Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gstyler
senior tag
32"-es TV-hez keresek megbízható konzolt. VESA 200-as szabványra lenne szükségem, továbbá szeretném dönteni és előre kihúzni valamennyire.
Van valamilyen ajánlott darab? -
ricky731
tag
Sziasztok!
Sarokba kéne egy fali konzol egy 49es Samsung TV felfogatásához. Ilyen több karos kinyitható kéne a sarok miatt, hogy megfelelő szögbe lehessen állítani. Valami javaslat?
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam a TV falra szerelésén. Viszont már az elején meg is akadtam:
Panelfalon viszintes majd függőleges irányban tetőléc, ezen szimplán 12,5-ös gipszkarton. Tehát a gipszkarton alatt 5 cm légüres, ahova szerelném.
Stabilítás, szerelhetőségnél ez nem jelenthet gondot?
[LG 55UH7707]
oldal szerint Vesa 300x300, 16,8 kg. Kihúzható, dönthető, forgatható amiben gondolkodom.
Mit ajánlanátok? -
macskacsa
csendes tag
köszönöm, még egy kérdésem lenne hogy ebből a karton tipliből is rengeteg féle van, a tv panelhez melyik jó?
-
-
D4v3
őstag
Hello!
Egy Philips BDM4065UC monitort használok itthon és kitaláltam, hogy egy konzollal felfúrnám a falra, azzal a módosítással, hogy a monitor függőlegesen fel-le mozgatható is legyen, ha megunnám az ülést és állnék inkább (ehhez kell még a mostani asztalomra valamiféle magasítás vagy plusz egy kisebb asztal ugye). Ilyesmi konzol létezik esetleg?
Eredetileg állítható magasságú asztalt szerettem volna, de rájöttem, hogy ez így olcsóbbra jön ki jóval valószínűleg.
Illetve még annyi, hogy a mostani fal (panelház), ahol a montior van nem vastagabb 12-15 cm-nél, ez gond lehet? Mert át tudom éppen rendezni a szobát..
Köszi előre is! -
Talala
senior tag
Sziasztok! Egy Dell P2314H típusú monitort szeretnék falra szerelni. Ehez keresek valami kisebb fali konzolt. 100x100-as furatok vannak a monitoron. Amiket találtam azok nem voltak túl biztatóak. Tégla falba lesz fúrva, jo lenne ha dönthető lenne. Remélem tudtok ajánlani valamit.
-
macskacsa
csendes tag
helo,
Egy LG 32LH6047 et szeretnék felszerelni gipszkarton falra.
A fal ~1 méter széles, két szobát választ el.
200x200 mm-es konzollal kompatibilis a tv a weblap szerint.
Ezt szeretném felszerelni, milyen tipli/csavar/stb. kell hozzá, illetve fúró mindenképpen kell e hozzá? -
skitzoo
senior tag
Sziasztok. Baratnomoz szeretnek fali konzolt venni. A TV 41". A problema az lenne, hogy padlasterbe kellene. Es ugye ott "ferde" a fal. Van erre valami megoldas?
-
atisz84
csendes tag
Köszi a választ. Kihúzható konzolt szeretnék, de elforgatni nem akarom a TV-t. Ilyesmire gondoltam: https://edigital.hu/fali-konzol-tarto-allvany/hama-full-motion-tv-allvany-fali-tarto-400x600-l-meret-fekete-p295564
Ha csak annyi, hogy nem tudnám 90 fokban elfordítani a TV-t, akkor az nem probléma. Nem látok más indokot, hogy miért ne lenne 60 incheshez is jó.
-
DoItYourself
addikt
Max. ott lehet gond, ha nagyobb a tévé, hogy a nagyobb méret miatt nem tudod a megadott szögben billenteni, elforgatni. Már ha olyan konzolt akarsz egyáltalán. De nem tudjuk milyen konzolt akarsz, mert nem írod. Ha a rögzítési pontok stimmelnek, és beleférsz a súlyhatárba, akkor túl nagy gond nem lehet.
