Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
válasz
tibbike01 #2498 üzenetére
A Maclean 804 egy jó ár/érték arányú konzol. A többinél meg egyrészt a gyártót másrészt az extrákat fizeted meg. Maga a TV sem a szokványos TV aminek a konzolon való mozgatása nem igényelne jóval nagyobb odafigyelést.
Másrészt nem gondolod, hogy oka lehet annak, hogy a Maclean és a Meliconi OLED TV-hez készített konzolja folyamatosan hiánycikk és elkapkodják? -
Wellin9
tag
Köszönöm az ajánlásokat, sajna keretben nincs benne a 20k+-os kiadás, lehet várok, hát ha lesz. Mint kezdő a témában, lehet-e bármi probléma, ha adott esetben az egyszerűbb fali konzolt vásárolnám, amit nem Oledre / Oledhez terveztek ? Az igényeim körülbelül abban merülnek ki, hogy ott maradjon a helyén.
-
Tengri
senior tag
válasz
Wellin9 #2496 üzenetére
Szia!
Sok 300x200-as VESA szabványú konzol van. Szerintem OLED TV-hez kifejezetten OLED-hez készített konzolt érdemes vásárolni.
Árban a legolcsóbb:
Maclean MC-804 (Sajnos itthon amint valahol lehet kapni rögtön elkapkodják)
Meliconi SlimStyle OLED SDRP is tökéletes vállasztás, de itthon most csak méregdrágán lehet beszerezni. Külföldön kedvezőbb az ára csak hát egy esetleges garanciáztatási procedúra jóval bonyolultabb is.
Továbbá ha a pénz nem akadály akkor a Vogel's NEXT széria darabjai
Vogel's NEXT 7346
Vogel's DesignMount NEXT 7355 -
Wellin9
tag
Sziasztok!
Egy 55"-os LG CX Oled [link] keresek fali konzolt. Leírása alapján 300x200-as Vesa kompatibilitis, illetve ~20 kg. Mit tudnátok ajánlani, eléggé a bőség zavara van, így laikusként nehézkes a döntés. Köszi előre is. -
Tengri
senior tag
válasz
jozsi252 #2492 üzenetére
Jó vélemények vannak a Stell SHO 1005 B-ről.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
A következő fali konzolra lenne szükségem. Oldalfalra szeretném felrakni amivel párhuzamosan van az ágy közvetlen mellette. Erre az oldalfalra kellene a fali konzolt felrakni úgy hogy a TV merőleges álljon, tehát fekvés közbe lehessen nézni a tv-t ami az ágy végébe lenne.
A TV 43"-os lenne, tehát gondolom olyan hosszú karral rendelkező konzol kellene ami képes kinyúlni annyira hogy a tv-t el lehessen forgatni 90°-al.
Tudnátok ebből ajánlni esetleg jó ár érték arányút? Nem azt várom hogy 4000ft legyen, de 40-50k-t nem szeretnék rákölteni.
-
Tengri
senior tag
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
Aaron14 #2480 üzenetére
nalam is elo szokott ez fordulni, tipikus muanyag hang, a monitorjaim is csinaljak, viszont amiota konzolon van a tv kevesebbszer csinalja mint amig a sajat laban allt.
plusz ha mar irok ide a topikba, egy VOGELS W50080 fix konzolt hasznalok ha valaki ilyesmi iranyba nezelodik csak ajanlani tudom, szög egyszeru es erzetre minosegi termek.
-
-
Tengri
senior tag
válasz
Tyler Durden #2485 üzenetére
Szia!
Súlyban még belefér, de méretben nincs továbblépésben lehetőség, illetve nem kifejezetten OLED-re specializálódott darab.
-
Tengri
senior tag
válasz
Tyler Durden #2483 üzenetére
Olcsóbban (16-20k körüli az ára) ajánlottam már a Maclean MC-804-et OLED-hez, és itt a fórumon volt is aki megvette és használja, de sajnos most nem igen lehet kapni sehol.
A Meliconi is jó választás. Panaszt még nem hallottam rá.
Magasabb árfekvésben meg ott vannak a Vogel's konzoljai.
230 euróért szerintem jó választásnak tűnik amit kinéztél. -
Sziasztok LG 65 E8hoz keresnék fali konzolt. Vesa 300x200, amit szeretnék, hogy minden irányba dönthető legyen lehetőség szerint. Első kanyarban [erre] gondoltam, van ezzel vkinek tapasztalata esetleg? Illetve ha van más alternatíva, azt is meghallgatom. Köszi előre is!
-
Tengri
senior tag
válasz
Aaron14 #2480 üzenetére
Szia!
Nekem időnként a monitorom csinálja. Több oka is lehet. A leggyakoribb az amire gyanakszol: Hőmérsékletingadozás.. Nálam a monitor amikor 144 Hz-n fut a hűtése is elindul. A ventilátor munkája ellenére érzékelhető a hőmérséklet változás. Majd amikor leállítom a monitort majd a ventilátor is egy idő után leáll hallani, hogy a műanyag burkolat recseg. Gondolj bele, hogy a TV-den, de akár ez előfordulhat bármilyen konzolra rakott eszközön, megvannak a felfogatáshoz szükséges bemenetek. A konzolod szerelőlemezére való felfogatásodhoz is megvannak az egységen a furatok. Ezeket mind sablon szerint fúrják fel, de előfordulhat, hogy a sablon valahol egy hajszálnyit megcsúszik. Emiatt felfogatásnál már feszültség keletkezhet ami a TV/monitor működése közben a generálódott hőmennyiség tovább fokozza. Majd amikor leállítod a készüléket és a hőmérséklet is visszaáll az ugyanúgy hat az anyagra. Én nem tulajdonítok neki nagyobb jelentőséget (habár a világhálón olvasni olyan "kutatásokat" is amik mosolyogtatóan másfelé próbálják keresni a recsegés okát).
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Az normalis, ha a TV neha recseg-ropog, miota konzolra lett felteve? Mindezt anelkul, hogy hozzaernek. Homerseklet valtozasra gondoltam eloszor, hogy attol csinalhatja.
-
Tengri
senior tag
válasz
Palesztin994 #2477 üzenetére
Mi az alátét szerepe? Egyszerű fizika:
Az alátét legfontosabb feladata a csavarkötésnél elosztani az egy pontra ható erőt. Alátét használata nélkül a csavarra kifejtett nyomaték kis felületen összpontosulna, amely roncsolná az alkatrészt. Az alátét ezt az erőt egy nagyobb felületen osztja el.
Masszívabb, biztosabb lesz tőle a felfogatásod.
Nyugodtan kiszedheted a csavarokat és rakhatsz alátétet a konzol falhoz való rögzítéséhez. -
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
65-ös Sony A8 Oled TV-hez tettem fel a falra egy hama full motion scissors konzolt, ami 50 kg-t bír. A TV 22kg. Az lenne a kérdés, hogy mennyire baj az, hogyha nem tettem alátétet a falba rögzített csavar és a konzol közé, a csavarfej alá? Téglafalról van szó, a konzolhoz külön 10 centis tiplit és csavart (ilyen csavart) vettem. A jobb felső sarok mellé tettem mégegy csavart, mert picit furának érződött ott, így tehát 5 csavar tartja tökéletesen stabilan. Egyáltalán miért szoktak oda alátétet tenni, mi a szerepe? Ha teszek alá, akkor nem baj (nem szedi szét a tiplit, vagy ilyesmi), hogy kiszedem a csavarokat és visszateszem?
-
Tengri
senior tag
válasz
DopeBob #2475 üzenetére
Ilyen méretű és súlyú TV-nél (a súlyából ítélve gondolom 65") már érdemesebb kétkarú konzolra rakni.
A STELL SHO 3610 MK2 egy jó fali konzol. A legtöbb márkánál az egykarú konzolokon a nagyobb TV-k már megterhelők, hiába írja rá a gyártó (marketing), hogy mekkora teherbírásig és átlóig jó.
Általában egykarú konzolokat maximum 50-55"-ig szoktam ajánlani akkor ha a TV súlya is megáll olyan 16-18 kg-nál. -
DopeBob
addikt
Sziasztok,
van egy SHO 1005 kihúzható konzolom, eddig egy 48"-os TV volt rajta, most nemrég érkezett a helyére egy Q60, ez majdnem 30kg. Nagyon bután lóg rajta, ott sem mertem hagyni inkább levettem. Ez egy kihúzható konzol, elvileg 80kg-ig terhelhető.
Néha el szoktuk forgatni, de amikor kicsit kihúzom, hogy forgassak rajta, rögtön lógni kezd az egyik irányba. Nem is igazán van mit meghúzni rajta.
Mire lenne érdemes cserélni? Létezik valami extra vékony konzol (a mostani 12cm-t kiáll a falból plusz a TV elég bután néz ki ezzel az új vékony TV-vel) esetleg? A kihúzhatóság már nem kell, ha annyira ki lehet húzni, hogy egy 30 fokot fordítsunk rajta, az bővel elég, és alaphelyzetben minél inkább a falhoz kéne simulnia.
SHO 3610 mk2-t néztem, talán ez stabilabb lenne a két kar miatt. Ez 64mm minimális faltávolságú. Bár már nem vagyok biztos a márkát illetően
-
Tengri
senior tag
Szia!
Ha áthelyezed akkor viszed magaddal a csavarokat is és csak dübelek kellenek. Fisher SX dübellel felrakhatod.
-
Liar
tag
Sziasztok, adott egy Vogels w53080 konzol és egy 23 kg-os 65'-os TV. A konzol összesen három ponton rögzíthető a falhoz, jelenleg a gyári dübelekkel és csavarokkal van rögzítve, de át akarom helyezni a TV-t, és halál biztosra mennék a rögzítés tekintetében.
A falról nem tudom biztosan, hogy milyen tégla, amikor eredetileg fúrtam, akkor telibe kaptam téglákat, de lehet, hogy véletlen volt és nem tömör tégla, hanem lyukas.
Ezek alapján ti milyen dübelt/csavart használnátok? Hangsúlyozom: 3 csavar tartja ez egész cumót... -
Dugen2
újonc
Sziasztok!
Először is B.U.É.K. minden fórumozónak!Előttem lévő hozzászóló hibáját szeretném elkerülni, ugyanis megrendeltem egy tv-t ami VESA 300x300 szabványnak felel meg. 49"-os képátlóról beszélünk és fontos lenne, hogy 90°-ban ki lehessen fordítani a faltól.
A korábbi hozzászólásokban találtam rá a Stell SHO 1005 konzolra, mely műszaki leírás szerint a következőkkel kompatibilis:
Támogatott VESA méretek:
75x75
100x100
200x100
200x200
400x400
600x200
600x400
Azonban a kép alapján nem látom akadályát a 300x300-nak sem.2 kérdés merült fel bennem:
1. Fel lehet ezzel szerelni egy VESA 300x300-as tv-t?
2. Van hasonló árban (20000 Ft) olyan fali konzol, amivel ki lehet hajtani egy 125 cm képátlós tv-t 90°-ban úgy, hogy nem ér hozzá a falhoz, de vissza is lehet vele "csukni" viszonylag egyszerűen?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy mennyezeti tv konzolt, de persze elrontottam a vásárlást.
A konzol vesa200x200-as, a tv (42") meg vesa 400*400-as.
Lehet kapni valahol ilyen bővítőt, vagy milyen megoldást javasolnátok erre?
Köszi, üdv. -
szizoka
csendes tag
Sziasztok!
Milyen konzolt ajánlanátok egy TCL 50P615 tv hez?
Elvileg 10-11 kg, vesa 200x200, tégla falra lenne, semmi extra nem kell (férjek hozzá a hdmi csatlakozóhoz és a jackhoz), melyikkel jönnék ki a legolcsóbban?
(előny ha emagon is van, megrendelném ma a tv vel együtt). -
H.Gabe
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, lehet, hogy én vagyok béna.
Hasonló téma létezik monitorokkal és tartó karokkal kapcsolatban? -én nem találtam. :/
(Túl sok kérdés merült fel bennem, de hiába kutatok, nem találtam rájuk választ.)
A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
Kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek! -
Aaron14
őstag
Igen, ez bennem is megfogalmazódott. Mindegy, most nem bántom. Remélem nem erőltettem annyira, hogy baj legyen belőle.
Egyébként a konzol maga nagyon stabilan van felfúrva. 8 ALBA-ORTH falba való dübellel és hatlapfejű csavarokkal.
Ettől függetlenül nincs tapasztalatom ezekkel, nem tudom mit lehet és mit nem. Csak ezért kérdeztem. -
Tengri
senior tag
válasz
Aaron14 #2451 üzenetére
Az érdekes, hogy a csavarokat nem kell lazítani, illetve meghúzni pozíció állításnál. Lehet, hogy maradi felfogású vagyok, de ha az ember sokat állítgatná a TV-t akkor is megmaradna ugyan az az erő amivel fixálja a pozíciót?
A gipszfalnál mennyire érzed masszívnak a felfogatást? Mert most számít a dübel, a csavar és az összsúly. Ha az erőkar nem változik számottevően az új pozícionálással akkor meg lehet csinálni. De láttam már Ytongból is konzol által kihúzott dübelt. -
Aaron14
őstag
Igen-igen. Az elso verzio a jo, csak arra nem jottem ra, hogy donthetem-e magat a TV-t vagy csak a konzolhoz erhetek? Kicsit recseg-ropog a keszulek, mikor dontom.
Mikor itt volt a szerelo, vele ketten simabban ment a dontes. Meglepo modon nem kell hozza lazitani a csavarokon.
illetve meg olyan kerdesem lenne, hogy ha 10cm-es tomor gipszfalra van felfurva, akkor kicsit kihuzva es elforgatva maradhat huzamosabb ideig? Nem tesz ez neki rosszat?
-
törölt tag
A pontos típusa? Ez univerzális konzol, több olyan tévét is kiszolgálhat, ami meg se jelent. Tudom is most, hogy évek múlva mi kerül rá.
VESA 600x400 és 60 kiló fölötti teherbírás, illetve full motion szerkezet kell nekem, a lehető legjobb minőségben. (Egyelőre egy LG 65C8-at szerelek föl, de talán már jövőre cserélem egy nagyobbra.)
-
Tengri
senior tag
válasz
Aaron14 #2444 üzenetére
Sajnos a leírásból nem derül ki de két dologra tudok tippelni.
Első: a beállítási lehetőség a szerelőlemez hátulján van ahol a kar csatlakozik (a "D"képen pirossal bekarikáztam).
Második: a képen mindkét tartóadapteren van egy-egy a szerelőlemzere való felfogatásként funkcionáló akasztó. Ha jól vettem ki a képről akkor az állítható lehet (a "C" képen pirossal bekarikáztam és a felső csavarok).
Remélem az első a jó megoldás, mert a másodiknál eléggé macerás lehet a pontos beállítás. -
Aaron14
őstag
Megvettem az aldis konzolt, de nem vilagos, hogyan tudom donteni a TV-t. Magat a keszuleket kellene dontenem vagy a konzolt?
-
törölt tag
Igen, köszi, azt körüljártam, hogy ez milyen. Csak a kérdésem felejtettem ki az előbb, hogy van-e a piacon hasonló kaliber, amit érdemes megfontolni.
A Vogel's mindenesetre egy átgondolt, masszív és szépen megmunkált szerkezet, de a márkában az is szimpatikus, hogy a monitoromhoz meg a Wall 1020 modelljük látszik egy megfelelő választásnak.
-
Tengri
senior tag
-
Melorin
addikt
Üdv.
7kg terhelhetőségű és 100x100-as falitartót keresek, ami alkalmas arra, hogy használat után a Monitort FELFELÉ tudjam a falhoz simítani. Sajna csak olyat találok ami oldalra csukható össze. Jó lenne ha a monitort a faltól 50-60cm-re megtartaná. -
Tengri
senior tag
válasz
aProPeti87 #2434 üzenetére
Szia!
Szerintem érdeklődj a samsung szupportnál először (nekem anno a samu tv-mhez még mellékeltek felszereléshez szükséges alkatrészeket, de az 10 évvel ezelőtt volt és a samu szépen lassan visszafejlődik), és ha nem tudnak segíteni akkor keress fel egy normálisabb barkács-/csavarboltot. Amit mellékeltél linket ott leírják, hogy az OBI-ban is elképzelhető, hogy tudsz venni viszont a video...mondjuk azt, hogy nem figyeltek a részletekre (Praktiker)
Részlet a filmből: -
aProPeti87
aktív tag
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni ?
Az a problémám,hogy van egy samsung 65tu7102 tvm és a fali konzolt nem tudom rá felszerelni kicsi bele a csavar
találtam egy képet és arra lennék kíváncsi tudja e valaki hol tudnék ilyet beszerezni . -
Tengri
senior tag
Szia!
A Stell-nek van egy 18 mm max távolságú fix monitortartója:
Stell SHO 1027
Ha dönthetőt szeretnél akkor:
Stell SHO 1028 -
Ery
tag
Sziasztok,
27"-os, kb. 7 kg-os monitorhoz keresek fali tartót. Vesa 100x100 kompatibilis, minimális állíthatóság elég (dönthetőség) talán az sem baj ha fix. Amit szeretnék, hogy a monitor a lehető legközelebb legyen a falhoz. Tudnátok ajánlani valamit?
köszi!
-
Benito
csendes tag
Végülis találtam fém merevítéseket a fal mögött, az lenne a kérdésem, hogy ebben az esetben ha ezeken keresztül rögzítem a konzolt, akkor az úgy teljesen elég nem, elbírja a fal? (az említett 10 kg körüli tvt.)
Mert akkor nem szórakoznék plusz rétegek felfúrásával.
Esetleg még arra gondoltam, hogy pluszba, azon kívül ahol merevítés van a gipszkarton mögött, 1-2 plusz csavart molly tiplivel berögzítenék. -
Tengri
senior tag
válasz
Coller225 #2421 üzenetére
Én a Stell SHO 7610 SLIM-re vagy a Hama 108712-re szavazok.A Stell az olcsóbb a Hama-nak a faltól való távolsága nagyobb. Arra készülj, hogy a csatlakozáshoz a kábeleket ildomos igen hosszúra engedni, mert egy ilyen kiforgatási mutatvány okozhat kellemetlen meglepetéseket. Továbbá minkét pozícióban TV nézésnél majd "finomállításra" lesz szükség, hiszen kihajlításkor meg fog változni és már nem fogja "vízszintben tartani" a készüléket. DE a Stell ebben is jó mert 5-5 fokot enged mindkét irányban korrigálni, míg a Hama a hivatalos honlapján erről nem osztott meg információt.
-
Coller225
tag
Amiatt kérdezem, mert találtam néhány ilyesmi véleményt szórványosan:
"Hiába raktam fel tökéletes vízbe a konzolt, amennyiben a középponttól valamelyik irányba eltolva, asszimetrikusan (jobbra vagy balra) szeretném a tv-t beállítani, a képernyő vízszint vonala elmegy. Így a kevesebb mint 1, 5 méteres képernyő egyik vagy másik sarka 2, 5-3 cm-rel lóg lejjebb, így élvezhetetlenné téve a konzol ezen funkcióit."
De akkor a másik kettőt ajánlom nekikköszönöm a segítséget
-
Coller225
tag
Igen, szerintem is necces lesz, és nem is feltétlenül támogatom ezt a mozgalmat, előre látom magam előtt, amikor majd fehívnak, hogy "jaaj-jaaaj, csak kifordítottuk a tévét, de valami történt a kábellel/aljzatokkal"
Na de ha ettől elvonatkoztatunk, a linkelt konzolok közül akkor bármelyik jó lehet? Mi alapján válasszak?
Az nagyon fontos lenne, hogy a készüléket vízszintben tartsa akkor is, ha oldalra van fordítva kicsit a konzol, amikor a kanapéról nézik. -
Coller225
tag
válasz
Coller225 #2420 üzenetére
Eddig ezeket találtam:
Multibrackets MB-1725
Hama 118060
Hama 108712
STELL SHO 7610 SLIM
Ezek közül jó lehet valamelyik esetleg? -
Coller225
tag
Sziasztok!
Apósoméknak keresek konzolt, egy lg 42cs460 tv-hez. Vesa 200x200, 13.5 kg.
Oldalra forgatható konzolt szeretnének, sőt olyat, amivel legalább 90 fokban el lehet forgatni a tv-t, hogy a teraszról is tudjanak meccset nézni
Ehhez azt hiszem egykarú lenne megfelelő (vagy inkább beszéljem le őket erről?)
Még annyi szempont lenne, hogy egy esetleges nagyobbra váltás esetén is elbírja, de lehetőleg ne legyen túl csúnya az egész, mivel az állandó állapota kicsit elforgatva lesz, tehát valamennyire mögé lehet majd látni, mindezt a nappali közepén.
Csináltam egy igényes rajzot is az elrendezésről
Tudnátok segíteni?
-
dh66e
veterán
válasz
kalozhun100 #2417 üzenetére
Akkor rendben van amíg találsz két lyukat addig oda rakod ahová akarod.
A távtartó akkor kell ha nem megfelelő a csavar hossza ami a zacsiban található,kapasd bele csak simán óvatosan tekerd ütközésig és látod hogy kelle a távtartó vagy sem. -
dh66e
veterán
válasz
kalozhun100 #2415 üzenetére
Mire vonatkozik a kérdésed?
-
gyeniko
őstag
Igen, valamivel kevésbé (54 mm) húzható ki, de egy dologban jobb: a fix rögzítés miatt nem lehet leelemelni róla a készüléket. A mi esetünkben naponta több alkalommal, a TV széleibe kapaszkodva fogjuk ki-be húzni, egyidejűleg oldalirányban 90 fokkal elfordítani a készüléket, annak széleibe kapaszkodva. A másik ok, hogy a robosztusabb állvány TV hátuljára rögzítendő függőleges eleme 430 mm magas, a készülék pedig 445 mm. A TV elég mély (87 mm), ezért a hátuljára rögzített 2 függőleges acél profil kilátszana mögüle (mert a szem magasság a TV felett van), ez elég csúful nézne ki.
10 cm vtg Porotherm válaszfalra (+ 2 oldali vakolat) lesz rögzítve. -
Tengri
senior tag
válasz
gyeniko #2407 üzenetére
Ha a linkelt oldalról vennél tartót akkor készülj fel, hogy egy cseh cég magyar weboldaláról veszel. Magyarországon csak egy visszaküldési cím van megadva, se magyarországi iroda/üzlet, se semmilyen személyes kontakt. Számomra így rizikós a vásárlás a cégtől.
Én egyszer kinéztem náluk egy Northbayou F-500 konzolt, de nem volt raktáron és csak megrendelésre előre utalás után tudták volna beszerezni. Én nem vállaltam be. -
Tengri
senior tag
válasz
jambiyya #2406 üzenetére
Szia!
Maclean MC-710 és MC-762 között mi a különbség?
Itt részletesen megnézheted.
Maclean MC-710
Maclean MC-762
Elég sok különbség van köztük: maximális teherbírás, VESA rögzítési variációk, faltól való távolság stb. -
jambiyya
őstag
Maclean MC-710 és MC-762 között mi a különbség?
Illetve a RAINBOW VEPLB-WA44D megéri az előzőekhez a felárat? Az irodában ilyeneket használtak, legalábbis a számlán ez volt. -
gyeniko
őstag
Sziasztok, 32" TV-hez (kb. 5 kg) tudtok-e olyan konzolt ajánlani, amely nagyon (akár 50+ cm-re) is kihúzható a faltól? VESA 200*200 a TV rögzítése.
-
Tengri
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #2400 üzenetére
Szia!
Szolgáljon sokáig megelégedéssel!
Kérhetnék majd egy pár héten belül egy élménybeszámolót (egy-két képpel)? Kibontástól a beállításig, illetve a használat/mozgathatóságra is kitérnél benne?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest