Hirdetés
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nissifer
tag
Dani82:Mit szoktatok a junk-okkal csinalni? Eladogatni vagy szetszedni?
Minden kis apróságot felszedek és hazaviszem. (Nem szedegetem szét, csak tárolom. Ha majd kell valamihez, kéznél legyen.) Tegnap az egyik helyszínről 7-szer(!!!) fordultam.
Ezen kívül építettem a szobába egy "lomos asztalt", amihez hozzárendeltem az egyik lakót. Napi szinten ő is termeli a random hulladékokat. 
Berry Mentat-hoz kellene anti freeze bottle. Ez egy egyszerű műanyag kanna, ám még a szorgalmas gyüjtögetéseim ellenére sem találtam sehol illyet. Kereskedőknél sem volt. Valaki találkozott már ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BMW topik
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezen kívül építettem a szobába egy "lomos asztalt", amihez hozzárendeltem az egyik lakót. Napi szinten ő is termeli a random hulladékokat.