-
atisz84
csendes tag
Hello,
Átfutottam néhány oldalt, de nem láttam említést egy dologgal kapcsolatban ami engem aggaszt.
Van egy 60-as TV-m, aminek a súlya 23.5kg. Egy fali konzol, aminél megvan adva, hogy 400x400-as, 50kg teherbírású, és max 55-ös TV mérethez való, az jó nekem vagy nem?
Nem értem, ha a rögzítési pontok stimmelnek, a súly bőven belefér, akkor mi miatt nem alkalmas 60-as TV-hez. Minden csatlakozás kívül esik a négy lyuk által behatárolt területen, így az nem lehet gond. -
zkosaras
aktív tag
válasz
DoItYourself #679 üzenetére
-
DoItYourself
addikt
válasz
zkosaras #676 üzenetére
Ha ez a mozgatható verzió kell, akkor csavarozhatod magasabbra is a két függőleges sínt, és használhatsz távtartókat is pl. nagyobb méretű anyát vagy több alátétet. A hálózati csatlakozó a Panasonic plazmán nekem nem merőlegesen áll ki, hanem lefelé van döntve, majdnem függőleges.
Ha nem kell a mozgathatóság, vagy elég ha lefelé lehet dönteni, akkor vehetsz egyszerűbb konzolt is, aminek szellősebb a kialakítása - én is ilyet vettem, a pontos típust visszakeresheted itt a topikban. Bocs, mobilról írok, így komplikált linkelni. -
zkosaras
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnénk egy fali konzolt venni a Panasonic TX-P42S30E típúsú plazma tévémhez. Ki is néztem ezt.
A gond csak az vele, hogy szerintem takarni fogja a tv 220-as hálózati csatlakozóját. Csináltam egy nagyjából arányos képet arról hogy mire gondolok (a sárga kör jelzi a csatlakozót).
Tudtok olyan konzolt ajánlani, ami jó ehhez a tv-hez?
Előre is köszi a segítséget!
-
frovery
senior tag
Már többször ajánlott márka, típus.
-
Hooper
őstag
32-40"os TVhez a falra merőlegesen 90fokban kiforgatható konzolt tudnátok ajánlani?
Fontos lenne hogy normál állásban szinte simuljon a falra, a lehető legkevésbé lógjon el és esetleg lefelé minimálisan dönthető legyen.
Köszönöm! -
gurabli
őstag
válasz
DoItYourself #671 üzenetére
Köszönöm válaszod! Erre a falra 8-as tiplikkel lett már felszerelve egy polc és nem fúrtunk át a szomszédhoz
Jó minőségű Fischer tiplire gondoltam, betonba ezek szerint 8-as elég lesz, 4 darab. A konzolon még gondolkodom, nem biztos, hogy kell a forgathatóság, így jó lehet a Stell SHO 1004-es is, ez dönthető. Az is igaz, hogy ha meg már szerelem, akkor lehet jobb a forgathatót felrakni és soha nem lesz gond vele. Na, ezt majd eldöntöm.Most azon gondolkodom, hogy miként tudom eltüntetni a vezetékeket, mert két vezeték biztos lesz, a TV tápkábele és egy HDMI vezeték. Vésve nem fogom a falat (bár gondoltam rá), de asszony agyonütne, meg akkor lehetne festeni is rögtön. Most vagy eltűrök két vezetéket, vagy rakok egy kábelcsatornát lefelé.
van még egy lehetőség, de ez már elég vicces lenne: a házba épített antenna csatlakozó (ami természetesen nincs használatban) pont ott megy a fal mögött. Ez gondolom egy csőben van elvezetve, így ha sikerülne félúton megfúrni és abba belevezetni egy hosszabbítót és a HDMI kábelt, akkor nyert ügyem lenne. Az áram még megoldható, de a HDMI csatlakozó biztos nem férne át a gégecsövön... Vésés lesz ebből, ha nem is most, majd ha festést kiált az asszonyVégül is kb. 1-1.5m métert kellene max kivésni (ami azért betonban jó kis buli).
-
DoItYourself
addikt
-
gurabli
őstag
válasz
DoItYourself #669 üzenetére
Van egy egyszerű Hiltim, a fúrószár Bosch (8-as). A polcokat, stb, mind 8-as Fischer tiplikkel rögzítettem, eddig nem volt gond egyikkel sem. Pedig nagyobb terhelést kap, mint a konzol a TV-vel, igaz nagyobb felületre is oszlik el.
Most ez hülye kérdés, de milyen vastag lehet a szomszéddal közös fal egy panelben? Nem szeretném átfúrni
Bár gondolom egy 8-as tiplivel nem fúrom át, erre a falra már raktunk fel egy hosszú polcrendszert. A 8-as méret elegendő? Hány darab rögzítési pontot javasolsz?
-
DoItYourself
addikt
Szimmetrikus konzolnak néz ki, tehát nem kell számolgatni.
A hozzá kapott csavarok is megfelelőek, ott leszel inkább gondban, hogy megfelelő méretű furatot készíteni a vasbetonba nem egyszerű. Komoly ütvefúró, és rendes fúrószár nélkül nem érdemes belevágni. Kétkomponensű epoxi javítógyurmát se árt beszerezni, ha nagyobbra sikerül a furat, mert elkapsz egy vasat. -
gurabli
őstag
Köszönöm. Akkor ezek szerint érdemes a forgatható változatot venni, mivel alap helyzetben nem sokkal áll messzebb a faltól a TV, mint egy dönthető, de nem forgatható konzol?
A linkelt konzol megfelelő választás lenne a TV-hez és a falhoz?
A panel betonfal gondolom különösebb gond nélkül meg tudja tartani a konzolt és a tv-t is. Érdemes esetleg nagyobb tiplit és/vagy csavart használni, vagy jó a mellékelt?Még egy kérdés, alap helyzetben ezt a konzolt pontosan középre kell felszerelni, tehát nem kell számolgatni, mint egy egykarú konzol esetén?
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung 51D550-es plazma. Tervezem, hogy felszereljem a falra, akkor szépen elférne alatta a center hangsugárzó is, valamint esztétikus is lenne.
Milyen fali konzolt ajánlanátok, ami biztonságosan megtartja? A TV úgy tudom kb. 22kg.
A fal panel, így szerintem aránylag jól rögzíthető a betonba (a szomszéddal közös falra lenne felszerelve, szerintem ez egy jó vastag fal lesz). Nem tudom, hogy milyen vastag, de feltételezem eléggé az.Gondolom célszerű lenne dönthető konzolt venni. A kérdés inkább az, hogy milyen jó minőségű forgatható konzol van, ami nem lóg ki fél métert a faltól? Főleg azért kérdem, mert egy L-alakú kanapénk van, én a szélső részéről szoktam nézni, teljesen jó, de az állványon egy nagyon kicsit meg szoktam dönteni felém a TV-t. Tényleg minimális, tehát nekem semmi szükségem nem lenne 40+ szögben forgatni, most hirtelen azt mondom, hogy 15-20 is elég lenne. Van olyan konzol, ami nem állna el a faltól fél méterre, de szépen lehet forgatni is?
A Stell konzolokat nézegettem, azon belül is Stell SHO 1005-öt.
Erről szinte mindenki csak jót ír, elég masszív szerkezetnek tűnik. Alapból mennyire lóg ki a faltól? A rajzon 11.5 - 66,5 cm van megjelölve, mint a faltót lévő távolság. Ezt úgy értsem, hogy ha nincs forgatva, akkor 11,5cm?Köszönöm!
-
DoItYourself
addikt
válasz
Unlimited #663 üzenetére
A tévén lévő furatok távolsága az elsődleges. A konzol teherbírása is fontos adat, bár LCD-nél nem hiszem, hogy gond lesz belőle. Stell, Signal márkákat emlegetik itt sűrűn, nekem úgy tűnt. Nézd meg a csatlakozókat is a tévé hátoldalán hol vannak, merre állnak, mit akarsz ezekből használni. Hány centire fog elállni konzollal együtt a faltól, ilyesmik.
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Egy lg 49lh630v tvhez keresek falikonzolt. Csak dönthető legyen, semmi más nem kell.
Mit ajánlotok hozzá? -
nyesix
senior tag
Sziasztok!
55" os, nem ívelt TV-hez keresek két csuklós fali konzolt. Ezeket néztem ki, amik számomra kb elfogadható árban vannak (20k -nát többet nem akarok rá költeni, jobb lenne, ha max 15-be beleférne):
STELL SHO 2051
STELL SHO 3600
Cabeltech UHC 0198
Cabeltech UHC0196Ezek közöl, vagy akár más gyártótól miket ajánlotok?
köszi -
kpeter
tag
Megjött a Signal cucc, tegnap fel is került a helyére szépen. Van benne anyag rendesen, ahol mozoghat, ott rendes csavar van és meg lehet úgy húzni, h ne mozogjon. Összességében sokkal masszívabb, mint a másik volt. Ha egy szóval kellene jellemeznem akkor azt mondanám, h TÖKÉLETES, szóval nagyon köszi a tippet még egyszer!
-
válasz
DoItYourself #654 üzenetére
A STELL SHO 8055 PRO TV konzollal szemezek, ezt talán ki lehet úgy fordítani, hogy a sarokba kerüljön a Tv.
Vélemény? -
DoItYourself
addikt
válasz
Balázs0916 #653 üzenetére
Ez csak egy ötlet volt, ha találsz más megoldást, oszd meg velünk.
Ekkora méretű tévét ilyen helyzetben felszerelni - ha jól értettem a pozíciót - nem lesz egyszerű, te is írtad, hogy nem találtál hozzá konzolt. -
válasz
DoItYourself #652 üzenetére
És ha a barkácsolás fejezetet most kihagynám?
-
DoItYourself
addikt
válasz
Balázs0916 #651 üzenetére
Vágatsz egy fehér (vagy a fal színéhez passzoló) bútorlapot, azt szereled fel 45 fokban a sarokba, és arra mehet a legolcsóbb lapos konzol. Ha nehezebb tévéről van szó, akkor plusz merevítés se árt a bútorlapnak, vagy konyha munkapult is jó lehet.
-
Sziasztok!
Egy 60"-os Tv-nek keresek egy olyan fali konzolt, amit be lehet annyira forgatni, hogy a Tv sarokba kerüljön.
Remélem érthetően írtamolyan konzolt még amúgy nem láttam, amit pl sarokba lehetne felszerelni
Köszi
-
ruan
tag
válasz
DoItYourself #649 üzenetére
Igen sajnos, azért még futok 1-2 kört, hátha..., de amik vannak, azok is elég drágák, a Tv használt árának, majdnem a harmada
Pedig ezt a plazmát már csak egy oled-re cseréltem volna le, de így lehet hogy lesz helyette még valami pehelysúlyú lcd, amit majd kedvemre forgathatok. -
ruan
tag
válasz
DoItYourself #647 üzenetére
Aha
Köszi, akkor elég nagy szószban vagyok, mert én olyan falikart szerettem volna amivel a tv balra-jobbra fordítható egy keveset, de azok max VESA 400-at tudnak, és nekem is vízszintesen a lyukak 62-63 cm távolságra vannak... -
BornToBePuli
aktív tag
Szia!
Én egy ilyen konzolt használok, de szerintem egy könnyebb TV-vel. Nincs gondom a forgatással, kihúzással pont megfelelő ellenállással és megfelelő erőt kell kifejteni. Nem csúszik, meg mászik magától.
Hááát, hogy mennyire lehet mozgatni?! Ez egy jó kérdés. Ha naponta egyszer becsukod egyszer kihúzod, akkor szerintem nem lesz semmi gond vele.
Én nagyon elégedett vagyok az enyémmel. Nagyon masszív szerkezet. Sony KDL-32EX720-szal használom.
-
_Petya_
őstag
Úgy látom sokan használtok Stell konzolokat, mi a véleményetek az SHO 1162-ről?
Egy Samsung UE40F5000-hez lenne, az kb 8 kg, de félek attól a gömbcsuklótól, szeritnetek jó lehet, vagy inkább valami masszívabbat vegyek, mondjuk az SHO 1005-öt? Utóbbi talán túlzás, ha a kicsi is elbírja biztosan..
Szóval, mit gondoltok?
Köszi! -
ruan
tag
Sziasztok,
Egy régi Pana, plazmámat raknám fel a falra (th-37pv80pa) de sehol sem találom hogy pontosan milyen VESA szabványú falitartóval kompatibilis.
Meg tudná valaki mondani? Vagy hogy mérjem le?
Azt már kiderítettem hogy talp nélkül, 22kg a kicsike.Köszi a segítséget.
-
Hirons
csendes tag
Sziasztok,
egy 55-ös Samsung J6250-et szeretnék falra szerelni, 16kg, 40x40 Vesa.
Ahogy olvasgatom a fórumot látom, hogy talán a Stell SHO 2051 lenne nekem a jó választás.
Az érdekelne, hogy ez könnyedén kihúzható illetve forgatható?
Illetve, hogy szabad-e ezeket egyáltalán napi rendszerességgel mozgatni,
vagy inkább csak arra vannak kitalálva, hogy be tudd lőni a megfelelő pozíciót és úgyhagyni? -
törölt tag
Elvileg: Falra szerelhetőség (VESA) Kompatibilis (200x200 mm), de sztem tudja ez a tartó a 300x300-at is.
-
DoItYourself
addikt
Kösz a tippet. Egy szellősebb darabot néztem ki (Stell SHO 2041), mert a tévé közepén vannak a csatlakozók. A tévé hátoldalához adnak valamilyen csavart, van valami járatos méret? A tévébe M8-as kell kb. 50mm hosszú (régi Pana plazma, 25kg).
Szerk.: megtaláltam az útmutatóját, rövid, amit adnak hozzá.
-
air
nagyúr
válasz
BornToBePuli #636 üzenetére
Azért az szerencse, hogy nem vízszintes.
-
kpeter
tag
Köszi, ez pompásnak tűnik!
A leírásból: A kar enyhe lefelé dőlése jellemző, és nem befolyásolja a konzol biztonságát és funkcionalitását.
A másiknál is ennyi volt valszeg a jelenség, de itt a +/-15 fok miatt ezt simán ki lehet korrigálni. És eleve sokkal jobbank tűnik az a megoldás, h a tartó lapot lehet dönteni, nem az "akasztót", mint a stellnél. Köszi még egyszer! -
tchriss
tag
Sziasztok!
fali konzolt keresek egy lg 43" 7507 hez
elvileg vesa 300x300 as
kineztem egyet steel sho 2051 de abban nincs ez a szabvány az edigi szerint a gyari oldalán meg igenmegvehetem tuti jó a tv hez?
vagy más alternatíva?
köszi
-
kpeter
tag
Ti aztán figyeltek a részletekre.
Azt most látom, h elforgatva sikerült a képeket feltölteni telóról, pedig ott normálisan néztek ki, sryA fal 10cm-es porotherm tégla válaszfal, vakolva + glettelve, a tipli ami a csomagban volt. Azt jól látjátok, h a jobb felső sarokban lévő (béna fekvő képen bal oldali) csavarnál nem feküdt fel rendesen az alap, de ettől teljesen stabilan, és függőlegesen állt. Azért állt el egyébként, mert a bitang vastag gégecső vakolásánál egy kicsit púpos lett a fal, erre a púpra feküdt fel a konzol közepe.
@frovery - ezt is megpróbáltam. Az "akasztót" alulról rögzítő csavarokkal tudtam is valamennyit feszíteni, majdem meg is volt a függőleges, amivel már el is lettem volna. De egy éjszaka alatt megint orra volt bukva annyira, h leszedtem inkább.
Miután leszereltem, vízszintes felületre fektetve is láthatóan benne maradt ez a "lógás". A csuklóban egy kicsi, a tartó lapon még több. És ez a kicsi, meg még egy kicsi, az egy 85 cm magas képernyőn már túl sok volt, mert én nem akartam dönteni egyáltalán. (Csak kihúzni néha, h könnyen lehessen kábeleket csatlakoztatni.) Ezen tapasztalatom alapján ez a konzol, 65-ös tévéhez már nem jó - persze ha döntve akartam volna feltenni, akkor oké.
Node, szerintem ebben a sztoriban nincs több. Viszont tudtok ilyen méretű tévéhez tapasztaltan bevált konzolt ajánlani?
-
frovery
senior tag
válasz
BornToBePuli #629 üzenetére
Tényleg, a 2. képen a vízmértékesen jobban látni a fényt.
Lehet a tipli peremes és nincsen teljesen a falsíkba beütve.
-
air
nagyúr
válasz
BornToBePuli #629 üzenetére
Igazad van. Ezt észre sem vettem.
A falra rögzítendő lap egyértelműen nem fekszik fel.@kpeter:
Egyébként milyen fal ez? Gipszkarton? Elég erős a falazat és megfelelő tiplit használtál a rögzítéshez? -
kpeter
tag
Lehetne, de nem az
A falra rögzített talp függőleges.
A tartólapnak is függőlegesnek kellene lennie, de nem az. A 12 fokot a tévére rögzített "akasztóval" kellene beállítani, amivel nem is lenne gond, de a 0 sajnos mission impossible. Egyébként most karácsonyi ebédnél kiderült, h a családban van másnak is ilyen, 55-ös tévéhez hibátlan, szóval vagy a 25kg sok neki, vagy ennek a konkrét példánynak van vmi baja. -
kpeter
tag
-
air
nagyúr
A fél és a 2 fokos dőlést mivel mérted ki? A tartólap hogyan tud "megdőlni"?
Furcsa lenne ha egy önmagában 7 kilós konzol, aminek 40 kiló a spec. szerinti terhelhetősége (ez a valódi teherbírás kb. 2/3-a, mivel minden ilyen eszközt túl méreteznek) 25 kilótól eldeformálódott volna. -
kpeter
tag
Én is vettem egy ilyet, de sajnos - bár a specifikáció szerint jónak kéne lennie - 65-ös tévéhez nem jó. Megtartja, viszont függőlegesen nem áll meg, elhúzza a kb. 25kg és dől előre. 1 napot volt fent, a karokban is lett kb 0.5 fok dőlés, a tartólapban pedig már vagy 2 fok. Nekem nagy csalódás volt, pedig a dobozból kivéve is teljesen jónak tűnt.
-
fuzfa
csendes tag
Sziasztok!
Konyhába szeretnék 32"-os TV-t falra tenni. Samsung és LG alap tévéket néztem (LG 32LH530V, Samsung UE32J5000, UE32J5100), ezek súlya 3,8-5,3 kg között van. Problémát okozhat, hogy 10 cm-es Ytong falra menne, aminek másik oldalán fürdőszoba van csempével, azaz tiplizni kellene. Illetve használat során ki kellene forgatni valamennyire (kb. 45 fok elég lenne). Milyen konzolban gondolkodjam? Én ezt néztem ki: Signal LPA16-444A. Széles a felfogatása, illetve "csak" 5 kg. Vagy ilyen kis tv súlynál a széles, több ponton felfogatás nem annyira lényeges? Tudniillik, elég lenne egy olyan konzol, ami max 200x200-ast tud.
A másik kérdés, hogy a tévé kiválasztásakor a súlyát mennyire kell figyelembe vennem? Nálam az LG lenne a befutó, de pont az a legnehezebb. -
frovery
senior tag
válasz
normen82 #615 üzenetére
Arra gondolsz, hogy a tv-t kihúzod teljesen és a falra merőlegesen élével lesz a tv?
Amennyiben erre gondolsz, akkor ez tutira tudja. -
normen82
tag
Sziasztok!
Létezik olyan falikonzol 55"-os tv-hez ami közel 90 fokban elfordítható? -
Beni2360
félisten
válasz
BoneDragon #613 üzenetére
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #612 üzenetére
Kicsit bezavart a mall.hu-s leírás. Ott 42"-ig van, viszont a hivatalos oldalon 50"-ig írja, ezért is rendeltem meg, pont belefér az 50"-os kategóriába, ami nekem van. Remélem csak elírás a mall.hu-nál és nem kapok valamit mást...
Szerk.: Sőt, akármilyen oldalon nézem a leírást, mindenhol 42" van, kivétel az extrémnél.
-
BoneDragon
veterán
Köszi a válaszokat. Végül EZ lett a befutó, ráadásul most jó árban van.
-
Beni2360
félisten
válasz
BoneDragon #609 üzenetére
EURONICS-hez és 6 - 7K Ft körül kapsz.
vagy néz be ide. -
frovery
senior tag
válasz
BoneDragon #608 üzenetére
Jó masszív darab. Ára a minőségével egyenesen arányos.
Annyi, hogy én nagyobb átmérőjű és hosszabb tipliket/csavarokat vennék, mint amit hozzáadnak. Persze függ a fal típusától is, mire akarod felszerelni. -
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #608 üzenetére
Ahogy nézem EZ jobb méretek szempontjából.
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
127 centis TV-hez, keresek valami jó masszív konzolt, aminek állítható is a fal és a TV közti távolság. Ezt néztem ki. Erről vélemény? Megér ennyit? Vagy olcsóbban is van hasonló jó minőségű?
-
stewe780
őstag
Megtörtént az átépítés, alja 112, középvonal 138cm. Ágyból tökéletes! Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
tthom
senior tag
Sziasztok,
A Stell SHO 2050 és a Stell SHO 2051 között mi a különbség? Csak a VESA méret?
Mert terhelhetőség, fali felfogatás ugyanannak tűnik. De a 2050-es jóval olcsóbb. -
stewe780
őstag
válasz
BornToBePuli #604 üzenetére
Bocs, elég hanyagul olvastam el a kérdést. Függőleges mozgást nem tudom. Szerintem úgy helyezik el, hogy súlyközéppontba legyen a furatok átlója, vagy legalábbis nekem így lenne logikus, de hogy az melyik tv-n hol van a fene tudja. Szóval marad a centi.
-
stewe780
őstag
válasz
BornToBePuli #602 üzenetére
Tudmindent az a SHO 2050:
Minimális lyuktávolság: 50x50 mm
Maximális lyuktávolság: 410x400 mm
VESA 75x75
VESA 100x100
VESA 200x100
VESA 200x200
VESA 400x400Szóval jó lesz az új tv-hez is tuti.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Azt ki lehet deríteni, hogy ha egy 32" TV-t cserélnék egy 49" TV-re, akkor a fali konzolon mekkora lesz a "méretnövekedés". Tehát a VESA rögzítési pont mindegyik TV-nek azonos helyen van?
Csak azért kérdezem, hogy ne kelljen a konzolt cserélni, iiletve ne lógjon be a beltéri vagy a szekrény mögé a tv, meg persze ne kelljen mérőszalaggal rohangálnom a kereskedésbe.
Sony KDL32EX720-ról váltanék Sony KD-49XD7005-re. A fali konzol pedig egy Stell SHO2050.
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest