Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Köszi az említést.

Azt hiszem én a kompetitívebb fifát hagyom, mert egyszerűen ami működik az egyik patchben, az a másikban már nem.. És Edgar jól mondta, így tulajdonképpen több játékot is kaptunk. Ráadásul a kick-off glitch, új reg glitch, only rare gold glitch, bronzebenching, momentum... Nem véletlenül terjednek ezek szájról-szájra, valami alapjuk biztos, hogy van, és ez nem normális. A valóságban persze vannak momentumok, amik megfordíthatnak egy meccset, de egy játékban ne legyen már.
-
HdRew
őstag
Visszaértél szabiról és már játszol is?

Nagyon elszomorító, hogy ilyen kommenteket látok, de hát ezért is hagytam abba a játékot. A legrosszabb az, ha normális a gameplay (ami már gondolom nem létezik) akkor tényleg egy egész jó játék, de ilyen nálam csak lehetetlen időpontokban volt (este 10 után, reggel 7-8-ig bezárólag) amikor pedig többen felmentek játszani, akkor játszhatatlan lett.
-
HdRew
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Ezt én is ellenzem.
Vannak játékok, amikben tök jó tud lenni az ember heti 1-2 óra játékkal is akár. A Fifában ha nem játszol, max. piacozással tudsz több zsetont szerezni, de akkor az meg már játék tulajdonképpen.. És a jobb játékosokhoz játszanod kell. (És hiába tudsz jól piacozni, attól még lehet szarul játszol, és ha állandóan kikapsz, csak elmegy a kedved ergo mindenképp nyomnod kell pár meccset..)
Míg mondjuk egy FPS játékban, vagy Rocket League-ben leülsz és chillelsz. Szerintem az egyik legnyugtatóbb játék most a Rocket League, én imádtam vele játszani fifázás után és nem is kell sok időt beleölnöd.
-
HdRew
őstag
Még szerencse, hogy hétfőn eladtam a ps-t.

Amúgy ajánlom a 4-4-1-1-et, elég fasza, Hamsik CF-ben aprított.
Sajnálom amúgy, mert itt a fórumon tényleg nem feltétlenül átlag játékosok játszanak, de nem tudjuk felülírni azt, amit a gép akar. Ahhoz már tényleg szinte profinak kell lenni..
-
HdRew
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Ma reggel, mikor alig vannak a szervereken, negyed7 körül felmentem, játszottam 4 meccset.
A 4 meccsből 3 rage quit.
Szóval ha jó a gameplay, akkor nincs gond, de nekem nincs arra energiám, hogy lehetetlen időpontokban játsszak. Pedig ilyen "lehetetlen" időpontban azért szerintem nem rossz játékosok játszanak.

De nekem ennyi elég is volt, pont ez a különbség fáj nekem, hogy normális időpontban játszhatatlan a játék.
(#23161) Blashe
Ezt csináltam, 4-4-1-1 felállással játszok, nagyon adja, 88-as Hamsík 8 meccs 14 gól 3 assziszt.

Csak hát a gameplay..
(#23162) Stylerr
Lehet, hogy idegesítő a sírásom, de nézd meg a többi streamert is akkor kérlek. Aki valamilyen szinten is picit komolyabban veszi, látja a hibákat, látja, hogy mik történnek normális gameplay mellett és mik azok a dolgok, amiket már 1 éve nem tudnak kijavítani a fejlesztők. Mdewc is nyomott egy rage-et ellenem, mert délután fél5-kor a gameplay egyszerűen akkora fos volt, és úgy összejött nekem minden, hogy az gusztustalan volt. Nagyon sajnáltam szegényt, tudom milyen érzés. Pedig ha valaki, akkor ő nem gyengén tolja, de nagyon nagyon nagyon nehéz a gépnél jobbnak lenni.
-
HdRew
őstag
Na, hát srácok sziasztok, én elköszönök.
Vicc ez az egész játék, mindenki tudja miről van szó, én abbahagytam, és eladom a ps4-et is.
Nektek kitartást, sok sikert, ne idegeskedjetek rajta, baromira nem éri meg, a gameplay egy fos, legalább már tartalom úgy-ahogy van.
Viszlát és köszi a tanácsokat!

-
HdRew
őstag
-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor mondok pár tippet.
Lallana nekem nem kellene, shadow lappal Dele Alli egy Isten.

-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én mondanék tanácsot, de hol találok PC-s price range-et?

(#23053) MdewC
Inception is update-elte a custom tacticját, majd tesztelni is fogom..
-
HdRew
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Írhatsz nekem bármikor, én is szívesen játszok!

(#23035) Kristof_94
Végül úgy döntöttem, hogy megvárom a WL rewardokat, és abból remélhetőleg olyanok esnek, akiket fel is tudok használni. Ha mégsem, akkor sem bukok legalább szerintem, mert az egekben vannak az árak..
-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igazad van.
Most hirtelen összedobtam egy squadot, 2 ember megvan belőle, szerintetek megérné? (untradeable Cahill és Gardner)
-
HdRew
őstag
válasz
dejvid8
üzenetére
Nem használom, valami haszna csak legyen.
Hátha bead cserébe egy OTW Pogbát... 
Ahogy olvasgattam, volt, aki Kantét nyitott. Azért az nem rossz. Csak hát a pack luckomat ismerve....
(#23029) Kristof_94
Van benne valami, most azért erősen káromkodok, hogy a legutóbbi 3 draftot megnyertem és minden létező dolgot eladtam.. Jesszus, most mennyit kaszálnék vagy meg tudnám csinálni az SBC-t.
-
HdRew
őstag
Hihetetlen, hogy a kis "szaros" játékosok 2-3K-ba kerülnek.
Az El Rondón nevezetű SBC-t így azt hiszem kénytelen leszek az untradeable IF Aubameyangommal megcsinálni. Vagy nem tudom. Valami olcsó verziót nem tudtok? Van pár játékos, akiket nem használok, de összekötni linkkel úgy nem tudom, hogy kijöjjön a chem.

