- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Célegyenesben a Yettel TV
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wantedman
újonc
válasz
zsamiatt #1599 üzenetére
Szia!
Általában a tv konzolnál a súly mellett a vesa méretek számítanak, ami ügye meghatározza, hogy a tv hátoldalán a lyukak milyen távolságokra vannak egymástól. Ezt kellene alapjáraton megnézned, hogy a kiszemelt konzol(ok) kompatibilisek- e a te tv-d felfogatásaival.
Továbbá azért sem minegy mekkora tv-t tennél rá, mert kihúzható konzolok esetében a nagyobb collos és ez által szélesebb tv nem fog tudni 90 fokban befordulni a falra merolegesen. ( persze csak ha képes erre a konzol, hogy eddig befordithato legyen). Súly esetében meg hagy némi ráhagyást, ne a maximális teherbirással terheled a konzolt( bar ezt is inkabb csak a kihuzhato konzolok esetében mondom) -
zsamiatt
őstag
Sziasztok, egy kis szakmai kérdés. A fali konzolnál megadott maximális képernyő méret számít valamit vagy csak a súllyal kell foglalkozni? Elvileg ami fent van 30 kilot bír el. Viszont csak 40" képernyő a max. A Tv amit kinéztem 43" viszont csak 12 kg. Elvileg súly alapján elbírja. De akkor a képernyő méret miért fontos? VESA csavarokat hol lehet beszerezni? Sajnos a konzolhoz lévőt az elődök elvitték.
-
dh66e
veterán
válasz
nagy.laurent #1597 üzenetére
Szia!
Stell -
nagy.laurent
tag
Sziasztok, egy Sony KD55XF7596hez, 55colos, 18kg, VESA 200x200 keresek olyan fali konzolt, ami legalabb 43 centire kijon a faltol, és mozgathato minden irányban, 20ezer forintig. Tudtok ajánlani ilyet? Előre is köszönöm
-
Wantedman
újonc
Köszi a választ, akkor ha nincs más marad az egykaros verzio.
Egy hatalmas szíveséget kérnék attól a személytől, akinek az alábbi: STELL SHO 1005B típusú konzolja van.
Szeretném megtudni, hogy a csavarok helyei (fent a hat darab és alul lévő hat darab csavar kivágások) pontosan milyen távolságra vannak egymástól, vizszintesen és függőlegesen is persze. Tudom hülye kérés, de ha valaki lenne olyan kedves és lemérné a sajátját, nagyon hálás lennék.
Üdv. -
Wantedman
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérn tőletek, hogy tudtok-e olyan konzolt mondani, ami két dupla karos kivítelű, mindenféleképp amolyan 'téglalap' alakú szerkezettel simuljon a falra (ytong tégla miatt, tehát ne az a vékony hosszúkás).... na és most jön a neheze, mert ilyet találtam bőven, de olyat nem, ami a faltól való távolsága kihúzott állapotában több, mint 55cm..!Létezik ilyen,
tudtok ilyet javasolni?
Minta:
(Csak ez rövid) -
szata.68
senior tag
-
ironbed
aktív tag
Szia!
Köszi a választ, akkor lehet csak még jobban meg kellene húzni a csavarokat, viszont nehezen tudom elképzelni, hogy egy 30 kg-os tévét hogy lehet felrakni rá
Az imbuszkulcsot keresztben becsúsztattam , így ugyan nem lehet dönteni előre, de fixen áll.
Amúgy, lehet, nem a legolcsóbb Maclean-t kellett volna megvenni. -
dh66e
veterán
Csodák nincsenek,de meglepően olcsókat és jókat is lehet találni.
Igen árban és tudásban lehet felfedezni dolgokat drágább és olcsóbbak között,de raktunk barátomnl anno egy A+konzolt 55" tv-nek és semmi baja nam volt.Majd fele árban volt mint a Stell.
Persze abból is ki lehet fogni gyengébb dolgokat ez nem vitás. -
Kroni1
veterán
Ez egy nagyon olcsó ami most fent van, sok ilyen olcsóval találkoztam, azt gondolom ez szinte normális ebben a kategóriában.
De akkor ezek szerint egy stell-nél ennek nem szabad ilyennek lennie? Ez megnyugtat, bár valaki épp irta, hogy neki a 3610-esén eleve ferdén áll a tv mögé kerülő lap a falra felrakandó laphoz képest, és nem lehet állitani úgy mint a 2051-esnél.. Majd olyan boltba kérem, ahol meg tudom nézni, és csak akkor viszem haza ha rendben van.
-
ironbed
aktív tag
-
Mr.Manus
csendes tag
Sziasztok!
Egy Samsung 43" MU6102-es tv-hez milyen dönthető, forgatható konzolt ajánlanátok?
Előre is köszi!
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Van egy olyan problémám a jelenlegi egykaros fali konzolommal, h ha elmozgatnám az 55"-os tv-t rajta előre vagy oldalra úgy hogy a középső csukló is mozdul akkor kitér vízszintesből.. Tehát egy beállított állapotban lehet csak némileg jobbra balra forgatni, ugy hogy vizszintes maradjon.
Gondolkodtam egy stell állványony, pl. Sho1005-ön. Azzal ez a probléma megoldódna..?
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
morpheus133 #1573 üzenetére
Számtalan oka lehet, de az egyiknek "szellősebb" a hátulja.
-
morpheus133
tag
Sziasztok!
Ezek közül meliyk a jobb:
https://www.bestmarkt.hu/osszehasonlitas/tv-rogzito-konzol-c830/368892,370118Jól látom hogy a nagyobb súlyt elbiró az olcsóbb? (akkor miért is olcsóbb?)
Thx
-
István H
újonc
Philips 32 "-os LCD Tv-t (4132 modell) szeretném a fali konzolra felszerelni, de a tv hátlapjára a tartó felcsavarozása után nem lehet bekapcsolni a TV-t. A hátlaphoz a gyári M4 14 mm-es csavarokat használtam, tud vki megoldást?
-
eisento
addikt
Sziasztok! meglett az mc564 (karira azt kertem a jezuskatol
) az lenne a kerdesem, hogy panelba (10 emeletes) eleg a felfogatashoz 4db 8-as csavar? a gyari 10-es csavarok sztem panelba felsleges meg a tipli nem is olyan fasza ranezesre. boltos haver aztmondta 8-as markas tipli meg 8-as csavar kb olyan 8x50-es eleg neki. 55-os samu tvhez kell (ue55f6400)
jah a macleanhez adott vizimertek sztem szar, nekem vhogy ha vizszintest mutat akkor ferdenek latom....
-
Üdv. 32" tv-hez vennék 100x200mm fali konzolt. A készülék kb. 5 kg lehet.
A konzolnak nem kell sem dönthetőnek sem forgathatónak lennie és a tv lehet közel is a falhoz. Ha van mögötte néhány centi hely az már elég. Lehetőség szerint jó lenne olcsón megúszni a dolgot. Mit ajánlotok? -
canniball
nagyúr
A tartólapon nekem úgy tűnik fix a csavarok helye és semmi olyasmit nem találtam amivel igazítani lehetne. Ezért is kérdeztem, úgy rémlik itt páran vettek ilyen konzolt (vagy hasonlót a gyártótól), hátha csak nekem kerülte el valami a figyelmem és valaki tudja a megoldást.
-
canniball
nagyúr
Nem előre-hátra van dőlése (azt még lehetne igazítani, hiszen a dőlésszögén lehet állítani), hanem jobb-bal irányba van dőlése a két "lapnak" egymáshoz képest. Azaz ha vízszintesen felszerelném a fal felőli oldalra az azon az oldalon lévő "lapot", majd ráakasztanám a TV-t, akkor a készülék nem lenne vízszintesben.
-
canniball
nagyúr
Sziasztok!
Gondoltam mivel az ünnepek alatt nem volt rá időm most új év alkalmából felszerelem a Maclean MC-723-at a falra, de kiderült, hogy a fal felőli és a TV felőli oldal iszonyat csálén áll egymáshoz képest.
Nézegetem nézegetem de nem tudok rájönni: hogy lehet egy síkba hozni őket?
-
Symbio
senior tag
Sziasztok!
Három kiszemelt tartó közül kellene választanom (vagy más ötlet? )
Maclean MC-762: 37"-70", max 30 kg
Maclean MC 781: 26"-55", max 45 kg
Maclean MC-710: 37"-70", max 40 kgAmit rá szeretnék tenni egy Panasonic TX-50CX670E , tehát 50"-es, 17 kg-os TV. Billenteni kell, mert magasabban lesz, kis mértékben forgatni is néha és a faltól elemelés is jól jön.
Mindhárom kétkaros, eltérés a terhelhetőségben van (a legkisebb kg is bőven elég papíron)
A 762-esnél nincs lehetőség a 3 fokos vízszintes korrekcióra.
A 781 pedig kis felfogatási felülettel rendelkezik.
A 710 mindkettő hiányosságtól mentes.Vagy mit görcsölök kb kétezer Forinton, vegyem meg a 710-eset
-
Orc
senior tag
válasz
BornToBePuli #1551 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Elvileg 30 kilót bírna és a VESA is stimmel, viszont a gömbcsukló szerűsége elég gagyi, ezért biztos ami tuti vettem egy ilyet:
STELL SHO 3610Olyan kellett, ami ma átvehető.
Ez atom stabil, de ami furcsa, hogy a két lemez (fali és a tv felöli) nem hozható párhuzamba,
el vannak csavarodva picit. Ezért a falon ferdén tettem fel, hogy a tv-nél vízszintes legyen.
(persze van egy kis játék, finomhangolási lehetőség, de azt meg akartam hagyni, hátha
elb...om a fúrást)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest