-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
gratula az eddigiek után megérdemelted teis már a jó sessiont, szép eresztés lett
de az vcore a 06-hoz elég masszív, én ennyivel nem mertem megküldeni
a ram/uncore is még fejlesztésre szorul, nyilván majd ha lesz nekedis valami jo bdie kited. a cbb-t nagyon furcsállom, Apex-ben én nem futottam még bele egy procival sem. rsvd gondolom be volt kapcsolva, de az önmagában nem elég, a dmi boot-ot is emelted?
05-öt meg énis napokig reszeltem mire elfogadható lett, de még mindig nem vagyok maradéktalanul elégedett vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az vcore a 06-hoz elég masszív, én ennyivel nem mertem megküldeni
a ram/uncore is még fejlesztésre szorul, nyilván majd ha lesz nekedis valami jo bdie kited. a cbb-t nagyon furcsállom, Apex-ben én nem futottam még bele egy procival sem. rsvd gondolom be volt kapcsolva, de az önmagában nem elég, a dmi boot-ot is emelted?