-
HdRew
őstag
válasz
shakazulu
üzenetére
De Bruyne-nel nem feltétlenül kell gólt lőni, valamikor megnéztem a statját, nekem 17 meccsen 1 gól és 16 assziszt volt a mérlege vagy hasonló.
(Sokszor cserélgetek játékosokat, de azért viszonylag sokat játszottam vele.) Én minden esetben engine chemet teszek De Bruyne-re. 
Nincs azzal gond, hogy nem skillezel. Inkább azzal van a gond, hogy ezt tudja az ellenfeled is, ha egy játékosod nem tudja megcsinálni a Berba-cselt, így simán félelem nélkül be fog csúszni vagy megpróbál szerelni, mert nem igazán tudsz kiállni így a szerelés elől. (Még a scoop-turn-ért érdemes a 4*)
Mertens CAM-ban? Hát, kicsit kevésnek érzem a stamináját oda.
(#22974) Szigma70
Köszi, meggyőztél!

(#22976) Darabokra
Az addig oké, de már ott van Nainggolan és Fellaini mint védekező szellemű játékos. (Dembélé is az, de legalább van skillje és tud coint megtakarítani vele, amivel fejlesztheti a támadósorát.)
(#22977) Kristof_94
Rengeteg gyakorlás kell hozzá na meg türelem, mert nem mindig azokat a cseleket csinálja a gép, amiket te szeretnél.

(#22979) Kristof_94
+1.
Egy meccsen belül szerzel 2 ilyen flikk-flakkos gólt és már nyomni is fogja az RQ-t az ellenfél, mert megijed. A másik ilyen lehet az, ha szinte csak nálad van a labda, bár az talán egy kicsit nehezebb. Viszont ha ilyen cseleket tudsz csinálni, mondjuk akkor is nálad marad a labda.

-
HdRew
őstag
válasz
shakazulu
üzenetére
Nincs olyan játékos a belga csapatodban, aki tudna skill moves-t használni.
Látom Hazard a PL csapatodban van, de így nagyon egyoldalú a két csapatod, a PL sokkal erősebb. Két totál eltérő játékstílus kell szinte a 2 csapatodhoz.Én belenyúlnék a PL csapatodba, hogy jobb lehessen a belga.
TOTS Kane helyett Agüero. Ezzel nyersz kb. 100K-t.
Belga csapatból Benteke és Batshuayi eladása 80K azt hiszem. (Minden árat PS4-re nézek.)
Abból vennék egy De Bruyne-t és még maradna is kb. 30K.
Eladnám TOTS Dendockert (40K) és vennék belőle egy Moussa Dembélét. (5k) nyertél 35K-t.
És csatárnak pedig egy 86-os Mertens-t tennék be.
-
HdRew
őstag
Srácok, véleményetekre lennék kíváncsi, hogy TOTS Carrasco illetve MOTM Tolisso volt-e már használva huzamosabb ideig nálatok és milyenek voltak?
Egy ilyen csapatba illeszteném be őket.
In-game rögtön felállást változtatnék 41212 (2)-re, Carra jobb ST, Grizi bal ST, Bruyne CAM, Tolisso RCM, Fekir LCM, Kanté CDM.
Mit gondoltok?

(#22971) Szigma70
Szerverkarbantartás van.
-
HdRew
őstag
Jól tetted, a 90-es Dybala egy állat. Már nem egy drafton kaptam meg őt, nagyon szuper lap.
(#22931) Z'Z"
Néha az én CB-m is lő gólt, de csak akkor, ha épp szöglet/szöglet utáni kavarodás van. A középpályás nem gond, ha gólt szerez. Az viszont már baj, ha a csatáraiddal nem tudsz betalálni. Valószínűleg vagy nem elég jók a csatáraid, vagy pedig a középpályáról nem tudják a játékosok kiszolgálni őket. Én is szenvedtem addig, amíg egy jó CAM nem volt a csapatomban. Egy De Bruyne nálam aranyat ér, 50-55K-t simán megér most, sőt, többet is érne.
-
HdRew
őstag
Na srácok, végre megérte draftoznom.

Jött 45K zseton meg jumbo premium gold pack + rare players pack.
Sorozatban 3 draft megnyerése után már kellett, hogy dobjon valamit. A pakkokat még nem merem kinyitni. Elmegyek haverokkal inni, aztán majd ha hazajöttem kinyitom...

-
HdRew
őstag
válasz
Blashe
üzenetére
Azért ez így nagy általánosságban bejön. Vagy legalábbis be kéne jönnie.
Kaptam drafton egy elég jó csapatot, 4/4 rage quit, pedig Ronaldo nem is volt benne, Messiből is csak a sima lapja jutott, csereként kapott nálam lehetőséget 2 meccsen.
Az már más kérdés, hogy kemény 3K profittal zártam a draftot.

-
HdRew
őstag
Na, megcsináltam a fut birthday player DKT-t.
Adott egy Blaszczykowskit.
Legalább tradeable és ~20K-val beljebb vagyok.Ja, olcsó angol játékosokból be kellett volna vásárolni.. Dele Alli is felment 1,5 óra alatt 500 coinnal, Henderson-on 1500 coint kerestem.. Pedig 9 körül vettem meg őket. Lehet, hogy még megy feljebb az áruk?
-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Néztem DrJarba streamjét twitch-en, 36 win-t szinte mindig összehoz WL-ben, megcsinálta Tottit, és mondta, hogy egy rakás fos, szerencséjére csak olyan 100K-ba került neki.
De ha megnézed a statokat, nincs skillje, 79-es a sprintje (de azért a pace jól néz ki 89-nek
) és az agility - balance kombó is nagyon alacsony. Emellett ahogy írtad, nincs staminája se.Én mindenképp lebeszélnélek róla, amúgy sem szeretem az untradeable SBC-ket (egy ilyet se csináltam meg), mert ha meg nem jön be, rajtad marad, pénzt vissza meg nem kapsz. Így is épp eléggé sajnálom, hogy van egy IF Aubám a WL rewardokból, és nem használom, mert baromi béna.

Ha már egy jó CAM kell neked, van bőven a SerieA-ban.
-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem ér meg ennyit, nehogy megcsináld.
(#22832) MdewC
Ez engem is érdekelne. TOTS Ramos?
TOTY Ramos? 
-
HdRew
őstag
válasz
petrin
üzenetére
Az szép, de én is ezt érzem most, pont ilyen meccseket játszok..
Full rare gold csapattal jött rám a srác. (Musa, Sterling, Martial, Moussa Dembélé stb.) Nagy nehezen benyomtam neki egy gólt, de közben 2 ziccert is hibázott a 89-es tournamentes Lacazette. Amit máskor bezzeg simán belő. Benyomtam a park the bust és a counter attacking-ot, hát nem lement az alapvonalig, beadta és fejes Dembélével? Úgy mégis hogy, mikor 1 emberre a 16-oson belül legalább 2 jut park the busnál? Majd jött a hosszabbítás, behozta a sima Vardyt, vert kettőt.. persze.
Bezzeg a Messis, SBC Suárezes, Son-nal felálló bagázst el tudom verni.
Úgyhogy teljesen megértelek, ez baromira idegesítő.
-
HdRew
őstag
Srácok, 1 perc 39 másodpercnél hogy csinálhattam azt a cselt? Totálisan nem azt akartam, de az sikerült, viszont ahogy elnézem elég hasznos.. Régen a fifa09 környékén sokat lehetett használni könnyedén.

Néztem skill moves videót is, ahol állítólag az összes (75) csel fent van.. nos, nincs.

-
HdRew
őstag
Fú gyerekek, mit láttam twitchen.
WL, tizipárbaj.
Majdnem lement 2 kör! Ha meg akarjátok nézni, salzorTV, a 7. meccsén volt ilyen. 15-14 lett a vége, ő nyert, ha minden igaz 3 tizit hagyott ki, az ellenfél pedig 4-et így. Elképesztő volt. Ráadásul volt nem 1-2 érdekes vetődés/nem védés szituáció... A meccsről ne is beszéljünk, simán nyernie kellett volna, csak hát a fifa.
-
HdRew
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezt ki nyitotta? Csak nem megint Gorilla?

-
HdRew
őstag
válasz
Blashe
üzenetére
Hehehe, igen, ez jó.

Én is valami ilyesmire gondoltam, na de rajtam ne múljon, én fél perc alatt átteszem RF-ből bal oldali ST-be.

(#22712) MdewC
Rúgtam úgy gólt Robbennel, hogy a kapus feje felett ment el pont, de nem is volt túlzottan magas, mégse tudta kivédeni. Valamit csak tudhat.. Ha nem is erre a hétvégére, a következőre szerintem megszerzem, most maradok egy IF-SIF Lacazette-nél, megpróbáljuk kibalanszolni a két csapatot.

-
HdRew
őstag
Srácok, én TOTS Robbent kipróbáltam drafton és eléggé adta, de miért ilyen gyanúsan olcsó a lapja a piacon?

(Lehetséges, hogy vennék egyet.)
-
HdRew
őstag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Persze, nyugodtan, az építő jellegű kritikák jöhetnek, a kívülálló más szemmel nézi a meccset, objektívebb képet tud adni.

Igen, a passzoknál én is érzem, hogy még mindenképp fejlődhetnék, ami gond, hogy én már 1-2 passzal mindig előre tervezek, kinézem kivel szeretnék támadást indítani, összejátszani, és általában ahhoz ragaszkodom, mikor lenne még egy annál is jobb alternatíva.
A védekezés részénél teljesen igazad van, aláírom, viszont ebben a draftban 2 nagy buktató is van jelenleg számomra:
1 - A felállás
2- A játékosok
minőségtelenségeminősége a középpályán.433-as felállás a 16-ban még egész jól ment, viszont itt szerintem halott. Abszolút nem lehet vele jól védekezni szerintem, a szélsők túlságosan fent vannak, távol, ezáltal a területeket lezárni is nehezebb a véleményem szerint. (Én 4312, 41212 (2), 4321 párti vagyok, ha pedig wide formációról van szó, akkor kizárólag a 4231-ben tudok/vagyok hajlandó játszani.)
A középpálya katasztrófa TOTY Modric kivételével. Miután cseréltem a szünetben a 2 középpályást (Lamela helyett 83-as Insigne, zöld McCarthy helyett bejött Hamsík CDM posztra) mindjárt más lett a játék képe.
Talán a drafton jön ki igazán a tudás, mert jól játszani az tud, aki minden felállással és minden játékossal végig tud vinni egy draftot. Én még erre nem igazán vagyok képes, azért elég sok függ attól, hogy neked milyen játékosokat oszt a gép, és az ellenfélnek milyen játékosai vannak. És akkor még a játékbeli buktatókról/glitchekről nem is beszéltünk.
De nagyon szépen köszönöm, hogy végignézted, és ilyen hosszú véleményt írtál, értékelem.

(#22702) Tippmiksz
Nagyon szépen köszönöm!
A te támadásod is igen szép, ráadásul ilyen szűk területen! Csak így tovább!

-
HdRew
őstag
Hoztam egy támadást srácok, meg kell osztanom, rendkívül szépre sikeredett.
Mdewc említette tegnap, ha olyan lenne a gameplay, mint egymás ellen, közel offline minőségben, akkor valószínűleg le sem tennénk a játékot. Nos, teljes mértékben igazat kell adjak neki, főleg, ha így lehet passzolni és támadást vezetni:
A videó lényegi része 9:08-tól kezdődik (YT idő).
Egy magyar srác ellen ment a draft, nem játszott rosszul, bár sok skillt nem csinált, csak futott, pont ezért tudott ellenem talán ilyen jó lenni, megszoktam Mdewc skilles játékát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BTW: A támadás végén Messivel át akartam venni bal lábra a labdát, hogy majd a hosszúra lövöm ki, de ahogy elvettem a sprintről az ujjam, csigalassúsággal ment a labda után, viszont nem akartam, hogy hosszan tolja meg a labdát. Ilyenkor az utolsó utáni pillanatig kell sprintet nyomni, mielőtt még megérintené a labdát, majd egy gyors L2- bal analóg bal lábra tevéssel lehet megoldani minél hamarabb, hogy úgy menjen a dribbling, ahogy szeretném?

Ja, és a legfontosabb:
#kövesd_le_ha_tudod #de_nem_tudod

-
HdRew
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na igen.

Az mennyire lehet valós, ha az individual chem 0, akkor Kos sprint speedje 53?
2-es chemmel már 73-as a sprintje 
-
HdRew
őstag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Komolyan ezt a srácot nem tudta utolérni Kos?
Hát lefosom a bokám, ha ez tényleg így van.
Staminád mennyi volt?Egyébként nem irrevelant, hanem irrelevant.

-
HdRew
őstag
Srácok, mindenki döntse el saját maga, hogy mi a játéka, mit szeret játszani, hogyan szeretne játszani, stb.
Én például a 41212 (2)-t játszom, mert közel vannak egymáshoz az emberek, gyors kényszerítőkkel lehet menni, ki lehet ugratni a másikat. De a 4321 is hasonló. Plusz szeretek gyorsan végigmenni a pályán, minél hamarabb ziccert kialakítani, hogy a különböző BUGok ne nagyon történhessenek meg. Gondolok itt főként arra, hogy gyakran a saját emberem áll bele a lövésbe, vagy az ellenfél automatikusan ne tudjon szerelni, ha lényegében 7-8 emberrel védekezik a saját 16-osának az előterében. Meg hát nem is vagyok valami türelmes ember, Mdewc kollégával tegnap nyomtuk, nekem volt, hogy csak 33%-os labdabirtoklással rendelkeztem. Az más kérdés, hogy nyertem, de volt benne egy kis FIFA happening.
A 4231 nem egy rossz felállás, meccs közben én is próbálgatom, de kevés az ember elöl, ez főleg akkor jó, ha az ellenfél nagyon jól védekezik, és szét kell húznod a pályát, ne tudjon tömörülni középen.
Plusz, és ez egy nagyon nagy plusz:
Én azt mondom nektek, hogy lényegében az első 20 percben el tud dőlni egy meccs, attól függően, hogy ki milyen taktikát választ. Most vagy ragaszkodtok a saját felállásotokhoz, vagy pedig alkalmazkodtok az ellenfélhez is. (Azért néha kell ez is.) Szerintem fontos, hogy többféle formációt is sikeresen tudjon játszani az ember. Ha például találkozok egy 5 védős felállással, akkor biztos, hogy váltok 41212 (2)-ről 4231-re.
Szóval lényegében 2-3 felállással kell tudnod játszani szerintem, de nehéz az ezekhez alkalmas embereket is megtalálni amúgy, sok játékost ki kell próbálni.
Még gondolkozok egy 442 kipróbálásán, párszor ellenem bevetették, nem volt hatástalan sajnos...
-
HdRew
őstag
Srácok, komolyan, én legszívesebben csak sírnék emiatt a játék miatt.
1-0-ra vezetek draftban, kap egy tizit a srác, oké, az volt, jól elvetődök a kapusommal, erre a melle alatt vagy hogy begurul a labda.
És ami még igazán dühítő, hogy behozta a srác TOTS Aubát, mondom akkor legyen ultra defense. Na, ultra defense-en előrébb volt a védővonalam, mint balanced értéken. 33-as pressinget adtam meg pedig...
Komolyan, vicc vicc vicc vicc.
Én is csodálkozok, hogy még senki sem követett el öngyilkosságot a nyomorék játékuk miatt.
Pedig az első 2 meccsen nem is volt semmilyen hendi érzésem, én több helyzetet dolgoztam ki, de legalább aminek be kellett mennie, bement.. A harmadik meccsre már kellett a hendi.

-
HdRew
őstag
Azt hiszem páran vártunk erre:
Arsenal: megvan az egyezség, Lacazette Londonba repül – sajtóhír
Még ha Griezmann is a PL-ben kötött volna ki, azt hiszem meglett volna a tökéletes liga a 2 támadóval való felálláshoz.
-
HdRew
őstag
Amúgy kíváncsi lennék, hogy van programozva ez a gyönyörű játék.
Van olyan, amikor tényleg semmi nem megy be, hiába dolgozok ki helyzeteket, 88-as Son egy rakás fos az utóbbi meccseken. Amikor nyomtam egy rage quitet, utána 2-3 meccsig megint egész tűrhető volt a gameplay..
Szóval ha szar vagy, akkor téged fog tolni a játék. Nagyszerű.
-
HdRew
őstag
Ellenfél: 5 védős felállás, meglátom, atya ég, ez ellen akkor én is defenzívebb taktikát választok, átálltam 4-2-3-1-re.
Hogy ennek köszönhetően-e vagy sem, de azt hiszem először tudtam megverni egy 5 védős felállást. Hogy szakadna az ég arra, aki kitalálta, hogy legyen ilyen a fifában. Mert ez minden, csak nem játék. Aki ilyet használ, remélem szűz marad élete végéig.
-
HdRew
őstag
válasz
toome1985
üzenetére
Fura, ha az ellenféltől kiállítanak egy játékost, akkor általában én szívom meg jobban, mintha totál más lenne utána a játék.

