Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolij
tag
Sziasztok!
LG 55UJ7507 (VESA 300x300) falra szereléséhez keresnék konzolt, a prioritásnál az alábbi a sorrend:
- kihúzható (lehessen kábelezni)
- pár fokban dönthető legyen
- kb. 45 fokban forgatható legyenElőre is köszi az ajánlásokat.
-
smekone
tag
Igen, hibáztam nem írtam le pontosan, illetve a marketing is rosszul reklámozza a dolgokat.
Én arra gondoltam, hogy 90 fokban kiforgatható legyen és összesen lehessen 180 fokot
Bár elég ha csak egy irányba lehet forgatni, ha szemből nézem a TV-t akkor balra legyen ez az irány
-
djxp01
senior tag
válasz
DoItYourself #1094 üzenetére
Azt még kihagytam, hogy később egy 27"-es monitor megy majd rá, de az se hiszem, hogy probléma lenne. Itt igazából az lenne a fő kérdés, hogy ezt tablet tartókhoz találták ki, és kicsit félek, hogy valami probléma lenne a felszerelésével. A 100x100 VESA mindenütt egyet jelent persze, de remélem nem felesleges pénzkidobás lesz.
-
dh66e
veterán
válasz
DoItYourself #1096 üzenetére
igen,azt már direkt le sem írtam.
-
djxp01
senior tag
Üdv!
Adott egy ASUS VG248QE 24"-es 100x100-as VESA-s monitor, ami jelenleg egy Speaka konzolon van, viszont csak landscape módban használható (28 ezerért..), de én portraitba is elszeretném forgatni. (Nem cserélném le, mert ezt lehet függőlegesen mozgatni)
Ezt az adapert néztem ki hozzá, vagy ez nem jó megoldás? Látom, hogy főleg tablethez lenne, de elbírná azt a "nagyon" nehéz 5 kg-ot?
Vagy másfajta hasonló adapter kaptató lehet itthon? Köszi előre!
-
smekone
tag
Sziasztok!
LG 55 SJ810V-hez keresek már régóta, olyan fali konzolt, ami 180 fokban elforgatható, dönthető és be lehet a falhoz tolni teljesen.
Tudnátok segíteni, egyszerűen nem találok sehol se.
-
-
vito555
tag
Szia!
Megérkezett és fel is fúrtam az A+ SPB446 fali tartót.
Masszív szerkezet igaz csak a 42 Lg ment rá,de szerintem rá tehettem volna az 55-öst is.
Nagyon sok csavar és távtartó,nekem a hátsó hangszóró miatt kellett is használnom.
Kezdésnek kezeltem WD40-el és már is könnyen mozgott.A hozzáadott tipliket használtam szerintem rá is ülhetnék...Könnyen állítható,dönthető szerintem jó vétel.üdv
-
T 1000
aktív tag
válasz
DoItYourself #1086 üzenetére
Nagyon köszi!!!!!!!!!!
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Panasonic Viera plazma tv-hez keresek dönthető fali tartót, a tv 42 colos. A gondom az, hogy a furatai ne szabványosak, 66 cm vízszintesen és 32 cm függőlegesen a lyuktávolság. Tudtok ajánlani hozzá fali tartót? Csak dönthető kell, nem kell forgatható.
-
bladesks007
tag
Sziasztok!
2 db LG 55UJ620 sorozatú tv-hez (VESA: 300x200, súly: 14 kg) keresek
1. egy 45-50 cm-re kihúzható, forgatható, dönthető fali konzolt --> a fórumon is ajánlott A+ SPB446 megfelelne, de érdekel más alternatíva is (melyet pl. akár most hétvégén is be lehet szerezni),
2. másrészt csak dönthető konzolt (itt kiemelten fontos h. min. -20 fokos dőlésszög legyen, sajnos nagyobb dőlésszögű talán nincs is a piacon).Ami fontos lehet még, hogy az alsó csavarhelyek alatt kb. 10 cm hely van (esztétikai szempontok miatt a konzol függőleges eleme ne nyúljon túl ezen).
Várom javaslataitokat!
Előre is köszi!
-
Kicsimix
őstag
Megérkezett közben a konzol és már fel is van szerelve.
Nos.. Nem az első falikonzolom nekem sem így biztossan állíthatom, hogy láttam már egyszerűbben kezelhető termékeket.(döntés stb..)
Ami zavart, hogy tipliket nem mellékeltek az amúgy tartalmas, kíváló minőségű csavar és rögzítő eszközök felhozatala mellé valamint a leírás egy szar volt.Ez okozott egy kis fejfájást.
Anyag minőség terén amúgy rendben van a cucc nem tartok attól, hogy bár mi gond adódhat.
Mindent összevetve a végeredményt látva pont ennyit ér kb 11600 ft + szállítás. Ezért az árért jó vétel lehet ha nem akartok sokat költeni. Funkciójanak megfelel.Szerk;
6cm hosszú 8-as átmérőjű csavarokhoz kell jóféle tiplikkel készűlni amúgy. -
vito555
tag
(#1069) vito555
Természetesen fel lehet.A csomagban kell lennie majd távtartónak azt lehet be kell iktatni és akkor nem lesz útban.Ebben az esetben a hosszabb csavarokat kell felszerelni.Kérdezz rá a forgalmazónál hogy mi az egységcsomag (szerelvények) tartalma.Köszönöm a segítséget,megrendeltem...A+ SPB446
üdv.:vito555
-
dh66e
veterán
Szia!
Nekem ilyennel nincs semmi tapasztalatom....
Az első az nagyon tettszik egyébként nekem,nagyon jópofa megoldásnak tartom.Ráadásúl szerintem ahogy olvasom talán ferde falra is lehet tenni.
Idézet az oldalról...
Legyen szó padlástéri ferde falról vagy szoba mennyezetről, ezzel a TV mennyezeti tartóval nem jelent problémát a felszerelés. -
dh66e
veterán
Sziasztok!
Zοltta
Ez mehet nyugodtan hozzád.(#1070) feco70
Mármint hogy sarokba szeretnéd rakni a tévét?(#1069) vito555
Természetesen fel lehet.A csomagban kell lennie majd távtartónak azt lehet be kell iktatni és akkor nem lesz útban.Ebben az esetben a hosszabb csavarokat kell felszerelni.Kérdezz rá a forgalmazónál hogy mi az egységcsomag (szerelvények) tartalma. -
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
Ő ( Samsung 40" MU6102 ) hozzá szeretnék, majd egy fali konzolt vásárolni elvileg Vesa 200 X 200 -as kompatibilis.
Ár, hát mondjuk , legyen minőségi konzol, ami elbírja a súlyát ami elvileg 7-8kg körül mozog. És úgy ha szembe állunk vele akkor kicsit jobbra kihajtható legyen ( valahogy így ) , és kicsit befelé is dönthető legyenkb így
Jól bevált konzolra lenne szükségem, amire rábízhatóm a tv-t és nem kell azért aggódnom ,hogy jaj istenem csak bírja el!
10k alatt szeretném megúszni. Köszi.
-
feco70
senior tag
Üdv! Samsung UE40F6640 ehez kéne sarok konzol. Köszi
-
Nowi
tag
Sziasztok!
32" TV hez keresek konzolt egy tetőtéri szobába. Nézegettem már mennyezeti fix illetve dönthető konzolt is de nem tudom hogy pl a ferde falra lehet e tenni egyáltalán vagy csak a mennyezetről lelógva??
Ez nagyon tetszik pl:
Egy baj van vele hogy a mennyezetre rakva túl rövid lenne ferde falon meg nemtudom használható e??
Ez a másik ez a mennyezetről tuti jó lenne csak ott lenne mindig útban nem lehet félrehajtani
Egyáltalán milyen megoldásokat lehet itt használni??
Előre is köszi a tippeket
-
feroooo31
tag
55"os tvmhez szeretnék egy jó minőségű falikonzolt. Lehessen előre húzni illetve jobbra - balra forgatni, hogy hozzáférjek a csatlakozókhoz. Vagy csak előre - hátra de minimum 55cmre távolodjon el a faltól
-
dh66e
veterán
válasz
dani_golf #1059 üzenetére
Szia!
Persze lehet kapni, harmad áron is ,de nyilatkozni nem tudok róla mert nem ismerem. -
dani_golf
tag
hello all
help kéne
egy fali konzolt vennék amire a 75 ös tvt is rakhatok. legalább kihúzható legyen tehát ne csak fix..és ha lehet ne 35 ezer...
várom az ajánlatokat..thx -
Kicsimix
őstag
Ilyen esetleg van valakinek? 65KS7000-et rögzítenék vele.
Jobb javaslatot is szívesen fogadok. (a TV ~25kg V:400x400) -
csemege86
tag
107 cm-es LG led tévét vettem. Az előző tévém 86 cm-es volt, és Ikea Uppleva fali konzollal használtam. Az új tévé is kompatibilis vele, tökéletesen illeszkedik, stabilan fog.
Ennek a konzolnak a max. terhelhetősége 20 kg, az új tévém ennek kevesebb, mint a fele (ugyanannyi, mint a régi). Viszont hivatalosan csak 12-32"-ig használható. Kérdés: veszélyes, hogy a régi konzolt fent hagytam (pl rossz súlyelosztás - a tévé súlya a mérete arányaiban túl kis helyre koncentrálódik, így káros a tévének; vagy a konzol a falba csak kis felületen csatlakozik, így káros a falnak; bármilyen statikus veszély, stb), vagy elhanyagolható a különbség? Köszi.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40226790/
-
Rhino
újonc
Sziasztok!
Egy 32"-os tv-t szeretnék egy dönthető forgatható konzollal felrögzíteni a falra az ábrán látható módon.(boccs a paint-es remekműért
) Nyilván a lényeg az lenne h lássam az ágyból illetve a gép elől is ha kell. Tudnátok valamit ajánlani?
Köszi! -
balaaazs
senior tag
Bocsi, akkor ez jó lesz szted?
-
balaaazs
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Rengeteg féle konzolt látok mindenhol, különböző árban és nem tudom, hogy mi alapján döntsem el. Adott egy 50-es TV, 400*400-as fali konzolra gondoltam, legyen kihúzható, dönthető és duplakaros. Persze az elsődleges és mindent felülíró cél, hogy nagyon stabil legyen és ne dobja le a TV-t, illetve a TV se húzza le a dönthető részét.
Köszi!
-
dh66e
veterán
válasz
Krissz5435 #1047 üzenetére
Sajna ezek ennyibe kerülnek itthon .....
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Krissz5435 #1046 üzenetére
Visszairtak az alibabarol, kb 130-150 dollar lenne plusz szallitas. Magyarban is lehet kapni 42k-ert.
-
Krissz5435
aktív tag
Jelenleg most ott tartok, hogy 2 állvány lenne igazán jó, mindkettő az alibabáról:
KampósNem is értem máshol miért nem lehet ezeket kapni, ennyire drágák lennének?
Láttam egy peerless-av terméket az 190 dollár lenne, ami szerintem drága egy sima állványhoz képest. -
-
dh66e
veterán
válasz
Krissz5435 #1043 üzenetére
Meg lehet erősíteni a tetőtér felől még egy pozdorjával?Mert akkor biztos hogy simán elbírná.
Lehet így is elbirná csak átmenő csavarokat +alátétet és anyákat kell használni. -
dh66e
veterán
válasz
Krissz5435 #1041 üzenetére
Veszíteni valód nincs.
-
dh66e
veterán
válasz
Krissz5435 #1039 üzenetére
Nézelődj még hasonlókat hátha találsz. -
dh66e
veterán
válasz
Krissz5435 #1037 üzenetére
Sok sikert hozzá!
-
dh66e
veterán
válasz
Krissz5435 #1035 üzenetére
Parancsolj!
