Hirdetés
- VR topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
gratula az eddigiek után megérdemelted teis már a jó sessiont, szép eresztés lett
de az vcore a 06-hoz elég masszív, én ennyivel nem mertem megküldeni
a ram/uncore is még fejlesztésre szorul, nyilván majd ha lesz nekedis valami jo bdie kited. a cbb-t nagyon furcsállom, Apex-ben én nem futottam még bele egy procival sem. rsvd gondolom be volt kapcsolva, de az önmagában nem elég, a dmi boot-ot is emelted?
05-öt meg énis napokig reszeltem mire elfogadható lett, de még mindig nem vagyok maradéktalanul elégedett vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az vcore a 06-hoz elég masszív, én ennyivel nem mertem megküldeni
a ram/uncore is még fejlesztésre szorul, nyilván majd ha lesz nekedis valami jo bdie kited. a cbb-t nagyon furcsállom, Apex-ben én nem futottam még bele egy procival sem. rsvd gondolom be volt kapcsolva, de az önmagában nem elég, a dmi boot-ot is emelted?