha viszont ugyanezt probalom, akkor a vedekezo jatekosom nem reagal ilyen gyorsan az iranyvaltasokra, igy eleg egy szaros testcsel es mar hegyen-volgyon tul vagyok.
A masik meg az, hogy nyomom az L2-t, fedezem a labdat, a labda koze ertelemszeruen beallok a sajat jatekosommal, erre _rendszeresen_ nyom egy szerelest es a jatekoson keresztul veszi el a labdat! Oke, probaljuk meg a masik oldalon, ellenfel ugyanugy beall, nyomkodom a szerelest, a jatekosom viszont meg egy szerelomozdulatot SEM hajlando vegrehajtani. Ez mi a retkesz fsz????... Ez a fedezes is, akkora humbug, mint ide Etyek, ha ugy gondolja, akkor fedezi, ha meg nem, akkor nyomkodhatsz akarmit. Az ellenfel olyan agressziven veszi el a labdat, hogy mire felvenne a fedezo poziciot, addigra mar reg nincs nala semmi.
Komolyan, hozok videot, hogy mi is tortenik...
Egyebkent ezt az L2-dolgot amugy sem igazan ertem, mert pl. az ellenfel megindul a szelen, nyilvan sprintel, te is sprintelsz, ha megall, akkor te is megallsz, hiaba nyomkodod az L2-t, azzal sem fogsz hamarabb megallni, mintha nem nyomnal semmit. Na, amikor o megall, akkor en is megallok, csak epp 3-4 meterrel arrebb. Nyilvan a masik oldalon hiaba fekezek be, o nem csuszik tovabb metereket. Biztos skill kerdese, biztos...
-
chop
őstag
Ti egyebkent tudtok ugy vedekezni, mint a legtobb ellenfelem? Nagyon nehez kibillenteni oket az egyensulyukbol, sprinttel ram rontanak es egyszeruen labdastul felboritanak. Probaltam en is ezt, de pl. ha tamad az ellenfel es befekez, akkor a vedom MINDIG tulfut nehany metert, egyszeruen nem tudok ugy tapadni, mint ok. Es egyszeruen nem ertem, hogy ezt hogyan lehet megcsinalni, mivel az en vedoim szinte mindig olomlabuak: egy kis testcsel es mar el is ment az egyik iranyba es ha emelle veszem azt, hogy alapesetben sosem fogjak szorosan az ellenfel jatekosait, hiaba allitok be barmit, akkor ez igy mar tenyleg erthetetlen.
-
MdewC
nagyúr
válasz
sz_abika
üzenetére
Felejtsd el a 4-3-3-at, most teszteltem pár napig, nincs vkp és ha átmennek a 2 db CM-en a felezővonalnál, akkor maradnak a CB-k és mivel (úgy érzem) kicsit butítottak (megint) a sima szerelésen, egész egyszerűen 1 v 1-ben mellé fogsz szerelni, b opció, 2 v 1-ben kikényszerítőz. Felejtsd el, a 4-3-3-on már a custom taktika sem segít, se feltolt, se visszavont védekezéssel.

Edgar: best seller sztori

GabiGy: ez is

Chop: ha bárki tud hivatalos fórumot, ahol az ea-t fel lehet jelenteni, az ne tartsa magában.
-
Szigma70
addikt
A kontroller javítható, 1300 körül van egy L2-R2 gombgarnitúra, nem egyedi eset. Én is cseréltem már. Sőt, a sok driven shot miatt a 4 felsőgombot is. Izgalmamban néha túl erősen nyomom
ha beszakad az alatta lévő szilikon, akkor hajlamos beragadni, nem teljesen, csak egy pillanatra, de ez épp elég egy fölélövéshez, aztán nem érti az ember, hogy a méregdrága csatár miért rúg mindíg fölé -
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tart, én éppen játszok vele. A hónap végéig megy
-
Edgar2621
őstag
Tavaly történt, 4K tv plusz a joystick. Körülbelül 400, mert majdnem 500 volt a tv, de már egy ideje használta.
gabigyerek: nálunk az ősidőben volt hasonló még az előbb említett pes6-tal játszottunk amikor egy nagy torna keretében megmérkőztünk 8an. Az egyik haverom idegeskedett kicsit, majd felállt és lerúgta a tv-t, majd leült és teljes nyugalommal azt mondta a házigazdának: menjünk le Zoli és veszek Neked egy új tv-t

Más: most töltöm le a pes18 online betat. Valaki játszott már vele, milyen?
-
gabigyerek
senior tag
Tudom tudom van ilyen

Pár évvel ezelőtt egy haveri fifázás során a konzol tulaja egy kapott gól után kitépte az xbox 360-at a polcról és kivitte az erkélyre és kidobta a másodikról. Mi meg dermedt arccal ültünk a kanapén, hogy ez mi volt

(igaz előtte sokszor mondta már, de akkor meg is tette
) -
chop
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
En is hasonloan teszek, tekintettel arra, hogy ez a netto gecizes nem bug, hanem direkt van benne. Milyen hivatalos oldalon lehetne nyilvanosan lebaszni ezeket?
Szoval lehet, hogy iden PES lesz.
-
MdewC
nagyúr
válasz
sz_abika
üzenetére
Huuuuujjjuuuuuujjjjjj

Asszony örülhetett, főleg, hogy már gondolom előtte végig anyáztad a meccset, majd még meg is ijedhetett
aztán jött a hullám, Te szondáztad, hogy nagy a baj, de onnan már nehéz vissza lapátolni, pláne ha az asszony vmi féltett kincse lett lezúzva...
Majdnem ismerős a szitu, csak én nem törtem.
(néha csattan a tenyerem a combomon, attól is megijedt, de csak mert full csendben vagyok, már nem szólok semmit, mint egy néma filmben, csak arra eszmél, hogy vmi egy qrva nagyot csattant
akkor tudja, hogy jobb a csend és pár perccel a game után már tiszta fejjel dumálunk, mintha meg se történt volna.)Teljesen megértem, hasonló bagatel dologgal buktan 2-1-re a döntőt, egy rossz AI védekezés miatt.
A kontrollert buktad, mert van egy pici pöcök, ami tartja a ravaszokat, ha az törik, akkor nem lehet normálisan használni.
Ilyen ez a szakma, gondolom most próbaidőszak van.

Szemét ea...
GabiGy és Edgar: nyilván nem szabad, de a hév. Ismerem a szitut és meg is értem, nyilván nem szabad. 400 ezres kár? Az kemény!

LedyGyBarátom: teljesen jogos.
-
Edgar2621
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
A barátom a joystickot dobta a tvjébe, 400 körüli kár keletkezett😂
-
sz_abika
addikt
Gellert kapott a párna felső részén és a tévé melletti dísztárgyakat letaroltam vele, valamint a DS4en akad a sprint gomb most, szóval valamit belül is eltörhettem.
Nem tudtam feldolgozni a 90. után elvesztett DKT döntőt, mikor a 87.ben még vezettem és az egész második félidő egy lagos szar volt és a labdát alig tudtam tartani. Első félidőben még 58-42 volt, ellennek kapura lövése sem.
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Mérget nem vennék rá, vagy csak minimális idővel...

Jól tettétek így kell játszani.
De ezekszerint még itt se volt tiszta... -
gabigyerek
senior tag
De valószínűleg a 18-as szériában találkozni fogunk ugyanúgy és ez az egész újra indul

(Hétvégén leültünk haverokkal Fifázni, kreáltunk egy tornát, bedobtunk 500Ft-ot fejenként aki nyer mindent visz, közben söröztünk, aki éppen nem játszott sütötte kint a grillen a kaját, ez az egész erre lenne való. Viszont előkerült a momentum és egymást vertük agyon a Chelsea 69-es játékosaival, és akkor megint éreztem ami miatt letettem a szériát
, de ez a kihagyás úgy érzem szükséges ahhoz, hogy a 18-hoz már legyen kedvem) 
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Jól érzed.

Megszokásból kapcsolom be, de mindig ugyan az a vége. Idegeskedés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, akkor ma ellövöm a maradék pakkjaim...