(#22491) Edgar2621
Én is egyre több "profi" új regessel találkozok, áprilisi csapat, és van 89-es SBC Son a csapatában, Hazard, Sánchez, IF Lallana, IF Kanté..
Áprilisi csapattal hogy lehet ennyi zsetonja valakinek?

Úgy látszik a "glitch"-eket egyre inkább kihasználják. Ellenem egy srác olyat csinált, hogy tizenhatoson belül volt szabadrúgása, odahívta a játékosát, lepasszolta neki, megállította a labdát és a kapusa felvette!!!! AZT HOGY?!

Én is mondhatni elég sok streamert nézek, ebből a szempontból vannak olyan dolgok, cselek, amiket adoptáltam a játékomba, de a labdafelhozatal például a 4-1-2-1-2 szűkkel nem nehéz, nem szoktam rúgd-és-fuss játékot játszani, ki lehet vele háromszögezni. (Legegyszerűbb, jobbhátvéd lepassz CB-nek L1-gyel így ő felfut, CB tovább az RCM-nek, az meg az RB-nek lenyomja és kész is a támadás, innen már úgy csinálod ahogy neked jó. Illetve lehet RB felpassz RMC, az a jobb oldali ST-nek és ő passzolja le az RB-nak utána..)
Amúgy ti a 88-as Sonra milyen lapot tennétek? Nekem hunter chem style van rajta, de fura, Ronaldonak nem olyan jók a statjai, mégis, mintha gyorsabb lenne Sonnál. (94-es Ronciról beszélek) Egy engine chemmel jelentősen gyorsabban gyorsulna, a balance és az agility miatt, nem? A shootingja már így is elég jó.
-
HdRew
őstag
Ti hogy álltok WL-ben?
Én 5-5, de olyan idegtépő meccseken.. A legutóbbin olyan helyzetet úsztam meg, hogy az hihetetlen, mondjuk így is csak X lett volna a meccs.
Előtte meg bármivel próbálkozom nem megy be, hiába védekezem le a srácot, láb között elmegy és besétál vele a kapuba, szögletből gól, szerelés, visszapattan, rálövi és gól.. ilyenek mennek ezerrel.
Mindenki anyázza a játékot, de játszik vele, azt hiszem az EA jár a legjobban.

-
HdRew
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Én eladnám Falcaot és vennék helyette egy Mbappét. (A bl-es kártyája is jól néz ki.)
A maradék pénzből Griezmann (engine lappal szerintem oda jó) vagy Ben Arfa és később jöhet ide Pogba, ha lesz elég zsetonod.
Nekem A 85-ös Ousmané Dembélére kéne kitalálnom valamit, ti milyen chem lapot raknátok rá, ha CAM-ban használnátok? Jelenleg engine van, de gondolkodom az artiston nagyon, hogy még jobb legyen a reactionje.
-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
83-as Kanté.

Én amúgy váltanék 4-3-2-1-re, hogy Hazard full chemen lehessen, de gondolom ezt nem akarod. Én Son 88-as lapját használom, eléggé állat, picit hajaz CR-re...

A többi szuper nagyon!
-
HdRew
őstag
SRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCOK!
Végre pack luck!
Egyetlen egy és egyben első tradeable TOTS SBC-t csináltam meg, és ki jött? Na ki? DONNARUMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pénzzé is tesszük gyorsan.

(#22371) Lori82
Gratula! Most nálam is nagy az öröm.

-
HdRew
őstag
Srácok, valami buildert tudtok ajánlani, ahol már megvan előre, hogy mondjuk Callejón és Sigurdsson együtt a TOTS tradeable-ben legyen és melléjük milyen emberek kellenek?
-
HdRew
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Hát figyelj, azért tudom, hogy milyen "értéket" képvisel a játékom, elismerem, ha tényleg jobb az ellenfél, nincs azzal semmi gond. Sőt, a vereségekből lehet a legtöbbet tanulni. De ahol tényleg jobb vagy, ott akkor teljesen elveszi a kedvedet az egésztől, ha kikapsz. Főleg, mikor sorozatban van ez. Például a 65-ös finishinggel rendelkező Asamoah hogy a fenébe rúgott gólt kapásból? Dybala miért hagyta ki a ziccerét?
Jól mondod, a való életben. De ez egy játék, megírt programmal, számokkal, értékekkel. Teljesen más. Azért egy xy-tól hadd várjam már el a ziccer belövését, ha ilyen-olyan értéke van. Te is megveszed a drágább játékost, mert attól azt reméled, hogy jobb leszel, berúgja a helyzeteit, nem?
(#22353) Z'Z"
Team of the weekben nem szerepelhet U21? Mert tegnap Dani Cabellos és Saúl nagyot játszott az olaszok ellen..
-
HdRew
őstag
válasz
dejvid8
üzenetére
Köszönöm szépen, hogy végignézted a videót

Már nyomtam a rage-et, az első gól előtt is szereltem, csak az már nincs benne a videóban sajnos, nem az egész meccset vette fel, vagyis az eleje lemaradt.
Annyiszor megy be drivennel ellenem és nekem is megy sokszor, 3 nagy helyzet maradt ki így, értetlenül álltam előtte, persze ha én hibázok rögtön gól. Az már csak a vicc kategória, hogy Asamoah lőtte a gólt, 0 finishinggel. Azt már nem is említem, hogy kapásból.
Ilyet még a legjobb csatárok se tudnak néha..A második gólnál tényleg hibáztam, ott az az én hibám.
A harmadik gólja előtt azért csúsztam, mert pontosan előtte a támadásból Marchisio ajtó-ablak helyzetet hagyott ki, nagyon be voltam feszülve, kellett volna az egy pont, már az előtte lévő meccs is kamu volt, tényleg vicc, hogy 2 meccs kellett volna 1 pontért a div2-es győzelemhez. Előtte 6 győzelem 2 döntetlen, furcsa mód utána már az X sem jön össze.
A csúszkálások mind igazak, nem is szoktam soha csúszkálni, csak már az ideg. Ha valaki, én utálok csúszni, mert simán benne van a piros/tizi, de ellenem valahogy ha hátulról csúszik be az ellenfél, akkor is labdát talál és nem fújja le a spori..

(#22349) bdave16
Neked is köszönöm.

Ezt a ballroll és jobbos finesse-t értékelem, majd ki fogom próbálni, csak bíztam Perisic 5* weak footjában. Persze ha a játék úgy akarja, 30-ról 3* weak foottal is gólt lehet lőni.

-
HdRew
őstag
Gusztustalan egy játék. Hirtelen 2 meccsen nem tudok 1 pontot szerezni div2-ben, hogy megnyerjem az osztályomat. MICSODA VÉLETLEN

Gratulálok az EA-nek, de amúgy nem értem, hogy mindenki panaszkodik és panaszkodik, de soha semmi #-es twitteres mozgalom nem jön össze az EA ellen, bezzeg máskor minden esetben záporozik a hashtag ez meg az és minden hülyeséget kiposztolnak az emberek.
Elmentem draftozni, arról is hozom majd a videót... Ha tudtok bármiféle tanácsot adni, megköszönöm, mert ez vicc. Drafton szintén sokkal jobb voltam ellenfelemnél, lám, kikaptam. Úgy látszik nem kell ide a labdabirtoklás.
-
HdRew
őstag
Srácok, a véleményetekre lennék kíváncsi.
Illetve ez lenne a tervezett. Lehet belefér a 89-es Laca is.
Szerintetek melyik lenne a jobb?
-
HdRew
őstag
Azt hiszem, kiégtem teljesen.
Most nézzétek meg a videót, ekkora bunda utoljára a 2002-es VB-n volt. De komolyan.
Nem tudom mit kell itt csinálni, hogy meccset tudjon nyerni az ember.............................
-
HdRew
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
Most komolyan vége lesz a WL szezonnak? Kinyírják azt a kontentet, ami miatt lényegében játszanak vele a játékosok?

Jött egy Pazdan a daily KO-ból, 24,5-ért elvitték. Hát, nem nagy cucc, de legalább ennyivel is beljebb vagyok. Nem is tudtam, hogy tradeable a cumó, akkor lehet megpróbálok éjjel nyitni, hátha akkor sanszosabb a jó játékos.

-
HdRew
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Tipikus EAids.
Esküszöm valami #EAids rohamot el kéne indítani twitteren, mert übergáz, hogy nem lehet egy játékot normálisan megcsinálni.
Én meg már legalább másodjára találkozok IF Trappal, persze mindent véd...
Ő lett az új Butland vagy mi?WL döntőben kaptam ki hosszabbításban, vezetve, úgy, hogy hihetetlen. Néha a srác csak kapkodva nyomogatta a vészjel gombot, hogy rúgjuk el minél messzebbre.
-
HdRew
őstag
Több milliárd dolláros bevétellel ilyen játékra vagytok képesek. Disgrace.
Ja, a videó minden országban le van tiltva. Röviden tömören: Nem kapura megy a labda, kapus bevédi, előtte ziccer volt, ha az bemegy, semmi idegeskedés nincs, ok. Na de bevédeni egy olyan tiszta lövést, ami nem kapura megy 2-0-ás előnyben.. áhh.
-
HdRew
őstag
Jelenleg szinte az összes streamer szinte minden meccsen nézi a visszajátszásokat, hogy mik történnek.................
Nekem is vannak olyan furcsaságok, hogy csak na. Én már nem is mérgelődök rajta, de látszik, hogy ezzel a patch-csel elengedte a 17 kezét az EA. A WL katasztrófa. Még kedden-szerdán pedig nem éreztem így.
Főleg úgy lehangoló ez a max 8 gold kikötés, hogy a pénzeseknek TOTS van, jobb staminával, jobb futással.. Na már most mindenki a védelembe 2 és 1 kp ezüstöt tesz. Csak még nagyobb lett a szakadék. Bár így is játszottam olyan meccset, ahol TOTS Lukaku, 90-es Son, Pogba játszott, én meg a csóringer SerieA csapatommal voltam, ami olyan kb. 80k-s értékű, és 6-5-re kaptam ki hosszabbításban.
-
HdRew
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
De videóból el fogod tudni lesni, hogy mikor mit csinál. Persze az elején nekem is nagyon nehezen állt rá a cselekre a kezem, mert a kombinációkat nem igazán tudtam, be kellett gyakorolni. Kellenek az automatizmusok, a sok meccs, ez egyértelmű.
Én például láttam a berlini döntőben, hogy kapussal kilöbböli a középhátvédnek a labdát kapuskirúgánál és az pedig fejjel haza a kapusnak, ezáltal a kirúgásod mindenképp nálad marad, biztos labdabirtoklásod lesz. (Ami vicces, mert ez a szabályok kijátszása, és közvetett szabadrúgással kéne befelé jönnie az ellenfélnek. Na de ez a fifa, nem a real life.
)Szóval vannak ilyen apró dolgok, amikre nem is gondolna az ember és mennyire hasznos.
-
HdRew
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Én rengeteg streamert néztem korábban. Még mindig belenézegetek néha, de már csak párszor, esetleg ha pakkot nyitnak vagy WL-t nyomnak, bár legtöbbször ilyen esetekben háttérzajnak megy csak.
InceptionXx jó streamer, nézd meg a korábbi videóit, sokat lehet tőle tanulni. Annyit néztem őt, hogy totál átvettem a stílusát. Passz, lefedezem, scoop turn, ballroll, body faint, ezek így egymás után jöttek nála például a 16-ban és ehhez még jött a berba-spin. Ezek most is nagyon OP cselek, nagyjából több nem is kell, néha a CR-es sarokkal átrakom a másik oldalra bejön meg a rabona stop, de ezek ritkák. Már a drag back is elég jó, csak figyelj rá, hogy jó dribblingje legyen a játékosodnak, akivel csinálod.
Szerintem ha nézel 2-3 meccset streamelve, majd utána 2 meccset lenyomsz, sokkal jobban fog menni a játék.
-
HdRew
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
TOTS Callejón a jobb oldali ST, a skillhiány itt is zavar, de gyors, egészen jól passzol és jól lő. 2 meccs 2 gól.
Még mielőtt építettem volna egy brutál csapatot, akkor volt IF Cuadradóm, sniper lappal egészen jó volt, illetve amikor Candrevát használtam, akkor a 86-os El Shaarawy volt a jobb oldali ST LF-ből. (Candreva is engine chemmel volt.)
Jelenleg egy nagyon alap olaszos csapatom van: Hart, Sandro, Manolas, Koulibaly, Peres, Asamoah, Bonaventura, Banega, Dybala, Perisic és TOTS Callejón.
Eddig 2/2 win ezzel a csapattal, de van mit fejleszteni bőven.
Túl jóra sikeredett a másik csapat. 
(#22069) MdewC
Köszi, Pogbával azért más az élet. 21 meccs és 23 pontja van a kanadai táblázaton azt hiszem.
(Igaz 10 meccsel többet mutat, de az a DNF-ek miatt van. Bár nem is értem, amikor DNF, ha már a meccset jelzi, a gólokat/gólpasszokat miért nem? Mert nem 1 gól lőttem vele, mikor megszakadt a kapcsolat..) -
HdRew
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Van igazság abban, amit írsz, főleg azért nagy +1, mert ha jó a játékmenet, akkor én is szívesebben kapok ki, sőt, még élvezem is, tudok belőle tanulni, ha feltöltöm magamnak YT-re akkor meg vissza is nézhetem és láthatom mi volt a hiba is akár.
Igazából nem tudom mit mondjak, nem akarsz feltölteni egy videót az egyik meccsedről? Lehet akkor jobban tudnánk segíteni. Nincsenek meg a helyzetek? Vagy azok kimaradnak? Nekem is rettentő módon fontosak az adott posztra a játékosok, rengeteget próbáltam már ki. Például a 84-es sima Perisicet engine chemmel rakom LF-be, majd in-game változtatok felállást és CAM-ban nyomatom vele és egy állat a pali, nála tényleg csak Pogba a jobb, akit eddig használtam.

Lehet, hogy egy kisebb ratinggel rendelkező játékos adott chemmel a te játékodhoz jobb lesz. Rengeteg chemet is kipróbáltam 1-1 játékoson, míg rájöttem a tutira, vagy arra, hogy ez kuka mindenképp.

Sikerült megnyerni div1-et

(#22065) bdave16
Gratula! Hány nyitásból jött össze?

-
HdRew
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Hát ez baromi fura. Pedig aztán a fő csapatomban van ám színes lap és sokkal jobban megy vele.
Tegnap betettem egy videót ide és az már a patch utáni játék volt.
Jelenleg küzdök a div1 bajnoki címért, 2 meccsem maradt hátra, abból kell 1 győzelem. Eddig 6 győzelem 2 döntetlen a mérleg. Lehet engem még nem szellentett meg a játék hibája?
Biztos az új winchester teszi... 
-
HdRew
őstag
Én úgy vettem észre, hogy jobban számít a passzolás. Kantéra (sima 81-es) tettem egy architect chemet, azóta egy ISTEN.
A kicsi több passzos játék még mindig megy, a hosszabbak már nem annyira szerintem. (Persze a random fellövöm a védők mögé, hogy majd a csatár befusson az még mindig OP.)
(#22052) MdewC
Egy játékkal játszunk mi?

-
HdRew
őstag
válasz
getdizzy
üzenetére
Martial ha helyzetet lát, nem igazán hagyja ki.
Azt hiszem eddigi egyik legszebb támadásom, ami góllal végződött.
PS: Nektek mennyi idő a betöltés? (Mikortól látjátok az ellenfél csapatát és amikor elkezdi mutatni a stadiont. Ez a 2:09-től 2:26-ig elég hosszú időnek tűnik nekem, mintha eddig nem lett volna ennyi. Vagy ez is a patch része?
) -
HdRew
őstag
válasz
pckownz
üzenetére
Martial nagy király, egyedül a passzolása nem jön be. Gyorsan csinálja a cseleket, robbanékony, amolyan kicsi CR. Most in-game változtatással bal oldali ST-ként játszatom, és bal lábbal is lövi a gólokat a hosszúba.

Hazard-t próbáltam, de kicsi, könnyen elnyomható, emellett a staminája is hagy kivetnivalót maga után. Ráadásul a sprintje se valami jó, kisebbként több lépés kell, úgy vettem észre könnyen beérik a védők.
(#22001) petrin
Sonnál bugosabb játékos nincs a játékban. Az a pali.. előre félek tőle mindig.
Bárhonnan beveri egyszerűen. -
HdRew
őstag
TOTS Callejónt próbálta már amúgy valaki? Megszereztem, de nem tudom, hogy építsem-e rá az egyik csapatom.
-
HdRew
őstag
Valaki tolja külső vinyóról a fifa17-et?
Nekem most szerintem megadta magát a ps4 winyója, így külső winchesterről tolom, de már megint DNF-et kaptam. Lehet nem tudja elég gyorsan olvasni? Pedig 3.0, kompatibilis, minden fasza volt a 82. percig, 4-0 ide.. Bár lassabb volt azért, főleg, amikor mondjuk szögletnél embert váltottam, kicsit azért gondolkodott a rendszer.
-
HdRew
őstag
Srácok, mi lehet a probléma?
Mértem net sebességet, 25 mb/s download, 33mb/s upload, és már a 4. disconnectem egymás után... mi a francért? lehet valamit csinál mostanában a digi?
-
HdRew
őstag
Nekem meg 2x egymás után disconnect.
Egyszer 0-0-nál egyszer meg mikor vezetek 3-0-ra........ áhhhhhhhhh, nem tudom mi a tököm van, ráadásul rögtön utána vissza is tudok jelentkezni......... valamiért mindig akkor megy el a net, mikor lassítás van, lehet valami köze hozzá?

tegnap nem csinálta ezt....

pedig végre csináltam egy olyan csapatot, ami még a betonon is átmegy.. igaz, a fitness team kicsit gyengébbre sikeredett.

-
HdRew
őstag
Katasztrófa.
2/2 meccs bukó, de mindkettőt nyernem kellett volna. Az elsőnél benyomta a park the bust, és talált egy gólt a 82. percben, majd egy kipattanóból 2-0, már nyomtam a rage-et. Áh vicc.
A következő meccsen vezetést szerzek, majd támad, leszerelem, Marcelo rossz helyre passzolja, rálövi, blokkolom, visszapattan hozzá, gól.
Megint vezetést szerzek, utána benyomja laposan Dybalának, de Nachoval levédekezem, csak nem tudom mi a f.szért fordul ki és teszi a lábát nem a labda elé. Az ilyen scripting miatt baromi dühös vagyok. Mert ez semmi más, csak scripting.
13 perc 22 másodperctől nézzétek. ILYEN SZÉPSÉGEK VANNAK. Ez mégis mi a tököm?
-
HdRew
őstag
Grat, én még gondolkozom, hogy beépítsem-e TOTS Nachost, picit alacsonynak érzem CB-be.
Valahogy a SerieA teambe kéne beraknom, de akkor meg jönne Navas is, ő meg szerintem nem olyan jó, mint Handanovic. Vagy Asenjo-ról vélemény? A sima lapjára gondolok, nem az IF-re.
(#21830) MdewC
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZD+. Ezt a csapatot elfogadnám.

-
HdRew
őstag
A 86-os SIF Salah-val játszott már valaki? Vélemények?
-
HdRew
őstag
Ilyen kevés pénzből jobban jársz, ha PL vagy SerieA csapatot csinálsz. Sajnos a spanyol kp elég gyenge, Modric, Iniesta könnyen elnyomható, csatársorban pedig nincs olcsó alternatíva. Ha nem tudsz Bale-t venni, vagy Griezmannt legalább, hozzá se kezdj.

Olaszoknál Dybala nem olyan drága, és fillérekből kijön a csapat többi része.
-
HdRew
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Szerencsere Asamoah/Marchisio/Nainggolan kp eleg jol szur, csak a hosszu inditasoknal kell futnia.
Fordulekony, es gyors. Abszolut megeri. Bonucci nekem lassu volt nagyon, foleg, hogy sokszor TOTS-ok ellen jatszok.Epp az iment lott ongolt egy ellenfelem es utana rogton kilepett. Mar megint van valami cheat ps-en? Marmint tavol alljon ez tolem, nem akarok illegalis tartalmakat terjeszteni, csak fura, nem lehet azzal tobbet keresni, ha nyer az ember?

ZZ
SIF Isco velemenyem szerint in-game menjen CAM pozicioba vagy CM-be. A 71-es sprintje rettento lassu. A 89-es/90-es Isco viszont mar jol nez ki. Bar inkabb az utobbi.
-
HdRew
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
CANDREVA
Egy állat a pali. (Elég megnézni a long shot értékét.)
CAM-ban engine chemmel nekem bejött. -
HdRew
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Te tudod, én meghalnék skill nélkül. Már csak azért is, mert te is tudod, hogy nem tudsz mondjuk Berba-spint csinálni, és az ellenfél is tudja, ergo simán rád fog futni, mindenféle félelem nélkül, míg én ha tudom, hogy egy játékos tudja a berba-spint, mellé érek, hagyok 2-3m-t mellette, ha fordulna. Ez már neki is pont elég, hogy van egy kis tere játszani. De ez csak jó tanács, én így gondolom, ha neked ez így jó, és így vált be, akkor örülök.

(#21743) pckownz
Engem nem igazán érdekel milyen csapatban van az adott játékos, játszottam már Neymarral és Suárezzel is, pedig a Realnak drukkolok.
Az a lényeg, hogy minél jobb legyél a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

D

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)