Az eladónál rá kell kérdezni hogy mi a helyzet a te méreteddel lehet van olyan is nekik. -
Krissz5435
aktív tag
Igen, a forgótengelyére gondoltam, szóval jó lenne.
Amúgy megtaláltam azt amit kerestem, már csak kell 99 embert keresnem, akinek rendelünk ilyent.
[link]Meg találtam egy másikat is, de azt meg nem találtam Magyarországon, amcsiból meg nem szállítanak ide.
Meg nem értem, ha annyi lyuk van rajta, miért nincs vesa 300x200 támogatás?
-
dh66e
veterán
válasz
Krissz5435 #1033 üzenetére
Az attól függ mire gondolsz,mert ezeknél elég fontos a központosítás azaz a forgótengelyére kell koncentrálni a tv talpának a közepét.
Magát a szerkezetet oda rakod az asztalon ahová akarod és persze amit a tv enged. -
dh66e
veterán
válasz
Krissz5435 #1031 üzenetére
Ez jó lenne neked elvileg ezt csak rá kell rakni az asztalra /tv állványra.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
DoItYourself #1026 üzenetére
Nézegettem ezeket a forgósokat és találtam egy ilyent:
[link]Viszont nem tudom, hogy ezt lehet-e rögzíteni/kell-e vagy csak ráteszem az asztalra és kész?
Árban is elég jó lenne, na meg igazából nekem ennyi kellene.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
DoItYourself #1029 üzenetére
Oh, igy mar mas, ilyen is jo lenne.
-
DoItYourself
addikt
válasz
Krissz5435 #1028 üzenetére
Ha jobban megnézed
, amit először linkeltem, az is egy forgatható talp.
Remélem így már érthető. -
Krissz5435
aktív tag
válasz
DoItYourself #1026 üzenetére
Felreertettel. Jelenleg a sajat talpan van, amit leszednek es agy asztali, esetleg padlozati allvanyt tennek a tv-re, de amit te linkeltel az csak sima talp, ami jelenleg is van.
De most nezem, amit linkeltel az sem lenne rossz.
-
DoItYourself
addikt
válasz
Krissz5435 #1024 üzenetére
Minden tévének van saját talpa, de akkor most már végképp nem értem, hogy akarod forgatni az egészet, ha rajtahagyod a talpat.
Ha nem a túl széles a talp, akkor forgótányéros megoldás jöhet még szóba, ha van mire rátenni az egészet.
Itt egy másik a hasonló. -
dh66e
veterán
válasz
Krissz5435 #1021 üzenetére
Elég reménytelen amit szeretnél főleg a megadott ársávban.Az asztali és alvanyos tartók max 32"-ig biztonságosak ebben az árdfekvésben neked meg egy 55" tv-t kéne forgatni.....
Mélyebben kell a zsebedbe nyúlni vagy egy mennyezeti tartón elgondolkodni.(#1022) Krissz5435
Nem biztos hogy jó ötlet kipróbálni meg nem túl barátságos megoldás főleg ha nem jön be mert nyeklik nyaklik a szerkezet....
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
DoItYourself #1023 üzenetére
Amit linkeltél az pont nem jó, mert a tv-nek van saját talpa. A lényeg az lenne, hogy egy rögzített ponton forgatható legyen jobbra balra.
-
DoItYourself
addikt
válasz
Krissz5435 #1022 üzenetére
A gyári megoldások nem olcsók.
https://tv-allvany.arukereso.hu/konig/knm-ttfm10-p385299863/Egy kiszuperált gurulós szék talpcsillagából és egy egyszerű falra szerelhető konzolból lehetne padlóállványt barkácsolni.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Krissz5435 #1021 üzenetére
-
Krissz5435
aktív tag
Hello!
Milyen konzolt tudnátok ajánlani vesa 300x200-as felfogatáshoz, ami ilyen lenne:
vagy ilyen:
Sok helyen nézelődtem de mindenhol a fali konzolok vannak, ami nálam nem opció, de a mennyezeti is kilőve.
A lényeg a forgathatóság lenne, mert 3 "helyszínről is lenne nézve: asztalnál ülve, kanapéról illetve ágyról nézve. Így nem kellene a tv-t emelgetnem.
20k fölé meg nem szívesen mennék árban, csak ha nagyon muszáj.
Ja és egy philips 55pus6162/12 tv-hez lenne.
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
Pont sarokra szeretnénk rakni az 50"os tévét, ahogy számoltam ehhez egy olyan kar kell amit 50-60 cmre ki lehet engedni a faltól.
Létezik ilyen jó minőségben? -
Dyingsoul
veterán
Kicsit visszaolvastam és érdekesnek találom, hogy senki nem linkelt emagos konzolokat (vagy elmentem mellette, de ez esetben is csak nagyon kevés számban lehetett említve).
Szerintem szuper árban vannak az itt található konzolok, én most egy ilyet készülök vásárolni 50'-os tv-hez aminek 200x200-as rögzítőhelye van. Jó lett volna extrém nagy vízszintes dőlésszög mivel számítógép asztal fölé szerelem és PC-ről is használom a TV-t, így közelebb ülve előnyösebb a nagy dőlésszög. De 4000 HUF-ért egy ilyen konzol szerintem ajándék.
-
kovta23
tag
válasz
DoItYourself #1011 üzenetére
Köszönöm!
-
kovta23
tag
Sziasztok!
Van egy kihajtható tv konzolom. Szerintetek egy ilyen konzollal tudom hozzá rögzíteni a soundbart?
https://www.conrad.hu/hu/hangfaltarto-konzol-tv-fali-tartokerethez-
roegzitheto-speaka-professional-quoteasyquot-1211124.html -
ro_bert17
őstag
Köszönöm szépen!
(végül is ráhangoltam magam az sho 1005-re a többlet állítási lehetőség miatt)
Bringákat akasztottam fel nemrég kampóra, az első kerekénél, amit nagyon erősre kell megoldani a dinamikus terhelés miatt. Elsőre a nehezebb le is szakadt, így szereztem egy kis rutint rögzítéstechnikából.
További eredményes fórumozást kívánok!
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Melyik az a konzol amelyik a legtávolabbra kihúzható egy LG UJ6307 55" TV-vel?
Tehát nem 50 cm hanem mondjuk 1.5 m. Van ilyen? -
dh66e
veterán
válasz
ro_bert17 #1001 üzenetére
Veheted az olcsóbb A+ terméket atomstabill lesz az is.Neked a rossz fal miatt a minél szélesebb felfogatás a legfontosabb jó tiplivel és elég vastag hosszú csavarral.Próbafúrást csinálj mindenképp egy 6-os fúróval mielőtt neki esel a nagyfúrószárral.
Mindenkinek!
Hopsz csak most nézem átlépte az 1000. hsz-t a topik.Nem gondoltam volna anno.Meg azt sem hogy van értelme összefoglalót írni az alapokhoz -
ro_bert17
őstag
válasz
ro_bert17 #999 üzenetére
Őszintén szólva még mindig nem tudtam dönteni...
Hajlok a Stlell sho 1005-re, mert nagyobb a talpfelülete, ami miatt azt tippelem nagyobb felületen fekszik fel. Így a legfontosabb szempontnak, a stabilitásnak ez felelhet meg a legjobban. Meg funkciókban messze jobb mint a Stell sho 3610. Viszont az filigránabb, könnyebb szerkezet. Talán nem lenne az ágyúval a verébre kategória egy 43"-os 9kg-s tévénél.. Sőt! Ez esetben még csábítóbb az A+ SPB446, hiszen ahogy nézem mm-re ugyan az mint a Stell sho 3610, csak fele annyiért. Ez is elég lehet? Jó minőség?
Igazság szerint ezeket a konzolokat max fotón láttam, szóval bármilyen véleményt szívesen fogadok.
Bár nem izzik túlságosan a topik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Path of Exile 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest