Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
nah egy kis OC report nektek.
teszteltem egyet kiváncsiságból (és egy jó adag új architektúra által okozott hetekig tartó nyughatatlanságból) az Asrock Z170 OC Formulával, a már jól bevált vazelin+papiros szigetelést választva. léggel elég bizakodásra okot adó eredményeket értem el, ramkezelés franko, 3DM 05 eff is jónak tűnt. semmi nem akadályozott meg abban, hogy ismét nekimenjek az egyik kedvenc benchemnek.
meglepetésemre semmi gond nem volt, a lap birta a full potot alig kellett a pll feszeket is emelni hozzá és már ment is a 6GHz boot. az uj procim is megvitte a 6600~6700mhz 3D-t viszont az eff ismét gyengének bizonyult ~81k, igy nem is mentettem le. a fő probléma ezután jött, nézzük meddig birja a cpu, majd egy fagyás után 00 és nem indult a lap. egészen -120C-ig kellett visszamelegítenem, hogy a CBB-t kikerüljem. ez bizony egy full pot után a session végét jelenti. utána már nem volt az igazi, jöttek is a random nem bootolások és inkább le is kapcsoltam a multkori esetet elkerülve.
szóval hirtelen ennyi, ugy látom hiába kaparok egyszerüen nincs alternatíva az ASUS Maximus IX Apex helyett. csak jönne már az országba.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netflix
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Diablo IV
- Energiaital topic
- GTA V
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest